Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δεν μπορω παντως να πιστεψω πως προσφερθηκε στον Λουτσεσκου η ευκαιρια να παρει στοπερ,που στην ουσια ψαχνουμε απο περσι και αυτος να ειπε οχι γιατι του κανει ο Μαλεζας και ο Πουγγουρας ενω σε αλλες θεσεις θα εχει στον παγκο παπαδες.Μονη λογικη εξηγηση ειναι να υπαρχει η διαθεση για μια επιπλεον μεταγραφη και αυτος να προτιμησε την ενισχυση σε αλλη θεση,ισως αυτη του επιθετικου.
Ποσο πιθανο και αντιστοιχα ποσο λογικο ειναι να αλλαξουμε και τις 3 θεσεις του αξονα αρχες Σεπτεμβρη?Magpies4 έγραψε:Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ο Hiljemark στο αεροδρόμιο, αφού όπως γράφουν οι Ιταλοί τον θέλει ο Λουτσέσκου και είμαστε σε διαπραγμάτευση.
Όλα θα φανούν στο χορτάρι.
Έχουμε ποιοτική ομάδα με τέτοιους παίχτες+προσθήκη "Vieirinha"!
Έχουμε ποιοτική ομάδα με τέτοιους παίχτες+προσθήκη "Vieirinha"!
- paokovios1974
- thanos-xanthi
και ο Τσιμιροτ δηλωνει οτι μπορει να φυγει και οτι εχει καλες προτασεις ο ΠΑΟΚ
μας βλεπω στο τελος με φρεσκια ομαδα τον αλλο μηνα
αν καταφερει να τον πουλησει σε καλη τιμη μαζι με την αντικατασταση του με Μαουρισιο
και παρει και σεντερ μπακ
ενταξει, μετα δε τον κουναει κανενας τον Μιχελ
μας βλεπω στο τελος με φρεσκια ομαδα τον αλλο μηνα
αν καταφερει να τον πουλησει σε καλη τιμη μαζι με την αντικατασταση του με Μαουρισιο
και παρει και σεντερ μπακ
ενταξει, μετα δε τον κουναει κανενας τον Μιχελ
Άμα φύγει ο τσιμιροτ πάντως έχουμε ένα θέμα μεβτα χαφ αριθμητικά καθώς θα υπάρχουν 6αρια Κανιας-Μαουριτσιο 8αρια μαουριτσιο σακχοβ κατσε. Με τσιμιροτ θα είσαι άπλας
Δηλώσεις για την περίπτωση αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ έκανε ο Γκόικο Τσίμιροτ σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του.
Ο Βόσνιος μέσος επιβεβαίωσε ότι… κάτι κινείται τελευταία για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες.
«Υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ, γιατί ο σύλλογος έχει δεχθεί αρκετές σοβαρές προτάσεις. Αυτές τις μέρες κάτι γίνεται γι ‘αυτό, αλλά είμαι ακόμα μέλος του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμα μερικές ημέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, και μέχρι τότε θα ξέρω αν θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα ή αλλού» είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ΠΑΟΚ.
Αντε μακαρι.
Ο Βόσνιος μέσος επιβεβαίωσε ότι… κάτι κινείται τελευταία για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες.
«Υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ, γιατί ο σύλλογος έχει δεχθεί αρκετές σοβαρές προτάσεις. Αυτές τις μέρες κάτι γίνεται γι ‘αυτό, αλλά είμαι ακόμα μέλος του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμα μερικές ημέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, και μέχρι τότε θα ξέρω αν θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα ή αλλού» είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ΠΑΟΚ.
Αντε μακαρι.
Ο Μαουρίσιο είναι ο ορισμός του ''τέτοιοι παίκτες σε τέτοια ηλικία δεν έρχονται στην Ελλάδα''.
Ε κι όμως μια χαρά έρχονται.
Ε κι όμως μια χαρά έρχονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τρί 29 Αύγ 2017, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hermann έγραψε:Φευγει τσιμιροτ, παιρνεις 6αρι η 8αρι;
Ένα καθαρό 6αρι
Αν έρθει ο Μαουριτσιο, εχεις αυτόν +Κανιας, Κάτσε, Σακωφ, Ελ Καντουρι, Πελκας, Μπισεσβαρ για το κέντρο.7 παίχτες δεν ειναι κ λίγοι, ήδη θεωρώ οτι στις επόμενες 2 μερες θα φύγουν Τσιμιροτ, Ενρικε κ ελπίζω ο Λεοβατς. Πάμε για Βιεϊρίνια + αρ. μπακ νομίζω, στόπερ χλωμό !
Είναι γεγονός ότι οι καλές μεταγραφές δημιουργούν κλίμα ενθουσιασμού. Καλό θα ήταν μια χρονιά να μην πάμε για μεταγραφές ώστε να έχουμε αποκτήσει σταθερό κορμό με ομοιογένεια και αυτοματοποιημένα συστήματα στο παιγνίδι.
Προϋπόθεση είναι να έχουμε καλύψει με τρόπο ουσιαστικό όλα τα κενά. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο να το πετύχουμε αυτό με την προσθήκη ενός δυνατού κεντρικού αμυντικού. Μακάρι να γίνει αυτό ώστε να έχουμε πλέον έτοιμη ομάδα που δεν θα χρειάζεται αλλαγές παρά ίσως μόνο μια ΠΟΛΥ ΚΑλΗ προσθήκη επιπέδου.
Προϋπόθεση είναι να έχουμε καλύψει με τρόπο ουσιαστικό όλα τα κενά. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο να το πετύχουμε αυτό με την προσθήκη ενός δυνατού κεντρικού αμυντικού. Μακάρι να γίνει αυτό ώστε να έχουμε πλέον έτοιμη ομάδα που δεν θα χρειάζεται αλλαγές παρά ίσως μόνο μια ΠΟΛΥ ΚΑλΗ προσθήκη επιπέδου.
Αντί να κοιτάξουν να πουλήσουν Σάχοφ και Μπίσεσβαρ θα σπρώξουν τον Τσίμιροτ. Απολύτως αναμενόμενο.