Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

black_star_ninja έγραψε:@rain αυτή τη στιγμή έχουμε στα εξτρεμ τζολη, καντουρι, ζιφκοβιτς, μουργκ. (Ο Λάμπρου πιστεύω οτι θα χαιρετήσει.) Στην παρούσα κατάσταση υπάρχει περίπτωση να έχουμε εξτρεμ κερασάκι;
Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα.

Εγώ με βάση αυτά που ήξερα θεωρούσα δεδομένο πως ούτως ή άλλως θα ερχόταν ένα εξτρέμ ακόμα. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Καντουρι φαινόταν να μετατοπίζεται στον άξονα

Τώρα όμως βλέπω ότι γενικώς και αορίστως διαμορφώνεται μια κουβέντα περί πώλησης Τζόλη.
Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνουν πίσω

Θα είναι λάθος κατά τη γνώμη μου

Δεν έχω όμως σχετική πληροφορία
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όσο ο Τζολης είναι στην ομάδα,πρέπει η 11αδα να ξεκινάει από αυτόν.
Με δεδομένη και την παρουσία Ζιφκοβιτς,δε βλέπω πως θα αποκτηθεί εξτρέμ και σωστά δεν θα αποκτηθεί.
Μη λέμε τα ίδια,το παιδί αυτό πρέπει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλου του οργανισμού, αν γίνει θα το ανταποδώσει στο μάξιμουμ.
Τέτοιοι παίχτες στην Ελλάδα βγαίνουν κάθε 20 χρόνια.
Ο Λουτσεσκου το ξέρει,δεν είναι μ@λ@κ@ς.
Ήδη το παλικαράκι έδειξε κάποια από τα στοιχεία που τον διακρίνουν στο ματς με την Φεγενορντ.
Είναι μέχρι να πάρει μπρος πάλι, μετά δεν θα κοιτάξει πίσω του.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Rain έχουμε κάποιο νέο για Ρεμπότσο; Τι λέει η πληροφόρηση σου;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Χτες έμαθε το εκδρομές ναρκωτικά, σήμερα το δικέφαλε μεγάλωσα και αύριο θα διδαχτεί το Βαγγέλα Βαγγέλα να ξέρει περί τίνος πρόκειται αν γίνει καμία σφηνιά στο περίμενε
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

renegade έγραψε:Πάντως μακάρι να γίνει κανένα θαύμα και να έρθει πρόταση για τον Αουγκούστο.
Ούτε προετοιμασία έκανε με την ομάδα, αλλά πολύ περισσότερο πιστεύω ότι αν δεν πουληθεί αυτό το καλοκαίρι, το επόμενο θα έχουμε μπελάδες μαζί του.
Δεν πιστεύω ότι είναι το είδος παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα να καρπωθεί ένα καλό ποσό
Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Αουγκούστο μου αρέσει σαν παίκτης. Θα ήθελα να τον δω με το Λουτσέσκου τι μπορεί να δώσει. Είναι και μόλις 24 ετών. Και εάν είναι καλός φέτος ας τον ανανεώσουμε γιατί όχι. Όπως έγινε με το Σφιντέρσκι, τον Ίγκασον και μακάρι και το Ζίφκοβιτς. Αυτός που θα ήθελα να φύγει από τα χαφ είναι ο Εσίτι, δεν πείθομαι ότι και να λέει ο Ράζβαν. Γι' αυτόν δεν γίνεται να έρθει καμιά πρόταση από αραβία ή έστω τουρκία;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ο καλος Αουγκουστο ειναι παικταρας. Αλλα πολυ ατυχια με τραυματισμους (που ηταν ενα ρισκο απο την αρχη) και πολυ αμυαλο ειναι το παιδι. Θα ηθελα εναν Κουρτης ακομη στην θεση του.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

rainmaker έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:@rain αυτή τη στιγμή έχουμε στα εξτρεμ τζολη, καντουρι, ζιφκοβιτς, μουργκ. (Ο Λάμπρου πιστεύω οτι θα χαιρετήσει.) Στην παρούσα κατάσταση υπάρχει περίπτωση να έχουμε εξτρεμ κερασάκι;
Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα.

Εγώ με βάση αυτά που ήξερα θεωρούσα δεδομένο πως ούτως ή άλλως θα ερχόταν ένα εξτρέμ ακόμα. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Καντουρι φαινόταν να μετατοπίζεται στον άξονα

Τώρα όμως βλέπω ότι γενικώς και αορίστως διαμορφώνεται μια κουβέντα περί πώλησης Τζόλη.
Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνουν πίσω

Θα είναι λάθος κατά τη γνώμη μου

Δεν έχω όμως σχετική πληροφορία
Μα και αριθμητικά πρέπει να πάνε σε σριστερο εξτρέμ με την αποχώρηση του Αιγύπτιου. Και ο Τζολης να μην πουληθεί, αν η κίνηση με Καντουρι δεν βγει και μετατοπιστεί πάλι στον άξονα, μένεις μόνο με Τζολη εκεί. Μεγάλο το ρίσκο. Νομίζω μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουν και εκεί παίκτη.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

https://twitter.com/DerniersDefs/status ... 3439905808

εδω λεει στο παιχνιδι για ρεμποτσο μπαινουν και δυο γαλλικες και προτιμαει ο παιχτης να μεινει γαλλια...μαλλον παμε για αλλον στοχο απο οτι φαινεται ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Rain έχουμε κάποιο νέο για Ρεμπότσο; Τι λέει η πληροφόρηση σου;
Παίδες το τελευταίο δεκαήμερο δεν έχω μάθει τίποτα απολύτως.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τζαμπα σε πληρωνουμε δηλαδη Ρειν.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Κόλκας επιμένει ότι θα πάρουμε φτηνό συμπλήρωμα γιατί ο Ρασβάν λέει θέλει βασικό τον Αρχηγό εκεί.
Μόνο μην έχουμε τίποτα τεντώματα και τρέχουμε...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ναι αλλα μιλαει για μπακ "καλυψη" του αρχηγου, δηλαδη να παιζουν και οι δυο μαζι ταυτοχρονα, για να καλυπτει τα κενα του Αντρε πισω :twisted:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εγω αρχιζω να ανησυχω για τα δεξια πιο πολυ πλεον ...καλοι , χρυσοι οι βραζιλιανοι αλλα θα μπορεσουν να ακολουθησουν την υπολοιπη ομαδα και ειδικα τους μπροστινους ;;
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

laska4 έγραψε:https://twitter.com/DerniersDefs/status/1419731853439905808

εδω λεει στο παιχνιδι για ρεμποτσο μπαινουν και δυο γαλλικες και προτιμαει ο παιχτης να μεινει γαλλια...μαλλον παμε για αλλον στοχο απο οτι φαινεται ...
Μπορει δηλαδη να μεινουμε με....... τον Ρεμ-ποτσο στο χερι?
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τζιμπμαν, ο ράφτης μέχρι στιγμής πώς σου φαίνεται; Κανονικός ή κατ' όνομα ποδοσφαιριστής;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”