15_50 έγραψε:Για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ και αν δείχνει τι πρέπει να... αγοράσει:
«Πιστεύω πως φτιάξαμε μια ομάδα με καλή νοοτροπία, η εμπειρία μας αυτή θα μας δώσει πολλά πράγματα. Θα κερδίσουμε ούτως η άλλως. Σε μισή στιγμή μπορεί να γίνει κάτι και να αλλάξουν τα πράγματα με τέτοιους αντιπάλους. Αν κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Μπορέσαμε να διαβάσουμε σωστά τις φάσεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μπάτζετ αλλά η Μαρσέιγ έχει τεράστιο. Παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, υπάρχει ποιότητα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τη δουλειά που ρίξαμε. Είναι αλήθεια πως η Μαρσέιγ όχι μόνο έπαιξε καλά αλλά υπήρχαν και τα λάθη του διαιτητή που έπαιξαν γι αυτήν. Δεν κάνανε τόσες πολλές φάσεις, αλλά δυστυχώς είναι αυτή η ποιότητα. Τώρα δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για μεταγραφές. Έχουμε και άλλους αγώνες στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλούς παίκτες, δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια νοοτροπία να πηγαίνεις σε κάθε αγώνα με τη θέληση να κερδίζεις. Δεν είναι ότι τώρα θα σπάσουμε την ομάδα και θα αλλάξουν όλα. Σίγουρα 2-3 αλλαγές, όπως σε άλλες περιπτώσεις, για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα γι' αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία μας και την προσπάθεια κόντρα στη Μαρσέιγ».
Κάτσε ρε να δούμε τι θα γίνει και μετά κρίνουμε.
Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι κάποιος για να δηλώσει μετά από ομολογουμένως καλή προσπάθεια με τους Γάλλους και με στόχους να απομένουν, ότι θα αλλάξουμε όλη την ομάδα;
Εδώ όλοι βγαίνουν και ζητάνε να συζητήσουν με την ομάδα για να δούνε τι θα γίνει με το μέλλον τους ,γενικότερα.
2-3 θα ανανεώσουν.
Οι αλλαγές θα είναι πολλές,είμαι σίγουρος.
Το ζητούμενο είναι να δοθεί μπάτζετ τέτοιο,ούτως ώστε να υπάρξουν 2-3 τοπ επιλογές 3-4 συμπληρωματικοι και 2-3 με προοπτική.