Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Κάνεις δεν προτείνει τίποτα γιατί χωρίς τον Σαββίδη ακολουθεί το χάος, την ώρα που με Σαββίδη απλά καθόμαστε στην πίσω θέση κι όπου πάει. Κανείς δεν θα σου πει να φύγει ο Σαββίδης, κανείς δεν είναι και ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση που βιώνουμε. Οπότε απλά βλέπεις αποχή και ξενέρα γιατί κανείς δεν ξέρει πως να αντιδράσει.aivas19 έγραψε:Οποτε τι προτεινεις;
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Οκ δεκτον αλλα αλλο ρωτησα. Ο φιλος λεει που ειναι η αντιδραση του ΠΑΟΚ; Η αντιδραση του ΠΑΟΚ δεν ειναι τι κανει ο Ιβαν μονο. Εμεις μπορουμε να κανουμε κατι περαν των σχολιων εδω μεσα;
Όταν ο Ιβάν έχει βάλει την ομάδα στον πάγο, και όταν οι σύνδεσμοι σου έχουν καταλήξει να είναι αυτό που είναι, όχι.
- figurehead4
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Ποιος είμαι εγώ ρε φίλε να προτείνω κάτι;aivas19 έγραψε:Οποτε τι προτεινεις;
Εγώ απλά εύχομαι να ξαναδώ τον Σαββίδη προ νταμπλ που πάλευε για μας
Εγώ οπαδός είμαι και τον ΠΑΟΚ τον έχω πιο ψηλά από όλους εκεί 'χάμου'.
Και έμαθα από μικρός πως μια ζωή θα πρέπει να πολεμώ ενάντια στο κατεστημένο τους, αλλά για να πολεμήσω χρειάζομαι ηγέτη.
Τι άλλο να κάνω; Ας βγει ο ηγέτης και θα τρέξω από πίσω του ξανά. Το έχω ξανακάνει άλλωστε πολλές φορές. Δεν είμαι του πληκτρολογίου.
Καταλαβαινωgika έγραψε:Όταν ο Ιβάν έχει βάλει την ομάδα στον πάγο, και όταν οι σύνδεσμοι σου έχουν καταλήξει να είναι αυτό που είναι, όχι.
Να κάνει τι ο Σαββίδης δηλαδή? Να πάει και να πει τι? Σηκωθείτε εσείς από τον γκώλο σας και πάτε να πείτε τι θα λέγατε σε αυτή την συνάντηση. Εσείς που είσαστε ψαγμένοι και δεν είσαστε ψεκασμένοι. Σε αυτή την συνάντηση.
Ο άλλος λέει γιατί δεν βάζει λεφτά. Εσένα και εμένα θα ρωτήσει ρε φίλε? Πάρε τηλέφωνο να τον ρωτήσεις. Εγώ ξέρω ότι όλοι πληρώνονται κανονικά και ότι η ομάδα βγάζει και κάνα 2-3 ταλέντα το χρόνο. Ξέρεις πόσα χρόνια ευχόμουνα σαν Παοκτσής να δώ την ομάδα σε μια τέτοια κατάσταση? Θα μου πεις ότι δεν έχω ντι εν εη πρωταθλητή? ΠΑΟΚ είμαι, έχω δει πρωταθλήματα, αλλά στηρίζω και τις άλλες χρονιές.
Και η κριτική έχει τα όρια της. Από ένα σημείο και μετά, μιας και βράζει η λαϊκή οργή από αυτό που παρουσιάζεται, υπάρχει και το συλλαλητήριο. Άντε γιατί μας τα πρήξατε, έγινα και ψεκασμένος στα καλά καθούμενα. Στα 90' ο Βουλινός λύγισε και έφυγε λίγο πριν γίνει συλλαλητήριο με 100.000 κόσμο. Μέχτι και δεκαπεντάχρονα από χωριά θα μαζευότανε. Αν νομίζεται ότι έχετε τόσο δίκιο διεκδικείστε το και μην μας σπάτε τα απαυτά μας με την μίρλα, γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ τώρα τι θέλετε, δεν σας ρώτησε, το αμέλησε
Ο άλλος λέει γιατί δεν βάζει λεφτά. Εσένα και εμένα θα ρωτήσει ρε φίλε? Πάρε τηλέφωνο να τον ρωτήσεις. Εγώ ξέρω ότι όλοι πληρώνονται κανονικά και ότι η ομάδα βγάζει και κάνα 2-3 ταλέντα το χρόνο. Ξέρεις πόσα χρόνια ευχόμουνα σαν Παοκτσής να δώ την ομάδα σε μια τέτοια κατάσταση? Θα μου πεις ότι δεν έχω ντι εν εη πρωταθλητή? ΠΑΟΚ είμαι, έχω δει πρωταθλήματα, αλλά στηρίζω και τις άλλες χρονιές.
