Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:γκοραν εχεις 8500 τοστ σε εναν χρονο.μοιραια με τους ρυθμους σου στο τελος θα μαλωσεις με ολους.στα τοσα πολλα τοστ μοιραια ο καθενας θα βρει κατι με το οποιο θα παρεξηγηθει.
τελειως καλοπροαιρετα το λεω.υπερεκτιθεσαι.δειχνεις σαν να θελεις να καλυψεις προσωπικα κενα μεσω του φορουμ.
δεν ειναι θεμα αποψεων.πιστεψε με υπαρχουν πολλοι εδω μεσα των οποιων οι αποψεις με βρισκουν πολυ πιο αντιθετο.οχι απλα πιο αντιθετο.με βρισκουν απεναντι σε σημειο οργης.παρ'ολα αυτα νομιζω οτι πιο ευκολα θα εκανα χωριο με αυτους.παν μετρον αριστον γκοραν.
ειναι απογοητευτικο να μη σε αγγιζει μια σκληρη κριτικη.δεν μπορει να την απορριπτεις συλληβδην.μεχρι και εγω βρηκα τον εαυτο μου σε καποια σημεια εκει μεσα.ηταν μια κριτικη που με ωθησε να ξαναγραψω στο φορουμ.και μαλιστα απο ενα ατομο που στους δρομους θα κυνηγιομασταν με καδρονια.
Το δικό μου πάντως το έχω ντυμένο με κουπόνια 26 ετών πάνω, για τις σκλήθρες....... :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:δεν ειναι βαρετη.κουραστικη ειναι.
σκεψου να κανουν αυριο λογαριασμο αλλοι 5 και να γραφουν με τους ρυθμους σου.ολοι οι υπολοιποι θα φυγουμε.

Εντάξει ρε συ Κεν. Λέει ο άνθρωπος πως θα προσπαθήσει πλέον να το διαχειριστεί το όλο πράγμα πιο συνετά και ψύχραιμα. Δε βρίσκω λόγο να προσπαθήσουμε, έστω καλοπροαίρετα, με το καλημέρα της επανόδου του να του χτυπάμε τα προηγούμενα.

Καλή επιστροφή ρε Γρηγόρη. Και είθε να απολαμβάνεις την παρουσία σου πλέον κι εσύ κι οι λοιποί ημών εδώ πολύ περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

navi προτιμω τα ωμα λογια απο τις ποινες.
υγ.να τις προσεχεις τις σκληθρες.εχουν σκισει καλσον και καλσον :twisted:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:navi προτιμω τα ωμα λογια απο τις ποινες.
υγ.να τις προσεχεις τις σκληθρες.εχουν σκισει καλσον και καλσον :twisted:
Εξ ου και τα κουπόνια Κεν. Ακόμα και τα τελευταία 5 χρόνια που το μαρούλι έγινε μάνγκο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πω, ρε π*ύστη μου.

Δεν είναι να σας αφήσω μία μέρα μόνους.

Πάω να βάλω ένα τζιν τόνικ, να στανιάρω.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Τωρα ειναι καλο αυτο για την ηλικια σου?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Νταξ, δεν μας πήραν και τα τέρμινα.

Ακόμη στα πρώτα άντα είμεθα.

Εξ άλλου, το "πιει" βοηθάει στην ανάγνωση του παρόντος.

Το άλλο που λες παραδίπλα για "ραντεβού στα τυφλά", εξαιρετικά ελκυστικό.

Θέλω συνάντηση Μπομπ-Ντιμ και ό,τι προκύψει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Κυρ 14 Αύγ 2016, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Σου λεω μονο που το σκεφτομαι γελαω φαντασου την συζητηση οι τις πρωτες αντιδρασεις οταν δουν οτι εχει κατσει ο ενας διπλα στον αλλο!!!!!
Οποιος περασει απο μηχανιωνα για να προσκυνησει (19-25) κ δεν περασει απο τον παγκο μας να πει ενα γεια (να φαει κ να πιει φυσικα) ειναι τιτικα!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε:
barlow4 έγραψε:δεν ειναι βαρετη.κουραστικη ειναι.
σκεψου να κανουν αυριο λογαριασμο αλλοι 5 και να γραφουν με τους ρυθμους σου.ολοι οι υπολοιποι θα φυγουμε.

