Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από desperando »

xrictoforoc έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταντήσει ένα σίχαμα.Ένα σίχαμα που μοιάζει ξένο σώμα,σε σχέση με την ιδεολογία και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ και του ΛΑΟΥ του.Μέχρι τώρα με τον Ζησάκο στην διοίκηση είδαμε κάμποσες φουστιές σε ανθρώπους που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ,αλλά τώρα πια βλέπουμε μια ΠΑΕ η χωρίς πλάνο,χωρίς όραμα που για κάποιον λόγο δίνει το 100% για να ξενερώσει το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα.Ρε γαμώτο δεν γίνεται να τα βλέπουμε αυτά στον ΠΑΟΚ,δεν ξέρω πως τα ανεχόμαστε ειλικρινά.Φταίει ΟΛΗ η διοίκηση,με αρχηγούς Βρύζα-Σαββίδη.Ένα "πλάνο" που δήθεν τρέχει απ'τον Μάιο και ακόμα ούτε οι ίδιοι τους δεν το ξέρουν.Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσπαθούν να ξεφορτώσουν τις ευθύνες από τον Σαββίδη;Όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος δεν γούσταρε να βάλει λεφτά.Αλλά μας κορόιδεψε.Δεν είναι δυνατόν να έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από εκείνο το συλλαλητήριο,που έταξε άπειρα πράγματα,και δεν πραγματοποίησε τίποτα.Λεφτά έβαλε;Ούτε για αστείο,ο ΠΑΟΚ ακόμα είναι χρεωμένος,ακόμα δεν έχει προπονητικό,νέο γήπεδο,και πάνω απ'όλα ξεκινάμε μια σεζόν που είμαστε σε 3 διοργανώσεις,με 1,5 σέντερ μπακ και 1 εξτρέμ που κανονικά πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3 σε κάθε θέση,αλλά ο κόσμος έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήλπιζε τουλάχιστον από μια μεταγραφή σ'αυτές τις θέσεις + ένα 8αρι.Τι διάολο ρε τόσα πολλά ζητάμε;Το πιο ελλιπές ρόστερ εδώ και χρόνια.μπαμ μπουμ λέγανε και @@ να πούμε.Ούτε καν παίκτες 11αδας,διώξαμε μια ομάδα από παίκτες και φέραμε 5! και μέσα σ'αυτούς τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.Κανείς δεν λυπάται τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ρε γαμώτο;Κανείς.Προορίζουν τον Δ.Π. για εξτρέμ!Δηλαδή από που να πέσεις να ησυχάσεις ρε ΠΑΟΚΤΣΗ;Και τώρα βγαίνουν και λένε ότι έφτασαν κοντά σε 2 παίκτες αλλά είναι ακριβοί....Ε ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ.3 Γ@ΜΗΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Και μάλλον ο Σαββίδης δεν πειράχτηκε καθόλου από το σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας,γιατί ακόμα κοιμάται όπως φαίνεται.Αλλά δεν καταλαβαίνω...αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε από το 0 και έγινε ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας,τι διάολο;Δεν βλέπει ρε γαμώ ότι αυτοί που έχει στα πιο ζωτικά πόστα τις ΠΑΕ τα ξύνουν;Δεν παίζει,γιατί χαζός δεν είναι..μήπως απλά δεν τον πολυνοιάζει που μετατρέπει την καύλα του κόσμου σε ξενέρα;Χρόνο δώσαμε,υπομονή κάναμε δεν νομίζω να μπορεί κανείς να το αρνηθεί αυτό.
να κανω μονο μια παρεμβαση και να πω οτι αν ο μεγιστανας απο τοροστοφ ειχε βλεψεις να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο θα ερχονταν να τον παρει αποτον ζαγορακη οταν με ενα κλικ θα γινονταν πρωταθλητης.
αντ αυτου προτιμησε να ρθει λιγο πριν την καταστροφη πιστευοντας οτι οι ΠΑΟΚτσιδες ιθαγενεις θα πινουν νερο στοονομα του οτι και να κανει.

ο ΠΑΟΚ μας και αυτο που ξεραμε εχειπλεον πεθανει,ηρθε η νεα ταξη πραγματων με τους χειροκροτητες και τους υπευθυνους ασφαλειας της τσεπης του ιβαν.

