Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

τα εκανες μανταρα, και σε βλεπω να μετρας πλεον μερες ...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

σδνα έγραψε:Σοκ στον ΠΑΟΚ: Τριήμερο ρεπό έδωσε ο Τούντορ!
Απόφαση που προκαλεί απορίες πήρε ο Ιγκόρ Τούντορ δίνοντας στους παίκτες του τριήμερο ρεπό, όταν για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί την επόμενη Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την ώρα που το κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον Ιγκόρ Τούντορ είναι βαρύ, ο Κροάτης τεχνικός αποφάσισε να δώσει τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του!

Αυτή η απόφαση του Τούντορ έρχεται σε ένα σημείο όπου η ομάδα έχει αποδεκατιστεί λόγω τραυματισμών και μάλιστα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι, λοιπόν, κάποιος θα περίμενε πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα... πατήσει γκάζι στους ποδοσφαιριστές του και όχι να δώσει ρεπό σαν να έρχονται τα Χριστούγεννα...
Τι φαση? Λογω θλασεων?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

simba έγραψε:
σδνα έγραψε:Σοκ στον ΠΑΟΚ: Τριήμερο ρεπό έδωσε ο Τούντορ!
Απόφαση που προκαλεί απορίες πήρε ο Ιγκόρ Τούντορ δίνοντας στους παίκτες του τριήμερο ρεπό, όταν για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί την επόμενη Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την ώρα που το κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον Ιγκόρ Τούντορ είναι βαρύ, ο Κροάτης τεχνικός αποφάσισε να δώσει τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του!

Αυτή η απόφαση του Τούντορ έρχεται σε ένα σημείο όπου η ομάδα έχει αποδεκατιστεί λόγω τραυματισμών και μάλιστα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι, λοιπόν, κάποιος θα περίμενε πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα... πατήσει γκάζι στους ποδοσφαιριστές του και όχι να δώσει ρεπό σαν να έρχονται τα Χριστούγεννα...
Τι φαση? Λογω θλασεων?
Μπα μάλλον την Τρίτη, θα είναι κανάς άλλος, αν πιστέψουμε τον ορυμαγδό των φημών για διώξιμο...
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Τι να πεις για το σημερινό... Πολύ γκαντέμης άνθρωπος, 1 τελική 1 γκολ πάλι... Και τώρα κατηγορείται για τα πάντα. Προσωπικά δεν είδα άλλο λάθος εκτός του ότι άφησε το Τζιώλη να σέρνεται και δεν τον έβγαλε γύρω στο 70 να βάλει Σάμπο. Και το έγκλημα Όλσεν φυσικά, που φοβάμαι ότι θα τον εκθέτει κάθε αγωνιστική.
Από κει και πέρα, είναι φανερό, το παιχνίδι το χει χαμένο από τη διοίκηση, κι ο Άρνεσεν μαζί. Γνώμη μου ότι όσο μένουν διευκολύνουν τους υπόλοιπους να βγάζουν την ουρά τους έξω από την κρίση. Θα φορτωθύν τα πάντα. Χρονιά δε βγάζουν, το πρόγραμμα τώρα δυσκολεύει, οι τραυματίες πολλοί, θα έρθουν κι άλλες στραβές. Πλάνο δεν υπάρχει πλέον, ήδη από Δεκέμβρη, οι μεταγραφές μόνο μεταγραφές Άρνεσεν και Τούντορ δεν είναι, η Τούμπα πάει για λουκέτο, άρχισαν και οι πάντα χρήσιμες για κάποιους γιούχες. Ποια άλλη επιλογή έχουν από την παραίτηση?
Για μένα καμία. Είναι ο μόνος τρόπος να αποσυμπιεστεί η κρίση. Κι ας αφήσουν όλους αυτούς που έμμεσα ή άμεσα σιγοντάρουν τόσον καιρό αυτή την κατάσταση να πάνε να πείσουν τον Ιβάν ότι ο κόσμος δε θέλει υπομονή και χτίσιμο. Κι ότι πρέπει να ρίξει καμιά 50άρα να αγοραστεί ομάδα για τίτλους. Κι ας παρθεί και ανάλογος προπονητής. Και μακάρι να πετύχουν.
Με άλλα λόγια: 2 δρόμοι υπάρχουν να γίνει ομάδα τίτλου. Ο ένας φαίνεται να αποτυγχάνει και δεν έχει τη στήριξη του κόσμου όπως αποδεικνύεται, ούτε του μεγαλομετόχου, αν πιστέψουμε τα κατά καιρούς δημοσιεύματα. Ας φύγουν αυτοί που το έτρεξαν πριν τους εξευτελίσουν εντελώς κι ας ακολουθηθεί το άλλο. Όχι μισές δουλειές όμως.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τριημερο ειπαν τα παλικαρια; φαντασου απο ποτε εχουν να παρουν αδεια που μετρουν απο σαββατο βραδυ μεχρι τριτη πρωι ενα...τριημερο... 8-) :lol: :roll: :evil:
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

