Φιλε Ραντε ( με την υπεροχη αναμνηση του γκολ στο οακα που μας εδωσε πρωταθλημα) το κεντρικο μας διδυμο ειναι σχετικα καλο επιθετικα αλλα αμυντικα υποφερει. Επισης ειναι χαρακτηριστικα αργο. Εγω οπως λεω και παραπανω πιστευω σε δυο χαφ παικτουρες. Μετα αναλογα το ματς και λαμβανοντας υποψη τα ευρωπαικα ματς ενα καλο ροτεισον και θα παιζουν ολοι. Και ο Καντουρι και ο Σβαμπ μπορουν να παιξουν ποιο μπροστα και ο Εσιτι (μακαρι να τον πουλησουμε) ποιο πισω και ο Μισιτς με τον αουγκουστο οταν γυρισουν με το καλο τα παιδια. Αυτην την στιγμη εχουμε θεμα στα χαφ τεραστιο. Μην ξεχναμε οτι δεν ξερουμε ποτε γυρνανε ο βραζιλιανος με τον Μισιτς και σε τι κατασταση θα ειναι τα παιδια.rade paprica έγραψε:Στα σοβαρά τώρα έχω μια ερώτηση για τα παιδιά που ορθώς μιλάνε και για χαφ, που με ταλανίζει και μένα και απάντηση δεν ξέρω
Στη θέση του Σβαμπ ή του Καντουρί; Πώς βλέπετε το κεντρικό μας δίδυμο;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
α
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 26 Αύγ 2020, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στη θέση του Καντουρί. Ο παίκτης παίρνει πολλά χρήματα για την προσφορά του,δεν έχει σταθερή θέση, τραυματίζεται συνεχώς και δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει καλό δίδυμο με κανέναν χαφ μας(.rade paprica έγραψε:Στα σοβαρά τώρα έχω μια ερώτηση για τα παιδιά που ορθώς μιλάνε και για χαφ, που με ταλανίζει και μένα και απάντηση δεν ξέρω
Για εμένα ο σβαμπ θα έπρεπε να είναι φάση σακχοφ. Ποιοτικός παγκιτης που όταν θα χρειαστεί να είναι εύκολα κ βασικόςrade paprica έγραψε:Στα σοβαρά τώρα έχω μια ερώτηση για τα παιδιά που ορθώς μιλάνε και για χαφ, που με ταλανίζει και μένα και απάντηση δεν ξέρω
ρε σι τζος γιατί μου το κάνεις και εσύ αυτό ... ? μόλις εχθές δικός σου παίχτης μέσα στο γήπεδο δεν έκανε πάρτι ? αυτός δεν είναι περιφερειακός επιθετικός ? ο άλλος που έβαλε γκολ και ασίστ εχθές και εκείνος δεν είναι περιφερειακός επιθετικός ? αυτοί οι δύο δεν αφήσανε στον πάγκο υποτίθεται τον πιο ποιοτικό σου ποδοσφαιριστή που λέγετε Μπίσεσβαρ ? ο οποίος και αυτός είναι παίχτης που παίζει πίσω από το φορ ...joshua έγραψε:Εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε για Ιμπισεβιτς.Ο ΠΑΟΚ δεν ψαχνει παικτη για λιγα ποιοτικα λεπτα.Ο ΠΑΟΚ ψαχνει αρχικα περιφερειακο φορ και στη συνεχεια παικτη να παρει τη φανελα σπιτι σε περιπτωση που αποχωρησει ενας εκ των Ακπομ,Σφιντερφσκι.
και εσύ ψάχνεις μεταγραφή για τέτοιο παίχτη ... καλά κάνεις και καταλαβαίνω την ανησυχία σου και τα θέλω σου ... αλλά νομίζω ότι πρέπει λίγο να σκεφτούμε πιο πρακτικά και σωστά ...
rade paprica έγραψε:Στα σοβαρά τώρα έχω μια ερώτηση για τα παιδιά που ορθώς μιλάνε και για χαφ, που με ταλανίζει και μένα και απάντηση δεν ξέρω
Θα παίζει ο καλύτερος,έναν αντι Εσιτι θέλουμε και να μείνει ο Καντουρι.
