ΩΧ!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Χάλασε του Πρίγιο στον γαύρο της Σερβίας
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- ΑποστόληςΑ
Όχι. Εμείς κάναμε αντιπρόταση για το 50% των δικαιωμάτων του στα λεφτά αυτά, πράγμα που φυσικά οι Πορτογάλοι απέρριψαν.xrisitsapa έγραψε:Για Ολιβειρα εγραφαν οτι ειχαν πεσει περιπου στα 6-7 για το 50% των δικαιωματων του.
Εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος, πως δεν κινούμαστε μεταγραφικά με βάση το ποιος πραγματικά ταιριάζει στην ομάδα μας και είναι στα οικονομικά μας δεδομένα, αλλά πρώτιστα με βάση το ποιος είναι ο μάνατζερ του κάθε παίχτη, και τις σχέσεις που έχουμε μ αυτόν. Σχέσεις όχι σαν ΠΑΟΚ, άλλα αυτοτελώς ανάλογα με το ποιο στέλεχος επιλέγει τον εκάστοτε παίχτη.
Μ αυτόν τον τρόπο αυτοπεριοριζόμαστε δραματικά σε επίπεδο εύρους επιλογών, και αυτός είναι και ο λόγος για το οποίο δεν ακούγονται για μας πολλοί παίχτες που δείχνουν να είναι και προσιτοί αλλά και να ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή.
Όσο κινούμαστε λοιπόν μ αυτόν τον τρόπο, τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια. Ανακύκλωση των ίδιων ονομάτων, υπερκοστολογήσεις, και χαμηλή σχέση κόστους προσφοράς.
Είναι γελοίο στο ποδοσφαιρικό τοπίο του 2021 οι επιλογές μας στα χαφ να ξεκινάνε και να τελειώνουν στους Ολίβα και Ντεϊόλα της Κάλιαρι...
Εμφανιζόμαστε τραγικά εγκλωβισμένοι και αργοί...
Μακάρι οι εξελίξεις να με διαψεύσουν, αλλά φτάσαμε 5 μέρες πριν την πρώτη της ομάδας, και έχουμε καταφέρει να ανανεώσουμε τον Καντούρι και να πάρουμε (?) έναν βραζιλιάνο ελεύθερο που έχει την ταμπελα του στοιχήματος. Η ομάδα έχει τεράστια κενά εδω και 2 χρονια, σε συγκεκριμένες θέσεις, και εμείς λειτουργούμε σαν να μην υπάρχουν παίχτες γ αυτές τις θέσεις.
Μ αυτόν τον τρόπο αυτοπεριοριζόμαστε δραματικά σε επίπεδο εύρους επιλογών, και αυτός είναι και ο λόγος για το οποίο δεν ακούγονται για μας πολλοί παίχτες που δείχνουν να είναι και προσιτοί αλλά και να ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή.
Όσο κινούμαστε λοιπόν μ αυτόν τον τρόπο, τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια. Ανακύκλωση των ίδιων ονομάτων, υπερκοστολογήσεις, και χαμηλή σχέση κόστους προσφοράς.
Είναι γελοίο στο ποδοσφαιρικό τοπίο του 2021 οι επιλογές μας στα χαφ να ξεκινάνε και να τελειώνουν στους Ολίβα και Ντεϊόλα της Κάλιαρι...
Εμφανιζόμαστε τραγικά εγκλωβισμένοι και αργοί...
Μακάρι οι εξελίξεις να με διαψεύσουν, αλλά φτάσαμε 5 μέρες πριν την πρώτη της ομάδας, και έχουμε καταφέρει να ανανεώσουμε τον Καντούρι και να πάρουμε (?) έναν βραζιλιάνο ελεύθερο που έχει την ταμπελα του στοιχήματος. Η ομάδα έχει τεράστια κενά εδω και 2 χρονια, σε συγκεκριμένες θέσεις, και εμείς λειτουργούμε σαν να μην υπάρχουν παίχτες γ αυτές τις θέσεις.