Και η κριτική έχει τα όρια της. Από ένα σημείο και μετά, μιας και βράζει η λαϊκή οργή από αυτό που παρουσιάζεται, υπάρχει και το συλλαλητήριο. Άντε γιατί μας τα πρήξατε, έγινα και ψεκασμένος στα καλά καθούμενα. Στα 90' ο Βουλινός λύγισε και έφυγε λίγο πριν γίνει συλλαλητήριο με 100.000 κόσμο. Μέχτι και δεκαπεντάχρονα από χωριά θα μαζευότανε. Αν νομίζεται ότι έχετε τόσο δίκιο διεκδικείστε το και μην μας σπάτε τα απαυτά μας με την μίρλα, γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ τώρα τι θέλετε, δεν σας ρώτησε, το αμέλησε
Zissos +1926.....
Λαός που ξεχνάει την ιστορία του,
είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λαός που ξεχνάει την ιστορία του,
είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαράει υπερωρίες στο VAR ο Kουμπαρακης?Αναλυτικά οι ορισμοί της 2ης αγωνιστικής
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα (διαιτητής Κατοίκος Κωνσταντίνος, Α' Βοηθός Βεργέτης Δημήτριος, Β' Βοηθός Χριστάκογλου Γεώργιος, 4ος Βάτσιος Αριστείδης, VAR Γκάμαρης Ανδρέας)
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (διαιτητής Παπαπέτρου Αναστάσιος, Α' Βοηθός Κολλιάκος Αγγελος, Β' Βοηθός Κωνσταντίνου Ηλίας, 4ος Πουλικίδης Κωνσταντίνος, VAR Ζαμπαλάς Σπυρίδων)
Παναθηναϊκός-Βόλος (Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης, Α' Βοηθός Δημητριάδης Λάζαρος, Β' Βοηθός Ψάρρης Κωνσταντίνος, VAR Κουμπαράκης Στέφανος)
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός (Γκορτσίλας Ευστάθιος, Α' Βοηθός Νικολαΐδης Κωνσταντίνος, Β' Βοηθός Καραγκιζόπουλος Ιωάννης, VAR Σιδηρόπουλος Αναστάσιος)
Λαμία-Άρης (Βεργέτης Χρήστος, Α' Βοηθός Φωτόπουλος Ανδρέας, Β' Βοηθός Σινιοράκης Αντώνιος, VAR Ευαγγέλου Άγγελος)
ΠΑΟΚ-Κηφισιά (Τσέτσιλας Κωνσταντίνος, Α' Βοηθός Χριστοδούλου Γεώργιος, Β' Βοηθός Στεφανής Γεώργιος, VAR Σπυρόπουλος Παντελής)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (Περράκης Κωνσταντίνος, Α' Βοηθός Μεϊντάνας Ανδρέας, Β' Βοηθός κόλλιας Αθανάσιος, VAR Κουμπαράκης Στέφανος)
Βρε τους ""αιωνιους"" ...
-
- Mr Ξερόλας 2019
++++++++zissos έγραψε:Να κάνει τι ο Σαββίδης δηλαδή? Να πάει και να πει τι? Σηκωθείτε εσείς από τον γκώλο σας και πάτε να πείτε τι θα λέγατε σε αυτή την συνάντηση. Εσείς που είσαστε ψαγμένοι και δεν είσαστε ψεκασμένοι. Σε αυτή την συνάντηση.
Μηπως εισαι κι εσύ, αντιρρησιας νέων ταυτοτητων

Κάθε αρχή και δύσκοληΜε τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League καθώς οι Έλληνες διαιτητές πέρασαν κάτω από τη βάση με συνέπεια να υπάρξουν ήδη ποινές από τον Μπένετ. Το SDNA αναλύει.
Ο προβληματισμός για το πώς θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα με δραστική μείωση ή και εξάλειψη των αλλοδαπών διαιτητών, αφού αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει τί θα γίνει στα επικείμενα ντέρμπι αλλά και τί θα ισχύσει καθ'όλη τη σεζόν, έρχεται να ενισχύσει η έως τούδε προβληματική απόδοση των Eλλήνων διαιτητών.
Συγκεκριμένα οι τέσσερις από τους πέντε διαιτητές των αγώνων της πρεμιέρας της Super League έμειναν εκτός ορισμών στην 2η αγωνιστική, με απόφαση του Στιβ Μπένετ, λόγω εσφαλμένων αποφάσεων που έλαβαν στους αγώνες που ορίστηκαν!
Ο Τσαγκαράκης "πλήρωσε" το πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος του Βόλου στον αγώνα με τη Λαμία το οποίο δεν έπεισε τον Μπένετ.
Ο Τζήλος, τον οποίο παρακολούθησε ο Μπένετ δια ζώσης για ένα ημίχρονο στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά, χρεώνεται από τον επικεφαλής της ΚΕΔ για δύο φάσεις. Για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα και το ακυρωθέν γκολ της Κηφισιάς. Οι σωστές αποφάσεις λήφθηκαν κατόπιν παρέμβασης του VAR.
Ο Μπένετ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Φωτιά στον αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης και του χρεώνει τον καταλογισμό πέναλτι σε βάρος των φιλοξενούμενων, απόφαση που άλλαξε μετά την παρέμβαση του VAR.
