Ψυχραιμία σεβάσμιε γέροντα. Δεν είναι ιατρικό το θέμα όπως ήδη περιέγραψα. Είναι καθαρά επιχειρηματικό. Το ιατρικό είναι ξεκάθαρο μέσα στην ασάφεια του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει γιατρούς η ΠΑΕ να αποφανθούν.
ΕΛΕΟΣ!
Μετά τους προπονητές της εξέδρας εμφανίσαμε και τους γιατρούς της εξέδρας.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Ο Στοχ καμία σχέση με τον Στοχ του 14 σχετικά με τον χαρακτήρα του. Εδώ και 2,5 χρόνια έχει και παιδάκι και δείχνει να άφησε πίσω τα όργια που έκανε σαν πιτσιρικάς.
Τον θελω προσωπικά με τα χίλια στην ομάδα και πιστεύω θα κάνει παπάδες γτ έχει και το ένας με έναν και την ασίστ και το γκολ!
Τον θελω προσωπικά με τα χίλια στην ομάδα και πιστεύω θα κάνει παπάδες γτ έχει και το ένας με έναν και την ασίστ και το γκολ!
2,3 ειναι , τα υπολοιπα ειναι του παικτη για 4 χρονια και μανατζερ... καλυτερα στις μπαχια η φλουμινενσε να δειτε. εκεινη την χρονια η κορινθιας βγηκε 14η και κραζανε τους παντες...
- Dimitris_L4
- navigator11
Καλά κάνουν και δεν το πιστεύουν, διότι 5 μυρια δε θα παντελονιάσει η ομάδα τους ούτε στον ύπνο τους.paok addict έγραψε:Μπήκα εγώ φίλε , πάρτυ κάνουν για τα 5Μ . Δε το πιστεύουν.prax έγραψε:Δεν έχω πρόσβαση λόγω του ότι χρησιμοποιώ κινητό, να μπει κανείς σε φόρουμ οπαδών της κορινθιανς γιατί είδα στο Τουίτερ ότι πολλοί οπαδοί της πανηγυρίζουν που θα πάρουν κ φράγκα από την πώληση του Ντάγκλας

- Mitsospaoki4
- Moderator
Μήπως τελικά το στορι του Γιώργη ήταν για το βόλεϊ...;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Έχετε καταντήσει πια ... στόχερςDimitris_L4 έγραψε:Υπαρχει καποιο λινκ για στοχ ή απλα να χαμε να λεγαμε?

Τρολαρει ο Μαουρισιο - 8Dimitris_L4 έγραψε:Υπαρχει καποιο λινκ για στοχ ή απλα να χαμε να λεγαμε?
Λοιπόν
Επιστρέφω σε μισή ώρα, κανονίστε μεταγραφες γιατί δε θα τα πάμε καλά..
Επιστρέφω σε μισή ώρα, κανονίστε μεταγραφες γιατί δε θα τα πάμε καλά..

Tι να πω.. Πανω στον ενθουσιασμό, ήρθε αυτο το νέο για τον Ντουγκλας.. Πιστεύω απλα να λαβουν τα μετρα τους γιατί την έπαθαν 2 φορές με Λεβεκ κ το πελμα του Μουλεν.
-
Αυτό που λες δείχνει πόσο προβληματικά είναι τα στερεότυπα στο ποδόσφαιρο. Η Βραζιλία έμεινε από το 80 κι έπειτα στο συλλογικό υποσυνείδητο ως η χώρα που βγάζει τεχνίτες και πλάγια μπακ και χωλαινει σε αμυντικούς και τερματοφύλακες. Σήμερα οι δύο βασικοί τερματοφύλακες των δύο καλύτερων ομάδων του κόσμου (Σίτυ, Λίβερπουλ) τα τελευταία δύο τρία χρόνια, είναι Βραζιλιάνοι. Ο αναντικατάστατος αμυντικός χαφ της πρώτης, είναι Βραζιλιάνος, όπως και βασικό χαφ της δεύτερης. Ο αντίστοιχος μιας Ρεάλ των 3 σερί τσ.λ. είναι Βραζιλιάνος. Με εξαίρεση τον Νεϊμάρ, όλοι οι άλλοι επιθετικογενεις Βραζιλιάνοι δεν είναι στο επίπεδο των προαναφερθέντων. Αντίστοιχα, κι ενώ οι Αργεντινοι μας έχουν καρφωθεί ως οι ιδανικοί κόφτες κλπ, οτιδήποτε παίζει πίσω από το 10, είναι επιπέδου Εθνικής Ισλανδίας. Μην τσιμπατε με παραδόσεις κλπ, τυφλώνουν κι αποπροσανατολίζουν.cellophan έγραψε: 1. Για ποιο λόγο να πας σε Βραζιλιάνο μικρής ηλικίας (ότι και αν σημαίνει αυτό) στη θέση 6, όταν υπάρχουν άλλες χώρες με παράδοση σε αυτές τις θέσεις. Έτσι δε θα σπαταλήσεις θέση ξένου που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για τη θέση του 8-10 ή του εξτρεμ, στις οποίες η Βραζιλία έχει παράδοση, άσε που δίνουν κατακόρυφη υπεραξία αν όλα πάνε καλά λόγω visibility (goals, assists).
-
Mεχρι και για το συνδρομο Reiter θα σπουδασουμε για τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ ...cellophan έγραψε:
Το SDNA έχει ένα πολύ καλό άρθρο σχεδόν αποθεωτικό για τον Αύγουστο, από την άλλη όμως φωτίζει σωστά το πόσο ύπουλο είναι αυτό που πέρασε. Το κυριότερο που πρέπει να κρατήσει κανείς είναι αυτό:
"Το σύνδρομο Ράιτερ δεν ονομάζεται καν σύνδρομο Ράιτερ. ....Στην ουσία αυτό ισχύει μέσες άκρες με όλα τα αυτοάνοσα (τα οποία γνωρίζω καθώς έχω πολύ κοντινό οικογενειακό μου πρόσωπο, με νόσο του Κρον) και είναι δυστυχώς ένας ιδιαίτερα αστάθμητος παράγοντας. Ας μη ξεχνάμε (εντελώς διαφορετική περίπτωση) πως τα αίτια της περίπτωσης Λεβέκ ήταν φανερά ψυχολογικά.

λογικά ναιMitsospaoki4 έγραψε:Μήπως τελικά το στορι του Γιώργη ήταν για το βόλεϊ...;
-