Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Με βρυζες και λοιπους που περιτρυγιριζουν το συλλογο ασχετους απο μπαλα δε προκειτε να δεις χαιρι. Εισαι δυο χροβια στην ομαδα εφερες καμια 25 αδα παιχτες και ακομα κορμο θα ψαχνεις το καλοκαιρι. Φερε σνθρωπους που το κατεχουν το σπορ αλλιως θα ριχνεις λεφτα στο βαρελι διχως πατο μια ζωη.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
niks

Δημοσίευση από niks »

σήμερα φάνηκε η γύμνια τις ομάδας σε όλο της το μεγαλείο
τετοιες στιγμές αν τις εκμεταλλευτείς σωστά μπορούν να γίνουν αφετηρίες για μεγάλα πράγματα
το επόμενο βήμα πρέπει να ειναι η σκούπα
κράτα τους πιτσιρικάδες και με μεταγραφές στοχευμένες για βασικούς
πλάνο και πίστη σ΄αυτό
δεν θέλει πολλά λεφτά
μυαλό και γνωσεις θέλει
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

βρες εναν πολυπαραγοντα λερα του ελληνικου ποδοσφαιρου, σαν τον Μπεο ενα πραμα, ανθρωπο της πιατσας, της βρωμιας που να γνωριζει πως θα σε καθοδηγησει...
αυτους που εχεις διπλα σου δεν...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν ενδιαφέρεται να φτιάξει ομάδα ο Ιβάν. Δεν βλέπω κινήσεις που να με οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα. Ίσως οι σκοποί του να είναι άλλοι και ο ΠΑΟΚ απλά ένα side-project. Είναι δυνατόν να εμπιστεύεται στα σοβαρά τον Βρύζα και τον Σιστιάκοφ και τον ΓΧ; Όταν δίνει μεροκάματο στον ΝΔημοκράτη Πανοζάχο που τον είχαμε διορισμένο Περιφερειάρχη Ηπείρου πριν κάτι χρόνια, εγώ δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Όταν τρέχει στις Βέροιες με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή (τρομάρα του) Θ. Ζαγοράκη, εγώ δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Όταν μουλαρώνει με τον Δώνη ενώ είναι ακάλυπτος, εγώ δεν ξέρω τι να σκεφτώ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Slade έγραψε:Με αγκαλιες κ φιλια δεν φερνεις τιτλους , κρατα την πολιτικη εξω απ τον ΠΑΟΚ , διωξε τις αμπαλες μαριονετες που βρισκονται στην "διοικηση" , βρες επαγγελαμτιες που θα φταξιουν ποδοσφαιρικη ομαδα , αλλιως τα ρουβλια σου κ σπιτι.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Με αυτή σου τη κίνηση ανέλαβες τεράστιες ευθύνες! Αν την επόμενη σεζόν δεν κάνεις μια ομάδα που θα κατακτήσει το ντάμπλ θα είναι τεράστια ντροπή!

[youtube]1hh3IG6o8EY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

GI4NNEN4 έγραψε:Δεν ενδιαφέρεται να φτιάξει ομάδα ο Ιβάν. Δεν βλέπω κινήσεις που να με οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα. Ίσως οι σκοποί του να είναι άλλοι και ο ΠΑΟΚ απλά ένα side-project. Είναι δυνατόν να εμπιστεύεται στα σοβαρά τον Βρύζα και τον Σιστιάκοφ και τον ΓΧ; Όταν δίνει μεροκάματο στον ΝΔημοκράτη Πανοζάχο που τον είχαμε διορισμένο Περιφερειάρχη Ηπείρου πριν κάτι χρόνια, εγώ δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Όταν τρέχει στις Βέροιες με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή (τρομάρα του) Θ. Ζαγοράκη, εγώ δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Όταν μουλαρώνει με τον Δώνη ενώ είναι ακάλυπτος, εγώ δεν ξέρω τι να σκεφτώ.

Τις επομενες βδομαδες θα φανει αν ο Σαββιδης οντως νοιαζεται για τον ΠΑΟΚ.Αν νοιαζεται πρεπει να παρουν δρομο ολοι αυτοι και να πλαισιωθουν επιτελους απο επαγγελματιες τεχνοκρατες που εχουν σπουδασει τη δουλεια.Δε γινεται καθε παλαιμαχο να τον βαφτιζουμε τεχνικο διευθυντη,προπονητη,προεδρο και τι στο διαολο επειδη δηλωνουν ολοι ΠΑΟΚΑΡΑ.Φτανε πια,ελεος
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@RoMaN

Επειδή εκτιμάω την εφυία σου να μου επιτρέψεις να διορθώσω κάτι.

Δεν έχουμε λεφτά.

Ο Ιβάν έχει λεφτά. ;)

Edit:

Το πήγα στο σωστό μέρος.

:pano:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

Η μεγαλυτερη ευθυνη για τον ΠΑΟΚ του αυριο ειναι πανω σου, μεχρι στιγμης καρπαζοεισπρακτορας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Φέρε το Μπολονι και δώσ'του τα κλειδιά.. πρωτάθλημα θα σου πάρει..
Φτάνει με τα παραλίγο.. Φτάνει..

Στάλθηκε από το V3-E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μετα την απογοητευση που εφαγε θελω να δω πως θα σκεφτει για την θεση του προπονητη και των συνεργατων του...
κατι μου λεει οτι θα πλακωσουν οι Ρωσοι, βλεπε Σλουτσκι και σια
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Εδώ είναι το κατάλληλο topic.

