Οι μόνοι που μπορούν να μείνουν έξω με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια σε τυχόν προσθήκες (έστω τις τρείς βασικές που αναφέρεις και είναι επιβεβλημένες) είναι Rafa,Vieirinha,Samatta και ίσως Murg.Και όχι δεν έγινε σωστός μεταγραφικός σχεδιασμός φέτος.Δεν έγινε και φέτος!Gospi έγραψε:Ποιος αλλος να μείνει απ.εξω? Γ αυτο χρειαζεται ενας ελληνας αριστερος μπακ. Ή ενας ελληνας εξτρεμ (Μασουρας). Ή ενας Πελκας.Τωρα ποιον θα βγαλεις για να βαλεις τον φορ π θα ρθει? Ποιον θα βγαλεις για να βαλεις τον χαφ που θα ρθει? Ποιον θα βγαλεις για να βαλεις τον εξτρεμ?panpangr77 έγραψε:Αυτοί την στιγμή έχουμε 19 ξένους ,στην λίστα έμεινε έξω ο Νασμπεργκ και ο Κουαλιατα. Φανερό ότι όταν έρθουν 2 με 3 προσθήκες ξένων θα μείνουν και άλλοι από έξω.
ο Γιαννούλης σίγουρα είναι να κλείσει Αουσμπουργκ?
Δεν εγινε σωστος σχεδιασμος φέτος. Γ αυτο και δεν εχει νοημα στο κεφαλι μ ο δανεισμος Τζιμα. Επίσης δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο πως και γ αυτον τον λογο αργουν και οι μεταγραφές. Πως θα φερεις παιχτη αν δεν του διασφαλισεις οτι θα μπει στην ευρωπαικη λιστα? Ποιος ποιοτικος παιχτης θα ρθει χωρις να παιζει ευρωπη?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Πως θα αφησεις εξω τον Ραφα? Ας κρατουσες τουλαχιστον τον Λυρατζη να χεις δεξιο μπακ σαστρε λυρα και αριστερα Οττο Μπαμπα. Δηλαδη θα πας με 3 μπακ και 4 αμυντικους?
Τον Μουργκ πως θα τον αφησεις? Ακομη κ μεταγραφη εξτρεμ να κανουμε, θα παμε με ενα δεκαρι μονο και 4 εξτρεμ? Τον Σαματτα το ιδιο...
Δεν γίνεται να είναι διαθεσιμοι σε καποια φαση οι Μασουρας Πέλκας Γιαννουλης και εμείς να μην κανουμε καν κίνηση. Εναν απο τους τρεις να φερναμε θα βελτιωνοταν λιγο η κατασταση...
Τον Μουργκ πως θα τον αφησεις? Ακομη κ μεταγραφη εξτρεμ να κανουμε, θα παμε με ενα δεκαρι μονο και 4 εξτρεμ? Τον Σαματτα το ιδιο...
Δεν γίνεται να είναι διαθεσιμοι σε καποια φαση οι Μασουρας Πέλκας Γιαννουλης και εμείς να μην κανουμε καν κίνηση. Εναν απο τους τρεις να φερναμε θα βελτιωνοταν λιγο η κατασταση...
Υπάρχει η περίπτωση Κουρμπελη για να αντικαταστήσει Έκογκ και να δίνει βοήθειες και στο 6
-
Πάντως ποσό ΠΑΟΚ που μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ η χειρότερη περίοδος για όλους μας θα είναι αυτή των μεταγραφών. Καλοκαιριού και Ιανουαρίου. Ποσό ΠΑΟΚ επίσης ότι θα κανουμε τον σταυρό μας να είναι σε φόρμα ο μπραντον και να έχει την υγεία του γιατί αλλιώς θα παίζουμε με 10 από τα αποδυτήρια…
Τέλος πάντων, εμπιστοσύνη στην διοίκηση εννοειται πως έχω αλλά πραγματικά αντε και εδώ οι δικοί μας βγάζουν ότι τους πουνε στα viber, και είναι δεδομένο αυτό (το ότι βγάζουν ταυτόχρονα με ούτε μισό λεπτό διαφορά ο ενας από τον άλλον καποιο νέο, πραγματικά είναι κατάντια) αλλά το ότι δεν διαρρέεται τίποτα από ξένα μέσα είναι το ανησυχητικό.