Πιστεύω να έχουν δει ότι ο Εσιτι είναι μια αποτυχημένη μεταγραφή και να βρεθεί τρόπος να απαλλαγούμε όσο πιο αναίμακτα γίνεται.
Κακα τα ψέματα,αυτός ή ο Καντουρι θα φύγουν για να έρθει κάποιος άλλος.
Ο Μαροκινος παίζοντας στη θέση του μοιάζει αναγεννημένος,κρίμα είναι να φύγει τώρα.
- anekfrastos
Κι εγώ θέλω έναν γρήγορο κόφτη στο κέντρο, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε:Totem_pk έγραψε:Φιλε Ραντε ( με την υπεροχη αναμνηση του γκολ στο οακα που μας εδωσε πρωταθλημα) το κεντρικο μας διδυμο ειναι σχετικα καλο επιθετικα αλλα αμυντικα υποφερει. Επισης ειναι χαρακτηριστικα αργο. Εγω οπως λεω και παραπανω πιστευω σε δυο χαφ παικτουρες. Μετα αναλογα το ματς και λαμβανοντας υποψη τα ευρωπαικα ματς ενα καλο ροτεισον και θα παιζουν ολοι. Και ο Καντουρι και ο Σβαμπ μπορουν να παιξουν ποιο μπροστα και ο Εσιτι (μακαρι να τον πουλησουμε) ποιο πισω και ο Μισιτς με τον αουγκουστο οταν γυρισουν με το καλο τα παιδια. Αυτην την στιγμη εχουμε θεμα στα χαφ τεραστιο. Μην ξεχναμε οτι δεν ξερουμε ποτε γυρνανε ο βραζιλιανος με τον Μισιτς και σε τι κατασταση θα ειναι τα παιδια.rade paprica έγραψε:Στα σοβαρά τώρα έχω μια ερώτηση για τα παιδιά που ορθώς μιλάνε και για χαφ, που με ταλανίζει και μένα και απάντηση δεν ξέρω
1. Σβαμπ
2. Καντούρι
3. Εσίτι
4. Νινούα
5. Μισιτς
6. Ντουγκλας
7. Τσιγγάρα
Εγώ θα ήθελα να φύγουν ο Εσίτι και ο Ντούγκλας. Στη θέση του 1ου να πάρουμε τον γρήγορο κόφτη (Εντουάρντο;) και του 2ου να παίζει ο Τσιγγάρας. Για το Μίσιτς, που τον γουστάρω άπειρα, αν δεν ξέρουμε ότι σίγουρα θα επιστρέψει, να τον ξεχάσουμε το γρηγορότερο και να μην επενδύουμε πάλι ελπίδες και όνειρα σε καμμένα χαρτιά (Βερνμπλουμ, Μουλέν, Λεβεκ κλπ).
Josh,εγώ πιστεύω ότι πάμε για επιθετικό σίγουρα και επίσης για τερματοφυλακα, μετά ότι αποχωρεί θα αντικαθίσταται.
Βέβαια και οι δύο θέσεις αυτές που όπως φαίνεται ειναι προτεραιότητα θα αντικαταστήσουν κάποιους.
Πασχαλακης,Ακπομ.
Βέβαια και οι δύο θέσεις αυτές που όπως φαίνεται ειναι προτεραιότητα θα αντικαταστήσουν κάποιους.
Πασχαλακης,Ακπομ.
Δεν διαφωνω οι περισσοτερες μεταγραφες συνδεονται με αποχωρησεις .Πασχαλακης,Ακπομ,Γιανουλης,Ματος (;;;),Μπισεσβαρ,Εσιτι η Ελ Καντουρι.Πιστευω ομως επισης οτι στην περιπτωση του περιφερειακου και του χαφ ισως προηγηθει η αποκτηση της αποχωρησης ενω στις αλλες περιπτωσεις το αντιθετο.Εχω την αισθηση οτι αυτες οι 2 θεσεις αποτελουν πρωτεραιοτητα για τον προπονητη.
