Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Γερασίμου

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το ότι ο Σαββίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας την στιγμή που φέτος ρίχνει 55 εκατομμύρια για την ανακαίνιση του Μελίτων στο Πόρτο Καρράς και σε ένα χρόνο κοντά άλλα τόσα για το Σιθωνία, με ξεπερνά. Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ έχουν δαπανηθεί φέτος περίπου 6-7 εκατομμύρια, πέραν βέβαια των λειτουργικών εξόδων με τις ηγεμονικές αμοιβές προπονητή-Τ/Δ και κάποιων παικτών. Δεν ξέρω αν πλην φυσικά γαύρου οι άλλοι υποτιθέμενοι ανταγωνιστές ξόδεψαν περισσότερα.
Όποιος πιστεύει πως ο Ιβάν έχει τα χρήματα του στην Ρωσία πλανάται πλάνην οικτρά. Οι ελβετικές κυρίως τράπεζες είναι φουσκωμένες από το χρήμα δισεκατομμυριούχων.
Το τι συμβαίνει δεν είμαι στο μυαλό του Προέδρου για να ξέρω, ίσως να ισχύει αυτό που ακούγεται πως δεν έχει εμπιστοσύνη σε κάποιους συνεργάτες από τους οποίους είναι δυσαρεστημένος (τότε γιατί δεν τους διώχνει;), πως έχει δώσει πολλά για παίκτες που δεν άξιζαν ούτε το ένα τέταρτο αυτών που δαπανήθηκαν, ίσως να είναι τροχοπέδη και το γήπεδο. Πάντως ανεξήγητο είναι πως είχε συμφωνήσει να δοθούν 800.000 για την αγορά+350-400.000 για το συμβόλαιο του Φερνάντες και δεν δίνει ένα εκατομμύριο για τον Μάρτινς. Τα περί βάθους χρόνου της δαπάνης και την όποια μεταπωλητική αξία τα ακούω με κλειστά αυτιά, αγοράζεις αξία και προοπτική προσφοράς και όχι με λογική μαγαζιού, μπάλα παίζουμε, δεν είμαστε μπουτίκ ρούχων ή καλλυντικών.
Γερό στομάχι από δω και πέρα και ευχή να βγουν έστω και αργότερα τα project του Μπότο και να βγάλει λαγούς από το σκουφί του ο Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

γιατί αφήνεις ρε ιβάν να τρώει τέτοιο συναισθηματικό μπούλινγκ ο ΠΑΟΚτσής εδώ και 1 μήνα?

δύσκολο είναι να του πάρεις ΕΝΑΝ καλό παίχτη?
να τον κάνεις να σκάσει το χαμόγελό του?
να τον γλυκάνεις ρε παιδάκι μου

μα δε μας νιώθετε καθόλου???

ΙΒΑΝ ΝΙΩΣΕ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μίχελ γύρνα πίσω
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως εκτος απο το ροστερ που δεν ειχε κλεισει, ειχε πει και οτι πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα στην λειτουργια αν δεν κανουν λαθος. Ελπιζω αυτο να γινει πραξη.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ούτε οι διοίκηση δηλαδή οι υπάλληλοι του Ιβαν δεν τον προστάτεψαν. Αντί να επικοινωνήσει ότι τέλος οι μεταγραφές και αν ερχόταν κανένας παίκτη μετά να το παρουσίαζαν ως «δώρο» του Ιβαν, τον έκαναν να φαίνεται ως η αιτία του προβλήματος που δεν εγκρίνει τις μεταγραφές.
Ελπίζω να ισχύει (όπως έγραψε και ένα ευυπόληπτο μέλος) ότι τα έχει πάρει με πολλούς εκεί μέσα ο Ιβαν και ότι αυτή είναι οι χαριστική του βολή. (Εννοείται ότι τα στελέχη της ΠΑΕ είναι δίκη του ευθύνη, καλά ή κακά.)
Έχω ζήσει ΠΑΟΚ με Μπατατούδη, με Γουμενο, με διοικήσεις Πρωτοδικείου και άλλες διοικούσες επιτροπές. Για μένα ο Ιβαν είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ και αυτά που με έκανε να αισθανθώ, την περηφάνια, το κλάμα που έριξα στο πρωτάθλημα και ποσά αλλα δεν πρόκειται να τα ξεχάσω.
Είτε ανοίξει την κάνουλα είτε όχι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

danirifle έγραψε:γιατί αφήνεις ρε ιβάν να τρώει τέτοιο συναισθηματικό μπούλινγκ ο ΠΑΟΚτσής εδώ και 1 μήνα?