- ΑποστόληςΑ
Αν δώσουμε τον Σφι με κανα 3άρι μύρια θα είμαστε καλά. Θα περισσέψουν λεφτά να πληρώσουμε και το συμβόλαιο του Πριγιο.
-
xrisitsapa
H αληθεια ειναι οτι ο τροπος λειτουργιας μας σε συγκριση με τον βασικο ανταγωνιστη, προκαλει καταθλιψη.
Κι οταν βλεπω τον Κολκα να μου λεει οτι σοβαροι παικτες δεν ερχονται Ελλαδα τον Ιουνιο, με πιανουν τα νευρα μου.
Κι οταν βλεπω τον Κολκα να μου λεει οτι σοβαροι παικτες δεν ερχονται Ελλαδα τον Ιουνιο, με πιανουν τα νευρα μου.
-
kosths BXL
σε 5 μερες θα εχουμε κλεισει 2 φραπεδιες καραβίσιες μερακλήδικες..για χαφ και φορ δυσκολα το κόβωMitsospaoki4 έγραψε:Σε 5 μέρες θα έχουμε κλείσει χαφ και φορ :pkosths BXL έγραψε:μαγκες αφηστε τον παλινια τον ολιβειρα και τον μισιτς...το θεμα ειναι φετος τι κανουμε...
-
kosths BXL
3 μυρια τον σβιντερσκι ? ειδικα μετα απο αυτο το γιουρο ? κατω απο 6 ουτε για αστειοΑποστόληςΑ έγραψε:Αν δώσουμε τον Σφι με κανα 3άρι μύρια θα είμαστε καλά. Θα περισσέψουν λεφτά να πληρώσουμε και το συμβόλαιο του Πριγιο.
Αποστόλη αν δώσουμε τον Σφι με 3 εκατομυρια θα τερματίσουμε 4οι φέτος
ΠΟΙΟΝ θα πάρεις με λιγότερα και ποιος θα στον φέρει;
ΠΟΙΟΣ;
Γιατί ο Πριγιο δεν θα έρθει,αλλα και να ερχότανε το ΠΟΛΥ να έφτανε τα γκολ του σφι,αλλά όχι τις ασιστ
Κι αν φέρεις κάποιον με τα ίδια λεφτά,αν σου βγει τσόλακ αντίο ζωή
Πέρα από τα θέματα προσαρμογής
ΠΟΙΟΝ θα πάρεις με λιγότερα και ποιος θα στον φέρει;
ΠΟΙΟΣ;
Γιατί ο Πριγιο δεν θα έρθει,αλλα και να ερχότανε το ΠΟΛΥ να έφτανε τα γκολ του σφι,αλλά όχι τις ασιστ
Κι αν φέρεις κάποιον με τα ίδια λεφτά,αν σου βγει τσόλακ αντίο ζωή
Πέρα από τα θέματα προσαρμογής
Καλά, με ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο, θα δούμε πόσα μύρια θα πάρουμε...
Προετοιμαστείτε για 2-3 μύρια, κι αν πάρουμε 6 να βγούμε στους δρόμους!
Προετοιμαστείτε για 2-3 μύρια, κι αν πάρουμε 6 να βγούμε στους δρόμους!
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 24 Ιουν 2021, 12:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Να ρωτήσω κάτι αν οι τιμές τον Ιούνιο είναι υψηλές και δεν υπάρχουν ευκαιρίες γιατί δεν πουλάμε τον Ιούνιο αλλά τον Αύγουστο?
Δηλαδή για να πάρουμε παίχτη περιμένουμε τις εκπτώσεις τον Αύγουστο, αλλά για να πουλήσουμε περιμένουμε να ανέβουν οι τιμές τον Αύγουστο?
Επίσης να πουλήσουμε Τζολη και Σβι, όλα καλά, αλλά ποιους να πάρουμε είναι το ερώτημα.
Επίσης υπάρχουν 5-6 παίχτες που λογικά θα τους κόψει ο Λουτσεσκου (προσωπική εκτίμηση), κάτι πρέπει να γίνει και με αυτούς.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή για να πάρουμε παίχτη περιμένουμε τις εκπτώσεις τον Αύγουστο, αλλά για να πουλήσουμε περιμένουμε να ανέβουν οι τιμές τον Αύγουστο?
