Ποιμενικο?dim-cyprous-paok έγραψε:Είπα και γω δεν θα πεταχτεί κανένα ΛΥΚΟσκυλο ........Dimg4 έγραψε:το αρης γιατι με κεφαλαια απο ΠΑΟΚτση?
Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Χαρά στην υπομονή του. Να έχεις χώσει πολλά εκατομμύρια (φυσικά με ανταλλάγματα) και να ακούς καμία κατοστάρα χιλιάδες γνωμες τι να κάνεις πως να το κάνεις ποτέ να το κάνεις και τι να τρως και τι να φορας. Πραγματικός πόντιος σκληρό καρύδι.
- buffalobill4
Όλα όσα γράφεις τα δέχομαι.paok düsseldorf έγραψε:Εννοειτε οτι οταν λεω ,ΙΒΑΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ,πρωτοι-πρωτοι στην λιστα ειναι τα τρια ΛΑΒΡΑΚΙΑ που αναφερεις,ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ-ΣΤΟΧ-ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ,επιλογες και οι τρεις του γιωργακη.
Προσωπικα, σε πολλες μου τοποθετησεις εχω ξεκαθαρισει,και εχω δεχτει επιθεση για αυτο, οτι ειναι αλλο κατα την προσωπικη μου γνωμη ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ και αλλο ο γιωργακης.
Λεω λοιπον ΟΧΙ στις ΜΑΚΑΚΙΕΣ ,ανεξαρτητα απο το ποιος τις κανει.
Για μενα η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ΙΒΑΝ στον ΠΑΟΚ θα ειναι,
1.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ και τιμης ενεκεν ας ονομασθει καποια στιγμη με το ονομα του.
2.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ .
3.Ο ΠΑΟΚ να εχει την δυνατοτητα να λειτουργει και να ειναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ,βασιζομενος στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ απο ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΧΟΡΗΓΟΥΣ,ΕΥΡΩΠΗ,ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ,κλπ.
4.Η παρουσια του ΙΒΑΝ να δινει ΣΙΓΟΥΡΙΑ στην ΟΜΑΔΑ αν και εφοσον παρουσιαστει η οποιαδηποτε ΑΝΑΠΟΔΙΑ και να τον κανει ΑΤΡΩΤΟ απεναντι στην ΧΑΒΟΥΖΑ της ΑΘΗΝΑΣ.
ΠΡΟΤΙΜΩ εναν τετοιο ΠΑΟΚ και ας παιρνει λιγοτερους τιτλους,παρα εναν ΠΑΟΚ ΧΡΕΩΜΕΝΟ που θα μπορει να ΑΝΑΠΝΕΕΙ μονο με την στηριξη του ΙΒΑΝ.
Αν τα έλεγες και όταν πληρώναμε εκατομμύρια σε παίκτες τουρίστες ούτε καν θα σου έκανα παράθεση.
Επειδή μ αρέσει να σκαλίζω τα ιστορικά γεγονότα, πηγαίνω λίγο πίσω, στις 22 Γενάρη του 2020....Τότε που...
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι είναι οι χαμένοι, μετά απ' αυτή την "κρισιμότερη συνάντηση", πλέον, σήμερα?
Τροφή για σκέψη....
Υ.Γ. Ένα είναι το σίγουρο, σ αυτή την ζωή...Όποτε οι μεγάλοι δεν μιλούν, συνήθως οι μικροί υποφέρουν.... :ugeek:
Υ.Γ. 2 Τα "αποσπάσματα" είναι από εδώ: https://www.ethnos.gr/athlitismos/84159 ... i-bretania ....
Άραγε, ποιες ήταν οι αποφάσεις, που συμφωνήθηκαν, τότε, εκεί, θα μάθει ποτέ κανένας μας? Θα μας πει κανείς?Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη συνάντηση των Big 4 στη «Μεγάλη Βρετανία».
Η κρισιμότερη συνάντηση της σύγχρονης Ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκίνησε στις 15.00.
Λίγο μετά τις 15.00 ξεκίνησε σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο η κρίσιμη συνάντηση για το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σ' αυτήν μετέχουν οι ισχυροί άνδρες της Big 4 ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και εκπρόσωποι της παγκόσμιας (FIFA) κι ευρωπαϊκής (UEFA) ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» δίνουν το «παρών» εκτός από τους ισχυρούς άνδρες του ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης), του Ολυμπιακού (Βαγγέλης Μαρινάκης), της ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης) και του Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος), και οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).
