Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
-
Asimos
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Με αυτα τα επικοινωνιακα φαουλ που κάνουν απανωτα θα επρεπε να τους εχουμε παρει τα σωβρακα...
Για να καταλαβετε, η ανεπισημη υπερασπιστικη γραμμη του γκει ειναι πως οι κατσέτες ειναι με τη φωνη του Μητσικωστα...
Ακουνε τα στησιματα τους και κανουν τους κινεζους...
Ξυπνα μωρη ΠΑΕ, ΞΥΠΝΑ!
Για να καταλαβετε, η ανεπισημη υπερασπιστικη γραμμη του γκει ειναι πως οι κατσέτες ειναι με τη φωνη του Μητσικωστα...
Ακουνε τα στησιματα τους και κανουν τους κινεζους...
Ξυπνα μωρη ΠΑΕ, ΞΥΠΝΑ!
- Εγώ τα είχα υπολογίσει αυτά τα παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ... Θυμάσαι που σου 'λεγα ότι ο Βρύζας θα το χτυπήσει το παιχνίδι και δεν είναι Ζαγοράκης;
- Ναι, ναι, ναι.
- Είχα μιλήσει στο τηλέφωνο 10 φορές μαζί του. Και πριν απ' το παιχνίδι που παίξανε... κεκλεισμένων των θυρών... και ξέρεις που ποντάριζα; Λέω... κεκλεισμένων των θυρών, ...άμησέ τους δεν υπάρχει περίπτωση.
με προβληματιζει αυτο το σκελος... τι εννοει δηλ. οτι ο ζαγορακης δεν χτυπουσε τα ματς με γαυρο?? και τους αφηνε να περνανε αερα?? Μην τυχον και βγει κατι οτι εχει κανει καποιος δικος μας τετοιες μλκιες , δεν ξερω τι θα γινει..
ολα οσα μισουμε και ειμαστε περηφανοι που δεν τα κανουμε , μη μας βγουν μπουμερανγκ μονο..
- Ναι, ναι, ναι.
- Είχα μιλήσει στο τηλέφωνο 10 φορές μαζί του. Και πριν απ' το παιχνίδι που παίξανε... κεκλεισμένων των θυρών... και ξέρεις που ποντάριζα; Λέω... κεκλεισμένων των θυρών, ...άμησέ τους δεν υπάρχει περίπτωση.
με προβληματιζει αυτο το σκελος... τι εννοει δηλ. οτι ο ζαγορακης δεν χτυπουσε τα ματς με γαυρο?? και τους αφηνε να περνανε αερα?? Μην τυχον και βγει κατι οτι εχει κανει καποιος δικος μας τετοιες μλκιες , δεν ξερω τι θα γινει..
- ΑποστόληςΑ
Από επαγγελματία ψεύτη μην δίνεις βάθος σε όσα λέει. Πάντως κι εμένα τίποτε δεν θα με εκπλήξει πλέον.
Άλλη αυτή μες στην χαζομάρα είναιMarianov6 έγραψε:λοολ μια μαρουπα της ΕΕΑ θετει θεμα γιατι ο Σαββιδης βαζει τα λεφτα στον ΠΑΟΚ και δεν κοιταει να σωσει την Ελλαδα και τι κανει αυτος οταν τα αεροδρομια πουλιουνται στους εχθρους μας (ετσι το ειπε)![]()
![]()
ρε τι αλλο θα ακουσουμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η συγκεκριμένη είναι φανερό πως χρίζει βοήθειας. Προσφέρει γέλιο και μόνο.Marianov6 έγραψε:λοολ μια μαρουπα της ΕΕΑ θετει θεμα γιατι ο Σαββιδης βαζει τα λεφτα στον ΠΑΟΚ και δεν κοιταει να σωσει την Ελλαδα και τι κανει αυτος οταν τα αεροδρομια πουλιουνται στους εχθρους μας (ετσι το ειπε)![]()
![]()
ρε τι αλλο θα ακουσουμε
Το επικίνδυνο δεν είναι αυτό. Το επικίνδυνο είναι πως μία εισαγγελέας μπούκαρε στο ΣΚΑΙ στις 1:30 το πρωί για να προστατεύσει τον Βαγγέλη από αυτά που έκανε και η ΕΥΠ έχει καταγράψει. Εισαγγελέας με κασκόλ ομάδας...
