πολυ μετριος φιλε, δεν πιστευω οτι θα κινηθουμε για τετοιου επιπεδου παικτη.Jack_riper έγραψε:https://youtu.be/VQXeoSD0-b4 αυτος κολλαει στην ομαδα λετε?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Tι είπε το πουλάκι μου?joshua έγραψε:O Κυρ Κυρ παντως απευθυνεται στον renegade στανταρ...
Τόσο που μιλάει κάπου τον έχασα.
Σχετικά με τον Καγκαβα πάντως δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του είναι η Ελλάδα. Το πρόβλημα του είναι ότι μάλλον δεν πληρώνουμε τη διαφορά δυναμικότητας του πρωταθλήματος και στη περίπτωση του νομίζω καλά κάνουμε.
-
Μεταγραφή ελεύθερου δεν θα κάνουμε αυτή τη στιγμή (νομίζω θα το ξεκαθαρίσει αυτό ο Ρέμπε μεθαύριο) και σωστά δεν θα κάνουμε. Πλέον σαν ομάδα και οργανισμός (της εποχής Σαββίδη) την έχουμε περάσει και ξεπεράσει πιστεύω την "παιδική ασθένεια" να πληρώνουμε υπεραξία "μεγάλου" ονόματος χωρίς η τωρινή του αγωνιστική αξία να ανταποκρίνεται σε αυτήν.
Και επαναλαμβάνω καλά θα κάνουμε να μην κάνουμε μεταγραφή ελεύθερου. Με το ματς της Κυριακής με την κούλα θα έχουν ήδη παιχτεί 5 αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και θα μας μένουν άλλοι εννέα αγώνες μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου και την έναρξη των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Όποιος ελεύθερος και να έρθει θα θέλει τουλάχιστον 1 μήνα να έρθει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ίδιο με αυτό της ομάδας, δε συζητάμε για αγωνιστικό ρυθμό, που μπορεί το τελευταίο του παιχνίδι να ήταν Μάρτιο (λόγω πανδημίας) αν έρχεται από πρωτάθλημα που έκανε οριστική διακοπή. Αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη θα χάσει σίγουρα άλλα 4-5 ματς και ίσως και παραπάνω. Δηλαδή όλη η φασαρία γίνεται για να τον έχουμε για 4 παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα αφού ούτε Ευρώπη δεν θα μπορεί να παίξει.
Εξάλλου πλέον έχει γυρίσει και ο Αουγκούστο, που νιώθω ότι υπάρχει μια απαξίωση στο πρόσωπο του Δηλαδή δεν μπορεί ο Αουγκούστο να είναι μια ποιοτική αλλαγή στα χαφ; Ο τραυματισμός του δεν ήταν ολική ρήξη χιαστού αλλά μερική γι' αυτό και δεν έκανε και εγχείριση. Άρα δεν είναι τόσο δύσκολή περίπτωση και μεγάλη η ζημιά όπως ήταν του Μάου και του Βιερίνια. Επίσης εγώ πιστεύω και στην εξέλιξη των νεαρών παικτών. Έχω την περιέργεια να δω να προκύπτει ευκαιρία για τον Τσιγγάρα, να παίζει και να δούμε πως θα ανταποκριθεί. Τον παίκτη τον πιστεύω. Δεν είναι απίθανο να πάρει την ευκαιρία και να κερδίσουμε από το πουθενά έναν ακόμη παίκτη. Προτιμώ να πάρουμε αυτό το ρίσκο από το να πάρουμε το ρίσκο κάποιου ελεύθερου που θα έρθει γιατί δεν μπόρεσε να βρει αλλού καλύτερο συμβόλαιο. Ούτε επίσης απαξιώνω τον Νινούα και περιμένω να δω και αυτός πως θα εξελιχθεί μέσα στη χρονιά αφού θα έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Επίσης τον Ιανουάριο θα έχουμε και πιο ξεκάθαρη άποψη πως πάει η υπόθεση του Μίσιτς ιατρικά. Εάν μπορούμε να ποντάρουμε σε επάνοδο του ή όχι.
Έτσι η λογική λέει γιατί να δεσμευτούμε σ' ένα διετές συμβόλαιο με κάποιον ελεύθερο, όταν αυτό το συμβόλαιο μπορούμε να το δώσουμε σε καλύτερη και πιο στοχευμένη επιλογή το χειμώνα.
