Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από gika »

aivas19 έγραψε:gika προχωραμε ως εχει, γιατι αν λες δεν θα ερθουν οι παικτες ποιος προπονητης θα δεχτει να ερθει; Αραζεις με Μποτο κι Λουτσε ανανεωνεις το ροστερ και του χρονου κανεις νταμπλ και βγαινεις Τσουλου
Ναι, θα έρθουν παιχταράδες, θα το ξαναπάρουμε αήττητο και θα κάνουμε και τρεμπλ.

Φίλε μου συγγνώμη για την ειρωνία, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουμε τίποτα του χρόνου.
Με παίκτες σαν τον Σαστρε, τον Νασμπεργκ και τον Κουαλιατα η ομάδα δεν πάει πουθενά.
Ποσο μάλλον με 7-8 τέτοιους από μεταγραφές. Και Τειλορ, Μουργκ, Καντουρι, Τσολακ κτλ έχουν και του χρόνου συμβόλαιο.

Συγγνώμη για την απαισιοδοξία αλλά.. δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

kataramenos5 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: 18-3-22 Μετα τη Γανδη
Η γκρινια ειναι ανικητη. Κι αυτες οι αγάπες δε θα κρατησουν πολυ. Στις επομενες στραβές θα ξαναγινει τυφλος λιγος και αμπαλος.Το λεει η ιστορια, ειναι στο dna μας
Το dna δεν αλλαζει.

kataramenos5 έγραψε: Πέμ Μαρ 24, 2022 6:49 pm
Οσο κερδιζει η ομαδα ολο ζητω και μπραβο θα γραφονται εδω μεσα. Το Μαη, αν στραβωσει η δουλεια με Μαρσειγ η το κυπελλο θα τα θυμαστε αυτα τα καλα λογακια?
Λυστε μου μια απορια. Πως γινετε κι αλλαζετε γνωμη (και με τοση σιγουρια) καθε 2-3μηνες?
"ΔΡΟΜΟ ΡΟΥΜΑΝΕ ","αν δεν παραιτηθεις εισαι ξεφτιλας" το Δεκέμβρη
Θεος ,προπονηταρα, Στρατηγος το Μαρτη και τον Απριλη
και 10 Μαιου τυφλος κι ανικανος ξανα .Πωτς γκενεν ατο?
Κάτι δικά μας λέμε, δεν ξες εσύ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Tolaros έγραψε:Άμα δε σου πάρουν παίκτες βγες και πες το και φύγε.
Άμα του χρόνου παίζουμε με τέτοια σαπάκια και το δεχτείς αμιλητα θα είσαι συνυπευθυνος

Δεν νομίζω να το κάνει. έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά . είναι καριερίστας. Αμα δει ότι τον εξαπατήσαν μία φορά και δεν τον φέρανε παιχτες και στην συνέχεια πάει να γίνει το ίδιο έργο ακόμα και το κύπελλο να πάρει αυτός μετά θα φύγει. Ειναι καριερίστας πλέον. Δεν είναι ο Ρασβαν της Ξάνθης. Εχει όνομα βαρύ. θα φανούν όλα τέλη του Μάϊου που πάει το έργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι του αρέσει το βαρετό ποδόσφαιρο. Δεν είναι προπονητής του θεάματος. Του αρέσουν οι κοντρολαρισμένες ομάδες οι σφιχτές.
Мир

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Мир »

Χειρότερο ειναι παντος να φυγει Οκτώβρη/Νοέμβρη και όταν χαθει η χρονια.

Να σκεφτουν Ιβαν και Μποτο τι θελουν.

Ας τον στηρηξουν φερνοντας 5+ βασικους με γερο συμβολαιο και καλους παικτες (επαγγελματίες και αθλητες) για βαθος στον παγκο.
Οπως και του πουν οτι το ροστερ θα εχει 32 συμβολαια αν θελει να κρατήσει τους παλιους και Καντουρι.

Αλλιως του χρονου τετοια εποχη τα ιδια θα εχουμε ή θα αποκλειστουμε απο Ευρωπαικα και εχουμε τρομερη χασουρα απο εσοδα.

Αν δεν θελουν να τον στηρηξουν με ακριβο μπατζετ, ισως ειναι ακαταλληλος για παίκτες σε πρότζεκτ ηληκιακα 22-26.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Εϊναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει πάρει κατήφορο και συνηθίζουμε στην ήττα...Είναι ΚΑΙ ψυχολογικό το θέμα πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Τετ 11 Μάιος 2022, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

gika έγραψε:
aivas19 έγραψε:gika προχωραμε ως εχει, γιατι αν λες δεν θα ερθουν οι παικτες ποιος προπονητης θα δεχτει να ερθει; Αραζεις με Μποτο κι Λουτσε ανανεωνεις το ροστερ και του χρονου κανεις νταμπλ και βγαινεις Τσουλου
Ναι, θα έρθουν παιχταράδες, θα το ξαναπάρουμε αήττητο και θα κάνουμε και τρεμπλ.

