Ας μου επιτραπεί να ξεκαθαρίσω οριστικά κάποια πράγματα που αφορούν το forum σε σχέση με το άτομο μου αλλά και όλους τους υπόλοιπους συμφορουμίτες ανεξαιρέτως...
Κατ αρχάς ευχαριστώ πολύ τους @Pgetsos, @Sourmenetes, @ΑπόστολοςΑ, @Nikolasf (όχι φυσικά για την υπερβολή του για τα "πιτσιρίκια", την οποία προς τιμήν του επεξήγησε και "μάζεψε" σχεδόν άμεσα), οι οποίοι, κατά την υποχρεωτική απουσία μου, υπενθύμισαν στους υπόλοιπους ότι δεν είναι σωστό να γράφονται διάφορα κατά κάποιου που δεν μπορεί να απαντήσει...
Σε προηγούμενο μπαν που είχα υποστεί, το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και ο @prist64, ο οποίος αυτή την φορά όχι μόνο δεν το επανέλαβε αλλά εντελώς αντίθετα πλέον ήταν λαλίστατος με πολλές μπηχτές και ευθείες ειρωνείες σε βάρος μου (μέχρι και την "ευγενή μου καταγωγή" ειρωνεύτηκε, μην ξέροντας από που παίρνοντας αφορμή όμως μιας και δεν το έχω ποτέ μου ισχυριστεί αυτό) και τους λόγους τους ξέρει μονάχα ο ίδιος!!!! Αν έτσι νιώθει καλύτερα είναι καθαρά δικό του θέμα...Πάντως από μένα "no personal hard feelings" όμως, "that's life" και το γνωρίζω καλά, εδώ και πολλά χρόνια μάλιστα...
Αντιπαρέρχομαι και όλους τους χαρακτηρισμούς κι άλλων συμφορουμιτών για το άτομο μου, τους οποίους δεν θέλω καν να κατονομάσω γιατί καν δεν έχουμε γνωριστεί, οπότε δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε φυσικά αλλά και γιατί με τον τρόπο τους, ακόμα και σε λάθος timing ή/και με τον λάθος τρόπο, με έκαναν να "ξανακοιταχτώ στον καθρέφτη" με περισσότερη προσοχή και να θέλω να προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο γίνεται, έστω και μέσα στον χώρο αυτού του οπαδικού μας forum...Πιστεύω άλλωστε ότι ένας απ τους σκοπούς ύπαρξης του forum είναι και η βελτίωση των μελών του!!!!
RESPECT στον @PAOKovios1974 για το "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω" (ευχαριστώ και για την πρόταση "ξεμπαναρίσματος" λόγω αγώνα με τον Άγιαξ αλλά και πιο πρόσφατα λόγω "Ξερόλα της κερκίδας") και στον @Aquila για την άποψη του περί "ignore mode", την οποία ενστερνίζομαι αυτούσια...Εύχομαι ειλικρινά στον @Sick bastard, κάθετα αντίθετο μ αυτήν την άποψη, να μην του βγει σε κακό στην ζωή του, μιας και μέσα σε ένα forum δεν πρόκειται όντως να του συμβεί και κάτι ιδιαίτερα δραματικό ακολουθώντας την "ignore mode" τακτική...
Τονίζω ότι κατά την άποψη μου (πιθανά να είναι εσφαλμένη φυσικά), το οπαδικό forum PAOKmania αποτελεί μια (μικρή έστω) κοινωνία ατόμων που έχουν τουλάχιστον μια κοινή πίστη, τον Π.Α.Ο.Κ. όλων μας...Οι κοινωνίες λοιπόν διέπονται από σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, οι οποίες κατά την προσωπική μου άποψη βρίσκονται σε μια πολύ καλή ισορροπία όταν εμπεριέχουν ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ την Επικοινωνία, Ειλικρίνεια, Εκτίμηση και Εμπιστοσύνη!!!!
Αυτά είναι λοιπόν τα κύρια προσωπικά μου "4Ε", τα οποία στην καθημερινή μας διάλεκτο χρειάζεται κατά την προσωπική μου πάντα άποψη να εκφράζονται ανελλιπώς (ακόμα και επανειλημμένα) με τις λέξεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ευγνωμοσύνη για τον διπλανό) και ΣΥΓΓΝΩΜΗ (ειλικρινή μεταμέλεια για τυχόν λάθη προς τον διπλανό) και με την φρασούλα "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ", η οποία δείχνει ότι εκτιμώντας κάποιον κι έχοντας του εμπιστοσύνη για τις καλές προθέσεις του, του δίνεις πάντα το δικαίωμα να επανορθώσει πιθανά λάθη που κάνει σαν άνθρωπος και να διδαχθεί μάλιστα μέσα απ αυτά, βελτιώνοντας βεβαίως καθημερινά και το άτομο του και φυσικά τοιουτοτρόπως τις σχέσεις του με τους γύρω του...
Αυτά προσπαθώ να τηρήσω λοιπόν (και) μέσα στο forum, ίσως βέβαια μπερδεύοντας το λίγο (λόγω σχετικής άγνοιας-απειρίας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα) με κάποιο chat, ιδιαίτερα ανάμεσα σε γνωστά μεταξύ τους άτομα, οπότε ίσως πολλές φορές το παρακάνω και πιθανά κουράζω πολύ...Όπως πιθανά έχω ήδη κάνει με το εν λόγω post μου...
Έχω κι άλλα να γράψω σε σχέση με την πιο εύρυθμη (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) λειτουργία του forum, αλλά όχι σ αυτό το ήδη κουραστικό και πιθανά βαρετό μακρυνάρι, κάποια άλλη στιγμή λοιπόν...
Να με συγχωρείτε λοιπόν αδέρφια, νερό κι αλάτι με όλους ανεξαιρέτως και ας προχωρήσουμε πλέον όλοι μαζί μπροστά με τον Π.Α.Ο.Κ. για οδηγό μας και την γιγάντωση του για μεγάλο στόχο μας...Οπαδικό forum του

είμαστε άλλωστε...Να είστε όλοι καλά...