Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Εγώ είδα ότι έχει κάνει πολύ καλή αρχή η Χιμπέρνιαν.seaman έγραψε:Προσωπικά την προτιμώ τη Χιμπέρνιαν. Τους Κροάτες τους ψιλοφοβάμαι
Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
Με 10 η Χιμπέρνιαν
-
3-1 στο 72' νομίζω κάπου εδώ τελείωσε.
-
Κι εγώ φοβάμαι την Ριέκα. Δεν τους έχω δει αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν καλή ομάδα. Δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα.
- Σουριναμέζος
Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Copa Libertadores, την επόμενη βδομάδα οι επαναληπτικοί
Ολίμπια Ασουνσιόν - Φλαμένγκο 1-4 : Καθάρισε από τον πρώτο αγώνα η κορυφαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής τα τελευταία χρόνια με ηγέτη τον Gabriel Barbosa
Ρίβερ Πλέιτ - Ατλέτικο Μινέιρο 0-1 : Σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα των γνώριμων Hulk, Eduardo Vargas και ίσως και του Diego Costa σε λίγες ημέρες απέναντι στην Ρίβερ που οδηγεί ο φοβερός Ουρουγουανός Nicolas De La Cruz που δεν θα αργήσουμε να τον δούμε και στην Ευρώπη
Σάο Πάολο - Παλμέιρας 1-1 : Ντέρμπι Παουλίστα στο συγκεκριμένο ζευγάρι, ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Σάο Πάολο του Ντάνι Άλβες που παλεύει για έναν από τους ελάχιστους τίτλους που έχουν μείνει εκτός από το παλμαρέ του και η κάτοχος του τροπαίου Παλμέιρας. Λέτε να κάνει το repeat ο Αμπέλ?
Φλουμινένσε - Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ 1-1 : Δεν καθάρισε η ομάδα από το Ρίο που είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην ομάδα από το Εκουαδόρ. Σε περίπτωση που περάσει θα πέσει πάνω στην Φλαμένγκο και θα έχουμε ένα από τα κλασσικά ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο (Fla-Flu Derby) στον ημιτελικό
Ολίμπια Ασουνσιόν - Φλαμένγκο 1-4 : Καθάρισε από τον πρώτο αγώνα η κορυφαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής τα τελευταία χρόνια με ηγέτη τον Gabriel Barbosa
Ρίβερ Πλέιτ - Ατλέτικο Μινέιρο 0-1 : Σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα των γνώριμων Hulk, Eduardo Vargas και ίσως και του Diego Costa σε λίγες ημέρες απέναντι στην Ρίβερ που οδηγεί ο φοβερός Ουρουγουανός Nicolas De La Cruz που δεν θα αργήσουμε να τον δούμε και στην Ευρώπη
Σάο Πάολο - Παλμέιρας 1-1 : Ντέρμπι Παουλίστα στο συγκεκριμένο ζευγάρι, ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Σάο Πάολο του Ντάνι Άλβες που παλεύει για έναν από τους ελάχιστους τίτλους που έχουν μείνει εκτός από το παλμαρέ του και η κάτοχος του τροπαίου Παλμέιρας. Λέτε να κάνει το repeat ο Αμπέλ?
Φλουμινένσε - Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ 1-1 : Δεν καθάρισε η ομάδα από το Ρίο που είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην ομάδα από το Εκουαδόρ. Σε περίπτωση που περάσει θα πέσει πάνω στην Φλαμένγκο και θα έχουμε ένα από τα κλασσικά ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο (Fla-Flu Derby) στον ημιτελικό
- john4serres
-
Ξερει κανεις τι ωρα παιζει η Νοριτζ και αν το δειχνει κανα καναλι? Εγω Λιβερπουλ ειμαι απο το 80 αλλα αυριο ειμαι με τα παιδι’α μας.
Ο κόσμος παίζει μπάλα II
7:30 ΕλλαδαςTotem_pk έγραψε:Ξερει κανεις τι ωρα παιζει η Νοριτζ και αν το δειχνει κανα καναλι? Εγω Λιβερπουλ ειμαι απο το 80 αλλα αυριο ειμαι με τα παιδι’α μας.
Στο sky sports το εχει Αγγλια.
ΟΤΕ σπορ Ελλαδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραίο postΣουριναμέζος έγραψε:Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Copa Libertadores, την επόμενη βδομάδα οι επαναληπτικοί
Ο Diego Costa έκλεισε όντως απόψε στην Atletico Mineiro
Στην έναρξη της La Liga η Βαλένθια, που παίζει από το 3ο λεπτό με 10 παίχτες, άνοιξε το σκορ στο 10 στο παιχνίδι με τη Χετάφε με πέναλτι που κέρδισε ο Denis o τρομερός.
Bασικούρα λοιπόν ο Cheryshev και δεν βλέπω πως θα βρει το δρόμο για την Τούμπα

-
1- 0 η Μπρενφορντ με ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν παίζουν Ομπαμεγιανγκ κ Λακαζετ από Αρσεναλ