Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
souniotis

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από souniotis »

λυπών έχει κανείς από εσάς διοίκηση ομάδα ;
λέτε να μην ήθελε ΖΒ να φέρει κάλους παίχτες;
βρείτε εσείς παίχτες με 300000 που να ειναι καλύτεροι απο αυτους που εχουμε
ολοι βάλατε απο 2/3 παίχτες ποιος ενκγοιατε οτι θα πιάσουν στον ΠΑΟΚ;

γιατι ο Νεσιτ και ο Ολισε στα βιντεακια ειναι σουπερ παιχτες
εκαναν πολυ καλα παιχνιδια με της ομαδες τους

εμεις δεν ειμασταν που φωναζαμε να παίξουν οι νεοι απο την ομαδα ;

ποσοι απο εσάς εχουν παρει διαρκειας ;

για να εχει έσοδα η ομαδα ;

εγω βλεπω να ειναι πληρεις η ομαδα βαση οικονομικών συνθηκών

δεν θελω μεταγραφες ετσι για να λεω οτι εκανα μεταγραφες και να χρεωνω την ομαδα για δεκαετειες

επειδη δοιηκω μια ομαδα εστω μικρης κατηγορίας μπορώ να εχω άποψη τι παίζει σε τετοιες περιπτώσεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εχω διοίκηση στο fm αλλα ειμουν μέτριος :(:(
souniotis

αν θες απαντάς
αλλα αυτη η απάντηση σου μου δίνει την εντύπωση οτι μονο να κράζετε είστε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μα αΚριβως αυτo λεω πουλάμε θεωρία ενω το Πολυ Πολυ νά παίξαμε Κανενα manager μεχρι εκει είναι oi γνωσεις μας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

θα μπορούσαμε να κάνουμε 2 Κινησεις Παντως θα βοηθουσαν Πολυ, κατά τα άλλα συμφωνω μαζυ σου
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

souniotis έγραψε:λυπών έχει κανείς από εσάς διοίκηση ομάδα ;
λέτε να μην ήθελε ΖΒ να φέρει κάλους παίχτες;
βρείτε εσείς παίχτες με 300000 που να ειναι καλύτεροι απο αυτους που εχουμε
ολοι βάλατε απο 2/3 παίχτες ποιος ενκγοιατε οτι θα πιάσουν στον ΠΑΟΚ;

γιατι ο Νεσιτ και ο Ολισε στα βιντεακια ειναι σουπερ παιχτες
εκαναν πολυ καλα παιχνιδια με της ομαδες τους

εμεις δεν ειμασταν που φωναζαμε να παίξουν οι νεοι απο την ομαδα ;

ποσοι απο εσάς εχουν παρει διαρκειας ;

για να εχει έσοδα η ομαδα ;

εγω βλεπω να ειναι πληρεις η ομαδα βαση οικονομικών συνθηκών

δεν θελω μεταγραφες ετσι για να λεω οτι εκανα μεταγραφες και να χρεωνω την ομαδα για δεκαετειες

επειδη δοιηκω μια ομαδα εστω μικρης κατηγορίας μπορώ να εχω άποψη τι παίζει σε τετοιες περιπτώσεις
Πάμε από την αρχή.

Και τον Μέσσι να φέρεις, δεν υπάρχει εγγύηση απόδοσης.

Από την άλλη, ωστόσο, η ομάδα και ο κόσμος φωνάζουν από τον Απρίλιο για στόπερ και αριστερό εξτρέμ.
Ο ΖΒ το μόνο που κάνει είναι να μιλάει με Νταρμπό, αλλά μετά το κράξιμο να υπαναχωρεί.
Μετά τον βάζει κ*λοδάχτυλο ο Ιβάν και φέρνει Παπαδόπουλο (δηλαδή πέμπτο φορ, αντί για εξτρέμ!).