Φίλε μου συγγνώμη για την ειρωνία, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουμε τίποτα του χρόνου.
Με παίκτες σαν τον Σαστρε, τον Νασμπεργκ και τον Κουαλιατα η ομάδα δεν πάει πουθενά.
Ποσο μάλλον με 7-8 τέτοιους από μεταγραφές. Και Τειλορ, Μουργκ, Καντουρι, Τσολακ κτλ έχουν και του χρόνου συμβόλαιο.

Δεν το ξέρεις αυτό. Μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί χωρίς να παίξεις κανένα φοβερό ποδόσφαιρο να ποδόσφαιρο τακτικής να παίρνεις αποτελέσματα. Δεν μπορείς να ξέρεις πως θα είναι άλλοι το παρασκήνιο γενικά είναι δύσκολο από τώρα να ξέρεις τι θα γίνει του χρόνου γενικά σε ελληνικό επίπεδο.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

invincible έγραψε:
Άμα του χρόνου παίζουμε με τέτοια σαπάκια και το δεχτείς αμιλητα θα είσαι συνυπευθυνος

Δεν νομίζω να το κάνει. έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά . είναι καριερίστας. Αμα δει ότι τον εξαπατήσαν μία φορά και δεν τον φέρανε παιχτες και στην συνέχεια πάει να γίνει το ίδιο έργο ακόμα και το κύπελλο να πάρει αυτός μετά θα φύγει. Ειναι καριερίστας πλέον. Δεν είναι ο Ρασβαν της Ξάνθης. Εχει όνομα βαρύ. θα φανούν όλα τέλη του Μάϊου που πάει το έργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι του αρέσει το βαρετό ποδόσφαιρο. Δεν είναι προπονητής του θεάματος. Του αρέσουν οι κοντρολαρισμένες ομάδες οι σφιχτές.
2-3 προσθαφαιρέσεις θέλει η ομάδα. Αυτά έλεγε σε γενικές γραμμές μετά το ματς με την Μαρσέιγ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου, εγω ειμαι γενικα πιο αισιοδοξος και πιστευω στην σταθεροτητα στην θεση του προπονητη. Ισως ερθουν κ αλλοι παικτες στο τελος της μεταγραφιλης περιοδου, δεν ξερουμε. Φετος παλι για κυπελλο παμε, 2 ΙΣΩΣ βγουμε, πηγαμε 8 κονφερενς με καλη εμφανιση με Μαρσειγ, εγω ειμαι ικανοποιημενος το ξαναλεω. Σημαντικοτερο απο ολα αυτα ειναι η αναδομηση του ροστερ και δεν θελω να επηρεαστει απο αλλαγη προπονητη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καποτε πρεπει να τελειωσει αυτη η καραμελα του μετριου ροστερ.
Φετος το καλοκαιρι ειναι η ιδανικη ευκαιρια.
Τα δεδομένα ειναι σαφεστατα και στα χερια τους. Η ευκαιρια ειναι τωρα. Αν αντι να την αρπαξουν απλα κανουν το ευκολο με τις ανανεωσεις και τις παραμονες των μετριοτητων τοτε καληνυχτα μας.
Καμια δικαιολογια για του χρονου

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

aivas19 έγραψε:Γιατι να φυγει ρε;
1.Γιατί πάει η ομάδα από νίκη σε νίκη .

2.Γιατι σαρώνει όλους τούς τίτλους.

3.Γιατι παίζει η ομάδα φανταστικό ποδόσφαιρο και θά πάθουμε τίποτα από την πολλή χαρά.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Δεν ξερω αν ειμαι ο μοναδικος
που στο προσωπο του βλεπω
πλεον τον Τουντορ του Γεναρη
του Φλεβαρη και του Μαρτη του
2016 τοτε που εκανε τα παντα
για να τον διωξουν μετα τον Αρνεσεν!

Το καλοκαιρι που τον εφεραν
πισω οι περισσοτεροι ειχαμε
τη σιγουρια οτι πηρε καποιες
συγκεκριμενες εγγυησεις απο
τη διοικηση για την ενισχυση
της ομαδας αλλα στις 31 Αυγουστου
οσοι καταλαβαμε οτι δεν ισχυε
κατι τετοιο τα τωρινα τα περιμεναμε!

Λυπαμαι πολυ αλλα ετσι ειναι!

Το αλλο σιγουρο ειναι οτι με
τοσες αλλαγες που χρειαζεται
το ροστερ μας υπαρχουν πολλοι
προπονητες που μπορουν να
χτισουν ομαδα γρηγοροτερα
αλλα και σωστοτερα απ τον Λου!