δύσκολο είναι να του πάρεις ΕΝΑΝ καλό παίχτη?
να τον κάνεις να σκάσει το χαμόγελό του?
να τον γλυκάνεις ρε παιδάκι μου

μα δε μας νιώθετε καθόλου???

ΙΒΑΝ ΝΙΩΣΕ ΜΑΣ
ε κοιτα, θελω μεταγραφες ναι. ποιος δε θελει;

αλλα νομιζω οτι αν δω ενα σουπερ γαματο γηπεδο, το χειλακι μου θα χαμογελασει κατιτης παραπανω απο το αν ερθει ακομα και ο κριστιανο ο ροναλντο για 1 ετος... :roll: 8-)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

ε δε νομίζω μια καλή μεταγραφή να επηρεάσει την κατασκευή του νέου γηπέδου

εμένα προσωπικά πάντως με καλύπτει η Τουμπάρα μας, ακόμα κι όπως είναι

προτιμώ να δω ομαδάρα και παιχταράδες

όπως και να χει όμως, τον πελάτη σου πρέπει να τον γλυκαίνεις, ειδικά όταν έχει φάει το στραπάτσο της ευρώπης.
με το να τον αφήνεις στην πείνα (οι μεταγραφές είναι το φαγητό ενός φιλάθλου), δείχνεις ότι δεν τον νιώθεις ή δεν σε ενδιαφέρει κιόλας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

dani, είμαστε τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ...

καταννοώ αυτό που λες περί δυναμικής ρόστερ.

καταννοείς αυτό που λεω ότι πριν απο 7-8 χρόνια αν δεν κανω λάθος, σε ενα ματς με το χανούμι που έβρεχε, αν δεν κανω λάθος ήταν για τα πλει οφ, χάσαμε 0-1... θυμάμαι να κοιτάω τα τσιμέντα, να κοιτάω τις κολώνες με τα φώτα και να τρώω σκάλωμα, να λεω μλκ θα πέσουν..

ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το νέο γήπεδο, χρειάζεται το νεο προπονητικό. είναι πιο σημαντικά από μια μεταγραφή, από μια χρονιά. Ίσως μια είσοδος σε ομίλους τσ.λ (και τα χρήματα που ακολουθούν δλδ) θα μπαίναν σε μια ζυγαριά με προσπάθεια να ισορροπήσουν...

Δεν ξέρω για φέτος, και εγώ θα ήθελα μια καλή προσθήκη να..φύγει το άγχος. δεν το κρύβω. έχουμε βαρεθεί μια ζωή να τρώμε νύχια και να καπνίζουμε ενα πακέτο/90λεπτο.

Αλλά απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν έχει αποφασιστεί μια πολιτική που θα βοηθήσει το σωματείο να στέκεται αυτόνομα στα πόδια του, αμα σταδιακά αρχίζουν να μπαίνουν οι βάσεις ώστε το σωματείο να παράγει τα "προς το ζήν του", διατηρούμενο παράλληλα στα υψηλά επίπεδα που ΚΑΙ ο ίδιος ο Σαββίδης κυνήγησε και έφτασε, γλυκαίνοντας μας..

Σε ένα καινούριο γήπεδο, σε ένα προπονητικό που απο μόνο του θα "πείθει" τα μελλοντικά αστέρια με τα ασπρόμαυρα να προτιμήσουν την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...