Άρα όλα αυτά συνηγορούν ότι η μεταγραφή ελεύθερου παίκτη δεν μοιάζει να είναι και τόσο καλή κίνηση αυτή τη στιγμή.
Και επαναλαμβάνω καλά θα κάνουμε να μην κάνουμε μεταγραφή ελεύθερου. Με το ματς της Κυριακής με την κούλα θα έχουν ήδη παιχτεί 5 αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και θα μας μένουν άλλοι εννέα αγώνες μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου και την έναρξη των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Όποιος ελεύθερος και να έρθει θα θέλει τουλάχιστον 1 μήνα να έρθει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ίδιο με αυτό της ομάδας, δε συζητάμε για αγωνιστικό ρυθμό, που μπορεί το τελευταίο του παιχνίδι να ήταν Μάρτιο (λόγω πανδημίας) αν έρχεται από πρωτάθλημα που έκανε οριστική διακοπή. Αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη θα χάσει σίγουρα άλλα 4-5 ματς και ίσως και παραπάνω. Δηλαδή όλη η φασαρία γίνεται για να τον έχουμε για 4 παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα αφού ούτε Ευρώπη δεν θα μπορεί να παίξει.
Εξάλλου πλέον έχει γυρίσει και ο Αουγκούστο, που νιώθω ότι υπάρχει μια απαξίωση στο πρόσωπο του Δηλαδή δεν μπορεί ο Αουγκούστο να είναι μια ποιοτική αλλαγή στα χαφ; Ο τραυματισμός του δεν ήταν ολική ρήξη χιαστού αλλά μερική γι' αυτό και δεν έκανε και εγχείριση. Άρα δεν είναι τόσο δύσκολή περίπτωση και μεγάλη η ζημιά όπως ήταν του Μάου και του Βιερίνια. Επίσης εγώ πιστεύω και στην εξέλιξη των νεαρών παικτών. Έχω την περιέργεια να δω να προκύπτει ευκαιρία για τον Τσιγγάρα, να παίζει και να δούμε πως θα ανταποκριθεί. Τον παίκτη τον πιστεύω. Δεν είναι απίθανο να πάρει την ευκαιρία και να κερδίσουμε από το πουθενά έναν ακόμη παίκτη. Προτιμώ να πάρουμε αυτό το ρίσκο από το να πάρουμε το ρίσκο κάποιου ελεύθερου που θα έρθει γιατί δεν μπόρεσε να βρει αλλού καλύτερο συμβόλαιο. Ούτε επίσης απαξιώνω τον Νινούα και περιμένω να δω και αυτός πως θα εξελιχθεί μέσα στη χρονιά αφού θα έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Επίσης τον Ιανουάριο θα έχουμε και πιο ξεκάθαρη άποψη πως πάει η υπόθεση του Μίσιτς ιατρικά. Εάν μπορούμε να ποντάρουμε σε επάνοδο του ή όχι.
Έτσι η λογική λέει γιατί να δεσμευτούμε σ' ένα διετές συμβόλαιο με κάποιον ελεύθερο, όταν αυτό το συμβόλαιο μπορούμε να το δώσουμε σε καλύτερη και πιο στοχευμένη επιλογή το χειμώνα.
Άρα όλα αυτά συνηγορούν ότι η μεταγραφή ελεύθερου παίκτη δεν μοιάζει να είναι και τόσο καλή κίνηση αυτή τη στιγμή.
Ο Καγκαβα πάντως είναι εξτρεμ, δεκάρι και ίσως δεύτερο σέντερ φορ πάντως δεν είναι για τη θέση του αουγκουστο. Γενικά εξαρτάται τι θα παίξουμε από εδώ και στο εξής. Αν συνεχίσει το 343 δεν βγαίνει στα χαφ αν το γυρίσει σε 433 η 4231 δεν βγαίνει στα εξτρεμ. Πάντως ένας παίκτης λείπει για σωστό ροτεισον.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γιώργης στο ινστα: << Την Τετάρτη θα κλείσουν στόματα>>
Τόσο τρομερά θα είναι αυτά που θα πει ο Ρεμπε;;
Ή μήπως η συνέντευξη συνδυαστεί και με καμία μεταγραφή;;
Τόσο τρομερά θα είναι αυτά που θα πει ο Ρεμπε;;
Ή μήπως η συνέντευξη συνδυαστεί και με καμία μεταγραφή;;
Εγώ για το μόνο που πιστεύω ότι μπορεί να αποκτηθεί ο Καγκάβα είναι γιατί μετά τα 4 δεξιά μπακ επιβάλλεται μια ομάδα που δεν παίζει με 10αρι να έχει 4 δεκαροιδες στο ρόστερ της... εξάλλου ΠΑΟΚ είσαιjoshua έγραψε:Σχετικά με τον Καγκαβα πάντως δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του είναι η Ελλάδα. Το πρόβλημα του είναι ότι μάλλον δεν πληρώνουμε τη διαφορά δυναμικότητας του πρωταθλήματος και στη περίπτωση του νομίζω καλά κάνουμε.