Επίσης να πουλήσουμε Τζολη και Σβι, όλα καλά, αλλά ποιους να πάρουμε είναι το ερώτημα.
Επίσης υπάρχουν 5-6 παίχτες που λογικά θα τους κόψει ο Λουτσεσκου (προσωπική εκτίμηση), κάτι πρέπει να γίνει και με αυτούς.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kosths BXL
καλα μαγκες μην το απλωσουμε τι θα γινει τωρα με αυτους που θα κοψει ο λουτσος...ας βρουν την ακρη αυτοι δεν θα κατσουμε τωρα να ασχολουμαστε τι θα γινει με τον μπισεσβαρ...αν θελουν ας του λυσουν το συμβολαιο...δεν με νοιαζει τι θα κανουν αυτοι που θα αποκλειστουν ας βρει λυση η ΠΑΕ το θεμα ειναι σε πιο σημειο ειναι ο σχεδιασμος...εγω προσωπικα δεν πιστευω αυτες τις βλακειες οτι δεν κοιταμε παιχτες απο το πανω ραφι και αλλα τετοια καθως καθε χρονο τα ιδια ακουμε και οταν πηραμε το νταμπλ τα ιδια ακουγα...το θεμα ειναι απλα να υπαρξει και συμφωνια και να ερθουν καποιες βασικες μοναδες πριν την προετοιμασια....οχι απαραιτητα πριν την πρωτη προπονηση αλλα πριν φυγει η ομαδα για το βασικο κομματι της προετοιμασιας
- Shivaspace
κάτι που θα ήθελα να δώ είναι τουλάχιστον μια κίνηση σε ταλεντούχο παικτη, όπως ήταν η μεταγραφή του leo Jaba! Με αγορά εκεί λίγο πανω λίγο κάτω στα 5Μ!! Αμέσως ο Jaba βοήθησε σύν το οτι η μεταγραφή είχε μεγάλο ενδιαφέρον και είχε φέρει αισιοδοξία στην ομάδα. Βέβαια πολλά πράγματα στην συνέχεια πήγαν πολύ στραβά, αλλά κανονικά θα πρέπει να μαθαίνουμε απ τα λάθη, χωρίς όμως αυτό να συνδιάζεται με υπερβολική διστακτικότητα για τέτοιες κινήσεις.!
πχ έχω φάει λίγο κόλλημα με τον παικταρά τον πιτσιρικά της Penyarol, τον facundo Torres που έχει αξία εκεί στα 5Μ! ε για τέτοιον παίκτη δώσε και λίγο παραπάνω και φέρτον στην Ευρώπη, πριν τα μεγάλα κλάμπ που θα τον πάρουν αλλά θα φάει πάγκο στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δελεάσει τέτοιες περιπτώσεις προσφέροντας καλά χρήματα αλλά και πολύ χρόνο συμμετοχής σε τέτοιου είδους ταλέντα. Και το conference μπορούμε να το δούμε σαν ευκαιρία, γιατί αντικειμενικά τέτοιοι παικτες είναι λιγο δύσκολο να μπούν κατευθείαν σε διοργανώσεις όπως το ch.l. Ακόμα και όλα να πάνε στραβά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να πωλήσεις τέτοιους παίκτες τουλάχιστον στα χρήματα που ξοδεύτηκαν.. ενώ στο καλό σενάριο, θα απολαύσουμε μπάλα αλλά και σημαντικά οικονομικά ωφέλη σχετικά άμεσα!
ομάδες που θα πρέπει να κοντράρουμε για το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, τις κάνουν αυτές τις κινήσεις. Επιπλέον τώρα θα πρέπει να υπάρχουν κάποια φρέσκα χρήματα διαθέσιμα απ τις τελευταίες πωλήσεις.
γιατί όχι μια τέτοια μεταγραφή, παρά δύο οι περισσότερες "μέτριες αλλά τσουχτερές μεταγραφές των 2 και 3 Μ" που
αθροιστικά θα είναι περισσότερο δαπανηρές και που τέτοιες κάνει αβέρτα η ομάδα..