δεν ξερω. τα βάζω στη ζυγαριά και λέω ότι οκ, μακάρι να γίνει κάτι, μακάρι να ήθελε να γίνει κάτι ώστε η ομάδα να μην μας...αγχώνει τόσο, αλλά από την άλλη λεω, δε γαμείς. αν είναι σταδιακά να στρώσουμε χαρακτήρα και να είμαστε έτοιμοι, ενήλικοι πια να δημιουργήσουμε τον ΠΑΟΚ του επόμενου αιώνα... χαλάλι. 40 χρονών γίνομαι σήμερα, τα 10++ σχεδόν με θυμάμαι να αγχώνομαι για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, αν και πως θα επιβιώσει.

Ίσως επειδή το..περάσαμε αυτό το βήμα, πρέπει να αρχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στο επόμενο. Πως θα μεγαλουργήσει.

Και όπως λέγανε..οι γονείς μας, οι υποδομές (η παιδεία στην προκειμένη) είναι το παν.. τα υπόλοιπα θα έρθουν..

φυσικά, το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί σχετικά με φέτος αλλά και γενικότερα, είναι το αν τα 2εκ (μαζί με εφορέις κτλ) το έτος ενός παίχτη που θα ...κατεύναζε το πλήθος, είναι/ήταν κίνηση ουσίας και αν ναι, γιατί δεν έγινε...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Ορισμένοι εδώ μέσα ή δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται με τις κυρώσεις στη Ρωσία και τους επιχειρηματίες της (κοινώς είναι ΜΠΟΥΦΟΙ, ναι το λέω ευθαρσώς και πολύ ευγενικά) ή είναι πονηρός ο ρόλος τους....3η εξήγηση δεν υπάρχει....

Εγώ ανοιχτά εδώ μέσα για τέτοια θέματα -ευαίσθητα- δεν γράφω.....

Βάλτε το γαμημένο να δουλέψει.....Άντε γιατί έχουμε γανιάσει με όσα συμβαίνουν, μπαίνουμε εδώ να ξεχαρμανιάσουμ,ε και διαβάζουμε κι ένα κάρο π@π@ριές από τον κάθε ΜΠΟΥΦΟ (ναι το ξαναεπαναλαμβάνω) που δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί στην πραγματική οικονομία....

Αλλά πρέπει να ήταν κανας @ρχίδας ο ο Ιβάν να τα μαζέψει και να φύγει να μείνουν κάτι χιλιάδες άνεργοι -άμεσα ή έμμεσα εργαζόμενοι- μπας και καταλάβετε ορισμένοι.....

Αλλά έχουμε γίνει όλοι οι ραγιάδες να πάρουμε τις 3 και 60 που μας δίνουν και να λέμε κι ευχαριστώ....

ΥΓ στον Κούλη ρε μάγκες που έκοβε βόλτες 2 μέρες πήγατε για παλαμάκια? Ξεφτίλα....που σαι ρε Παοκσή στραβοστόμι που δεν σηκώνεις μύγα? Που είναι ρε οι σύνδεσμοι? Ο ΠΑΟΚ βάλλεται και συ κάτσε γράφε για τον Ιβάν και τον Λούτσο με τον Μπότο....

ΥΓ2 εάν δεν σεβόμουν τους mods και τον κόπο τους και ορισμένους λογικούς εδώ μέσα θα χρησιμοποιούσα πολύ πιο σκληρές εκφράσεις....άντε με το κάθε φυτό....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Sardan έγραψε:Ορισμένοι εδώ μέσα ή δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται με τις κυρώσεις στη Ρωσία και τους επιχειρηματίες της (κοινώς είναι ΜΠΟΥΦΟΙ, ναι το λέω ευθαρσώς και πολύ ευγενικά) ή είναι πονηρός ο ρόλος τους....3η εξήγηση δεν υπάρχει....

Εγώ ανοιχτά εδώ μέσα για τέτοια θέματα -ευαίσθητα- δεν γράφω.....