1. Πέρσι το Μάιο/Ιούνιο είχα γράψει ένα κατεβατό (ΦΥΣΙΚΑ δεν το κάνω link) όπου είχα πει κάποια πράγματα. Όχι στο στυλ "εγώ που ξέρω καντάρια μπάλα κτλ κτλ" αλλά πράγματα ΕΝΤΕΛΩΣ αυτονόητα. Έκλεισα τότε λέγοντας ότι μακάρι να μη ξαναπούμε ΤΑ ΙΔΙΑ σε ένα χρόνο από σήμερα. Τώρα δλδ τι να κάνω ; να πω σαν τους ΑΡΔ ότι δικαιώθηκα ; Ε ΚΑΙ ; μετά από ΔΥΟ (και όχι μια) τεσσάρες και άλλες τόσες ΑΣΤΕΙΕΣ εμφανίσεις σε ΚΡΙΣΙΜΑ ματς ;

2. Κάπου στη μέση της χρονιάς "διάφοροι" αποφάσισαν ότι ο Στίβενς "δεν έκανε τακτική". Και ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ της ομάδας. Ξεκίνησαν λοιπόν όμορφα και ωραία το παραμύθι και ΑΡΚΕΤΟΙ (και) εδώ μέσα το έφαγαν ΑΜΑΣΗΤΟ. Μάλιστα μετά την απομάκρυνση του Ολλανδού ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ και με/μας αποκαλούσαν και "Χουμποφύλακες και προσωπολάτρες" λες και εγώ ή ο Χ ή ο Ψ είχαμε κανένα κέρδος από το να παραμείνει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ στην ομάδα.

2α Θέλω να δώσω τα ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ μου συγχαρητήρια στους "αντι-προσωπολάτρες". Ξέρουν ΚΑΝΤΑΡΙΑ μπάλα και φάνηκε από τα σχόλια που έγραψαν (ΔΕΚΑΔΕΣ και εδώ και σε ΑΛΛΕΣ σελίδες) για το ότι "επιτέλους" ο Σκόνδρας και ο Τζαβέλλας έπαιζαν στις "φυσικές" τους θέσεις. ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΤΕ τόσα λέτε.

2β ΒΑΡΕΘΗΚΑ από ανθρώπους χωρίς ίχνος λειτουργίας της φαιάς ουσίας να με αποκαλούν (πχ) προσωπολάτρη/ΧΧΧφύλακα/κτλ/κτλ, δλδ με κάποιο χαρακτηρισμό που τους τον έβαλαν στο στόμα. Οι ίδιοι κάτι δικό ΤΟΥΣ δεν έχουν ΠΟΤΕ να πουν. Απλά αναμασάνε αυτά που ΚΑΤΑΠΙΑΝ.

2γ είναι ΠΟΛΥ εύκολο με ένα search (έχει ανακαλυφθεί ξέρετε) να βρείτε ότι πέρσι αρχές Μαίου είχα πει ότι θα προτιμούσα τα πολλά λεφτά να ΜΗΝ πάνε στον Στίβενς. Την ΙΔΙΑ άποψη έχω και σήμερα. Τώρα δλδ είμαι "αντι-Χούμπ" ;

3. (δλδ ρε Σίμο, με τον Στίβενς θα το σηκώναμε πριν καν ξεκινήσει το ματς ; αυτό λες ; ) ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ο τελικός. Τα έχω πει από πέρσι. Θεσμός της ΠΛΑΚΑΣ και της φιγούρας είναι το κύπελο. Απλά με τον Ολλανδό είχαμε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πορεία προς κάποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ στόχο. Με τους ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗΔΕΣ κάναμε στροφή 360 (:lol: :lol: ) μοιρών (όπως έγραψε και ένας ΑΡΔ πρόσφατα. Προφανώς ΤΕΡΑΣ μορφώσεως).

4 (τελευταίο) Με προπονητή και διοικητικούς που τους νοιάζει ΚΥΡΙΩΣ τι θα γράψουν οι εφημερίδες (πχ ο "αριστερός μπακ Τζαβέλλας γιατί δεν παίζει στη θέση του ;" --> ΑΜΠΑΛΟΣ το γράφει, για να το διαβάσουν και να το ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ οι ΑΜΠΑΛΟΙ), ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ. Όχι κύπελο (κτλ κτλ). Ούτε το Master chef δεν παίρνεις.

4α όπως μου είπε κάποτε ένας πιο "βγαλμένος" από μένα : ΔΕΝ γαμεί ο ΟΜΟΡΦΟΣ. Ούτε ο "αγκαλίτσας" (Κε Σαββίδη). Γαμεί ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ και αυτός που είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

ΥΓ : (Κε Σαββίδη) Στείλε και φέτος τον Γκερμαν να σου πει τη γνώμη του για τον (κάθε) Ολαϊτάν. Εκεί στη σχολή μάνατζμεντ που τελείωσε και στην τράπεζα που δούλεψε μετά, αλλά και στη μπασκετική λίγκα (όπου κάτι στο κέρατο ήταν), είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως άλλη δουλειά δεν κάνουν απ' το να μαθαίνουν στα στελέχη πως να "κόβουν" τους παικταράδες από τη φάτσα.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Ξ Υ Π Ν Α
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Σωστός. Διαφωνώ στο τελευταίο. Αν παίρναμε εμείς τον κάθε Ολαιταν πιστεύω ότι θα ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, επίσης αν είχε ο γαύρος κανα Ολισε, πολύ πιθανό να τον έκανε να φαίνεται παικταράς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”