Τέλος στο "Γ. Καραϊσκάκης" (αγώνας Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός) ο Γιάννης Παπαδόπουλος, άλλαξε δύο φορές αποφάσεις του έπειτα από παρέμβαση του VAR. H πρώτη αφορούσε αποβολή παίκτη του Πανσερραϊκού, που αρχικά δεν υποδείχθηκε και η δεύτερη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού.
Φτάνοντας στην 2η αγωνιστική σηκώθηκε νέα φασαρία που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε καμπάνες για διαιτητές και βοηθούς.
Στην Τούμπα ο βοηθός Χριστοδούλου τα έκανε θάλασσα «υποκαθιστώντας» και το VAR, σταματώντας με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Τζίμα, με το σκορ στο 1-0.
Ο Διαμαντόπουλος στη Λεωφόρο έκανε ροντέο ένα ήσυχο ματς με ένα ανύπαρκτο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που στη συνέχεια όχι μόνο δεν φρόντισε να βοηθήσει εξομαλύνοντας το κλίμα αλλά πυροδότησε… έκρηξη με τις κόκκινες που μοίραζε σαν στραγάλια.
Στην ΟΠΑΠ Arena ο Γκορτσίλας τα έκανε θάλασσα με μια αλλοπρόσαλλη διαιτησία, με πέναλτι που αναίρεσε το VAR, ένα πέναλτι που ζητούν οι Σέρρες στο 0-1 στο 43’ και ένα δεύτερο μέρος με πολύ άσχημα σφυρίγματα.
Άρα, το πρόβλημα, φάνηκε με το καλημέρα και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα πριν είναι αργά και κλιμακωθεί η ένταση από τις ομάδες.

Η χρονια προβλέπεται ακόμα δυσκολότερη με αυτά τα πουλια. Καλο κουράγιο σε όλους μας.
Απο ΣΔΝΑ
Με τον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο, Κάτια Κοξένογλου, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.
Καλως τα παιδια
Με τον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο, Κάτια Κοξένογλου, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.
Καλως τα παιδια
Απλα για την ιστορια
ο Βρουτσης ειναι κιτρινος γαυρος δηλαδη αεχ
ο Βρουτσης ειναι κιτρινος γαυρος δηλαδη αεχ
μην τους αφησετε σε χλωρο κλαριΗ ΩΡΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΕΕΑ-Τζουλάκης για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παράβαση καθήκοντος
Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ζητεί εξηγήσεις από την ΕΕΑ για την υπόθεση των υιών Σαββίδη.
Η Αρχή έκρινε ότι χρήζει διερεύνησης η καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων των Γιώργου και Νίκου Σαββίδη κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και καλεί τα μέλη της σε παροχή έγγραφων εξηγήσεων.
Για το ίδιο θέμα ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κώστας Σπυρόπουλος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση μετά από μηνυτήριες αναφορές των υιών του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση.
Την προανάκριση ανέλαβε η 21η Πταισματοδίκης Αθηνών και από τις 24 Απριλίου η δικογραφία -με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για τον πρόεδρο της ΕΕΑ Νίκο Τζουλάκη και τα μέλη της Επιτροπής- βρίσκεται στα χέρια του κ.Σπυρόπουλου.
dikisports
Δηλαδή η UEFA προσποιείται ότι δεν ξέρει ποιος απειλεί και κάνει τον κινέζο? που μπλέξαμε με όλα τα golden boys.Τσεφέριν σε Μπαλτάκο για ξένους διαιτητές: «Απαράδεκτο να απειλούνται και να φοβούνται!» - Αναμονή για την απόφαση
Επιστολή του Τάκη Μπαλτάκου σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βρούτση για την απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο της UEFA για το αίτημα περί ξένων διαιτητών στα ντέρμπι. Τι αναφέρει ο Αλεξάντερ Τσεφέριν...
Στην απάντηση του προέδρου της UEFA γίνεται λόγο για τα θλιβερά περιστατικά που συνέβησαν πέρυσι με ξένους διαιτητές, τονίζοντας ότι: «δεν μπορούμε να επιτρέπουμε καταστάσεις στις οποίες απειλούνται διαιτητές και κυριολεκτικά φοβούνται για την ψυχοσωματική τους ακεραιότητα».
Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν αναφέρει επίσης ότι υπάρχει διαβούλευση με τον αρχιδιαιτητή Ρομπέρτο Ροζέτι και η τελική απόφαση θα ληφθεί το επόμενο διάστημα.
Επιπλέον, ο Τάκης Μπαλτάκος σημειώνει στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση πως: «διαβεβαίωσα ότι περιστατικά όπως αυτά που διαδραματίστηκαν κατά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3, της 2η3 Απριλίου 2023, δεν θα επαναληφθούν. Ωστόσο, η ΕΠΟ ούτε διοργνώτρια είναι του Πρωταθλήματος SL1, ούτε αστυνομικές δυνατότητες έχει».