Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Ettien »

Εγω θελω και 10αρι και επιθετικό. Οχι μπαμ και μπουμ και ιστορίες για αρκουδες. Αλλά παίκτες που να κάνουν την δουλειά τους. Το 10αρι για να πασάρει να σκοράρει και να κάνει χαρουμενους τους συμπαικτες του.

Τον επιθετικό με ταχύτητα και ατομικη ενέργεια ώστε ακόμη και αν το 10αρι ή οι συμπαίκτες του δεν βρεθουν σε καλή μέρα να μπορει να παραμείνει στο πνεύμα του παιχνιδιού...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DC έγραψε:Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου τον Μπαλοτέλη, πιστεύω κι εγώ ότι θα ταίριαζε γάντι στα πλάνα του Ίβιτς.
Σοβαρός, μετρημένος, υψηλό IQ, ξέρεις ακριβώς τι και πως θα πάρεις από τον παίκτη.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ είμαι υπέρ αν γίνει ένα μπαμ να μην είναι σε έμπειρο παίκτη, αλλά σε ηλικία 19-25, ώστε να προσφέρει στην ομάδα και να έχει μεταπωλητική αξία. Προσωπικά θα έδινα πολλά σε Ζίβκοβιτς για να κλείσει, μιας και είναι ελεύθερος. Βέβαια ο παίκτης είναι εξτρέμ και θα χωρούσε μόνο αν πουληθεί ο Μακ. Έτσι πως βλέπω τις προθέσεις του παίκτη, κατά 90% θα πουληθεί και πολύ πιθανόνο να την πιάσει την ρήτρα. Ο Μακ μετά από αυτή τη χρονιά κανονικά πωλείται 5-6 μύρια, αλλά επειδή μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου θα μας το παίξουν δύσκολοι για να δώσουν τη ρήτρα. Αν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την απόκτησή του, τότε ίσως πάρουμε τα 4εκ.

Από κει και πέρα το μπαμ θα ήθελα να είναι σε θέση που πονάμε δηλαδή στο 10άρι. Προτιμώ, όπως είπα, παίκτη 19-25 και ιδανικά τον Stanciu. Μπορεί να χρειαστούν πολλά λεφτά του στιλ 6εκ + τον Κάτσε + Ζάιρο, αλλά θα τα πάρουμε ούτως οι άλλως πίσω από την πώλησή του. Οπότε αγωνιστικά έχει να δώσει πάρα πολλά και να γεμίσε το γήπεδο. Εννοείται μόνο 5ετές συμβόλαιο όπως αυτό που έχει, ώστε να κάτσει μίνιμουμ 3 χρόνια και έπειτα αν δε θέλει ανανέωση να πουληθεί. Είναι κρίμα να πετάμε τα λεφτά σε ακριβούς μισθούς παλαίμαχων, που στην τελική κοστίζουν παραπάνω σε βάθος χρόνου. Θα το ξαναποστάρω για να μην παρεξηγηθώ τι εννοώ:
Σενάριο 1α: Συμβόλαια μονοετή στιλ Μπέρμπα κάθε χρόνο επί 5 έτη με συμβόλαιο 1,5 (χωρίς εφορία). Με εφορία πάμε στα 1,5/0,55 = 2,7εκ/έτος χ 5 έτη = 13,5 εκ
Σενάριο 2α: Αγορά παίκτη 6εκ + 5 έτη συμβολαίου χ 700Κ μισθό (0.7/0,55= 1,27 με εφορία) = 6εκ + 6,35εκ = 12,35εκ
Όπως βλέπουμε ακόμη και αν μας φύγει ελεύθερος ο παίκτης (χειρότερο σενάριο) κερδισμένοι βγαίνουμε και οικονομικά και αγωνιστικά.