Υ.Γ Μην βιαζεστε καποιοι να βγαλετε συμπερασματα απο ενα ματς,θετικα η αρνητικα,οπως επισης μην φορτωνετε με περισσοτερο βαρος απο οσο πρεπει τους πιτσιρικαδες.
Υ.Γ Μην βιαζεστε καποιοι να βγαλετε συμπερασματα απο ενα ματς,θετικα η αρνητικα,οπως επισης μην φορτωνετε με περισσοτερο βαρος απο οσο πρεπει τους πιτσιρικαδες.
- rade paprica
Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις.
Σαν κοινή συνισταμένη βγάζω ότι μάλλον κανείς δε βλέπει τους Σβαμπ-Καντουρί ως το κεντρικό μας δίδυμο (εννοείτε εφόσον μείνει ο Καντουρί)
Από την άλλη μου φαίνεται δύσκολο να πήραμε τον Σβαμπ για ρόλο Σάκχωφ. Από μια άποψη βέβαια μακάρι, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι για εκεί πάμε για καλύτερο επίπεδο
Θα δούμε, φυσικά
απλά, αυτό δε μού'βγαινε, με δύο χαφ αντί για τρεις, και ανασταλτικά και τρανζίσιον και κουβάλημα μπάλας, πώς να τα συνδυάσεις να τα έχεις όλα στο βαθμό που θες
Τοτέμ, μπήκα και το βρήκα και ... στο αφιερώνω
https://youtu.be/CVPxjIbLri4
Το γκολ αυτό το είχα ακούσει ραδιοφωνάκι με την παρέα, όλοι στα παγκάκια (εννοείται πάνω) και είχαμε και ένα παιδί στην παρέα που τον φωνάζαμε πάπριτσα γιατί λέγαμε ότι του μοιάζει (από αυτόν πήρα την ιδέα, ρε πάπριτσα δε φαντάζομαι να με διαβάζεις τώρα!) και πέσαμε όλοι πάνω του, πιτσιρίκια σου λέω, ούτε 15 χρονών
Σαν κοινή συνισταμένη βγάζω ότι μάλλον κανείς δε βλέπει τους Σβαμπ-Καντουρί ως το κεντρικό μας δίδυμο (εννοείτε εφόσον μείνει ο Καντουρί)
Από την άλλη μου φαίνεται δύσκολο να πήραμε τον Σβαμπ για ρόλο Σάκχωφ. Από μια άποψη βέβαια μακάρι, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι για εκεί πάμε για καλύτερο επίπεδο
Θα δούμε, φυσικά
απλά, αυτό δε μού'βγαινε, με δύο χαφ αντί για τρεις, και ανασταλτικά και τρανζίσιον και κουβάλημα μπάλας, πώς να τα συνδυάσεις να τα έχεις όλα στο βαθμό που θες
Τοτέμ, μπήκα και το βρήκα και ... στο αφιερώνω
https://youtu.be/CVPxjIbLri4
Το γκολ αυτό το είχα ακούσει ραδιοφωνάκι με την παρέα, όλοι στα παγκάκια (εννοείται πάνω) και είχαμε και ένα παιδί στην παρέα που τον φωνάζαμε πάπριτσα γιατί λέγαμε ότι του μοιάζει (από αυτόν πήρα την ιδέα, ρε πάπριτσα δε φαντάζομαι να με διαβάζεις τώρα!) και πέσαμε όλοι πάνω του, πιτσιρίκια σου λέω, ούτε 15 χρονών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rade paprica την Τετ 26 Αύγ 2020, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενα ΠΑΟΚτσηδικος λογαριασμός στο ινσταγκραμ έγραψε για αυτόν https://www.transfermarkt.com/giuliano/ ... eler/54375 βέβαια δεν το βρίσκω πουθενά αλλού