- ΑποστόληςΑ
Έφοδος στον ΣΚΑΪ για να συλλάβουν τον Θωμαΐδη
Επιχείρηση σύλληψης του Κυριάκου Θωμαΐδης στήθηκε στον ΣΚΑΪ, με την αντεισαγγελέα να ψάχνει τον δημοσιογράφο στο κτίριο του σταθμού ύστερα από μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ τρεις αστυνομικοί και ένας με πολιτικά από το τμήμα του Πειραιά, δίχως να έχουν ένταλμα σύλληψης, ζήτησαν από τον δημοσιογράφο να τους ακολουθήσει και να μην βγει στον «αέρα» η εκπομπή η οποία αφορούσε καυτούς διαλόγους με παράγοντες και δημοσιογράφους.
Ο Θωμαΐδης ενημερώθηκε πως σε βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς καθώς το ένταλμα σύλληψης δεν υπήρχε. Η εκπομπή, που ήταν μαγνητοσκοπημένη, βγήκε τελικά κανονικά στον «αέρα» στις 00:15, ωστόσο υπήρχε και συνέχεια.
Τη στιγμή που η εκπομπή έφτανε στο τέλος της και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα η αντεισαγγελέας βάρδιας από την Ελευσίνα έφτασε στα γραφεία του ΣΚΑΪ μαζί με την συνοδεία αστυνομικών.
Η αντιεισαγγελέας για περίπου μισή ώρα έψαξε όλους τους ορόφους του καναλιού προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψη του Κυριάκου Θωμαΐδης, ωστόσο ο δημοσιογράφος δεν ήταν εκεί και λίγο μετά τις 02:35 αποχώρησε.
Κι εγώ ο αφελής λακαμάς περιμένω (ελπίζω) σε κάθαρση στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία γενικότερα.
Πάω να αλλάξω πλευρό.
Πάω να αλλάξω πλευρό.
- ΑποστόληςΑ
Αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν δημοσιογράφο ΠΡΙΝ προβληθεί η εκπομπή του στην τηλεόραση! Α ΡΕ ΧΟΥΝΤΑ!
+1926...apple64 έγραψε:Το επικίνδυνο δεν είναι αυτό. Το επικίνδυνο είναι πως μία εισαγγελέας μπούκαρε στο ΣΚΑΙ στις 1:30 το πρωί για να προστατεύσει τον Βαγγέλη από αυτά που έκανε και η ΕΥΠ έχει καταγράψει. Εισαγγελέας με κασκόλ ομάδας...
Ελλάς, Ελλάς, η χώρα της π@υστιάς, γ@μιέται η χαβούζα...κι ο Μπυυρεεάάάς!!!!
Κι όμως ο χοντρός βγήκε λάδι.ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 25/6/2012, ώρα 16.17
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, αντιπροέδρου Ολυμπιακού, με δημοσιογράφο Β.Μ.
- Είναι καλό που μπήκε ο Ιωαννίδης ή κακό για μας;
- Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει αυτό που θα του πω εγώ… Εκεί που θα ζητήσω εγώ.
- Ναι, ναι, ωραία.
- Εμένανε με τρέμει… όλους τους άλλους τους γράφει.
- Μ…, μ… με την ΚΕΔ θα αλλάξει τώρα η ΚΕΔ κύριε Σάββα, τι θα γίνει;
- Δεν ξέρω ακόμη. Θα αποφασίσουμε… Δεν το ‘χω συζητήσει με το Βαγγέλη ακόμη.