καληνυχτα μας
Patron

Δημοσίευση από Patron »

K_geo έγραψε:εγω ακομα δεν εχω ξενερωσει. ειδικα απο τη στιγμη που η ομαδα εχει καλα αποτελεσματα. αλλα με τα 1-2 κενα που εχουμε. το πιο πιθανο μεχρι τον ιανουαριο να εχω ξενερωσει. να ειμαστε ειλικρινεις. εκτος αν η παναγια βαλει το χερ της να πουμε και πανε ολα πριμα μεχρι τοτε.......... :mrgreen:
Πριν βγει ο Σεπτέμβρης θα ξενερώσεις!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

το μεγαλυτερο τρολαρισμα το κανει η ιδια η ΠΑΕ
ολες οι ομαδες στην Ευρωπη τετοια μερα, βγαζουν τις ανακοινωσεις των παιχτων, με πολλες μεγαλες κινησεις
η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ομως...
διαλεγει να δωσει την ειδηση οτι ο παπαδοπουλος πηρε τη φανελα με το 9...
τον αλεξ τζιολη on action!!!! (με απαραμιλλο στυλ)
και οτι ο κοντος εφτασε τα 200 γκολ...
αν δεν ειχε το βιντεο με πλατανια, θα νομιζα οτι ημουν στο twitter του λαγου παντως η του αλ αφουζ
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

che4 έγραψε:το μαιο θα μαστε καλα οχι απλα καλα αλλα παρα πολυ καλα δε θα πω τιποτα αλλο

κλειδωστε το ρεεεεεεεεεεεεεε
ετσι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ντεσπε αυτα ελεγα και γω απο περσι μετα τα πλει οφ αλλα σκεψου το καλυτερα οχι οτι φοβαμαι οτι θα γινουμε κουλα χωρις ιβαν και αλλεσ μλκιες ....απλα κατι ξερει και αυτος απο τι εχω καταλαβει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Δευ 01 Σεπ 2014, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

δεν ξέρω αν για αυτήν την τραγική κατάληξη στο θέμα των μεταγραφών φταίει ο Ιβαν,ο Βρύζας ,ή Γκονσάρεβα Ή ο Αναστασιάδης. Μπροστά δεν ήμουν όταν μιλούσαν,ούτε ξέρω αν ο ένας έβαζε τρικλοποδιές στον άλλον,αν ο ΑΑ δεν ήθελε παίχτες που του φέρανε,ή αν δεν του φέρανε τους παίχτες που ήθελε.Δεν ξέρω επίσης αν ο ΖΒ έκανε εισηγήσεις που κόπηκαν,αν ο Ιβάν είπε πάρτε ότι θέλετε κτλ.
Το αποτέλεσμα είναι ότι το σύστημα δεν δούλεψε σωστά.
Θα περιμένω άλλες 10-11 μέρες.
Αν τα κενά δεν καλυφτούν,τότε περιμένω από τον Ιβάν να πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι εντολές και τι μπάτζετ έδωσε.
όμως αυτό είναι το λιγότερο.
Γιατί αν δεν φροντίσει να διώξει τον(ή τους) υπεύθυνο της όλης κατάστασης, τότε ολοφάνερα θα φταίει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτός. Δεν μπορεί να φταίνε συνέχεια οι άλλοι και να μην κάνει για αυτό τίποτα.Μην τρελαθούμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα το παιξω και εγω σασταλεγακιας και θα σας ξαναπω οτι η πολλη παρεα του Ιβαν με τον Αλαφουζο τον επηρεασε το φωναζα πριν ακομα αρχισουν οι μεταγραφες.
Σου λεει δε μπορει αυτοι με μπατζετ της πλακας να μας ριχνουν 4 σε τελικο και εγω να βαζω φραγκα χωρις αντικρυσμα.
Κανενα προβλημα απο εμενα αλλα το οτι δεν το επικοινωνησε απο την αρχη αυτο ηταν εγκλημα.
Στη πρωτη στραβη παλι τα ιδια θα εχουμε (πεσιματα κτλ) ο κοσμος νοιωθει προδομενος και κοροιδο.
Κριμα ποσες φορες την εχω γραψει αυτη τη λεξη φετος ουτε εγω ξερω.
Εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε αλλα σε τετοιο λαο δεν επρεπε να ξηγηθεις ετσι ρε ρωσε.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ναι ρε και τόσο καιρο δεν ανακοίνωνε κατι γιατι ειχε χρονο ως τις 1 Σεπτεμβρίου, ειχε πολυ χρονο και περίμενε να πέσουν οι τιμές... Τωρα έχουν παλι χρονο ως τις 12 Σεπτεμβρίου... Βρε δεν πάτε στο διάολο βλήματα όλοι σας, παίρνετε και λεφτα καραγκιόζηδες...

