21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Re: 21. Diego Biseswar
Οι υπόλοιποι; Τι νούμερα έχουν;
Αρχίζει και μου τη δίνει πλέον αυτή η ειρωνία απέναντι σε παικτη μελος (κομβικό μάλιστα) του καλύτερου ΠΑΟΚ σε διάρκεια όλων των εποχών και του αναμφισβήτητα πιο @@@βλα ΠΑΟΚ όλων των εποχών (αυτού του νταμπλ).
Παίκτες που μας έκαναν να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και να μην βλέπουμε κανέναν.
Ναι προφανώς έχει έρθει το τέλος αλλά από αυτό μέχρι τα συνεχόμενα ειρωνικά μηνύματα υπάρχει απόσταση.
Standing ovation μόλις αποχωρήσει. Όπως έγινε με όλη αυτή την φουρνιά
Αρχίζει και μου τη δίνει πλέον αυτή η ειρωνία απέναντι σε παικτη μελος (κομβικό μάλιστα) του καλύτερου ΠΑΟΚ σε διάρκεια όλων των εποχών και του αναμφισβήτητα πιο @@@βλα ΠΑΟΚ όλων των εποχών (αυτού του νταμπλ).
Παίκτες που μας έκαναν να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και να μην βλέπουμε κανέναν.
Ναι προφανώς έχει έρθει το τέλος αλλά από αυτό μέχρι τα συνεχόμενα ειρωνικά μηνύματα υπάρχει απόσταση.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Στο ίδιο χρονικό διάστημα (τελευταίες 3 σεζόν), για παράδειγμα έχουν:nunies4 έγραψε:Οι υπόλοιποι; Τι νούμερα έχουν;
Ζίφκοβιτς 133 συμμ 26 γκολ 26 ασσιστ
Ελ Καντουρί 85 συμμ 5 γκολ 8 ασσιστ
Μουργκ 81 συμμ 9 γκολ 6 ασσιστ
Σβαμπ 133 συμμ 17 γκολ 15 ασσιστ
Ινγκασον 107 συμμ 12 γκολ 3 ασσιστ
ο Ναρει που ηρθε φέτος έχει 35 συμμ 8 γκολ 11 ασσιστ
σε σχέση με τον Μπισε τον 89 συμμ 2 γκολ 7 ασσιστ
- hasio_john
Με το συμπάθιο, αλλά τι σχέση έχει η προσφορά κάποιου παίχτη τα προηγούμενα χρόνια με το αν κατάντησε τουρίστας στην ομάδα?? Εννοείται τον ευχαριστούμε για όλα , ΑΛΛΑ τι ακριβώς θα του κάνουμε και ανδριάντα έξω από το γήπεδο ή θα τον έχουμε να σέρνεται για τα επόμενα 5 χρόνια έτσι για το καλό. Τι είναι ο ΠΑΟΚ, ίδρυμα βετεράνων?nunies4 έγραψε:Οι υπόλοιποι; Τι νούμερα έχουν;
Να φανταστώ ότι βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο του Ραζβαν και του λέει η με βάζεις η στην ανάβω....
Όσο για το τι περιμένω σαν αντίδραση νομίζω το εξήγησα. Περιμένω να μην τον ειρωνευομαστε.
Όσο για το τι περιμένω σαν αντίδραση νομίζω το εξήγησα. Περιμένω να μην τον ειρωνευομαστε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πολλά περιμένεις. Και γώ περίμενα περισσότερο κόσμο σε έναν ημιτελικό κυπέλλου.
Η αντιμετώπιση της φουρνιάς του νταμπλ είναι απολύτως φυσιολογική τόσο σε οπαδικό επίπεδο (μίγμα απαξίωσης και απόλυτου σεβασμού) όσο και στο διοικητικό (άγαρμπη διαχείριση ανανέωσης της ομάδας) εάν αναλογιστούμε την πλήρη ανυπαρξία πρωταθλητισμού μέχρι την έλευση του Ιβάν και μετά τη χρυσή γενιά των 70ς. Μιλάμε για 30+ χρόνια, μια ολόκληρη γενιά κενό, στα οποία έχουμε να θυμόμαστε το μπάσκετ, κάτι χρονιές-πυροτέχνημα όπως ο δεύτερος γύρος το 1996-97 και δυό Κύπελλα οπαδικής συσπείρωσης (με γαύρο και ρούλη).
