Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Καντουρι μενει γιατι δεν τον θελει κανεις.
Αν μπορουσε να παρει ενα ευρω παραπανω σε αλλη ομαδα θα ειχε ηδη χαιρετησει.
Απλα καναμε την αυτοχειρια ανανεωσης περσι και ανανεωσαμε 2-3 μ.ο θλασεις τη σεζον.
Αν μπορουσε να παρει ενα ευρω παραπανω σε αλλη ομαδα θα ειχε ηδη χαιρετησει.
Απλα καναμε την αυτοχειρια ανανεωσης περσι και ανανεωσαμε 2-3 μ.ο θλασεις τη σεζον.
-
Στα σοβαρα.
Ρε παιδια μηπως να ηρεμησουμε λιγο με την καταστροφολογια;...
Νταξει δεν εχει αμαν βιογραφικο το παιδι και το 1+1 δεν ειναι ενθαρρυντικο, αλλα σ'αυτο το πρωταθλημα αναστηθηκαν παικτες που δεν ειχαν κανει τιποτα και πουθενα, δεν ειναι δα και τοσο απιθανο να βγει ο Τομας.
Το οτι τα ανοιγματα στα συμβολαια τελειωσαν το ξερουμε απο περσι, που παρολο που εγιναν σημαντικες πωλησεις δεν εγιναν ουτε αγορες ουτε τεραστια συμβολαια (πλην κουρτιτς)
Αν γυρισω πισω οταν ηρθε ο Μποτο, ηταν κατανοητο απο ολους νομιζω οτι ομαδα παει για rebuild με αλλη νοοτροπια, και ειπαμε να του δωσουμε εμπιστοσυνη. Ετσι ειναι η εμπιστοσυνη;
Ρε παιδια μηπως να ηρεμησουμε λιγο με την καταστροφολογια;...
Νταξει δεν εχει αμαν βιογραφικο το παιδι και το 1+1 δεν ειναι ενθαρρυντικο, αλλα σ'αυτο το πρωταθλημα αναστηθηκαν παικτες που δεν ειχαν κανει τιποτα και πουθενα, δεν ειναι δα και τοσο απιθανο να βγει ο Τομας.
Το οτι τα ανοιγματα στα συμβολαια τελειωσαν το ξερουμε απο περσι, που παρολο που εγιναν σημαντικες πωλησεις δεν εγιναν ουτε αγορες ουτε τεραστια συμβολαια (πλην κουρτιτς)
Αν γυρισω πισω οταν ηρθε ο Μποτο, ηταν κατανοητο απο ολους νομιζω οτι ομαδα παει για rebuild με αλλη νοοτροπια, και ειπαμε να του δωσουμε εμπιστοσυνη. Ετσι ειναι η εμπιστοσυνη;
Παντα ηθελα κοντο κ γρηγορο στραικερ. Αραγε εχει το 1 εναντιον 1?
Θα θελα ομως κ μια ντουλαπα να μπαινει στο 75+ αναπληρωματικο
Θα θελα ομως κ μια ντουλαπα να μπαινει στο 75+ αναπληρωματικο
- Μπαρκαρούτσος
WestBlock4 έγραψε:Ναι μη πάρετε διάρκειας μπας κ ξεβρωμισουμε από τέτοια μυαλά. Διάρκειας δε παιρνεις για τις μεταγραφες. Ελεος πια
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη κυριε εδώ!
Αμα δε φέρεις ακριβώς τους παίκτες που θα μας εντυπωσιάσουν, καίμε ομαδικά τα διαρκείας μας χορεύοντας σα ζουλού γύρω απ τη φωτιά
Αμα δε φέρεις ακριβώς τους παίκτες που θα μας εντυπωσιάσουν, καίμε ομαδικά τα διαρκείας μας χορεύοντας σα ζουλού γύρω απ τη φωτιά
Αυτο που δεν πολυσχολιαστηκε παντως λογω Τομας, ειναι οτι ο Λουτσεσκου ειπε οτι περιμενει ακομα ενα 10αρι.