Πέρσι τέτοια εποχή είχαν βγει όλα τα ονόματα που όντως είχαν βάση και όλα (πέραν του οζντοεφ όπου την υπόθεση την είχε αναλάβει ελληνικό γραφείο και για αυτό βγήκε υποθέτω και των εκονγκ, Σαματα που πραγματικά ποιος θα είχε ασχοληθεί από ξένα μέσα με τον Σαματα…) πρώτα από εξωτερικό του γκαιμπιαντινι, του καρασκαλ, του τσαλοφ, του Μάρκος αντονιο που είχε βγει 2 μήνες πριν ερθει και εδώ οι δικοί μας το αναδημοσίευσαν χωρίς να πάρουν θέση αν ισχύει κάτι η όχι, όπως και του Μειτε πρώτη φορά στην Πορτογαλία γράφτηκε Ιούνιο. Φέτος ένα Τσαλοφ ακούσαμε και αυτό έτρεξε η ΠΑΕ να το διάψευση μέσα σε 5 λεπτά…
Τέλος πάντων, εμπιστοσύνη στην διοίκηση εννοειται πως έχω αλλά πραγματικά αντε και εδώ οι δικοί μας βγάζουν ότι τους πουνε στα viber, και είναι δεδομένο αυτό (το ότι βγάζουν ταυτόχρονα με ούτε μισό λεπτό διαφορά ο ενας από τον άλλον καποιο νέο, πραγματικά είναι κατάντια) αλλά το ότι δεν διαρρέεται τίποτα από ξένα μέσα είναι το ανησυχητικό.
Πέρσι τέτοια εποχή είχαν βγει όλα τα ονόματα που όντως είχαν βάση και όλα (πέραν του οζντοεφ όπου την υπόθεση την είχε αναλάβει ελληνικό γραφείο και για αυτό βγήκε υποθέτω και των εκονγκ, Σαματα που πραγματικά ποιος θα είχε ασχοληθεί από ξένα μέσα με τον Σαματα…) πρώτα από εξωτερικό του γκαιμπιαντινι, του καρασκαλ, του τσαλοφ, του Μάρκος αντονιο που είχε βγει 2 μήνες πριν ερθει και εδώ οι δικοί μας το αναδημοσίευσαν χωρίς να πάρουν θέση αν ισχύει κάτι η όχι, όπως και του Μειτε πρώτη φορά στην Πορτογαλία γράφτηκε Ιούνιο. Φέτος ένα Τσαλοφ ακούσαμε και αυτό έτρεξε η ΠΑΕ να το διάψευση μέσα σε 5 λεπτά…
Τι εννοείς πως θα αφήσεις έξω τον Ράφα όταν από τα 4 σου μπακ τα 3 παίζουν και τις 2 πλευρές και το ένα σου στόπερ η κανονική του θέση είναι μπακ;περυσι και ο Ράφα και ο Σαστρε ήταν εκτόςGospi έγραψε:Πως θα αφησεις εξω τον Ραφα? Ας κρατουσες τουλαχιστον τον Λυρατζη να χεις δεξιο μπακ σαστρε λυρα και αριστερα Οττο Μπαμπα. Δηλαδη θα πας με 3 μπακ και 4 αμυντικους?
Τώρα για μουργκ και εγώ δεν το πιστεύω. Από την στιγμή που έφυγε Τζιμας αρχίζω να πιστεύω ότι το φορ σου θα παίζει και αριστερά κάτι σαν τον λιβαγια ή τον τισουνταλι.
Αν πάλι πάμε και πάρουμε πετκοβιτς πχ και αριστερο εξτρεμ τότε ή θα την πληρώσει ο Σαματτα και μετά ο μουργκ ή ο Σαστρε ( πάλι )ή κανένας Οζντοεφ .
Ο αντρε σε αυτό το θέμα είναι ο αντρε . Παρά είναι γενναία αποφαση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα και με τον αντρέ που πιάνει μία θέση χαριστικά, είμαστε οριακά οκ φέτος.