Σενάριο 1β: Συμβόλαια 1 έτους σε παίκτες στιλ Μπέρμπα 3 διαδοχικά έτη. Κόστος = 3 χ 2,7εκ = 8,1εκ
Σενάριο 2β: Αγορά 6εκ και πώληση στα 4εκ (αν δεν κάτσει καλή προσφορά) + 3 έτη συμβολαίου = 6εκ - 4εκ + 3 χ 1,27εκ = 5,8 εκ
Άρα ξεκάθαρα κοστίζει πολύ λιγότερο αυτή η περίπτωση. Φυσικά ο παίκτης μπορεί να πωληθεί στα 15 μύρια, ειδικά αν κάποια χρονιά μπούμε στους ομίλους. Μετά το να κάνεις μια δυνατή ομάδα έχει παράπλευρα οφέλη που δημιουργούν synergies. Με μία παρουσία στους ομίλους του Τσουλου, μετά από επένδυση, μπορεί να προκύψουν πωλήσεις που δεν περιμέναμε. Να μας βγουν και άλλοι παίκτες μας. Εδώ ο γαύρος είχε παίκτες για 6 μήνες και τους πουλούσε 5εκ το Γενάρη. Οι Άραβες μόνο τη βιτρίνα (ΤσουΛου) βλέπουν - χωριάτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 19 Ιουν 2016, 01:06, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ζητάμε παίχτες (και προπονητή μέχρι πρόσφατα) σαν αυτούς της Πορτογαλίας, για να φτιάξουμε ομάδα σαν αυτή της Αυστρίας και όχι δεν είμαι σε λάθος τόπικ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τα τσουγκρισες ετσι; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ettien έγραψε:Εγω θελω και 10αρι και επιθετικό. Οχι μπαμ και μπουμ και ιστορίες για αρκουδες. Αλλά παίκτες που να κάνουν την δουλειά τους. Το 10αρι για να πασάρει να σκοράρει και να κάνει χαρουμενους τους συμπαικτες του.

Τον επιθετικό με ταχύτητα και ατομικη ενέργεια ώστε ακόμη και αν το 10αρι ή οι συμπαίκτες του δεν βρεθουν σε καλή μέρα να μπορει να παραμείνει στο πνεύμα του παιχνιδιού...
κι εγω θελω την μπελουτσι εδω και 15 χρονια αλλα μου ζηταει μεγαλο συμβολαιο :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κοιμπαστε και ποιος θα υποδεχτει το Σισοκο;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Asimos έγραψε:Κοιμπαστε και ποιος θα υποδεχτει το Σισοκο;
ΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΑΛΝΤΕ ΟΛΟ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Η GOAL
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

MANIAKOS έγραψε:;
τιποτα μωρε η goal λεει οτι ο σισοκο αποχαιρετησε την μαγιορκα και ειπε οτι ερχεται θεσσαλονικη παπαριες απο αρδ σε λεω πριν λιγες μερες εγραψε οτι ο ΠΑΟΚ παιρνει μπαλντε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

A ok
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ε ρε ολονυχτιες...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4 έγραψε:Φαλκαο

Τι κάνει αυτή η ψυχή;
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Σε οσους δεν τα πιασαν απο αυτα που δημοσιευονται κ δεν διαψευδονται για 10αρι κ επιθετικο θα γινει η υπερβαση στο 1χαρτι κ κατι σε συμβολαιο μην ξεχνατε κατι ομως οχι να πληρωσουμε ομαδα..

καθαρη γνωμη κ αποψη του μιχελ. (οτι κινειται.. παιρνεται σε συμβοληαιο ανω τον 2-3χρονων ωστε να νε εξασφαλισμενη κ η παιχτες..) κ αυτη ειναι η γνωωμη του επειδη εχουν ληξει συμβολαιο παιχτων να κινουμαστε οσο γινεται γρηγοροτερα αντι να δινουμε ποθ δν ειμαστε κ chelsea, man utd liverpool να δινουμε 4-5 9 χαρτια σε παιχτες

αρα οποιοι καταλαβατε καταλαβατε..

10αρι -> Óscar Scarione -> http://www.transfermarkt.com/oscar-scar ... eler/47011
9αρι -> Daniel Osvaldo -> http://www.transfermarkt.co.uk/daniel-o ... eler/37389

ΠΑΟΚ κ τα μυαλα στα καγκελα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”