Παράλληλα ο Γκούντμουντσον (παραδείγματος χάριν) υπογράφει με μία 300άρα ελεύθερος αλλού κι ο ΠΑΟΚ μένει με το 34χρονο μοντέλο του καπιλαρίν να κάνει φιλότιμες προσπάθειες, ώστε να γίνει αρ. εξτρέμ στα γεράματα. Με 400άρι συμβόλαιο.

Ταυτόχρονα, η παε ΠΛΗΡΩΝΕΙ παίκτες της για να παίξουν αλλού (Ινίγο, Χακόμπο κτλ).

Δουλειά μου δεν είναι να κάνω ανίχνευση ταλέντων, αλλά του π*ύστη, δύο-τρείς καλύτερες περιπτώσεις από ΝΣ21 και Κατσικά θα τις έβρισκα μέσα σε ένα εξάμηνο με τα ίδια λεφτά.

Όταν λες νέοι βάζεις και τον Πέλκα μέσα; Επίσης ποιοί νέοι παίζουν στις θέσεις που μιλάμε; Ο Πόζογλου, ο Πόποβιτς (Salpi likes this), ή ο Κατσικάς;

Διαρκείας δεν πήρα φέτος ενσυνείδητα, διότι πέρυσι ήμουν έτοιμος να παρατήσω δουλειές και υποχρεώσεις για να πάω στον τελικό. Μετά η παε με είπε ότι δεν έχω τέτοιο δικαίωμα ως αποπαίδι με διαρκείας στην 4.

Κανείς δεν είπε να υπερχρεωθεί η ομάδα. Τα λεφτά όμως του μυταρά θα μπορούσαν κάλλιστα να δοθούν σε θέση που πονάμε εγκαίρως και εγκύρως. Και όχι για να την γλιτώσει τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών ο Ζησάο από τον Ιβάν.

Όσο για την σαπουνόπερα με τον Κλάους, υπάρχει το τόπικ του παίκτη για αναφορά.

Αυτά εν περιλήψει μόνο για φέτος. :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Παρ 12 Σεπ 2014, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εννοείται ότι από κασέτες και youtube δεν θα μάθεις την αλήθεια για έναν παίκτη. Από την άλλη, όμως, όταν πληρώνεσαι ένα τόσο σεβαστό ποσό και είσαι Τεχνικός Διευθυντής μιας μεγάλης ομάδας, οφείλεις νομίζω να έχεις προτεινόμενες λύσεις για κάθε περίπτωση.

Όταν ξέρεις από τον Μάρτιο ότι πρέπει να είσαι έτοιμος μια που ο προπονητής θα αλλάξει και περιμένεις μέχρι Παρασκευή 12/9 για να κλείσεις τρύπες που είναι εμφανείς και σε εμένα που δεν κατέχω καθόλου, τότε δεν θα πρέπει να περιμένεις επαίνους.

Ο Σταυρόπουλος είπε ότι έβλεπε ο ίδιος παίκτες από τον Απρίλιο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε όταν με τα χίλια ζόρια μας νίκησε ο βάζελος με δεκαπλάσιο προϋπολογισμό. Αν, πάλι, θεωρείς ότι με τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα δεν μπορείς καθόλου να κάνεις τη δουλειά σου, παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις.
souniotis

ποιος κρίνει που χριαζετε ενίσχυση η ομαδα οι οπαδοι ;

εγω πηρα και θα περνω διαρκειας γιατι ειμαι ΠΑΟΚ και στης καλές και στης αναποδες στιγμες

η ομαδα θελει στήριξη απο εμας τούς υγειης οπαδούς
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Άρα εμείς οι ασθενείς οπαδοί ας κάνουμε στην άκρη.
Χαιρετίσματα στον Φλωρίδη και στον Γκαγκάτση.
Έδιτ: Εσύ πες ότι η ομάδα δεν χρειάζεται αριστερό εξτρέμ. Σέντερ φορ έπρεπε να πάρουμε και μετά το οκτάμηνο εξονυχιστικό σκάουτινγκ (είμαι και μονδέρνος, έχω και τσάκιση το πουκάμισο) καταλήξαμε στο νεαρό ΠΑΟΚτσάκι, τον Παπαδόπουλο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτά τα "εσείς οι έτσι και εμείς αλλιώς", ας τα αφήσουμε στην άκρη.
Είναι το τελευταίο που θέλει ο Π.Α.Ο.Κ. τώρα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ρε σουνιωτη απλά πράγματα και λογικά.