-
να τα λέμε όμως όλα και να είμαστε δίκαιοι απέναντι στον παίκτη χωρίς εμπάθεια. Σωστό αυτό που λες για το συγκεκριμένο ματς αλλά πρέπει να αναφέρουμε και το ματς με το γαύρο μέσα στο τηγάνι που τους σπάσαμε το αήττητο, όπου ο Μάου είναι συγκλονιστικός, κάνει ματσάρα, όχι μόνο για τα δεδομένα της περσινής χρονιάς αλλά για τα δεδομένα τη συνολικής του παρουσίας στον ΠΑΟΚ.kataramenos5 έγραψε:Κυρα μαουριτσαινα τραβα δες το παιχνιδι οφη ΠΑΟΚ 2-2 τον ιουλιο κι ελα να μου πεις αν ενας παικτης που καταστρεφει τοσες επιθεσεις της ομαδας του μ αυτον τον τροπο, αξιζει εστω κι ενα κατοσταρικο. Αν το δεις ειμαι σιγουρος οτι θα παρει παντοφλα και θ αρχισεις τις γρηγορες. Φιλακια.Taseos έγραψε:Υπέφερα επειδή όταν το συμβόλαιο τελείωσε, πραγματικά περίμενα μια πρόταση απ’ τον ΠΑΟΚ, γιατί ήθελα να μείνουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη! Αλλά δεν την έκαναν! Απλά έγραψαν στο ίντερνετ “γεια σου Μαουρίσιο κι ευχαριστούμε”! Δε θεωρώ πως αυτό άξιζε στο σύζυγό μου. Κανείς δε μας κάλεσε. Είμαι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να φύγω. Ξαφνικά μετά από τρεις μήνες τους λείψαμε;
To γράφω εδώ, παρότι είναι εν μέρει οφ τόπικ:
Α. Το σημαντικό Γιώργο είναι επιτέλους να ανοίξουν κάποια στόματα. Μετά θα ασχοληθούμε και με το ποια θα κλείσουν
Β. Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω τι το τόσο φοβερό θα ειπωθεί, που θα οδηγήσει σε δικαίωση των ανθρώπων της ΠΑΕ και οχι στην "ενοχοποίησή" τους, όσο αφορά την τεράστια ανάγκη εξορθολογισμού του ρόστερ και του μπατζετ. Με βάση την κοινή λογική, για να "δικαιωθούν" οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει κάπως να αποδειχθεί οτι δεν έφταιγαν αυτοί για το άνισο, υπερκοστολογημένο ρόστερ των προηγούμενων ετών, σε συνδυασμό με τα μειωμένα έσοδα.
ΝΑΙ, ξέρουμε πολύ καλά τον πόλεμο που δέχθηκε η ομάδα. Αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο να τα πει όλα αυτά ο Ρέμπε.
Α. Το σημαντικό Γιώργο είναι επιτέλους να ανοίξουν κάποια στόματα. Μετά θα ασχοληθούμε και με το ποια θα κλείσουν
Β. Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω τι το τόσο φοβερό θα ειπωθεί, που θα οδηγήσει σε δικαίωση των ανθρώπων της ΠΑΕ και οχι στην "ενοχοποίησή" τους, όσο αφορά την τεράστια ανάγκη εξορθολογισμού του ρόστερ και του μπατζετ. Με βάση την κοινή λογική, για να "δικαιωθούν" οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει κάπως να αποδειχθεί οτι δεν έφταιγαν αυτοί για το άνισο, υπερκοστολογημένο ρόστερ των προηγούμενων ετών, σε συνδυασμό με τα μειωμένα έσοδα.
ΝΑΙ, ξέρουμε πολύ καλά τον πόλεμο που δέχθηκε η ομάδα. Αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο να τα πει όλα αυτά ο Ρέμπε.
