Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- paokovios1974
- navigator11
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ακριβώς! Ποντιακό κεφάλι, αγύριστο. Γράφει στα παπάρια του τις αυστηρές ιατρικές συστάσεις ...barlow4 έγραψε:αμαν ρε ιβαν.ολο αγοραζεις κ αγοραζεις και την υγεια σου λιγο δεν τη σκεφτεσαι αρρωστος ανθρωπος.πως θα τα δουλεψεις ολα αυτα απο το νοσοκομειο.
Εκτός αν του τις ζήτησε τις εφημερίδες ο Γιώργος για να αρχίσει να αρθρογραφεί κιόλας, μη χωρώντας τον πλέον το ινσδαγραμιον ...
Αυτό πάντως με την northwings είναι λίγο κουλό και αυτό γιατί από όσα ξέρω η συγκεκριμένη εταιρεία εδρεύει Αμέρικα και ασχολείται κυρίως με ναυλοσεις αεροσκαφών σε άλλες εταιρείες και ένα κομμάτι με τσάρτερ στην αμερικανική αγορά...τι να πω είναι λίγο Κούλη σαν είδηση ... ίσως ο πιλότος μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα ...αν και πιστεύω πως η είδηση είναι πατάτα.
Στάλθηκε από το Lenovo K33a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo K33a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- efthimis_paok
Ναι, την έψαξα και εγώ την εταιρεία , έχει έδρα Η.Π.Α. Εκτός και αν είναι λάθος η επωνυμία.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ίδρυσε δική του αεροπορική εταιρία ο Ιβάν Σαββίδης
Επιμέλεια: Κώστας ΠετρωτόςΔημοσίευση: 27 Ιουλ. 2017 07:05
Την εταιρία Northern Wings με έδρα της Θεσσαλονίκη σύστησε ο Ιβάν Σαββίδης, κίνηση που αποκαλύπτει τα σχέδια του να μπει στον χώρο της αεροπλοΐας.
Δεν αγόρασε, αλλά σύστησε τη δική του αεροπορική εταιρία ο Ιβάν Σαββίδης. Έχει την ονομασία Northern Wings και έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Προς το παρόν, ο στόλος της αποτελείται μόνο από το ελικόπτερο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, όμως στα σχέδια του ομογενή επιχειρηματία είναι μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να κάνει μπάσιμο στο χώρο των επιχειρήσεων αεροπλοΐας.
Ρόλο πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου ανέλαβε ο CEO της Dimera και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αρτούρ Νταβιντιάν, αντιπρόεδρος είναι η πιο στενή συνεργάτιδα του ομογενούς επιχειρηματία, Μαρία Γκοντσάροβα, και μέλος ο νομικός του σύμβουλος Κώστας Φωτιάδης…
Επιμέλεια: Κώστας ΠετρωτόςΔημοσίευση: 27 Ιουλ. 2017 07:05
Την εταιρία Northern Wings με έδρα της Θεσσαλονίκη σύστησε ο Ιβάν Σαββίδης, κίνηση που αποκαλύπτει τα σχέδια του να μπει στον χώρο της αεροπλοΐας.
Δεν αγόρασε, αλλά σύστησε τη δική του αεροπορική εταιρία ο Ιβάν Σαββίδης. Έχει την ονομασία Northern Wings και έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Προς το παρόν, ο στόλος της αποτελείται μόνο από το ελικόπτερο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, όμως στα σχέδια του ομογενή επιχειρηματία είναι μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να κάνει μπάσιμο στο χώρο των επιχειρήσεων αεροπλοΐας.
Ρόλο πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου ανέλαβε ο CEO της Dimera και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αρτούρ Νταβιντιάν, αντιπρόεδρος είναι η πιο στενή συνεργάτιδα του ομογενούς επιχειρηματία, Μαρία Γκοντσάροβα, και μέλος ο νομικός του σύμβουλος Κώστας Φωτιάδης…
Καλά που υπάρχει κι αυτός ο πεπρωκτός και ενημερωνόμαστε σωστά...

Υ.Γ. Ένα wing(er), από north μεριά μάλιστα, τον έφερε με προσωπικές του διαπραγματεύσεις ο Ιβάν...Με το άλλο λοιπόν που θα φέρει, πάλι από north μεριά, θα ολοκληρωθεί κι ο τίτλος της επωνυμίας (northern wings) θαρρώ!!

Υ.Γ. Ένα wing(er), από north μεριά μάλιστα, τον έφερε με προσωπικές του διαπραγματεύσεις ο Ιβάν...Με το άλλο λοιπόν που θα φέρει, πάλι από north μεριά, θα ολοκληρωθεί κι ο τίτλος της επωνυμίας (northern wings) θαρρώ!!
- Μπαρκαρούτσος
North και Northern το ίδιο πράγμα.
Α ρε κάτι μ@λ@κες που πάτε και βλέπετε/ακούτε/διαβάζετε μερικοί...
Βλέπεις με κυρκύρ υπεύθυνο επικοινωνίας, άρα και τύπου, για 10+ χρόνια, πολλοί..."έτσι μάθανε από παιδιά..." 
Αυτοί φταίνε?

Αυτοί φταίνε?

- Μπαρκαρούτσος
Γιατί αγοράζεις εφημερίδες και φτιάχνεις αεροπορικές, όταν έχεις τον Π.Α.Ο.Κ. με παλτά, ενώ ο χοντρός ΣΚΑΪ...εεεεε, σκάει λεφτά και φέρνει παικταράδες;; Θα σε μαλώσω!
ΦΥΓΙΑΠΤΟΝΠΑΟΚ!!!!!!!
ΦΥΓΙΑΠΤΟΝΠΑΟΚ!!!!!!!
Κάνεις προπαγάνδα να αφήσει την παε και να πάρει την καε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρόεδρε...Δώσε επιτέλους το πράσινο φως αλλά και το "Άγιο Φως" για να φτιάξουμε ομάδα...Α Ρ Γ Ε Ι Σ !!!!

Ενα μηνα ακομα θα περιμενω,μετα με κοβω για μονιμο μπαν,αυτη τη στιγμη οι πιθανοτητες ειναι συντριπτικα υπερ αυτου.
- kataramenos5