1 τερματοφύλακας
+ 2 stopper
+ 4 back
+ 4 χαφ
+ 4 μέσω επιθετικοι ( εδώ θα την πληρώσει ο murg)
+ 2 επιθετικοί ( εδώ θα την πληρώσει ο σαμάτα)
1 τερματοφύλακας
+ 2 stopper
+ 4 back
+ 4 χαφ
+ 4 μέσω επιθετικοι ( εδώ θα την πληρώσει ο murg)
+ 2 επιθετικοί ( εδώ θα την πληρώσει ο σαμάτα)
- WeWillRockYou
Η φήμη για Λιβάγια με προβληματίζει.
Όχι φυσικά λόγω των παπάδων που ανεβάζει ο καθένας στα σόσιαλ.
Όσο γιατί θα μπορούσε να ξαναπιάσει την υπόθεση του η ΠΑΕ.
Πριν 1-2 εβδομάδες από όσο θυμάμαι ο παίκτης πιάστηκε στα χεριά σε φιλικό παιχνίδι.
Αν στην Χάιντουκ θέλουν να τον ξεφορτωθούν με νορμάλ ποσό, θα μπορούσε να ξαναπασχολήσει.
Ούτως ή άλλως, άμεση επαφή με τον Παστορέλο (μάνατζερ του Κοτάρσκι) υπάρχει, όπως υπήρξαν και δημοσιεύματα τον Μάιο για επίσημο ενδιαφέρον μας.
Θα βόλευε και ως επικοινωνιακή απάντηση στις κινήσεις των υπόλοιπων ομάδων αυτή τη βδομάδα.
Ελπίζω ειλικρινά να μην μας απασχολήσει.
Πριν 1-2 εβδομάδες από όσο θυμάμαι ο παίκτης πιάστηκε στα χεριά σε φιλικό παιχνίδι.
Αν στην Χάιντουκ θέλουν να τον ξεφορτωθούν με νορμάλ ποσό, θα μπορούσε να ξαναπασχολήσει.
Ούτως ή άλλως, άμεση επαφή με τον Παστορέλο (μάνατζερ του Κοτάρσκι) υπάρχει, όπως υπήρξαν και δημοσιεύματα τον Μάιο για επίσημο ενδιαφέρον μας.
Θα βόλευε και ως επικοινωνιακή απάντηση στις κινήσεις των υπόλοιπων ομάδων αυτή τη βδομάδα.
Εγώ πάντως είμαι με αυτούς μέσα στην παε οι οποίοι δεν τον θέλουν
- Caballo Viejo
Λιβάγια με Λουτσέσκου να κρατάει τα μπόσικα, θα γράψει ιστορία. Δεν υπάρχει τέτοιος παίχτης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μακάρι.
-
Η ομάδα πρέπει να βρει να έχει 8 Έλληνες όπου θα μπορούν να βοηθήσουν. Γιαννούλης ακόμα. και ο Φούντας .Θα ήταν καλές προσθήκες.
φημη;που;WeWillRockYou έγραψε:Η φήμη για Λιβάγια με προβληματίζει.
Εγώ πάλι είμαι πολύ ντεμι.
Και δεν έχω άποψη μόνο προβληματισμούς.
Από όλους όσους έχουν ακουστεί τον θεωρώ τον πιο ταλαντούχο.
Δεν βάζω πάκο αλκαθερ γιατί δεν το θεωρώ εφικτό.
Ιδανικά θα ήθελα έναν στυλ Ακπομ που να τα κάνει όλα και να συμφέρει. Και στο πικ του να παστελωνει κιόλας όπως έκανε όταν έφυγε ο πριγιο.
Από την άλλη έτσι όπως παίζει η ομάδα με το φορ τόσο μακριά από το κουτί μπορεί να βγει Σαματτα. Γιατί ο Σαματτα ότι και να λέτε τα στοιχεία τα έχει . Απλά δεν ταίριαξε .
Ο λιβαγια από την άλλη και την εμπειρία έχει και την ποιότητα και δεν είναι πουλί. Θα τον σκάσει τον λουτσεσκου αλλά τα γκολακια του θα τα βάλει. Επίσης μπορεί να παίξει και αριστερά και να μείνει και ο Σαματτα σαν τρίτος .