Μη ρωτησετε αν ερχονται η οχι
γιατι εδω ηρθε κοτζαμ Στεφενς!
Αν πληρώσεις σωστα ερχονται.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τετ 11 Μάιος 2022, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι απο τις λιγες φορες που πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα...
Αν πρεπει να καταληξω καπου, ειναι πως αν υπαρχει σκοπος να αποκτηθουν παικτες αξιας και να δημιουργηθει ενα ροστερ οχι απλα ποιοτικο, αλλα και εμπειρο,ροστερ με προσωπηκοτητες και δεν μιλαω για τους βετερανους μας, τοτε μια χαρα,ο Λουτσεσκου ειναι εξαιρετικος προπονητης για τετοιες καταστασεις.
Αν ομως υπαρχει σκοπος να αποκτηθουν μονο νεαροι ταλαντουχοι παικτες ,τοτε οχι, ο Λουτσεσκου δεν ειναι ο τυπος προπονητη που θα δουλεψει με νεαρους,θα αναδειξει ταλεντα , θα τους ενσωματωσει γρηγορα και θα φτιαξει ενα δυνατο γκρουπ ικανο,ισως οχι για πρωταθλημα, αλλα εστω για ενα μινιμουμ αποδοσης και στοχων.Χρειάζεται άλλου ειδους προπονητη για κάτι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

15_50 έγραψε:Για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ και αν δείχνει τι πρέπει να... αγοράσει:

«Πιστεύω πως φτιάξαμε μια ομάδα με καλή νοοτροπία, η εμπειρία μας αυτή θα μας δώσει πολλά πράγματα. Θα κερδίσουμε ούτως η άλλως. Σε μισή στιγμή μπορεί να γίνει κάτι και να αλλάξουν τα πράγματα με τέτοιους αντιπάλους. Αν κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Μπορέσαμε να διαβάσουμε σωστά τις φάσεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μπάτζετ αλλά η Μαρσέιγ έχει τεράστιο. Παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, υπάρχει ποιότητα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τη δουλειά που ρίξαμε. Είναι αλήθεια πως η Μαρσέιγ όχι μόνο έπαιξε καλά αλλά υπήρχαν και τα λάθη του διαιτητή που έπαιξαν γι αυτήν. Δεν κάνανε τόσες πολλές φάσεις, αλλά δυστυχώς είναι αυτή η ποιότητα. Τώρα δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για μεταγραφές. Έχουμε και άλλους αγώνες στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλούς παίκτες, δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια νοοτροπία να πηγαίνεις σε κάθε αγώνα με τη θέληση να κερδίζεις. Δεν είναι ότι τώρα θα σπάσουμε την ομάδα και θα αλλάξουν όλα. Σίγουρα 2-3 αλλαγές, όπως σε άλλες περιπτώσεις, για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα γι' αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία μας και την προσπάθεια κόντρα στη Μαρσέιγ».

Κάτσε ρε να δούμε τι θα γίνει και μετά κρίνουμε.
Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι κάποιος για να δηλώσει μετά από ομολογουμένως καλή προσπάθεια με τους Γάλλους και με στόχους να απομένουν, ότι θα αλλάξουμε όλη την ομάδα;
Εδώ όλοι βγαίνουν και ζητάνε να συζητήσουν με την ομάδα για να δούνε τι θα γίνει με το μέλλον τους ,γενικότερα.
2-3 θα ανανεώσουν.
Οι αλλαγές θα είναι πολλές,είμαι σίγουρος.
Το ζητούμενο είναι να δοθεί μπάτζετ τέτοιο,ούτως ώστε να υπάρξουν 2-3 τοπ επιλογές 3-4 συμπληρωματικοι και 2-3 με προοπτική.
Άβαταρ μέλους
invincible

15_50 έγραψε:
invincible έγραψε:

2-3 προσθαφαιρέσεις θέλει η ομάδα. Αυτά έλεγε σε γενικές γραμμές μετά το ματς με την Μαρσέιγ.
Μπορεί με 2-3 προσθαφαιρέσεις και άλλη προετοιμασία και ποδόσφαιρο σφιχτό τακτικής και τύχη φυσικά να πάρεις και πρωτάθλημα του χρόνου και να θυμόμαστε όλα αυτά σήμερα και να λέμε δες τι λέγαμε τότε .... Μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι κανένα σοβαρό πρωτάθλημα ειδικά αν και οι αντίπαλοι του χρόνου δεν τους βγουν αυτά που θέλουν να κάνουν....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γουστάρω

Πολύ καλό είναι που τρώμε τέτοιο γκαβλι γιατί τώρα επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”