Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Καλά σου λέει ρε μεγάλε , γιατί να φύγει ; Ναι στην κριτική και όχι στον αφορισμό . Ιδιαίτερα σε ανθρώπους που προσέφεραν αποδεδειγμένα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φιλε kat εδω ειμαστε δν παμε πουθενα, στηριξη σε Ζωγραφο σε Παμπλο σε Λουτσε, δν σταματησαμε ποτέ (αντε λιγο παραπανω εκραξα τον Αμπελ στο τελος)kataramenos5 έγραψε:Το dna δεν αλλαζει.kataramenos5 έγραψε: 18-3-22 Μετα τη Γανδη
Η γκρινια ειναι ανικητη. Κι αυτες οι αγάπες δε θα κρατησουν πολυ. Στις επομενες στραβές θα ξαναγινει τυφλος λιγος και αμπαλος.Το λεει η ιστορια, ειναι στο dna μας
Λυστε μου μια απορια. Πως γινετε κι αλλαζετε γνωμη (και με τοση σιγουρια) καθε 2-3μηνες?kataramenos5 έγραψε: Πέμ Μαρ 24, 2022 6:49 pm
Οσο κερδιζει η ομαδα ολο ζητω και μπραβο θα γραφονται εδω μεσα. Το Μαη, αν στραβωσει η δουλεια με Μαρσειγ η το κυπελλο θα τα θυμαστε αυτα τα καλα λογακια?
"ΔΡΟΜΟ ΡΟΥΜΑΝΕ ","αν δεν παραιτηθεις εισαι ξεφτιλας" το Δεκέμβρη
Θεος ,προπονηταρα, Στρατηγος το Μαρτη και τον Απριλη
και 10 Μαιου τυφλος κι ανικανος ξανα .Πωτς γκενεν ατο?
- ToMousiTouCrespo
-
- GREATANASTASIOS
- invincible
Ο μόνος τρόπος να φύγει ο Ραζβαν είναι αιφνιδιαστικά. Δηλαδή να έχει εξαπατηθεί φέτος, αλλά να κάνει υπομονή να τελειώσει η χρόνιά. Μόνο έτσι τον βλέπω να φεύγει. Αυτό θα το μάθουμε τέλη του Μάη. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν τον βλέπω να φεύγει. Δηλαδή ακόμα και 4η να βγούμε και να μας περάσει ο Καρυπίδης και να χάσει ακόμα και τον τελικό δεν νομίζω ακόμα και στην χειρότερη να τον διώξουν. Μόνο αν φέτος έχει εξαπατηθεί , δηλαδή άλλα τον τάξανε και άλλα συμφωνήσανε και άλλα έγιναν τότε και μόνο τότε.
μη δω ανανεώσεις πλην βιερινια και ισως κρεσπο γιατί τελείωσες για μενα!ΖΗΤΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΥΣ!
-
Συνεχίζω να το υποστηρίζω με την διαφορά ότι πλέον ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσει παίκτες !blackchaos έγραψε:Στηρίξτε την ομάδα. στηρίξτε τον προπονητή . Ελπίζω να ζητήσει παίκτες και ας χαθεί λίγο η ομοιογένεια μέχρι να την ξαναχτίσει. Το ρόστερ θέλει ενυδάτωση και αυτός ο προπονητής είναι ο ιδανικός πλέον για να χτίσει τον νέο ΠΑΟΚ !
Επίσης έχουμε και τον ιδανικό στην θέση του αθλητικού διευθυντή για να φέρει σωστούς παίκτες.
Οι συνθήκες είναι ιδανικές και δεν πρέπει ως οργανισμός να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη !
Το θέμα δεν είναι να φύγει ο Ραζβαν αλλά το να έρθουν 7-8 παίκτες με ποιότητα που κουμπώνουν στα θέλω του. Και με αυτά που έχουμε δει, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν. Και εκεί σκάει το ερώτημα του τι κάνουμε.