Τώρα για χαρακτήρα κλπ στα μπουρδελα που έπαιζαν αν είναι και λίγο έντονες προσωπικότητες δεν θέλει πολύ. Δεν θυμάμαι με λουτσεσκου προπονητή και ιβαν πρόεδρο να χαρακτηρίζεται κανένας κωλοχαρακτηρας.
Οι γαύροι λέγανε για τον Μάντυ πχ και από ότι έχω καταλάβει από βιντεάκια κλπ φουλ γαματος ωραίος τύπος δείχνει.
Και δεν έχω άποψη μόνο προβληματισμούς.
Από όλους όσους έχουν ακουστεί τον θεωρώ τον πιο ταλαντούχο.
Δεν βάζω πάκο αλκαθερ γιατί δεν το θεωρώ εφικτό.
Ιδανικά θα ήθελα έναν στυλ Ακπομ που να τα κάνει όλα και να συμφέρει. Και στο πικ του να παστελωνει κιόλας όπως έκανε όταν έφυγε ο πριγιο.
Από την άλλη έτσι όπως παίζει η ομάδα με το φορ τόσο μακριά από το κουτί μπορεί να βγει Σαματτα. Γιατί ο Σαματτα ότι και να λέτε τα στοιχεία τα έχει . Απλά δεν ταίριαξε .
Ο λιβαγια από την άλλη και την εμπειρία έχει και την ποιότητα και δεν είναι πουλί. Θα τον σκάσει τον λουτσεσκου αλλά τα γκολακια του θα τα βάλει. Επίσης μπορεί να παίξει και αριστερά και να μείνει και ο Σαματτα σαν τρίτος .
Τώρα για χαρακτήρα κλπ στα μπουρδελα που έπαιζαν αν είναι και λίγο έντονες προσωπικότητες δεν θέλει πολύ. Δεν θυμάμαι με λουτσεσκου προπονητή και ιβαν πρόεδρο να χαρακτηρίζεται κανένας κωλοχαρακτηρας.
Οι γαύροι λέγανε για τον Μάντυ πχ και από ότι έχω καταλάβει από βιντεάκια κλπ φουλ γαματος ωραίος τύπος δείχνει.
Είμαι σίγουρος ότι ο Θυμιανης και ο Τσιγγαρας καλύπτουν τις 2 θεσεις καλύτεραektoras έγραψε:Υπάρχει η περίπτωση Κουρμπελη για να αντικαταστήσει Έκογκ και να δίνει βοήθειες και στο 6
Μιλάμε επίσης για τον τύπο που έριξε χυλιπιτα στον ΠΑΟΚ του 17 για να καθετε στον χωρίς στόχο βαζελο και να το παίζεις πρώτος μάγκας στην Αθήνα. 0 φιλοδοξίες
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκανα εγγραφή στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ της Μπενφικα , περίμενα να με κάνουν αποδοχή για να διαβάσω για τον Σου .
Παιδιά οι άνθρωποι παρακαλάνε να μας τον δώσουν . Ένας μάλιστα έγραψε για πακέτο 2+1 μυρια για αυτόν και τον Νταντάς.
Δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει τόσο θέμα . Όλοι μέσα γράφουν ότι οι ομάδες έχουν συμφωνήσει . Ένας μάλιστα απορεί πως γίνεται πρωταθλητές να μην δίνουν όσα λεφτά πρέπει για έναν βασικό τους .
ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΡΕ ΜΕΙΤΕ , ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ . Και εμάς και τους άλλους τους βλάχους .
Παιδιά οι άνθρωποι παρακαλάνε να μας τον δώσουν . Ένας μάλιστα έγραψε για πακέτο 2+1 μυρια για αυτόν και τον Νταντάς.
Δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει τόσο θέμα . Όλοι μέσα γράφουν ότι οι ομάδες έχουν συμφωνήσει . Ένας μάλιστα απορεί πως γίνεται πρωταθλητές να μην δίνουν όσα λεφτά πρέπει για έναν βασικό τους .
ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΡΕ ΜΕΙΤΕ , ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ . Και εμάς και τους άλλους τους βλάχους .