Έχεις τρεις παίκτες που αγωνιζονται ως αριστερά μπακ. Ρατς, Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο. Και οι τρεις εχουν συμβόλαια απο 150 μέχρι 450 χιλιάρικα. Δεν μπορείς να βρείς αριστερό χαφ με αυτά τα λεφτά;

Ποιος παίκτης απ το ρόστερ αγωνίζεται ως αριστερός χαφ? Αντε ο Μάρτενς. Άλλος; Ο Πόζογλου; Ποιος;
Δεν βλέπεις οτι ο Αναστασιαδης κάνει αλχημείες με τον Σαλπιγγίδη αριστερο εξτρεμ; :shock:
Δεν υπήρχε σε ολο τον κόσμο ένας αριστερος χαφ που να κάνει στον ΠΑΟΚ;
Αφού τελοσπάντων είχες παίκτη αριστεροπόδαρο που έπαιζε εξτρέμ (Λούκας) γιατί δεν τον κράτησες;

Πέρσι εκανες τον τσορμπατζη και έφερνες τον Νίνη, τον Ολίσε, τον Νέτσιντ, τον Stox, τον Σγκπουρνιγκ, τον Νάτχο, τον Ινσαουράλδε, τον Χούσεν ΟΛΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ και με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Ποσα λεφτά πηραν ολοι αυτοί;
Τρεις Κλαόυς θα πληρώναμε και θα είχαμε και ρέστα.

Αυτά είναι δείγματα καλής διαχείρισης;
Κανε μας την χάρη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οντως. τα κενα στο ροστερ τα ξερουν πλεον μεχρι και οι πετρες στην τουμπα....

ειδικά στο αρ.εξτρέμ οπου θα περιμένουμε τον Βελγοκύπριο (ίσως και τον Ισραηλινό) να βγαλουν το φιδι απο την τρύπα στα αριστερά. ελπίζω ο όποιος σχεδιασμός να μην μας αναγκάσει να το περιμένουμε απο τον Σαλπι....

επίσης συμφωνώ στα του Λουκά. πιστεύω ότι με βαση το ροστερ μας είναι η μεγαλύτερη μλκια το οτι δεν τον έχουμε.... ελπίζω το χειμώνα να αναθεωρήσουμε.

αλλα το ποστ αυτό δεν γίνεται για να συμφωνήσω με τον georgedoulk2008 αλλα να...διαφωνήσω! σε αυτό:
georgedoulk2008 έγραψε:Έχεις τρεις παίκτες που αγωνιζονται ως αριστερά μπακ. Ρατς, Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο. Και οι τρεις εχουν συμβόλαια απο 150 μέχρι 450 χιλιάρικα. Δεν μπορείς να βρείς αριστερό χαφ με αυτά τα λεφτά;
2 αριστερά μπακ εχουμε. ο Τζαβέλλας πλεον λογίζεται ως κεντρικός αμυντικός αρχικά και έπειτα ως αριστερο μπακ. απο πέρυσι μαλιστα. ;)

υγ: αν ψαχνουμε να βρουμε το κενο στη διαχείριση, αυτο δεν εχει να κανει με τους πιαχτες που ηρθαν και επιασαν ή όχι. αλλα με το οτι μετά απο πόσα χρόνια απο την φυγή Σάντος ακόμα δεν εχουμε στεριώσει Προπονητή για 2ο έτος, αυτό είναι τεράστιο κενό στη διαχείριση......
souniotis