Εντάξει ρε συ Κεν. Λέει ο άνθρωπος πως θα προσπαθήσει πλέον να το διαχειριστεί το όλο πράγμα πιο συνετά και ψύχραιμα. Δε βρίσκω λόγο να προσπαθήσουμε, έστω καλοπροαίρετα, με το καλημέρα της επανόδου του να του χτυπάμε τα προηγούμενα.

Καλή επιστροφή ρε Γρηγόρη. Και είθε να απολαμβάνεις την παρουσία σου πλέον κι εσύ κι οι λοιποί ημών εδώ πολύ περισσότερο.
Σωστος ο πλοηγος.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σιγα που ειναι σωστος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ας μου επιτραπεί να ξεκαθαρίσω οριστικά κάποια πράγματα που αφορούν το forum σε σχέση με το άτομο μου αλλά και όλους τους υπόλοιπους συμφορουμίτες ανεξαιρέτως...

Κατ αρχάς ευχαριστώ πολύ τους @Pgetsos, @Sourmenetes, @ΑπόστολοςΑ, @Nikolasf (όχι φυσικά για την υπερβολή του για τα "πιτσιρίκια", την οποία προς τιμήν του επεξήγησε και "μάζεψε" σχεδόν άμεσα), οι οποίοι, κατά την υποχρεωτική απουσία μου, υπενθύμισαν στους υπόλοιπους ότι δεν είναι σωστό να γράφονται διάφορα κατά κάποιου που δεν μπορεί να απαντήσει...

Σε προηγούμενο μπαν που είχα υποστεί, το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και ο @prist64, ο οποίος αυτή την φορά όχι μόνο δεν το επανέλαβε αλλά εντελώς αντίθετα πλέον ήταν λαλίστατος με πολλές μπηχτές και ευθείες ειρωνείες σε βάρος μου (μέχρι και την "ευγενή μου καταγωγή" ειρωνεύτηκε, μην ξέροντας από που παίρνοντας αφορμή όμως μιας και δεν το έχω ποτέ μου ισχυριστεί αυτό) και τους λόγους τους ξέρει μονάχα ο ίδιος!!!! Αν έτσι νιώθει καλύτερα είναι καθαρά δικό του θέμα...Πάντως από μένα "no personal hard feelings" όμως, "that's life" και το γνωρίζω καλά, εδώ και πολλά χρόνια μάλιστα...

Αντιπαρέρχομαι και όλους τους χαρακτηρισμούς κι άλλων συμφορουμιτών για το άτομο μου, τους οποίους δεν θέλω καν να κατονομάσω γιατί καν δεν έχουμε γνωριστεί, οπότε δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε φυσικά αλλά και γιατί με τον τρόπο τους, ακόμα και σε λάθος timing ή/και με τον λάθος τρόπο, με έκαναν να "ξανακοιταχτώ στον καθρέφτη" με περισσότερη προσοχή και να θέλω να προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο γίνεται, έστω και μέσα στον χώρο αυτού του οπαδικού μας forum...Πιστεύω άλλωστε ότι ένας απ τους σκοπούς ύπαρξης του forum είναι και η βελτίωση των μελών του!!!!