Κατι που εμαθα απο εσας τα αδερφια μου. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα. Και συμπληρωνω "απο ολους". Η καλυτερη διοικηση που ειχαμε ποτε κι ας κανει λαθη. Θα ειμαστε μαζι της μεχρι ΕΣΧΆΤΩΝ οπως ηταν και αυτη μαζι μας στα λαθη μας. Μονο ενωμενοι στα δυσκολα θα παμε μπροστα. Μην ακουτε τον καθενα που σπερνει διχονοια. Ολοι κανουν λαθη. Μια οικογενεια ειμαστε θα παμε παρακατω. Στο καλο Μαουριτσιο στο καλο Αρχηγαρα μου σας ευχαριστουμε. Καλες επιτυχιες οπου κι αν πατε παντα στην καρδια μας θα ειστε αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απο ολους και απο ολα.
και σκαει ο Ιβαν την τεταρτη και απανταει για ολα. plot twistrainmaker έγραψε:To γράφω εδώ, παρότι είναι εν μέρει οφ τόπικ:

- WestBlock4
Αν πάντως το τοσο τρομερό ειναι οτι ο Ραπτόπουλος πέταξε τη μαλακια του σε κάποια εκπομπή οπωα λενε οτι ο ιβαν επαθε έμφραγμα κ για αυτο δεν έρχεται και σκέφτεται να την κάνει θα γελάσω πραγματικα. ΠΑΟΚ εισαι δε μπορεις να ασχολείσαι με σκουπίδια δημοσιογράφους , δηλαδη ελεος.
Ρεμπε βγες πες μας τους στόχους κ τι πήγε λαθος στις μεταγραφες. Αυτο θελει να ακούσει ο κοσμος
Ρεμπε βγες πες μας τους στόχους κ τι πήγε λαθος στις μεταγραφες. Αυτο θελει να ακούσει ο κοσμος
Ετσι ακριβως.WestBlock4 έγραψε: Ρεμπε βγες πες μας τους στόχους κ τι πήγε λαθος στις μεταγραφες. Αυτο θελει να ακούσει ο κοσμος
Και εΠιπλεον Πες μας καταρχην αν παμε σε εξορθολογισμο, γιατι το φανταζομαι αλλα θελω να το ακουσω και μετα πες μΑς γιατι ξοδεψατε 2,5 μυρια σε τετοια χρονια για προτζεκτ τυπου Νινουα και πΕρειρα και τον Μπαρτσα που απο οτι ακουσα κανα 500αρι παιρνει. Η οπως λεει ο αδελφος παραπανω τι πηγε λαθος στις μεταγραφες?
Και βεβαια το μεγαλο σας φαουλ εκει στην διοικηση ειναι οτι Μαλλον θα βγειτε να πειτε τι συνεβη με τους παικτες που φυγαν Και οτι εγω θα σας πιστεψω. Το λαθος ειναι οτι φερατε την κατασταση εδω που μοιαζει ξεκατινιασμα. Προσεξτε τι θα πειτε.
-
Ο Καγκάβα είναι κυρίως επιθετικός μέσος κάτι στο στυλ που έπαιζε ο Πέλκας σε εμάς, όχι δεκάρι οργανωτής αλλά επιθετικός. Πάντως πέρσι η Σαραγόσα έδωσε 3εκ για να τον αγοράσει με διετές συμβόλαιο και τώρα τον αφήνει ελεύθερο. Μια εξήγηση ίσως είναι ότι επειδή τελικά δεν κατάφερε να ανέβει (έχασε στα μπαράζ από την Έλτσε), ίσως δεν μπορούσε να σηκώσει το συμβόλαιο του. Δηλαδή εμείς σε χρονιά οικονομικού εξορθολογισμού τι συμβόλαιο του προτείνουμε; Εκτός και εάν έχει πάρει αποζημίωση από τη Σαραγόσα και βολεύεται και με λιγότερα αλλά μάλλον για Γερμανία τον βλέπω, Φορτούνα Ντίσελντοφ που γράφει και το sportime.Ιάσονας έγραψε:Ο Καγκαβα πάντως είναι εξτρεμ, δεκάρι και ίσως δεύτερο σέντερ φορ πάντως δεν είναι για τη θέση του αουγκουστο. Γενικά εξαρτάται τι θα παίξουμε από εδώ και στο εξής. Αν συνεχίσει το 343 δεν βγαίνει στα χαφ αν το γυρίσει σε 433 η 4231 δεν βγαίνει στα εξτρεμ. Πάντως ένας παίκτης λείπει για σωστό ροτεισον.