πχ έχω φάει λίγο κόλλημα με τον παικταρά τον πιτσιρικά της Penyarol, τον facundo Torres που έχει αξία εκεί στα 5Μ! ε για τέτοιον παίκτη δώσε και λίγο παραπάνω και φέρτον στην Ευρώπη, πριν τα μεγάλα κλάμπ που θα τον πάρουν αλλά θα φάει πάγκο στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δελεάσει τέτοιες περιπτώσεις προσφέροντας καλά χρήματα αλλά και πολύ χρόνο συμμετοχής σε τέτοιου είδους ταλέντα. Και το conference μπορούμε να το δούμε σαν ευκαιρία, γιατί αντικειμενικά τέτοιοι παικτες είναι λιγο δύσκολο να μπούν κατευθείαν σε διοργανώσεις όπως το ch.l. Ακόμα και όλα να πάνε στραβά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να πωλήσεις τέτοιους παίκτες τουλάχιστον στα χρήματα που ξοδεύτηκαν.. ενώ στο καλό σενάριο, θα απολαύσουμε μπάλα αλλά και σημαντικά οικονομικά ωφέλη σχετικά άμεσα!
ομάδες που θα πρέπει να κοντράρουμε για το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, τις κάνουν αυτές τις κινήσεις. Επιπλέον τώρα θα πρέπει να υπάρχουν κάποια φρέσκα χρήματα διαθέσιμα απ τις τελευταίες πωλήσεις.
γιατί όχι μια τέτοια μεταγραφή, παρά δύο οι περισσότερες "μέτριες αλλά τσουχτερές μεταγραφές των 2 και 3 Μ" που
αθροιστικά θα είναι περισσότερο δαπανηρές και που τέτοιες κάνει αβέρτα η ομάδα..
Πάντως είναι αλήθεια ότι η κατανόηση του αγοραστικού κοινού, εν προκειμένω του οπαδό του ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικου επιπέδου.
Το να καταφέρνεις να ξενερώσεις έναν τόσο καυλωμένο οπαδό θέλει μεγάλη τέχνη.
Προσωπικά το έχω πει ότι ο Κ.Κ για μένα είναι το μεγαλύτερο χειρόφρενο στην ΠΑΕ.
Η φιλοσοφία του και ο τρόπος που ενεργεί είναι ότι πιο αντιΠΑΟΚ μετά από κουραδες τύπου καραπαπαρα.
Θέλει μεγάλη προσπάθεια να είσαι σε έναν οργανισμό 20 χρόνια και να μην έχεις καταφέρει να πιάσεις τον σφυγμο του κόσμου του
Το να καταφέρνεις να ξενερώσεις έναν τόσο καυλωμένο οπαδό θέλει μεγάλη τέχνη.
Προσωπικά το έχω πει ότι ο Κ.Κ για μένα είναι το μεγαλύτερο χειρόφρενο στην ΠΑΕ.
Η φιλοσοφία του και ο τρόπος που ενεργεί είναι ότι πιο αντιΠΑΟΚ μετά από κουραδες τύπου καραπαπαρα.
Θέλει μεγάλη προσπάθεια να είσαι σε έναν οργανισμό 20 χρόνια και να μην έχεις καταφέρει να πιάσεις τον σφυγμο του κόσμου του
-
kosths BXL
σε αυτη τη λογικη φουλ μαζι σου...γτ να πας να δωσεις 2-3 χαρτια για καποιον μετριο που απλα πληρωνεις εξτρα γτ ισως να πληρωνεις το πρωταθλημα απο το οποιο ερχεται και οχι παικτες τετοια φαση σαν αυτον που ειπες και να δωσεις ενα ποσό γυρω στα 4-5 χαρτια...ας πουμε οτι πουλαμε τζολη 15 και σβι καμια 6-7 ...ε δεν πρεπει μετα να παρεις τουλαχιστον 2 τετοιους με ενα ποσο γυρω στα 4 χαρτια ? για μενα ναι