pilotos έγραψε:Γιατί δεν έπαιξαν λίγο ακόμα;
Ωραίο ματς ήταν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- PAOKevolution
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Από συγκυρίες κυρίως ωραρίου έχω παρακολουθήσει αρκετά τον Αστέρα φέτος. Ο Κρεσπι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τακτικά σωστός . Γυρνάει αρκετά πίσω για βοήθειες και μπροστά κυνηγάει φάσεις .
Ο Αλαγκμπε με εξέπληξε αν και από πέρυσι είχε δώσει μερικά καλά δείγματα .
Ο Κρεσπι νομίζω είναι 5.5 χρόνια Ελλάδα και έχει γεμάτες σεζόν .
Θεωρώ πως μπορεί να σταθεί στο ρόστερ της ομάδας μας ,ίσως παρέα με τον αρ.μπακ Αλβαρεζ .
Ο Αλαγκμπε με εξέπληξε αν και από πέρυσι είχε δώσει μερικά καλά δείγματα .
Ο Κρεσπι νομίζω είναι 5.5 χρόνια Ελλάδα και έχει γεμάτες σεζόν .
Θεωρώ πως μπορεί να σταθεί στο ρόστερ της ομάδας μας ,ίσως παρέα με τον αρ.μπακ Αλβαρεζ .
- thomas Murg
Το κωλοκοτρονίτσι έκοψε πέντε βαθμούς από τον γάβρο φέτος.
Δεν μας συμφέρει το Χ ...θα πάρει ο ΟΦΗ το κύπελλο και θα βγουμε εκτός Ευρώπης...Όπως πέρυσι τέτοια εποχή ίδια κατάσταση...
Τι όχι??
Τι όχι??
- navigator11
Ο ρουλης προβλέπω ότι είναι χαμένη υπόθεση σήμερα. Οι Σέρρες ίσως κάτι πετύχουν, αν κι εφόσον ασφαλώς. Μόνο λόγω κεκλεισμένων και για κανέναν απολύτως άλλο λόγο.
Μην τρώτε πρόλογο ρε ,ΠΑΟΚ είσαι. Σας τρελαίνουν με τα μέσα τους τι ομαδάρα έχουν και τα @ρχιδι@ μας κουνιούνται. Η αλήθεια είναι πως σε κάθε παιχνίδι είναι στην ισοπαλία και ψάχνουν γκολ νίκης στο 90+. Την προηγούμενη αγωνιστική βρήκαν σε αυτή πήραν τον επάρατο μπούλο και ησύχασαν. Εμείς τη δουλίτσα μας με τον Λουτσέσκου που θέλω να φύγει, με το τανζανικό άτι,με τους γέρους του Λούτσε και τους αποτυχημένους του Γιώργου. Θα τους κάνουμε να κλαίνε στον ύπνο τους.
Είδα από το τικ τοκ τα τελευταία 20΄ του αγώνα. Καμία φαντασία και κανένα αυτοματισμό σε κλειστή άμυνα δεν είδα στον γαύρο. Σέντρες-γιόμες με στόχο τον Ελ Καμπί και τον Γιάρεμτσουκ και τίποτα άλλο. Αν δεν κάνουμε άλλη γκέλα με τους μικρομεσαίους και μπορέσουμε να φύγουμε με διπλό από το τηγάνι, πολλά μπορούν να γίνουν.
Ο Αστέρας πάντως θα είναι πολύ δύσκολος στην Τούμπα. Τον Σ. Παντελίδη δεν τον είχα σε εκτίμηση γιατί νομίζω ότι είναι παρωχημένος προπονητής, αλλά έχει φτιάξει σκληρό και δυσκολοκατάβλητο σύνολο.
Ο Αστέρας πάντως θα είναι πολύ δύσκολος στην Τούμπα. Τον Σ. Παντελίδη δεν τον είχα σε εκτίμηση γιατί νομίζω ότι είναι παρωχημένος προπονητής, αλλά έχει φτιάξει σκληρό και δυσκολοκατάβλητο σύνολο.
- smoothcriminal1926
Στο -8 ο μεγάλος ΠΑΟΚ. Ξεμπούκωσε ο Σαμάταρος, σφίξανε κάτω και άρχισαν να χάνουν βαθμούς...
Μόλις διάβασα την ανακοίνωση του κλόουν. Καλά κάνει η ΠΑΕ που βάζει τον Κυριάκο. Δεν του αξίζει να μιλάει με τον Ιβάν. Το επίπεδο του είναι να συνομιλεί μέχρι τον ΚΚ.
Είμαι βέβαιος ότι χθες είχες παίξει και χατ-τρικ Σαμάταaivas19 έγραψε:Αυριο
χαρτινη-Πανσερραικος Χ2
γαυρος-Τριπολη Χ2
Ορουλης-Ζελα 1Χ
Αν ο ΠΑΟΚ κάνει το 4 στα 4, με διπλό στο τηγάνι, μπορεί κανονικά στα πλέι οφ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Θα έχουμε μικρές αποστάσεις από τους ανταγωνιστές. Στην χειρότερη στο - 5 από γαυρο, αλλά πολύ πιθανό να γίνει - 3 ή - 2, γιατί παίζουν και με τη χάρτινη.
Δεν είναι ανάγκη το διπλό . Στο σενάριο που φέρουν κάνα χ με Κούλα,μπαίνεις στη χειρότερη με -6. Ε δύο ματς τους έχεις . ΟΛΑ γίνονται .
Δυστυχως οχι φιλε μου [CAT FACE WITH TEARS OF JOY]σωστα θυμασαιGEOL έγραψε:Είμαι βέβαιος ότι χθες είχες παίξει και χατ-τρικ Σαμάταaivas19 έγραψε:Αυριο
χαρτινη-Πανσερραικος Χ2
γαυρος-Τριπολη Χ2
Ορουλης-Ζελα 1ΧΌπως παλιά με τον Οζντόεφ!!!
Αλλα την Πεμπτη κατι ετοιμαζω [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
-
Daskalos_4
Ορτσα τα πανιά για το "ακομα πιο μαγκικο"
Οαρη κανε το χρεος σου και παιξε σαν μεγαλη ομαδα που δεν εισαι!
Οαρη κανε το χρεος σου και παιξε σαν μεγαλη ομαδα που δεν εισαι!