Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
η αβολη στιγμη που καταλαβαινεις οτι ο Τσαρλυ βλεπει πιο καθαρα τα πραγματα απ μας
Αν δε μπορει να φυγει. Αλλα κανεις δε θελει να φυγει, να στηριζτει με παικτες απο τον Σαββιδη αρχικα αλλα να αλλαξει μυαλα και ο ιδιος γιατι οι εμμονες του μας εχουν κανει ξεφτιλα
Καλά κάτι άλλοι εδώ, αλλά έχασες κι εσύ την ψυχραιμία σου;obanebane έγραψε: Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκκαλο,αν δε μπορείς πρέπει να φύγεις.
.
Φυσικά και να μείνει.
Αλλά να ζητήσει και παίκτες.
Γιατί αν αρκεστεί στο υπάρχον ρόστερ θα είναι και αυτός συνυπεύθυνος για την πορεία της ομάδας.
Αλλά να ζητήσει και παίκτες.
Γιατί αν αρκεστεί στο υπάρχον ρόστερ θα είναι και αυτός συνυπεύθυνος για την πορεία της ομάδας.
Ρε ‘σείς τι λέτε ; Δεν μπορούσε να πάρει το Χ με Γιάννενα Γαύρο και Ρούλη; Ή μάλλον δεν μπορούσε νίκη με Γιάννενα και μετά Κ19 μέχρι τελικό ; Εγκληματεί στη διαχείριση των τελευταίων 3 ματς ο Λούτσε . Βάζει πίεση για 2η θέση σε μια καταπονημένη ομάδα με περιορισμένο ρόστερ και ρίχνει την ψυχολογία με φόντο τον τελικό . Μια νίκη ήθελες για να καπαρώσεις 2η θέση . Ή δυο Χ . Πλάκα κάνουμε ;
Πάμε ένα ένα τα ματς .45-65 σου γυρνάει το ματς ο γαύρος με 3 αλλαγές αντί να ταμπουρωθείς.
Το Γιάννενο ενα Περεα έχει να σε βαρέσει στη κόντρα . Πετά τους τη μπάλα να μην ξέρουν τι να την κάνουν .
Το ίδιο με Ρούλη .
Βγες ρε άνθρωπε μου και πες στους παίκτες σου. Θελουμε μια νίκη ή δυο Χ. Πάμε να τελειώνουμε να τα ξύνετε μέχρι τον τελικό .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάμε ένα ένα τα ματς .45-65 σου γυρνάει το ματς ο γαύρος με 3 αλλαγές αντί να ταμπουρωθείς.
Το Γιάννενο ενα Περεα έχει να σε βαρέσει στη κόντρα . Πετά τους τη μπάλα να μην ξέρουν τι να την κάνουν .
Το ίδιο με Ρούλη .
Βγες ρε άνθρωπε μου και πες στους παίκτες σου. Θελουμε μια νίκη ή δυο Χ. Πάμε να τελειώνουμε να τα ξύνετε μέχρι τον τελικό .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- GREATANASTASIOS
Ο Λουτσεσκου πρέπει να μείνει για να ολοκληρώσει το εμμονικο του εργο.
Είναι ικανός να ζητήσει τις ανανεώσεις ολων οσων πηραν το νταμπλ.
Καμία ευελιξία στο στήσιμο στην διάρκεια του παιχνιδιού άστοχες αλλαγές ανικανότητα στο διάβασμα του αντιπάλου.
Είναι ικανός να ζητήσει τις ανανεώσεις ολων οσων πηραν το νταμπλ.
Καμία ευελιξία στο στήσιμο στην διάρκεια του παιχνιδιού άστοχες αλλαγές ανικανότητα στο διάβασμα του αντιπάλου.
- sourmenetes
- Moderator
Πω πω ναι
..
Σταξαμε. 20 εκ και δε φεραμε έναν παίκτη...
Ω ρε μπελά και καιλε που έχουμε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
..
Σταξαμε. 20 εκ και δε φεραμε έναν παίκτη...
Ω ρε μπελά και καιλε που έχουμε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Miles έγραψε:Καλά κάτι άλλοι εδώ, αλλά έχασες κι εσύ την ψυχραιμία σου;obanebane έγραψε: Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκκαλο,αν δε μπορείς πρέπει να φύγεις.
.
Όχι, τίποτα δεν έχασα, κάποιοι παίχτες δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος και την πίεση, ταυτόχρονα είναι και περιορισμένων δυνατοτήτων και πρέπει να φύγουν.
Θέλω να πιστεύω ότι έχουν παρθεί οι αποφάσεις, δε γίνεται να συνεχιστεί η γελοιοποίηση της ομάδας.
Είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.
Πολλά συμβόλαια λήγουν, ο κατάλληλος για να επιλέξει καινούργιους παίχτες υπάρχει,δε μένει τίποτα άλλο από το να πάμε σε μια νέα ομάδα.
και Καντουρι πρέπει να φυγειobanebane έγραψε:Λουτσε,είμαι σίγουρος ότι το μυαλό σου πήγε στην επόμενη σεζόν μετά την πρόκριση επί του γαύρου.
Τεράστιο λάθος, εκτέθηκες και εξέθεσες και την ομάδα.
Δεν υπάρχει δικαιολογία.
Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκκαλο,αν δε μπορείς πρέπει να φύγεις.
Καμία ανανέωση εκτός Βιερινια (τιμής ένεκεν) και Κρεσπο.
Μαζί με τα συμβόλαια και τους δανεισμούς που λήγουν, πρέπει να απομακρυνθούν, Τέιλορ,Μουργκ,Μιχαι.
Φτιάξε μια νέα ομάδα και μην κάνεις την παραμικρή έκπτωση.
Αν δεν μπορείς,να πας στο καλό.
Άλλωστε το δήλωσες μόνος σου,αμέσως μετά την πρόσληψη σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά κι ανθρώπινα μπορώ να καταλάβω τη νοητική κούραση που μπορεί να κουβαλά κι αυτός.
Ομως τι να κάνουμε, αυτός είναι προπονητής, είναι το επάγγελμα του.
Εμείς απλοί οπαδοί.
Θα πρέπει να βρίσκει τις λύσεις.
Κατανοητές οι απουσίες, αλλά εκεί θα πρέπει να δείξεις ακόμα περισσότερο τις προπονητικές σου ικανότητες.
Ειναι απαράδεκτο να χάνεις με τον ίδιο τρόπο απ'τον συγκεκριμένο αντίπαλο.
Σα να μην τον έχεις μελετήσει.
Δεν είναι σύμπτωση πλέον πως τρώμε γκολ και μετά γίνονται οι αλλαγές.
Στο δείχνει το παιχνίδι πως ήμασταν χάλια ακόμα κι όπως μπήκαμε στο 2ο.
Τέσπα.
Ακόμη κι ο πιο μετριόφρων στην κριτική του απέναντι σου, σήμερα δεν μπορεί να είναι ήρεμος.
Ομως τι να κάνουμε, αυτός είναι προπονητής, είναι το επάγγελμα του.
Εμείς απλοί οπαδοί.
Θα πρέπει να βρίσκει τις λύσεις.
Κατανοητές οι απουσίες, αλλά εκεί θα πρέπει να δείξεις ακόμα περισσότερο τις προπονητικές σου ικανότητες.
Ειναι απαράδεκτο να χάνεις με τον ίδιο τρόπο απ'τον συγκεκριμένο αντίπαλο.
Σα να μην τον έχεις μελετήσει.
Δεν είναι σύμπτωση πλέον πως τρώμε γκολ και μετά γίνονται οι αλλαγές.
Στο δείχνει το παιχνίδι πως ήμασταν χάλια ακόμα κι όπως μπήκαμε στο 2ο.
Τέσπα.
Ακόμη κι ο πιο μετριόφρων στην κριτική του απέναντι σου, σήμερα δεν μπορεί να είναι ήρεμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Minority4 την Τετ 11 Μάιος 2022, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Το dna δεν αλλαζει.kataramenos5 έγραψε: 18-3-22 Μετα τη Γανδη
Η γκρινια ειναι ανικητη. Κι αυτες οι αγάπες δε θα κρατησουν πολυ. Στις επομενες στραβές θα ξαναγινει τυφλος λιγος και αμπαλος.Το λεει η ιστορια, ειναι στο dna μας
Λυστε μου μια απορια. Πως γινετε κι αλλαζετε γνωμη (και με τοση σιγουρια) καθε 2-3μηνες?kataramenos5 έγραψε: Πέμ Μαρ 24, 2022 6:49 pm
Οσο κερδιζει η ομαδα ολο ζητω και μπραβο θα γραφονται εδω μεσα. Το Μαη, αν στραβωσει η δουλεια με Μαρσειγ η το κυπελλο θα τα θυμαστε αυτα τα καλα λογακια?
"ΔΡΟΜΟ ΡΟΥΜΑΝΕ ","αν δεν παραιτηθεις εισαι ξεφτιλας" το Δεκέμβρη
Θεος ,προπονηταρα, Στρατηγος το Μαρτη και τον Απριλη
και 10 Μαιου τυφλος κι ανικανος ξανα .Πωτς γκενεν ατο?