Γιατι να φυγει ρε παιδια? Να κατσει και να κανει μια πολυ καλη ομαδα..να φερουν καλους και ταχυδυναμικους παιικτες, κκαι να παραμερισει λιγο τις εμμονες του

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Τετ 11 Μάιος 2022, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gika προχωραμε ως εχει, γιατι αν λες δεν θα ερθουν οι παικτες ποιος προπονητης θα δεχτει να ερθει; Αραζεις με Μποτο κι Λουτσε ανανεωνεις το ροστερ και του χρονου κανεις νταμπλ και βγαινεις Τσουλου
Άμα δε σου πάρουν παίκτες βγες και πες το και φύγε.
Άμα του χρόνου παίζουμε με τέτοια σαπάκια και το δεχτείς αμιλητα θα είσαι συνυπευθυνος
Άμα του χρόνου παίζουμε με τέτοια σαπάκια και το δεχτείς αμιλητα θα είσαι συνυπευθυνος
-
Δεν έχει σημασία η προσωπική μου, αρνητική για Λουτσέσκου, άποψη.
Έχουμε τεχνικό διευθυντή, τον οποίο εκτιμώ
Επομένως, ότι προτείνει αυτός.
Έχουμε τεχνικό διευθυντή, τον οποίο εκτιμώ
Επομένως, ότι προτείνει αυτός.
Για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ και αν δείχνει τι πρέπει να... αγοράσει:
«Πιστεύω πως φτιάξαμε μια ομάδα με καλή νοοτροπία, η εμπειρία μας αυτή θα μας δώσει πολλά πράγματα. Θα κερδίσουμε ούτως η άλλως. Σε μισή στιγμή μπορεί να γίνει κάτι και να αλλάξουν τα πράγματα με τέτοιους αντιπάλους. Αν κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Μπορέσαμε να διαβάσουμε σωστά τις φάσεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μπάτζετ αλλά η Μαρσέιγ έχει τεράστιο. Παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, υπάρχει ποιότητα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τη δουλειά που ρίξαμε. Είναι αλήθεια πως η Μαρσέιγ όχι μόνο έπαιξε καλά αλλά υπήρχαν και τα λάθη του διαιτητή που έπαιξαν γι αυτήν. Δεν κάνανε τόσες πολλές φάσεις, αλλά δυστυχώς είναι αυτή η ποιότητα. Τώρα δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για μεταγραφές. Έχουμε και άλλους αγώνες στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλούς παίκτες, δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια νοοτροπία να πηγαίνεις σε κάθε αγώνα με τη θέληση να κερδίζεις. Δεν είναι ότι τώρα θα σπάσουμε την ομάδα και θα αλλάξουν όλα. Σίγουρα 2-3 αλλαγές, όπως σε άλλες περιπτώσεις, για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα γι' αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία μας και την προσπάθεια κόντρα στη Μαρσέιγ».
«Πιστεύω πως φτιάξαμε μια ομάδα με καλή νοοτροπία, η εμπειρία μας αυτή θα μας δώσει πολλά πράγματα. Θα κερδίσουμε ούτως η άλλως. Σε μισή στιγμή μπορεί να γίνει κάτι και να αλλάξουν τα πράγματα με τέτοιους αντιπάλους. Αν κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Μπορέσαμε να διαβάσουμε σωστά τις φάσεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μπάτζετ αλλά η Μαρσέιγ έχει τεράστιο. Παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, υπάρχει ποιότητα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τη δουλειά που ρίξαμε. Είναι αλήθεια πως η Μαρσέιγ όχι μόνο έπαιξε καλά αλλά υπήρχαν και τα λάθη του διαιτητή που έπαιξαν γι αυτήν. Δεν κάνανε τόσες πολλές φάσεις, αλλά δυστυχώς είναι αυτή η ποιότητα. Τώρα δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για μεταγραφές. Έχουμε και άλλους αγώνες στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλούς παίκτες, δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια νοοτροπία να πηγαίνεις σε κάθε αγώνα με τη θέληση να κερδίζεις. Δεν είναι ότι τώρα θα σπάσουμε την ομάδα και θα αλλάξουν όλα. Σίγουρα 2-3 αλλαγές, όπως σε άλλες περιπτώσεις, για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα γι' αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία μας και την προσπάθεια κόντρα στη Μαρσέιγ».