Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από ron-swanson »

laska4 έγραψε:'' Ο ΠΑΟΚ έδειξε και αδυναμίες. Όχι πως δεν τις ξέραμε. Είχαμε όμως την ευκαιρία στην κόντρα με την ποιοτική Μπεσίκτας, να τις επισημάνουμε. Θεωρώ δεδομένο ότι η πρόκριση θα ανοίξει τον δρόμο για εξελίξεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας. Απαραίτητες οι ποιοτικές προσθήκες παικτών που θα ρίξουν ακόμα περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας καθώς και οι αποχωρήσεις όσων δεν μπορούν ή δεν σκοπεύουν να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων. Έχει πολύ δρόμο μέχρι τις 3 Οκτωβρίου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος… ''

βασιλο σδνα
Και ο Tσορμπατζογλου στην γκαζετα γραφει
Ο ΠΑΟΚ θα ξαναμπεί στο γήπεδο μετά από 2,5 εβδομάδες, θα παίξει στην Ευρώπη μετά από 20 ημέρες και μέχρι τότε πρέπει να ενισχυθεί σε ποιότητα και προσωπικότητα. Αφού γίνει κάτι τέτοιο ( οι μεταγραφές τελειώνουν αρχές Οκτωβρίου και όλοι πλέον μπορούν να κάνουν υπομονή) θα χρειαστεί ΠΟΛΛΗ δουλειά, ώστε στην πορεία να εμφανιστεί στο γήπεδο μία δυνατή, συμπαγής ομάδα, με ποιότητα, ένα σύνολο που θα συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία των απαραίτητων μπαρουτοκαπνισμένων αήττητων πρωταθλητών, ένας ΠΑΟΚ που θα πιστέψει στο σχέδιο του προπονητή του, με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, με ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, μία ομάδα νικητών που θα κάνει πορεία σε όλες τις διοργανώσεις.
To μονο θετικο ειναι οτι μαλλον δεν εχουν ιδεα για το τι παιζει στα μεταγραφικα. Ετσι φαινεται τουλαχιστον φετος που δεν πετυχαινουν τιποτα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Πραγματικα δεν εχουν ιδεα ...σε ενα κοινο που εχει ο ρεμπε με τον μιχελ ειναι οτι δεν βγαζει τιποτα προς τα εξω και αυτο ειναι πολυ θετικο !!!
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Γιατί είναι θετικό που δεν ξέρουν τίποτα οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές, δεν έχω καταλάβει, αλλά δε βαριέσαι.....
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Totem_pk έγραψε:Ο Ιμπισεβιτς εκλεισε στην Σαλκε. Το λεω μονο και μονο γιατι ειχαμε εδω μεσα μια συζητηση για ηλικιες παικτων. Πλεον αν δεν εχεις παραλογες απαιτησεις και ο παικτης εχει κανει σε υψηλο επιπεδο η ηλικια δεν μετραει και τοσο οσο παλαιοτερα.

Τι ξέρουν αυτοί της Σάλκε από ποδόσφαιρο;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Bono. έγραψε:Γιατί είναι θετικό που δεν ξέρουν τίποτα οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές, δεν έχω καταλάβει, αλλά δε βαριέσαι.....
Δεν καθίσω να αναλύσω εδώ γιατί ειναι οφτοπικ αλλά χυσοψαρο δεν θέλω να γίνω
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εντάξει ρε laska υπερβολές...δηλαδή ο ραφινια και ο βαλμπουενα που ακουγοντουσαν δύο βδομάδες πριν υπογράψουν στον κολογαυρο εγινε κάτι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε για Ιμπισεβιτς.Ο ΠΑΟΚ δεν ψαχνει παικτη για λιγα ποιοτικα λεπτα.Ο ΠΑΟΚ ψαχνει αρχικα περιφερειακο φορ και στη συνεχεια παικτη να παρει τη φανελα σπιτι σε περιπτωση που αποχωρησει ενας εκ των Ακπομ,Σφιντερφσκι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έτσι είναι, άλλωστε ότι βγάζει ο Πετρουλακης κατά 99,99% είναι παπάς.
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

Bono. έγραψε:Γιατί είναι θετικό που δεν ξέρουν τίποτα οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές, δεν έχω καταλάβει, αλλά δε βαριέσαι.....

Δεν έχεις διαβάσει το δεκάλογο του σωστού ΠΑΟΚτσή; Γράφει πως όλοι οι αρδ θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έναν Τσιμιροτ και κλείσαμε.

Αν πουληθεί ο Γιαννούλης 5-6Μ κι ο Πάσχα με το Λημνιό, τότε έναν Μάτος κι από αριστερά και μια βραζιλιάνικη εξτρεμαρα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Λοιπον για να τελειωνουμε με τις μεταγραφες. Ας παρουν Δυο χαφαρους να τρεχουν να κοβουν να δημιουργουν εκει στο κεντρο και να βαραν και καλα στημενα. Γρηγορους, ποιοτικους και εξυπνους Παικτες. Κιας μην παρουν ουτε τερμα ουτε σεντερφορ ουτε τιποτα. Κρατηστε το ροστερ με τις οποιες αποχωρησεις Αυτων που δεν υπολογιζονται, και φερτε γρηγορα τους χαφαρους και Δωστε ολο το χρημα εκει. Ετσι (και τυχης επιτρεποντος η θεου θελοντος) και ομιλους τσλ θα δουμε και θα κανουμε ομαδαρα.

Ετσι κιαλλιως αυτοι θα βοηθησουν ολη την ομαδα και θα μοσχοπουλησεις μετα και Ακμπομ και Λημνιο και Γιαννουλη και Σβι και τους μικρους μας. Οχι οπως τωρα που ερχονται λιγες και μικρες προτασεις.

Αντε γιατι χρονια περιμενουμε να ερθουν αυτοι οι χαφ και δεν τους βλεπουμε στο τελος. Την μια ηρθε ο Νινος (περαν του τραυματισμου αργος παικτης χωρις μεγαλες φιλοδοξιες) την αλλη Ο αουγκουστο με τον Εσιτι. Φερτε δυο Ολιβειρα να δεσουμε.

Συγνωμη παιδες αν ειμαι λιγο τραχυς αλλα μονο ετσι Νομιζω οτι θα κανουμε ομαδαρα.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

ΠΟΡΚΥ θα το ξενυχτήσουμε τελικά σήμερα ή να βάλλω χαμομήλι :D
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Οι μανατζερικές άκρες που διατηρεί ο γάβρος είναι πολύ καλές.
Ας φυλάμε τα ρούχα μας.
Στην τελική ποια η διαφορά;;; Η περιέργεια μας μόνο ικανοποιείται .
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Στα σοβαρά τώρα έχω μια ερώτηση για τα παιδιά που ορθώς μιλάνε και για χαφ, που με ταλανίζει και μένα και απάντηση δεν ξέρω

Στη θέση του Σβαμπ ή του Καντουρί; Πώς βλέπετε το κεντρικό μας δίδυμο;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παιδια ειτε πετρουλακης ειτε οχι ειτε ενδιαφερθηκαμε ειτε οχι εγω απλα σημειωνω οτι δεν ειναι και τοσο αποτρεπτικος παραγοντας η ηλικια σε ενα παικτη πλεον. Αν μπορεις να προσθεσεις ποιοτητα και εμπειρια στοχευμενα δεν χρειαζεται να σε απασχολει και πολυ. Αυτο μονο και τιποτα αλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”