Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

GiorgosAtha έγραψε:
desperando έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/kristian-kushta/profil/spieler/295663
Το γελάς αλλά στην Κροατία θα ήταν ήδη στην πρώτη ομάδα... :mrgreen:
και ο Τσελεπίδης. ;)
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πριν λίγο το sky sports τιτίβισε ότι ο Μπέρμπα πάει για medicals στη Βίλα. Αρα τελειώνει κι αυτός.
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Και ο Κακάου καλή περίπτωση
http://www.transfermarkt.co.uk/cacau/pr ... ieler/1426

και ο Τσιτε

http://www.transfermarkt.co.uk/mohammed ... eler/18949

και ο Λεκιτς

http://www.transfermarkt.co.uk/dejan-le ... eler/49795

και αν ειναι να παρω Μπερμπατοφ παιρνω και Ζιγκιτς

http://www.transfermarkt.co.uk/nikola-z ... eler/19729
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mīngus έγραψε:Απορώ πώς αυτός ο άχρηστος ο Άρνεσεν που δεν μπορεί να βρει ένα φορ, έκατσε καμιά 7 ετία στην Τσέλσι.
Ε ρε τι ακούμε.
Αν ορισμένοι θέλετε να εξισώσετε μέσα σε ένα καλοκαίρι κάποιον Βρύζα, με κάποιον που έχει δουλέψει σε κορυφαία Club ανά τον κόσμο, είστε ελεύθεροι και έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Αλλά επιτρέψτε μας να γελάμε κι ας παίζουμε με μισό φορ.
Να γελαμε ή να κλαίμε?
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Mīngus έγραψε:Απορώ πώς αυτός ο άχρηστος ο Άρνεσεν που δεν μπορεί να βρει ένα φορ, έκατσε καμιά 7 ετία στην Τσέλσι.
Ε ρε τι ακούμε.
Αν ορισμένοι θέλετε να εξισώσετε μέσα σε ένα καλοκαίρι κάποιον Βρύζα, με κάποιον που έχει δουλέψει σε κορυφαία Club ανά τον κόσμο, είστε ελεύθεροι και έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Αλλά επιτρέψτε μας να γελάμε κι ας παίζουμε με μισό φορ.
Φίλε ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και νομίζω πως θα συμφωνίσεις πως είναι νωρις για να βγουν ασφαλη συμπερασματα . Απλα η υπερβολικη αβάντα στον Αρνεσεν μου θυμιζει καπως τη φαση οταν ηρθε ο Νομποα που ολοι τον ψηφιζαν ΜΒΠ σε καθε παιχνιδι επειδη εκανε μια τριπλα . Σιγουρα παντως ο ΦΑ πρεπει να παρει πιστωση χρονου μονο και μονο για το βιογραφικο του.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Magpies4 έγραψε:Πριν λίγο το sky sports τιτίβισε ότι ο Μπέρμπα πάει για medicals στη Βίλα. Αρα τελειώνει κι αυτός.
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Από τους ελεύθερους επιθετικούς πέρα του Μπερμπάτοφ, που έχουμε περίπου 20% πιθανότητες να φέρουμε, μου φάνηκε σχετικά καλή περίπτωση του ANDRÉS RÍOS
http://www.transfermarkt.com/andres-rio ... eler/59310
https://www.youtube.com/watch?v=2DpdABZ8gRk
Δεν έχει πετύχει αυτά που μπορεί να κάνει ακόμη. Είναι 26 ετών και ξέρει πολύ μπάλα. Η τελευταία του ομάδα στο Μεξικό είναι πολύ απαιτητική 2 κλάσεις πάνω από τον σημερινό ΠΑΟΚ. Γενικά δε μείνανε πολλές περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν. Έχοντας δηλώσει όλοι τους ότι προτεραιότητα ήταν ο επιθετικός σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και ότι εκεί θα γίνει το άνοιγμα, θεωρώ αποτυχία να παλεύουμε με 0 φορ για τις προκρίσεις. Ακόμη και σήμερα να πάρουμε τον Μπερμπάτοφ, δεν είναι επιτυχία (λόγω timing - προσφοράς), αν αναλογιστούμε ότι δεν έχουμε Γούμενο, αλλά πρόεδρο που διέθεσε χρήματα φέτος για μεταγραφές. Καλό είναι να αποκτηθεί έστω την ύστατη στιγμή και να αναπτερώσει το ηθικό του κόσμου.