Κοινώς, δεν ξέραμε από πρωταθλητισμό και ακόμα ψαχνόμαστε είναι η αλήθεια. Μέχρι να γίνουμε γαύρος που δεν σκαμπάζει από συναισθηματισμό γύρω από ονόματα και όλα γίνονται στο βωμό του σήματος, απέχουμε δεκαετίες.
Προσωπικά όσο και να 'χω βρεθεί πολλάκις να καταριέμαι την αδιαφορία του Μπίσε, τη γυάλινη φύση του Καντούρι, κ.λπ. δεν μπορώ παρά να τους έχω στην καρδιά μου. Κι αν αυτό είναι δείγμα οπαδού που δεν ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό, ας είναι. Η φουρνιά 2016-2019 θα είναι για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου και εύχομαι ειλικρινά φέτος να κλείσει οριστικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το κεφάλαιο και να ξεκινήσουμε το επόμενο δυνατά.
Κοινώς, δεν ξέραμε από πρωταθλητισμό και ακόμα ψαχνόμαστε είναι η αλήθεια. Μέχρι να γίνουμε γαύρος που δεν σκαμπάζει από συναισθηματισμό γύρω από ονόματα και όλα γίνονται στο βωμό του σήματος, απέχουμε δεκαετίες.
Προσωπικά όσο και να 'χω βρεθεί πολλάκις να καταριέμαι την αδιαφορία του Μπίσε, τη γυάλινη φύση του Καντούρι, κ.λπ. δεν μπορώ παρά να τους έχω στην καρδιά μου. Κι αν αυτό είναι δείγμα οπαδού που δεν ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό, ας είναι. Η φουρνιά 2016-2019 θα είναι για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου και εύχομαι ειλικρινά φέτος να κλείσει οριστικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το κεφάλαιο και να ξεκινήσουμε το επόμενο δυνατά.
Kάνεις κινηση μπροστά, δεν σου τη δινει την πάσα ο άλλος και εκνευρίζεσαι, μένεις οφσαιντ δεν γυριζεις να δώσεις 2η ευκαιρια στον συμπαικτη σου να σε βρει.
Διδαχθηκες ποδοσφαιρο στην Ολλανδία όπως και άλλοι, αλλα ερχεστε Ελλαδα και αλλάζετε νοοτροπία.
Διδαχθηκες ποδοσφαιρο στην Ολλανδία όπως και άλλοι, αλλα ερχεστε Ελλαδα και αλλάζετε νοοτροπία.
- Μπαρκαρούτσος
27 συμμετοχές φέτος, 703 λεπτά, 26 λεπτά ανά αγώνα.
Αλλά έπρεπε να έχει καμιά 10ριά γκολ και 15 assists.
Αλλά έπρεπε να έχει καμιά 10ριά γκολ και 15 assists.
-
21. Diego Biseswar
Να βαλει ενα γκολ με σωστο φαλτσο στο πλασεδακι πριν κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ για φετος.
ΥΓ. Κατα προτίμηση στον τελικο οπου κι’αν αυτος γινει.
ΥΓ. Κατα προτίμηση στον τελικο οπου κι’αν αυτος γινει.
- ΑποστόληςΑ
Ψηφίστηκε από τον κόσμο ως MVP του αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ - Λαμία.
Επόμενη κίνηση: Ανανέωση.
Επόμενη κίνηση: Ανανέωση.
Αφάνα χαβαλε κανω... Ούτε η προσφορά σου ούτε η αγωνιστική αξία που ειχες αμφισβητούνται... Κ μονο η εμφάνιση σου στον τελικο του βολου μου αρκει εμένα...
Αλλά σήμερα με στιγματισες... Το μυαλο μου κόλλησε στο 15:47 του σημερινού αγωνα... Εκει που έπαθα ονειρωξη πιστεύοντας πως το πλασεδακι βρήκε επιτέλους στόχο... Το υπόλοιπο ματς σαν μην εγινε, δεν είχε νόημα πλέον
Αλλά σήμερα με στιγματισες... Το μυαλο μου κόλλησε στο 15:47 του σημερινού αγωνα... Εκει που έπαθα ονειρωξη πιστεύοντας πως το πλασεδακι βρήκε επιτέλους στόχο... Το υπόλοιπο ματς σαν μην εγινε, δεν είχε νόημα πλέον
- john4serres