Ο Βασιλόπουλος στο inpaok γράφει ότι μάλλον μέχρι δεύτερη θα ε ςι ληφθεί οριστική απόφαση για απόλυση του..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τα έχεις χάσει ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!! Σ Υ Ν Ε Λ Θ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!! :geek: :evil: :mrgreen: :twisted: :ugeek:

ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

mpouJr έγραψε:Ξεμπαναρομαι για ενα ποστ αντρικεια μιλαω κ επακριβως η φραση μου ηταν μην γινεσε μ@λ@κ@ς,εκφραση απλη κ καθημερινη ειναι,οταν το παρατραβαω το γνωριζω κ συνηθως απολογουμε πολλες φορες γινομαι εριστικος αλλα το να προσβαλοντε νικνειμς σε οπαδικο φορουμ απο το μαλακα δεν ξαναδα,μηχανιωνα σφ ΠΑΟΚ θα τον βρεις ευκολα δεν κρυβω την ταυτοτητα μου ζητα το ονομα του μειλ μου σιγουρακι θα σου δειξουν ποιος ειμαι.ακομα να απαντησεις.....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρωτα το ποσα χρονια μπαν θα ετρωγα αν εγραφα σε σενα μη γινεσαι μ@λ@κ@ς. Μαθητευομενο αποκαλεσα τον κροατη απολυομενο και εφαγα 1 βδομαδα.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

aspromaura ioannina έγραψε:
BigBaby έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:Πιο πιθανο μου φαινεται να γελαει ο Ολσεν με την ξαφνικη αγαπη των οπαδων προς το προσωπο του παρα με τα γκολ που τρωει ο Βελλιδης!
Ο Ολσεν δεν θα ετρωγε κανενα απο τα 3 γκολ που φαγαμε σε 3 τελευταια παιχνιδια.
Οσους βαθμους οπως λετε οτι εχασε ο Ολσεν αλλους τοσους εχασε ο Βελλιδης σε 3 παιχνιδια.

Την ειρωνεια στους φιλους σου...δεν ειρωνευτηκα ποτε κανεναν στο φορουμ και απαιτω το ιδιο.
Ζητω συγγνωμη αν φανηκε σαν να ειρωνευομαι εσενα. Την ξαφνικη εκδηλωση αγαπης ππρος το προσωπο του ηθελα να σχολιασω. Και δεν διαφωνω μαζι σου για την αξια του.Καθε αλλο. Εχω δεχτει τρομερο κραξιμο επειδη δεν σταματησα λεπτο να τον πιστευω και επειδη ξενερωσα που τον δωσαμε. :pano:
Κι εγω ημουν απο τους ανθρωπους που ξενερωσα με την αφιξη Βελλιδη και την αναχωρηση του Ολσεν για την Δανια.
Τον Ολσεν τον πιστευω ακομα και ελπιζω να επιστρεψει απο την Κοπενχαγη το καλοκαιρι.

