Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευση από seaman »

Προσωπικά την προτιμώ τη Χιμπέρνιαν. Τους Κροάτες τους ψιλοφοβάμαι
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

seaman έγραψε:Προσωπικά την προτιμώ τη Χιμπέρνιαν. Τους Κροάτες τους ψιλοφοβάμαι
Εγώ είδα ότι έχει κάνει πολύ καλή αρχή η Χιμπέρνιαν.

Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

2-1 Ριέκα

Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Με 10 η Χιμπέρνιαν

Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Με Κροάτες τα πάμε καλά γενικά ομως
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

3-1 στο 72' νομίζω κάπου εδώ τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Με το που έμειναν με 10 άρχισαν να μαζεύουν.

Ριέκα λοιπόν
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εγώ φοβάμαι την Ριέκα. Δεν τους έχω δει αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν καλή ομάδα. Δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Copa Libertadores, την επόμενη βδομάδα οι επαναληπτικοί

Ολίμπια Ασουνσιόν - Φλαμένγκο 1-4 : Καθάρισε από τον πρώτο αγώνα η κορυφαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής τα τελευταία χρόνια με ηγέτη τον Gabriel Barbosa

Ρίβερ Πλέιτ - Ατλέτικο Μινέιρο 0-1 : Σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα των γνώριμων Hulk, Eduardo Vargas και ίσως και του Diego Costa σε λίγες ημέρες απέναντι στην Ρίβερ που οδηγεί ο φοβερός Ουρουγουανός Nicolas De La Cruz που δεν θα αργήσουμε να τον δούμε και στην Ευρώπη

Σάο Πάολο - Παλμέιρας 1-1 : Ντέρμπι Παουλίστα στο συγκεκριμένο ζευγάρι, ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Σάο Πάολο του Ντάνι Άλβες που παλεύει για έναν από τους ελάχιστους τίτλους που έχουν μείνει εκτός από το παλμαρέ του και η κάτοχος του τροπαίου Παλμέιρας. Λέτε να κάνει το repeat ο Αμπέλ?

Φλουμινένσε - Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ 1-1 : Δεν καθάρισε η ομάδα από το Ρίο που είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην ομάδα από το Εκουαδόρ. Σε περίπτωση που περάσει θα πέσει πάνω στην Φλαμένγκο και θα έχουμε ένα από τα κλασσικά ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο (Fla-Flu Derby) στον ημιτελικό
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ξεκινάει η Premier League σε μια ώρα.

Brentford vs Arsenal
Luigi Vampa

Κάνα στριμ παιζει;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ξερει κανεις τι ωρα παιζει η Νοριτζ και αν το δειχνει κανα καναλι? Εγω Λιβερπουλ ειμαι απο το 80 αλλα αυριο ειμαι με τα παιδι’α μας.
Мир

Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευση από Мир »

Totem_pk έγραψε:Ξερει κανεις τι ωρα παιζει η Νοριτζ και αν το δειχνει κανα καναλι? Εγω Λιβερπουλ ειμαι απο το 80 αλλα αυριο ειμαι με τα παιδι’α μας.
7:30 Ελλαδας

Στο sky sports το εχει Αγγλια.
ΟΤΕ σπορ Ελλαδα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Σουριναμέζος έγραψε:Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Copa Libertadores, την επόμενη βδομάδα οι επαναληπτικοί

Ολίμπια Ασουνσιόν - Φλαμένγκο 1-4 : Καθάρισε από τον πρώτο αγώνα η κορυφαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής τα τελευταία χρόνια με ηγέτη τον Gabriel Barbosa

Ρίβερ Πλέιτ - Ατλέτικο Μινέιρο 0-1 : Σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα των γνώριμων Hulk, Eduardo Vargas και ίσως και του Diego Costa σε λίγες ημέρες απέναντι στην Ρίβερ που οδηγεί ο φοβερός Ουρουγουανός Nicolas De La Cruz που δεν θα αργήσουμε να τον δούμε και στην Ευρώπη

Σάο Πάολο - Παλμέιρας 1-1 : Ντέρμπι Παουλίστα στο συγκεκριμένο ζευγάρι, ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Σάο Πάολο του Ντάνι Άλβες που παλεύει για έναν από τους ελάχιστους τίτλους που έχουν μείνει εκτός από το παλμαρέ του και η κάτοχος του τροπαίου Παλμέιρας. Λέτε να κάνει το repeat ο Αμπέλ?

Φλουμινένσε - Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ 1-1 : Δεν καθάρισε η ομάδα από το Ρίο που είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην ομάδα από το Εκουαδόρ. Σε περίπτωση που περάσει θα πέσει πάνω στην Φλαμένγκο και θα έχουμε ένα από τα κλασσικά ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο (Fla-Flu Derby) στον ημιτελικό
Ωραίο post

Ο Diego Costa έκλεισε όντως απόψε στην Atletico Mineiro

Στην έναρξη της La Liga η Βαλένθια, που παίζει από το 3ο λεπτό με 10 παίχτες, άνοιξε το σκορ στο 10 στο παιχνίδι με τη Χετάφε με πέναλτι που κέρδισε ο Denis o τρομερός.
Bασικούρα λοιπόν ο Cheryshev και δεν βλέπω πως θα βρει το δρόμο για την Τούμπα :mrgreen:
Luigi Vampa

1- 0 η Μπρενφορντ με ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν παίζουν Ομπαμεγιανγκ κ Λακαζετ από Αρσεναλ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”