Βάλτε το γαμημένο να δουλέψει.....Άντε γιατί έχουμε γανιάσει με όσα συμβαίνουν, μπαίνουμε εδώ να ξεχαρμανιάσουμ,ε και διαβάζουμε κι ένα κάρο π@π@ριές από τον κάθε ΜΠΟΥΦΟ (ναι το ξαναεπαναλαμβάνω) που δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί στην πραγματική οικονομία....

Αλλά πρέπει να ήταν κανας @ρχίδας ο ο Ιβάν να τα μαζέψει και να φύγει να μείνουν κάτι χιλιάδες άνεργοι -άμεσα ή έμμεσα εργαζόμενοι- μπας και καταλάβετε ορισμένοι.....

Αλλά έχουμε γίνει όλοι οι ραγιάδες να πάρουμε τις 3 και 60 που μας δίνουν και να λέμε κι ευχαριστώ....

ΥΓ στον Κούλη ρε μάγκες που έκοβε βόλτες 2 μέρες πήγατε για παλαμάκια? Ξεφτίλα....που σαι ρε Παοκσή στραβοστόμι που δεν σηκώνεις μύγα? Που είναι ρε οι σύνδεσμοι? Ο ΠΑΟΚ βάλλεται και συ κάτσε γράφε για τον Ιβάν και τον Λούτσο με τον Μπότο....

ΥΓ2 εάν δεν σεβόμουν τους mods και τον κόπο τους και ορισμένους λογικούς εδώ μέσα θα χρησιμοποιούσα πολύ πιο σκληρές εκφράσεις....άντε με το κάθε φυτό....
Εσύ που δεν είσαι κανένας μπούφος και είσαι και μεγάλο τσακάλι,για πες μας για τα 50 εκατομμύρια επένδυση στο Πόρτο Καρράς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 15 Σεπ 2022, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

K_geo να τα εκατοστήσεις ρε φίλε

ψύχραιμη η προσέγγισή σου, αλλά εγώ τόση ηρεμία δεν την έχω, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

Στα δυσκολα ησουν μαζι μας, τωρα στα δυσκολα σου ειμαστε μαζι σου.....

:pano:
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

εισαι 10 χρονια στην ομαδα
και μου εχεις παρει οσους τιτλους ειχα παρει σε 90 χρονια

σε 10 χρονια θα μου παρεις αλλους τοσους γιατι εισαι τρελαμενος ΠΑΟΚτσης

σε ευχαριστω ΙΒΑΝ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το πω οσο πιο απλα και κυνικα μπορω...Αν το επομενο χρονικο διαστημα ανακοινωθει υλοποιησιμο πλανο ανεγερσης νεου γηπεδου,τοτε και το κλιμα και η μελλοντικη προοπτικη θα αλλαξει προς το καλυτερο ,οτι εχει γινει τα τελευταια 2-3 χρονια θα ξεχαστει και οι σχεσεις κοσμου Ιβαν θα αποκατασταθουν πληρως.Αν δεν προκυψει κατι τετοιο και το μονο μελλοντικο πλανο αφορα εναν ΠΑΟΚ με στοχο την οικονομικη αυταρκεια ,μεσω ισοσκελισμενου προυπολογισμου ,σε ενα περιβαλλον που τα εσοδα συνεχως θα μειονονται,επιπλεον με ολα τα μειονεκτηματα που συνεπαγεται ενα καθεστος διοικησης απο αποσταση,η σχεση Ιβαν - ΠΑΟΚ θα περασει σε σταδιο σοβαρης κρισης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 15 Σεπ 2022, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

Δεν περιμένω τίποτα την επόμενη 4ετια, μέχρι να γίνει το γήπεδο. Μάλλον για εκεί πάει η δουλειά αλλά δεν θέλουμε να το δεχθούμε. Ομάδα πεντάδας τυπου Ζαγορακη θα έχουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη επένδυση-παρακαταθήκη στην ιστορία του συλλόγου. Πρέπει να βρούμε την υπομονή να το διαχειριστούμε. Μεγαλε Ιβαν σε ευχαριστούμε για όσες χαρές μας χάρισες και για την μεγαλύτερη που απομένει, τη γηπεδαρα που ετοιμάζεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”