- Θα δεις αυτό με το Σπύρο τον Παπαδάκο… εγγυώμαι…
- Ναι θα το κοιτάξω…ναι, τον φοβάμαι εγώ αυτόνα…
- Όχι αφού μου είπε ότι μπορούσε ακόμη…(ακατάληπτο).
- Τρίχες λέει… Ξέρω γω τι σου λέω… Είναι κωλοτούμπας και τον γυρνάνε οι βάζελοι εύκολα αυτόνα…
- Όχι, όχι, σ’ αυτό… δεν έχει ανάγκη κατ’ αρχάς κανέναν αυτός…
- Αμα σου λέω λοιπόν κάτι… εγώ δεν θέλω έτσι… εγώ θέλω να ‘ναι ταγμένος…(...)
- Υπάρχει κανά κλίμα αν φεύγουν ή μένουν για να ξέρω τι κάνω μ’ αυτούς; Τους δύο;…
- Με ποιους;
- Με τον Δούρο, τον Μπριάκο και τον Βασάρα.
- Όχι, όχι… αλλά πες ότι θ’ αλλάξουνε οπωσδήποτε… 1Χ2… λέγε εσύ για να τους έχεις σ’ αναμμένα κάρβουνα..
- Ναι, ναι… Ο.κ. Εντάξει… Εγινε.
- Κατάλαβες; Γεια σου. Ευχαριστώ.
Μέχρι και διορισμούς είχαμε. Θα βγει ο ξανθός να μιλήσει; Δύσκολα.ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 25/6/2012, ώρα 17.24
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, αντιπροέδρου Ολυμπιακού, με δημοσιογράφο Μ.Μ.
- Να σου πω κάτι… για πες μου… εγώ πως μπορώ να βοηθήσω εσένα με τον Ιωαννίδη;
- Ε… να του πεις καμιά δουλειά ρε παιδί μου… καμιά επιτροπή εκεί... ή στον ΟΠΑΠ.. τίποτα…
- Ο ΟΠΑΠ από τον Ιωαννίδη εξαρτάται;
- Ε… αυτός δεν θα ‘χει… ή στο ραδιόφωνο πες του, το κρατικό… άμα πάρετε…
- Θύμισέ του μου αυτό μόλις πάει το υπουργείο…
- Ναι…
- Θύμισέ το μου… θα πάρω τηλέφωνο και θα πάω να τον δω.
- Ναι, ναι… τώρα εσένα σ’ έχει φοβηθεί από την άλλη φορά που του την έπεσες…
- Ελεγε στον Κόκκαλη… δεν υπάρχει δεύτερος Σάββας.. τους ισοπεδώνει όλους, λέει…ο Κόκκαλης λέει, δεν το ξέρω εγώ… λέει… τους ισοπεδώνει λέει ο Κόκκαλης με τυπικές διαδικασίες… Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα λέει, τους ισοπεδώνει όλους…
- Θα το γράψω αυτό… πηγαδάκι θα πω εκεί στο Νικοπολίδη… έτσι κι έτσι ο Ιωαννίδης…
- Ναι… αυτά δεν τα ξέρει κανένας… Εκφραζότανε πες με τα καλύτερα λόγια για το Σάββα το Θεοδωρίδη…
- Μιλάνε ο Κόκκαλης με τον Ιωαννίδη γιατί (ακατάληπτο) λεφτά του…
- Ναι, ναι… μιλάγανε… Είναι μοναδικός, μοναδικός έγραφε… δεν υπάρχει δεύτερος από το Σάββα…
- Ο Κόκκαλης τι λέει;
- Τίποτα… ο Κόκκαλης λέει ότι είμαι παντογνώστης εγώ, σήμερα… Κατάλαβες δηλαδή…
- GiorgosAtha
Η "δικαιοσύνη" έδρασε άμεσα -ακόμα και στις 2:00 το βράδυ- μόλις έκανε μήνυση ο Πόλντο.