RESPECT στον @PAOKovios1974 για το "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω" (ευχαριστώ και για την πρόταση "ξεμπαναρίσματος" λόγω αγώνα με τον Άγιαξ αλλά και πιο πρόσφατα λόγω "Ξερόλα της κερκίδας") και στον @Aquila για την άποψη του περί "ignore mode", την οποία ενστερνίζομαι αυτούσια...Εύχομαι ειλικρινά στον @Sick bastard, κάθετα αντίθετο μ αυτήν την άποψη, να μην του βγει σε κακό στην ζωή του, μιας και μέσα σε ένα forum δεν πρόκειται όντως να του συμβεί και κάτι ιδιαίτερα δραματικό ακολουθώντας την "ignore mode" τακτική...

Τονίζω ότι κατά την άποψη μου (πιθανά να είναι εσφαλμένη φυσικά), το οπαδικό forum PAOKmania αποτελεί μια (μικρή έστω) κοινωνία ατόμων που έχουν τουλάχιστον μια κοινή πίστη, τον Π.Α.Ο.Κ. όλων μας...Οι κοινωνίες λοιπόν διέπονται από σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, οι οποίες κατά την προσωπική μου άποψη βρίσκονται σε μια πολύ καλή ισορροπία όταν εμπεριέχουν ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ την Επικοινωνία, Ειλικρίνεια, Εκτίμηση και Εμπιστοσύνη!!!!

Αυτά είναι λοιπόν τα κύρια προσωπικά μου
"4Ε", τα οποία στην καθημερινή μας διάλεκτο χρειάζεται κατά την προσωπική μου πάντα άποψη να εκφράζονται ανελλιπώς (ακόμα και επανειλημμένα) με τις λέξεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ευγνωμοσύνη για τον διπλανό) και ΣΥΓΓΝΩΜΗ (ειλικρινή μεταμέλεια για τυχόν λάθη προς τον διπλανό) και με την φρασούλα "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ", η οποία δείχνει ότι εκτιμώντας κάποιον κι έχοντας του εμπιστοσύνη για τις καλές προθέσεις του, του δίνεις πάντα το δικαίωμα να επανορθώσει πιθανά λάθη που κάνει σαν άνθρωπος και να διδαχθεί μάλιστα μέσα απ αυτά, βελτιώνοντας βεβαίως καθημερινά και το άτομο του και φυσικά τοιουτοτρόπως τις σχέσεις του με τους γύρω του...

Αυτά προσπαθώ να τηρήσω λοιπόν (και) μέσα στο forum, ίσως βέβαια μπερδεύοντας το λίγο (λόγω σχετικής άγνοιας-απειρίας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα) με κάποιο chat, ιδιαίτερα ανάμεσα σε γνωστά μεταξύ τους άτομα, οπότε ίσως πολλές φορές το παρακάνω και πιθανά κουράζω πολύ...Όπως πιθανά έχω ήδη κάνει με το εν λόγω post μου...

Έχω κι άλλα να γράψω σε σχέση με την πιο εύρυθμη (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) λειτουργία του forum, αλλά όχι σ αυτό το ήδη κουραστικό και πιθανά βαρετό μακρυνάρι, κάποια άλλη στιγμή λοιπόν...