Όλοι Αυτοί ηρθανμε πολυ καλό βιογραφικό τώρα γιατι δεν επιασαν άλλο θέμα
Ο Λουκας έφυγε γιατι το ήθελε δενκρατας καπιον μετο ζορι αριστερά λύπη κάποιος έχεις δίκαιο
Αλλα για να μην πήραν συμενη οτι εκριναν οτι δεν χριαζεται θα δειξει
Απλός δε. Κάνω μεταγραφές για να λέω οτι εκανα
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ρέ σεις γιατί έχεται κολήσει με τον Λούκας;Και άντε να τον κρατήσεις,θα έχω κάποιον στην ομάδα μου που θα αισθάνεται ξένο σώμα;(το μυαλό του ήταν στην χώρα του)!Τό λάθος ήταν που δεν πήραν άλλον!
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Νομίζω εδώ ταιριάζει καλύτερα από οπουδήποτε αλλού... :roll:

Ούτε ιερό και ούτε όσιο...

Πριν από μερικές μέρες είχα γράψει από αυτήν εδώ την στήλη "μακάρι να ξημέρωνε 13 Σεπτέμβρη για να ησυχάσουμε". Ξημέρωσε λοιπόν και ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεταγραφή από την ελεύθερη αγορά αν και είχε συγκεκριμένους στόχους...

Θα ανοίξω μια μικρή παρένθεση και θα γράψω ότι και με αυτό το ρόστερ ο ΠΑΟΚ ως τον Γενάρη μπορεί να είναι μέσα στους στόχους του. Δεν το απαξιώνω. Κλείνω την παρένθεση λοιπόν και σημειώνω ότι η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ έλεγε ότι ψάχνει παίκτη για ενίσχυση...
Ο Στέφανος Αθανασιάδης παραμένει στην ομάδα μας και θα είναι ο ηγέτης της μέχρι το 2018 τουλάχιστον... Χαίρομαι αφάνταστα για αυτό γιατί εκτός από ΠΑΟΚτσής είναι και παικταράς!
Πάμε τώρα στο προκείμενο και στο να δικαιολογήσω τον τίτλο του σημερινού μου σχολίου.
Είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (δεν με ενδιαφέρει ποιος) χρησιμοποίησε τον Στέφανο Αθανασιάδη για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.
Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα εύκολα τα κάνατε δύσκολα και ένα θέμα που έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και μέρες έκλεισε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Χρησιμοποιήσατε ένα ΠΑΟΚτσάκι για να κάνετε το παιχνίδι σας και να μας αποπρασανατολίσετε.
Ο Κλάους από την πρώτη στιγμή σας είχε κάνει σαφές τι ήθελε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Δεν ανέβασε τις απαιτήσεις του ούτε κατά ένα ευρώ και σας είχε κάνει σαφές τι ήθελε.
Αποφασίσατε να αποδεχθείτε αυτό που ήθελε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Και εντέχνως αποφεύγατε ραντεβού μαζί του εδώ και ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο, χωρίς ίχνος ντροπής έξω από την Τούμπα σήμερα να ενημερώνετε μέσω ανθρώπου του γραφείου Τύπου ότι προτιμήσατε να κάνετε την... υπέρβαση με Κλάους από το να κάνετε μεταγραφή. Να δώσετε δηλαδή τα χρήματα στον Κλάους από το να πάρετε παίκτη.
Ντροπή μόνο ντροπή. Και κάτι ακόμη: η μεταγραφική περίοδος τέλειωσε. Δεν με ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται για το ότι δεν πήραμε παίκτη στα αριστερά ή στόπερ. Προς ΠΑΕ: Εσείς που σιωπήσατε, εσείς που συναινέσατε, εσείς που δεν απαιτήσατε και εσείς που δεν αποκτήσατε παίκτη έχετε την ίδια ευθύνη. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' ολα

http://www.paokrevolution.net/latestnew ... -oyte-osio
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”