Τι άλλαξε, ουσιαστικά, στο αιλυνεικώ πρωκτόσφαιρο, από τότε και μετά? Ποιος προχώρησε και ποιος υποχώρησε?19.00: Έφυγε χαμογελαστός ο Χέρμπερτ Χούμπελ, δίχως όμως να μιλήσει στις κάμερες.
18.51: Αποχώρησαν Σαββίδης, Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος χωρίς να κάνουν δηλώσεις.
18.50: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη «Μεγάλη Βρετανία».
18.41: Εν αναμονή της μεγάλης εξόδου είναι και οι δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και καμεραμάν προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της συνάντησης.
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι είναι οι χαμένοι, μετά απ' αυτή την "κρισιμότερη συνάντηση", πλέον, σήμερα?
Τροφή για σκέψη....

Υ.Γ. Ένα είναι το σίγουρο, σ αυτή την ζωή...Όποτε οι μεγάλοι δεν μιλούν, συνήθως οι μικροί υποφέρουν.... :ugeek:
Υ.Γ. 2 Τα "αποσπάσματα" είναι από εδώ: https://www.ethnos.gr/athlitismos/84159 ... i-bretania ....
-
- bersekeros
Ούτε εγώ καταλαβαίνω...
Αφού θέλεις να πεις κάτι Γρηγορη πες το στα ίσια.
Τι τροφή για σκέψη και υπονοούμενα...εσύ πάντα είχες το θάρρος της γνώμης σου.
Αφού θέλεις να πεις κάτι Γρηγορη πες το στα ίσια.
Τι τροφή για σκέψη και υπονοούμενα...εσύ πάντα είχες το θάρρος της γνώμης σου.
Ρε δερβισάκια, δεν αφήνετε τα πονηρά σας και οι δύο, λέω εγώ?
Συγκεκριμένα ερωτήματα θέτω, ως τροφή για σκέψη, ώστε να τα απαντήσει ο καθένας, με το πώς καταλαβαίνει...
Ούτε καν απαραίτητα εδώ, γραπτά, αλλά έστω μέσα στο κεφάλι του, απλά για να δουλεύει ο εγκέφαλος του...
Ούτε μάντης είμαι, ούτε στην συνάντηση ήμουν παρών και τα συμπεράσματα μου τα κρατάω για μένα...
Βλέπετε, δεν είμαι κανένας μυαλοπώλης, ούτε μέγας ΠΑΟΚάρχης, όπως χαρακτηρίστηκα εδώ μέσα, πρόσφατα....
Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να προβληματιστεί, ας το ξεπεράσει κι ας πάει παρακάτω...End of story...
Συγκεκριμένα ερωτήματα θέτω, ως τροφή για σκέψη, ώστε να τα απαντήσει ο καθένας, με το πώς καταλαβαίνει...
Ούτε καν απαραίτητα εδώ, γραπτά, αλλά έστω μέσα στο κεφάλι του, απλά για να δουλεύει ο εγκέφαλος του...
Ούτε μάντης είμαι, ούτε στην συνάντηση ήμουν παρών και τα συμπεράσματα μου τα κρατάω για μένα...
Βλέπετε, δεν είμαι κανένας μυαλοπώλης, ούτε μέγας ΠΑΟΚάρχης, όπως χαρακτηρίστηκα εδώ μέσα, πρόσφατα....
Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να προβληματιστεί, ας το ξεπεράσει κι ας πάει παρακάτω...End of story...
- Notorious4
Εξάλλου τροφή τα μπρόκολα, τροφή και τα μπέργκερ... έτσι για να πω κ γω την εξυπνάδα μου
- Sick Bastard
+24 ώρες έχουν περάσει απ τη στιγμή που ο Αντελίνο ενημέρωσε για την αποχώρησή του κι ακόμα περιμένω ένα αποχαιρετιστήριο απ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να αργεί το μοντάζ του βίντεο, ελπίζω.
Ή μπορεί απλά να το έστειλαν μια ανθοθέσμη.
Απο πλευρας Ιβαν δεν τελειωσε ακομα μεχρι τωρα. Παντως το να αλλαξει κατι ειναι σχεδον απιθανο.Sick Bastard έγραψε:+24 ώρες έχουν περάσει απ τη στιγμή που ο Αντελίνο ενημέρωσε για την αποχώρησή του κι ακόμα περιμένω ένα αποχαιρετιστήριο απ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να αργεί το μοντάζ του βίντεο, ελπίζω.