Να με συγχωρείτε λοιπόν αδέρφια, νερό κι αλάτι με όλους ανεξαιρέτως και ας προχωρήσουμε πλέον όλοι μαζί μπροστά με τον Π.Α.Ο.Κ. για οδηγό μας και την γιγάντωση του για μεγάλο στόχο μας...Οπαδικό forum του :pano: είμαστε άλλωστε...Να είστε όλοι καλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Αύγ 2016, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε: με έκαναν να "ξανακοιταχτώ στον καθρέφτη" με περισσότερη προσοχή και να θέλω να προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο γίνεται, έστω και μέσα στον χώρο αυτού του οπαδικού μας forum...Πιστεύω άλλωστε ότι ένας απ τους σκοπούς ύπαρξης του forum είναι και η βελτίωση των μελών του!!!!
Λοιπον το χουμε κανει.....Τα πραγματα ειναι απλα,υπαρχουν καποιοι κανονες στο φορουμ τους οποιους πρεπει να σεβομαστε γιατι αλλιως θα γινει μπαχαλο.Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.Τι θα πει να βελτιωθεις?Αν προσπαθησεις να "βελτιωθεις" ,να γινεις με το στανιο κατι που αρεσει στους πολλους δε θα σε πλεον ο Γκοραν αλλα καποιος αλλος.Για μενα εχει κατι αυθεντικο αυτη η τρελα που κουβαλας ,κατι που με γυρναει πισω στα παιδικα μου χρονια κι αυτο ειναι που γουσταρω.Ενας "βελτιωμενος" Γκοραν που θα σκεφτεται πριν ποσταρει αν θ αρεσει στους πολλους το ποστ, δε θα ναι ο..Γρηγορης.Αναγκαστικα πρεπει για το καλο της συζητησης να ακολουθουνται οι κανονες αλλα μεχρι εκει.Αν θελετε βελτιωση να πατε σε κανα συλλογο "Πνευμα και ηθικη".Να πατε αλλου.

[youtube]B9Ooj2Eqc3g[/youtube]
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kat, η τρέλα τρέλα ρε αδερφέ, αυτή δεν με φεύγει με τίποτα, μην ανησυχείς ρε... ;)

Την υπερέκθεση τύπου chat θα προσπαθήσω κυρίως να ελαττώσω για να μην κουράζω που έγραψε κι ο Κένεθ...
Τα άλλα για ηγεμονισμούς κ.τ.λ. που έγραψε ότι μπορεί να με κατηγορήσει φυσικά δεν με αγγίζουν, αλλά ίσως όντως έτσι να φαίνεται σε κάποιους απλούς αναγνώστες του forum που μπαίνουν που και που να διαβάσουν "τι λένε και τούτοι οι μουρλοί", οπότε λίγο "κράτει οι μηχανές" ίσως χρειάζεται ... :D

Απ την άλλη πάλι είναι και τόσα πολλά τα topics που δεν ξέρω πως θα καταφέρω να περιορίσω τα posts μου σε π.χ. 10-15 την ημέρα για να μην "ενοχλούνται" πολλοί μ αυτήν μου την υπέρμετρη ελευθερία κατάθεσης προσωπικών απόψεων...Θα δείξει... :)

Υ.Γ. Εδώ και μέρες δεν μπορώ να δω βιντεάκια (στο post του Kat5 από πάνω π.χ. βλέπω "πίσα σκοτάδια" μονάχα) και "Τι ακούτε τώρα" ούτε με Γκοτζιλο-αλεπού...Τι λέτε να κάνω?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ρε εις...

pgetsos
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Χαιρετε!!!

Θελω να πω καμποσα, δεν ξερω πως να αρχισω... Με μπερδεψε αρκετα το περιστατικο με τον Γκοραν. Τελειος δεν ειναι κανεις μας, ολοι εχουμε ελαττωματα, το θεμα ειναι μεχρι που μπορει να συμβιβαστουν οι υπολοιποι με αυτα, πού ειναι το οριο του καθενος, σχετικα με τον χρυσο κανονα των αμοιβαιων υποχωρησεων. Λοιπον εγω τον Γκοραν τον συμπαθω. Θες η παραπλησια ηλικια, θες καποιες κοινες κοινωνικες πεποιθησεις, περισσοτερο απ ολα ομως, το "φευγιό" που εχει στο μυαλο του, αυτη η "ταξιδιαρα τρικυμια". Αυτο με χαρακτηριζει κι εμενα, νομιζω ομως οτι εχω βρει τροπους να το τιθασευω οποτε χρειαζεται. Και σ ενα "ετεροκλητο" -περα απ την αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ- φορουμ, το "μαζεμα" τον ιδιαιτερων χαρακτηριστικων μας, ειναι συχνα απαραιτητο.