Υ.Γ. Ειμαι λιγο τσιτωμενος απο την ημερα γενικοτερα και αντεδρασα κι εγω υπερβολικα γιατι μου φανηκε σαν ειρωνεια.... Σορρυ για την υπερβολικη αντιδραση αδερφε.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Από ότι διάβασα διήμερο έδωσε όχι τριήμερο...Αυτό όμως έχει λίγη σημασία...Είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ περνάει κρίση..Αύριο είναι πολύ σημαντική ημέρα μιας κσι μάλλον θα αποφασιστεί η αποδέσμευσή του...Θετική εξέλιξη- αρνητικη;;Ο χρόνος θα δείξει...Και κυρίως τα αποτελέσματα..!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Τα έχεις χάσει ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!! Σ Υ Ν Ε Λ Θ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!! :geek: :evil: :mrgreen: :twisted: :ugeek:
Καλως τον! Πως βλεπεις την κατασταση γκοραν? Ατυχια?
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τριήμερο ρεπό, ε; Άντε όλοι αύριο στα κεντρικά μαγαζιά της πόλης, να αρχίσουμε το κράξιμο!

Θα είναι μεγάλο λάθος να φύγει πάλι ο προπονητής στα μέσα της σεζόν...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δευτερα θα εχει φυγει. Πρεπει να γινει ηλεκτροσοκ γιατι προφανως εχει αντιπαθειες κι απο παικτες κι οχι αδικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ειλικρινα ρε ντιμ δεν με νοιαζει,δεν μιλανε για μπαν εδω μια ερωτηση ρημαδα σου εκανα με δυο πιθανες απαντησεις κ εσυ κολησες στο μαλακα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Τούντορ είναι ο ΜΟΝΟΣ προπονητής του ΠΑΟΚ που έχω αντιπαθήσει (καλά το τραγί που μας έκανε και αγωγή επειδή τον κράζαμε είναι ξεχωριστή κατηγορία).

Τον έχω αντιπαθήσει γιατί τον έχω κόψει ως ψωνάρα. Δύσκολος χαρακτήρας, κάκιστες αντιδράσεις (κράξιμο σε παίχτες, κάψιμο παιχτών, άθλια διαχειριση Μπερμπάτοφ, νευράκια με αντιπάλους, διαιτητές, μπολ μποις και κατινιές την ώρα των αγώνων, μόνιμες δικαιολογίες για ΌΛΑ τα στραβά ΚΑΙ εν κατακλείδι μια μετριότατη προπονητική προσέγγιση η οποία ούτε στη θεωρία δεν είναι πλήρης). ΘΕωρώ λοιπόν πως παρότι προσπαθεί να παίξει σύγχρονα και εντυπωσιακά, δεν έχει ούτε τη γνώση ούτε την ικανότητα να μας πάει μπροστά. Μου μοιάζει λίγο σα παιδί που παίζει μάνατζερ και απορεί γιατί η ομάδα του δεν αποδίδει αφού αυτός κάνει ωραία σχηματάκια στον πίνακα. Δυστυχώς δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον ψυχολογικό τομέα, ενώ παράλληλα δεν έχει και καθόλου καλές τακτικές εμπνεύσεις όταν χρειάζεται.
ΤΟ τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχουμε κάποια θετικά ψήγματα σε έναν ωκεανό λαθών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους δεν ήμουν και δεν είμαι θετικός στο να μείνει.

ΑΝ ΟΜΩΣ αρχίσουμε πάλι τα καραγκιοζιλίκια με τους γουχουδες, τότε ας μείνει να κλείσει τη χρονιά (που ΕΛΠΙΖΩ να μας αφήσει εκτός ευρώπης ώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να έχουμε χρόνο να φτιάξουμε σοβαρή ομάδα) και ας αποφύγουμε να αλλάξουμε για 4-5 συνεχή χρονιά προπονητή.

υγ. Μιλάμε για άτομο που λέει στη συνέντευξη τύπου οτι ξέρει και μπορεί να διαχειριστεί την πίεση του ΠΑΟΚ και με το που βγαίνει απ το κτίριο κάνει κωλοδάχτυλο σε οπαδούς που τον κράζουν! Έλεος δλδ. (εκτός κι αν δεν ισχύει οπότε γράψτε λάθος)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”