Τόσο καιρό σε άλλα θέματα "έχουμε Καθαρά Δευτέρα".
Λογικό αν σκεφτείς ότι ο "επενδυτής του κώλου" είναι -επίσημα- μέγας χορηγός της Ελληνικής Αστυνομίας... έχω βρεθεί σε τελετή που βραβεύτηκε για αυτό.
ΥΣ. Απορία έχω με τι κατηγορία έγινε το ένταλμα σύλληψης και η μήνυση?
Τόσο καιρό σε άλλα θέματα "έχουμε Καθαρά Δευτέρα".
Λογικό αν σκεφτείς ότι ο "επενδυτής του κώλου" είναι -επίσημα- μέγας χορηγός της Ελληνικής Αστυνομίας... έχω βρεθεί σε τελετή που βραβεύτηκε για αυτό.
ΥΣ. Απορία έχω με τι κατηγορία έγινε το ένταλμα σύλληψης και η μήνυση?
rou έγραψε:- Εγώ τα είχα υπολογίσει αυτά τα παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ... Θυμάσαι που σου 'λεγα ότι ο Βρύζας θα το χτυπήσει το παιχνίδι και δεν είναι Ζαγοράκης;
- Ναι, ναι, ναι.
με προβληματιζει αυτο το σκελος... τι εννοει δηλ. οτι ο ζαγορακης δεν χτυπουσε τα ματς με γαυρο?? και τους αφηνε να περνανε αερα?? Μην τυχον και βγει κατι οτι εχει κανει καποιος δικος μας τετοιες μλκιες , δεν ξερω τι θα γινει..ολα οσα μισουμε και ειμαστε περηφανοι που δεν τα κανουμε , μη μας βγουν μπουμερανγκ μονο..
Εδώ ποιοι μιλάνε μεταξύ τους ρε παιδιά και αναφέρονται σε Ζ.Β. και Θ.Ζ.??? Ξέρουμε???rou έγραψε:- Εγώ τα είχα υπολογίσει αυτά τα παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ... Θυμάσαι που σου 'λεγα ότι ο Βρύζας θα το χτυπήσει το παιχνίδι και δεν είναι Ζαγοράκης;
- Ναι, ναι, ναι.
με προβληματιζει αυτο το σκελος... τι εννοει δηλ. οτι ο ζαγορακης δεν χτυπουσε τα ματς με γαυρο?? και τους αφηνε να περνανε αερα?? Μην τυχον και βγει κατι οτι εχει κανει καποιος δικος μας τετοιες μλκιες , δεν ξερω τι θα γινει..ολα οσα μισουμε και ειμαστε περηφανοι που δεν τα κανουμε , μη μας βγουν μπουμερανγκ μονο..
Όποιοι και να είναι πάντως, ο εν λόγω διάλογος δεν πείθει κανέναν ότι αυτά που λέει ο ένας απ τους δύο είναι αλήθεια κι ότι δεν λέει ψέματα ή έστω διαστρεβλωμένα γεγονότα στον άλλον για να ισχυροποιήσει κάποια επιχειρήματα του για κάτι διαφορετικό που συζητάνε την ώρα εκείνη!!!!
Παρεμπιπτόντως, αυτόν ακριβώς τον τρόπο τον έχουν σαν συνήθεια, κανονικό ψωμοτύρι της καθημερινότητας τους δηλαδή όλα, μα..................... όλα τα λαμόγια!!!!
Ας προσέχουμε λοιπόν περισσότερο μην τυχόν "βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας" ανακυκλώνοντας προβοκατόρικους διαλόγους κάποιων γνωστών Γκαιμπελιστών και σπέρνοντας τοιουτοτρόπως δηλητήριο σε Π.Α.Ο.Κ.τσίδικες ψυχές και μυαλά!!!!