Σχετικα με την νεολαια του φορουμ, νομιζω πως αυτη ειναι οτι ακριβως ειναι η νεολαια παντου: η ελπιδα, το καλυτερο αυριο, το μελλον μας!!! Ειμαι πολυ χαρουμενος που διαπιστωνω την υπαρξη νεολαιας (Κωστας Περαια, Σνουφελ, κ.α.) με τοσο καλα χαρακτηριστικα. Αν ο Γκοραν εκτιμησε "παιδικες" συμπεριφορες, λαθος του κατα την γνωμη μου, αφ ενος γιατι αυτο ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των νεων και προκυπτει μεσα απο την -πιθανως- μικροτερη εμπειρια τους, αρα ειναι απολυτως φυσιολογικο και εν μερει αποδεκτο, απ την αλλη διακρινω τετοιες συμπεριφορες σε "ενηλικες", οπου εκει συνιστουν κεφαλαιωδες προβλημα!!! Η νεολαια ειναι το μελλον, η ελπιδα, τελεια και παυλα!!! Το μονο που χρειαζεται ειναι παραδειγματα και σωστη καθοδηγηση, η δυναμη ομως ειναι ολη στα χερια της!!!

Επομενο: ειδα καποιους να σχολιαζουν τον αριθμο των ποσταρισματων, αυτοτελως, μονο σαν αριθμητικο "δεδομενο". Εγω ρε παιδια, ειμαι στην παρεα τρεις μηνες και εχω 900 ποσταρισματα. Δηλαδη 300 τον μηνα, αρα 10 την ημερα. Πως μπορουμε να το κατηγορησουμε αυτο;;; Ξερουμε τι συμβαινει στην ζωη του αλλου, ποια μπορει να ειναι η αναγκη που τον ωθει σε πυκνη εποκοινωνια, εστω και μεσα απο το απροσωπο διαδυκτυο, το οποιο φιλοξενει το οχι απροσωπο φορουμ μας;;;; Ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει για το μυαλο του αλλου, η επαφη, ακομη και μεσω της αντιπαραθεσης, με τους συνοπαδους εδω μεσα;;; Αυτη την στιγμη της ζωης μου, μιλωντας για μενα, εξ αναγκης και οχι κατοπιν επιθυμιας, οι φιλοι του ΠΑΟΚμανια, ειναι η καθημερινοτητα μου, η ανασα που μου επιτρεπει να συνεχιζω, η διεξοδος στην μοναξια. Επαναλαμβανω, απο επιλογη μεν, αλλα κατοπιν αναγκης, οχι απο επιθυμια!!! Ειμαι ιδιαιτερα κοινωνικος ανθρωπος, απο "φιλους'... να δωσω και στους αλλους!!!

Γκοραν φιλε μου, συνεχισε οπως εσυ νομιζεις!!! Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν, προσαρμοζονται, βελτιωνονται, καλυτερευουν ομως!!! Αυτο στο υπογραφω. Δωσε αυτα που θελεις να δωσεις με περισσοτερη σαφηνεια, με λιγοτερη πολυπλοκοτητα και μην σε νοιαζει τιποτα, η ευγενια και η λεπτοτητα δεν σου λειπουν αλλωστε (αρκει να μην ξεχνας οτι τις κατεχεις)!!! Το φορουμ μας ειναι μια μικρη εικονα της κοινωνιας, δεν γινεται να εχουμε μονο συμπαθειες ή μονο αντιπαθειες... Και να θυμασαι οτι οπως κι εμεις, ετσι κι οι αλλοι εχουν επιθυμιες, αρετες και ελαττωματα!!! Και στηριξη στην νεολαια, ανοχη σε πιθανες επιπολαιοτητες της, οι νεαροι συμφορουμιτες, απ οσο μπορω να καταλαβω, μου φαινονται αστερια συγκρινοντας τους με το πως ημουν εγω στην ηλικια τους!!!

Φιλικα και με την καλυτερη προθεση!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”