Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Όσο περνάνε τα λεπτά ,αυτος ο καλβο της Ξάνθης μου αρεσει κ περισσότερο,,,
WM formation ... England 19th centuryKevin έγραψε:Το σύστημα θα είναι το εξής: απ' τον Γλύκο με απευθείας βολέ στην αντίπαλη περιοχή κι εκεί Κλάους (αν ανανεώσει)-Φανούρης-Μυταράς-Κοντός-Μακ θα το παστελώσουν! Ούτε χαφ, ούτε εξτρέμ και βλακείες!!!![]()
![]()
- thanos-xanthi
428 σελιδες λοιπον για τον Παπαδοπουλο...
ποιος να το φανταζοταν οταν ανοιγε το τοπικ
ουτε στους χειροτερους εφιαλτες..
καλα που περασαμε στους ομιλους, και με τα εξτρα χρηματα θα βγει το μπατζετ της χρονιας
θυμιζει εποχες revolution μονο που ακομα και τοτε καλυτερο ροστερ ειχαμε, και πιο ισορροπημενο
το χειροτερο ροστερ της 5ετιας τουλαχιστον
ποιος να το φανταζοταν οταν ανοιγε το τοπικ
ουτε στους χειροτερους εφιαλτες..
καλα που περασαμε στους ομιλους, και με τα εξτρα χρηματα θα βγει το μπατζετ της χρονιας
θυμιζει εποχες revolution μονο που ακομα και τοτε καλυτερο ροστερ ειχαμε, και πιο ισορροπημενο
το χειροτερο ροστερ της 5ετιας τουλαχιστον
για τον μπούτσο είναι ο παίχτηςDemir έγραψε:Όσο περνάνε τα λεπτά ,αυτος ο καλβο της Ξάνθης μου αρεσει κ περισσότερο,,,
δηλ δεν μπορουσε να δωσει 40 χιλ και να παρει ενα εξτρεμ και διαπραγματευεται με τον Μπαρονι που θελει ακαταβατα1,8 ενω εμεις του δινουμε μονο τα 8?
πολυ περιεργα μου φαινονται ολα αυτα και η διαπραγματευση με τον Μπαρονι μεγαλη μουφα
πολυ περιεργα μου φαινονται ολα αυτα και η διαπραγματευση με τον Μπαρονι μεγαλη μουφα
Ενταξει ειπαμε δεν ειναι το όπιο μας οι μεταγραφες.Demir έγραψε:Όσο περνάνε τα λεπτά ,αυτος ο καλβο της Ξάνθης μου αρεσει κ περισσότερο,,,
Υ.Γ Θα του περασει του Αγγελου Καραγκουνης λαιμαι.
- efthimis_paok
19:22Επίσημο: Δανεικός στην Νις για έναν χρόνο από την Πόρτο ο μέσος, Κάρλος Εντουάρδο.
Μας χαλούσε δηλαδή.
Μας χαλούσε δηλαδή.
- pirate_salonica
δεν εκανε, ηταν απειρος σαν τον Χιλ...efthimis_paok έγραψε:19:22Επίσημο: Δανεικός στην Νις για έναν χρόνο από την Πόρτο ο μέσος, Κάρλος Εντουάρδο.
Μας χαλούσε δηλαδή.
Δανεικους που δε μπορουμε να αποκτησουμε καλως δεν τους παιρνουμε.
[youtube]NK4PAnh0gco[/youtube]Demir έγραψε:Όσο περνάνε τα λεπτά ,αυτος ο καλβο της Ξάνθης μου αρεσει κ περισσότερο,,,
αδελφέ δεν έχεις δίκιο.thanos-xanthi έγραψε:428 σελιδες λοιπον για τον Παπαδοπουλο...
ν
δεν είναι 428 οι σελίδες,ξεχνάς και το πρώτο μέρος .
Στα υπόλοιπα δίκιο έχεις
Ποιος μπαρονι ρε παιδια??? σιγά μην δώσουν 1,5 εκ για ενα παίκτη... Πλάκα κάνουμε...πλησιάζει η καραγκουνα...
Γενικοτερα υπαρχει μια αδυναμια διαχειρισης του εμψυχου υλικου...ο λουκας αφου ηθελε να φυγει γιατι δε δοθηκε ως ελευθερη μεταγραφη με το αναλογο αντιτιμο? Υπαρχει περιπτωση να ηθελε φετος να φυγει σαν τρελλος και του χρονου να πεταει τη σκουφια του για να γυρισει στην Ελλαδα? Εχεις τερματα καμερουνεζο μουντιαλικο και δυσκολευεσαι να τον πουλησεις? δηλαδη πρεπει να εχει κανα δυο τρια τσαμπιονς λιγκ και διηπειρωτικα ο αλλος για να τον σπρωξεις με 300-400 χιλιαρικα σε καποια ευρωπαικη ομαδα?
τεσπα μου φαινεται απιστευτο που δεν κινουνται για εναν σεντερ μπακ τουλαχιστον....κριμα γιατι φετος θα μπορουσαμε να κοντραρουμε το γαυρο με τις λαλακιες που εχει κανει στο ροστερ του
τεσπα μου φαινεται απιστευτο που δεν κινουνται για εναν σεντερ μπακ τουλαχιστον....κριμα γιατι φετος θα μπορουσαμε να κοντραρουμε το γαυρο με τις λαλακιες που εχει κανει στο ροστερ του
αν μπορεί να βγάλει κάποιος νόημα από τις κινήσεις της ΠΑΕ, παρακαλώ γιατί δεν παρακολουθώ τα πράγματα (εκτός από το γήπεδο και λίγο το φόρουμ).
24/6 Γκολάσα
30/6 Ελατοχώρι
4/7 Σνάουτσνερ
8/7 Ρατς
10/7 Ολλανδία
20/7 Μακ
23/7 Περέιρα
24/7 Κουλούρης
27/7 επιστροφή από Ολλανδία
11/8 Μυστακίδης, Παπαδόπουλος
14/8 Γλύκος
29/8 Παπαδόπουλος