Περίμενα επιβεβαίωση από τζιμπαρο και τώρα τον κάνω pulain μου !!!
Θα τρίβεται τα μάτια σας με τα κοντά μωρά του λουτσεσκου και του μποτου.
Τέτοια ταχύτητα που θα έχει η ομάδα θα σας πιάνει πονόλαιμος από το πάνω κάτω .
Πάμε Μπράντον τομας παιχταρα μου . Στην αρχή νόμιζα ότι κλείσαμε Γκαρντ στο μπάσκετ και ούτε έδωσα σημασία στον συναδερφο που μου το είπε στην δουλειά …
Θα τρίβεται τα μάτια σας με τα κοντά μωρά του λουτσεσκου και του μποτου.
Τέτοια ταχύτητα που θα έχει η ομάδα θα σας πιάνει πονόλαιμος από το πάνω κάτω .
Πάμε Μπράντον τομας παιχταρα μου . Στην αρχή νόμιζα ότι κλείσαμε Γκαρντ στο μπάσκετ και ούτε έδωσα σημασία στον συναδερφο που μου το είπε στην δουλειά …
- pagotatzis
Ξεχνάτε κάτι
Όποιον και να φέρουν , έχω την αλεπού στον πάγκο που φέτος θα κάνει παπάδες
Όποιον και να φέρουν , έχω την αλεπού στον πάγκο που φέτος θα κάνει παπάδες
Εδώ είσαι...DimitrisS έγραψε:Αυτο που δεν πολυσχολιαστηκε παντως λογω Τομας, ειναι οτι ο Λουτσεσκου ειπε οτι περιμενει ακομα ενα 10αρι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και έναν επιθετικοDimitrisS έγραψε:Αυτο που δεν πολυσχολιαστηκε παντως λογω Τομας, ειναι οτι ο Λουτσεσκου ειπε οτι περιμενει ακομα ενα 10αρι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
Και ότι είπε φορDimitrisS έγραψε:Αυτο που δεν πολυσχολιαστηκε παντως λογω Τομας, ειναι οτι ο Λουτσεσκου ειπε οτι περιμενει ακομα ενα 10αρι.
Άρα αισιόδοξη ματιά ότι αυτός είναι το τρίτο φορ
Επίσης δεκαρι μπορεί να αναφέρεται στον Μπισε που ακόμα διακοπαρει
Ακόμη Τζιοβίνκο περιμένει ο κολλημένοςDimitrisS έγραψε:Αυτο που δεν πολυσχολιαστηκε παντως λογω Τομας, ειναι οτι ο Λουτσεσκου ειπε οτι περιμενει ακομα ενα 10αρι.
jibbie έγραψε:εγω παλι τον προτιμω απο Τσοκι-γκολ.
αν καταλαβαινω καλα ο Λουτσε θελει να εκμεταλλευτει το γεγονος οτι δινει πολυ περισσοτερες μαχες επιθετικα και βοηθα στην γρηγορη ανακτηση της κατοχης σε αρκετα μεγαλυτερο βαθμο σε σχεση με Τσοκι/Νελσον, ειναι γρηγορος, σουταρει σχετικα καλα κι εχει πανω κατω τα ιδια τελειωματα με τους τωρινους.
ψυχραιμια.
Ρε α χέσου κι εσύ
Έχουν γίνει είκοσι μεταγραφές την τελευταία τριετία και σε όλες ξίνιζες, και σήμερα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενώθηκε ο λαός του ΠΑΟΚ, τολμάς να μιλάς θετικά;

-
Συν οτι ο Μπισε δεν εχει κλεισει ακομα, και εγω απο το ρεπορταζ διακρινω αμφιβολιες. Ενω πριν 1 βδομαδα θεωρουταν κλεισμενοςDimitrisS έγραψε:Αυτο που δεν πολυσχολιαστηκε παντως λογω Τομας, ειναι οτι ο Λουτσεσκου ειπε οτι περιμενει ακομα ενα 10αρι.