Επειδή είμαι θετικός άνθρωπος, θα ενθουσιαστώ και θα στηρίξω εννοείται, αλλά σήμερα δε νιώθω καλά με τις μεταγραφές μας μέχρι τώρα. Η αεκ ανέβηκε από τη β και είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Είδα και το πρώτο της παιχνίδι και έπαιξε μια χαρά ποδόσφαιρο με πολύ μικρότερο μπάτζετ. Φυσικά η ομάδα απέκτησε παίκτες με προοπτική και θέλει χρόνο για να δέσει. Εγώ πρότεινα συνεχώς νέους παίκτες και μου αρέσει αυτή η στρατηγική, αλλά χρειαζόμαστε και 3-4 έμπειρους υψηλής ποιότητας που να προσφέρουν άμεσα. Μετά δεν είδα μεταγραφές στα χαρακτηριστικά που ευνοεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Δηλαδή κράτημα μπάλας και λίγα λάθη. Έχουμε γρήγορη ομάδα που όλοι διώχνουν τη μπάλα από τα πόδια τους και τρέχουν στον κενό χώρο. Τέλος οι μεταγραφές δεν έγιναν για το 3-5-2, αλλά πιο πολύ κολλάνε στο 4-2-3-1 η 4-3-3. Οι αεκ, παο, αστέρας, ατρομητος αντίθετα όλους τους παίκτες τους έχουν πάνω στο σύστημά τους.

Δεν απελπίζομαι φυσικά. Η ομάδα έχει μέλλον και όλοι θα μάθουν την ελληνική πραγματικότητα και θα προσαρμοστούν. Για αυτό το λόγο, όσο και να έχουμε χαλαστεί πρέπει να στηρίξουμε το 3ετές πλάνο επιτέλους. Κριτική θα κάνουμε, όπως κάνω και εγώ, αλλά επιτέλους έχουμε word class αθλητικό διευθυντή και αξίζει στήριξη. Λογικό να κάνει λάθη, μιας που 1η φορά βιώνει το τριτοκοσμικό μας πρωτάθλημα με τις ιδιαιτερότητές του.

Υγ: Η ομάδα μου δείχνει να μη παίζει με όρεξη σε Ελλάδα, παρά μόνο σε Ευρώπη. Ειδικά παίκτες σαν τον Μακ. Αυτό το έβλεπα και πέρυσι και θα ήθελα να αλλάξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 01 Σεπ 2015, 13:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Magpies4 έγραψε:Πριν λίγο το sky sports τιτίβισε ότι ο Μπέρμπα πάει για medicals στη Βίλα. Αρα τελειώνει κι αυτός.
Στο twitter δεν έχει τίποτα πάντως...μέσα είμαι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

nikos_algio έγραψε:
Ε ρε τι ακούμε.
Φίλε ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και νομίζω πως θα συμφωνίσεις πως είναι νωρις για να βγουν ασφαλη συμπερασματα . Απλα η υπερβολικη αβάντα στον Αρνεσεν μου θυμιζει καπως τη φαση οταν ηρθε ο Νομποα που ολοι τον ψηφιζαν ΜΒΠ σε καθε παιχνιδι επειδη εκανε μια τριπλα . Σιγουρα παντως ο ΦΑ πρεπει να παρει πιστωση χρονου μονο και μονο για το βιογραφικο του.
εδώ ειναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

δεν ειναι θεμα αβάντας φιλε μου. καθολου μαλιστα.

είναι θέμα ΠΙΣΤΗΣ ότι αν υπάρχει κάποιος που βραχυ-μεσοπρόθεσμα μπορεί να μας φτιάξει μια ομάδα με μέλλον αλλά και να διαμορφώσει ένα μακροπρόθεσμο πλαίσιο λειτουργίας και δράσης, είναι αυτός. γιατί; Μα φυσικά, γιατί αυτό κάνει ΜΙΑ ΖΩΗ. και μάλιστα απο τους πρωτοπόρους παγκοσμίως.

δεν είναι αβάντα. είναι πίστη στον ΠΑΟΚ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Και για αυτό όταν βλέπω αυτές τις επιθέσεις απο τους γνωστούς-αγνώστους αρδ τοτε πεισμώνω περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τουλάχιστον να φέρουν κάποιον με μονοετές συμβόλαιο. Κάρλτον Κόουλ ή Ριος ή Ζιγκιτς
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Τρί 01 Σεπ 2015, 13:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Dimitris_L4 έγραψε:
Ψευτικο προφιλ ειναι φιλε μου..300 ακόλουθους εχει :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η αληθεια ομως ειναι αυτη που γραφει ο despe,διωξαμε οτι ειχαμε σε φορ και δεν πηραμε τιποτα.
Γιαυτο νομιζω οτι κατι θα ερθει εστω και απο τους ελευθερους,το ποτε θα ειναι ετοιμος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Μολις τωρα ενας τυχαρπαστος μου ειπε οτι οι ιταλοι ζητησαν τελευταια στιγμη 1 μυριο ενοικιο για μποακι μολις το ακουσε ο δανος τους εστειλε στον διαολο,μυριστηκαν ψητο οι μακαροναδες.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Mpoz έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:
Ψευτικο προφιλ ειναι φιλε μου..300 ακόλουθους εχει :lol:

Δεν έχει σχέση το προφίλ...retweet από το sky sports έχει...Πάει ο Μπέρμπα :cry:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

http://www.skysports.com/transfer-centre/
Εδω παντως δεν εγραψε τιποτα που ειναι και το πιο επισημο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”