Βρύζα περιμένω παραίτηση... Αν φταις εσυ ως τεχνικός διευθυντής που δεν μπόρεσες μεσα σε τόσους μηνες να καλύψεις τα κενά της ομάδας, όσα χρήματα και αν είχες διαθεσιμα, θα πρεπει να παραιτηθείς, αν εχεις τσιπα...
Αν παλι δεν φταις εσυ και βρήκες τους κατάλληλους παίκτες ανάλογα με το διαθέσιμο μπατζετ αλλα κάποιος άλλος εβαλε εμπόδια στην δουλεια σου, τοτε και παλι οφείλεις να παραιτηθείς, αν βέβαια εχεις τσιπα, γιατι δηλώνεις εκτός απο τεχνικός διευθυντής και ΠΑΟΚτσης και οχι αργομισθος υπαλλακος...

Οποτε είτε ετσι είτε αλλιως, ως τις 13 Σεπτεμβρίου περιμένω την παραίτηση σου...

Επίσης Αγγελιδη, αν δεν εισαι αχυρανθρωπος, περιμένω να απολύσεις τον τεχνικό διευθυντή σου που δεν κατάφερε να καλύψει τα κενα της ομάδας, εκτός αν τα κάλυπτε αυτος και δεν ήθελε τις προσθηκες ο προπονητής (επειδη δεν ηταν καλα παιδιά ή καλοι χριστιανοί) ή δεν υπήρχε μπατζετ απο τον Ιβαν, οποτε πρεπει να βγεις να τον καλύψεις...

Γελάω πολυ με τις διαρροές, οτι δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν τους παίκτες που ήθελαν λόγω των απαιτήσεων των ομάδων τους... Ναι ρε μάγκες, επρεπε να σας τους δώσουν τζάμπα, με το που σας δουν μπροστα τους να σας πουν "καλώς τα παιδιά απο τη Σαλονικη, τι θέλετε, ποιον παίκτη να σας τυλίξουμε να πάρετε πακέτο στο σπίτι, στους δυο παίκτες εχει δωρο και μια κόκα-κολα"...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Οι άνθρωποι είναι όχι τραγικοί αλλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ... Σε 3 διοργανώσεις με ένα στόπερ και 0 (μηδέν) αριστερό χαφ/εξτρέμ... Να μας πει ο Τζακ αύριο τι ακριβώς;! Κλείστε το τόπικ γιατί άδικα χαλιόμαστε τόσους μήνες...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

desperando έγραψε:ο ΠΑΟΚ μας και αυτο που ξεραμε εχει πλεον πεθανει, ηρθε η νεα ταξη πραγματων με τους χειροκροτητες και τους υπευθυνους ασφαλειας της τσεπης του ιβαν. καληνυχτα μας
Θέλω να πιστεύω πως δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί. Μία ανησυχία όμως για το τι καπνό φουμάρει ο μεγιστανας σου την έχω.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Η αλήθεια είναι απλή: Αφού πρωτάθλημα δεν παίρνουμε με τίποτα για τους γνωστούς και μη εξαιρετέους λόγους,προσπαθούμε να πετύχουμε ότι και πέρυσι με το μισό και πιο κάτω μπάτζετ...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Και ενα δεξί εξτρεμ, αυτο που το πας, αν χτυπήσει ο Μακ ηλ ντεφορμαριστει, τι θα γινει...; Η ομάδα δεν ήθελε τρεις παίκτες, πέντε ήθελε, αλλα λέγαμε δε γαμεις, ας παρει τρεις και δεν πειραζει... Μετα λέγαμε ας παρει δυο... Τελικα πήραμε τα τρία μας... :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Φέρτε μου τον paok pantou ρεεεεεε...! Χαχαχα... :lol:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

arisk έγραψε:Και ενα δεξί εξτρεμ, αυτο που το πας, αν χτυπήσει ο Μακ ηλ ντεφορμαριστει, τι θα γινει...; Η ομάδα δεν ήθελε τρεις παίκτες, πέντε ήθελε, αλλα λέγαμε δε γαμεις, ας παρει τρεις και δεν πειραζει... Μετα λέγαμε ας παρει δυο... Τελικα πήραμε τα τρία μας... :lol:
ε πως εχεις 5 σεντερ φορ μην λεμε οτι θελουμε
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Το σύστημα θα είναι το εξής: απ' τον Γλύκο με απευθείας βολέ στην αντίπαλη περιοχή κι εκεί Κλάους (αν ανανεώσει)-Φανούρης-Μυταράς-Κοντός-Μακ θα το παστελώσουν! Ούτε χαφ, ούτε εξτρέμ και βλακείες!!! :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”