Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Η αλήθεια είναι τρεις (3) μέρες πριν την προετοιμασία, δεν το λες και καλό σημάδι για την ετοιμότητα της ομάδας να απομακρύνει προπονητή.
Εάν δεν τον θέλαμε, θα έπρεπε να φύγει αμέσως μετά το παιχνίδι με τον βάζελο. Εκτός και εάν όλα ήταν ζήτημα διαπραγμάτευσης για το ποσό που θα λάμβανε.
Τέλος πάντων, καλή επιτυχία όπου και να πας Ράσβαν (εκτός Ελλάδος)
Εάν δεν τον θέλαμε, θα έπρεπε να φύγει αμέσως μετά το παιχνίδι με τον βάζελο. Εκτός και εάν όλα ήταν ζήτημα διαπραγμάτευσης για το ποσό που θα λάμβανε.
Τέλος πάντων, καλή επιτυχία όπου και να πας Ράσβαν (εκτός Ελλάδος)
- These users thanked the author Kap for the post (total 3):
- ΑποστόληςΑ, Montrealiotis, zaffodb
Αλιμονο αν ο ραζβαν εμενα επειδη απλα γουσταρε χωρις στηριξη, αλιμονοAndrew R έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 13:09Αλίμονο αν αυτό που συμβαίνει στην ομάδα το βαφτίζουμε στήριξη στους προπονητές !!!!george188 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:42Εξιλαστηριο θυμα ειναι ενας προπονητης που καθεται κανα 6μηνο κ τον διωχνεις στη πρωτη στραβη. Ο ραζβαν ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης της ομαδας που αδικηθηκε και στηριχθηκε κ στα δυσκολα. Για να μην τα ισοπεδωνουμε ολαAndrew R έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:35 Τρομαχτικά άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ μας . Τελικά οι πολλαπλές δηλώσεις του Παπαμιμίκου στα κοσμικά στέκια ότι εγώ θα τον τελειώσω τον ρουμανο βγήκαν αληθινές . Κρίμα που νίκησε η πλευρά της πολιτικής στην αυλή του ΠΑΟΚ κι όχι του ποδοσφαίρου . Μια απίστευτη συγκυρία που θα έφερνε μαζί την τριάδα ματος βιερινια λουτσεσκου δεν θα την δούμε στην πράξη . Για να δούμε αν υπαρχη έστω κι συγκυριακά η διάθεση να στηριχθεί ο νέος προπονητής ή να είναι το επόμενο εξιλαστήριο θύμα .
Αγαπητέ Ραζβάν Λουτσέσκου,
Σε Ευχαριστούμε Ολόψυχα για τις Υπέροχες Στιγμές που ζήσαμε στον ΠΑΟΚ.
Δεν υπήρξε κανείς άλλος προπονητής του ΠΑΟΚ με ανάλογες Επιτυχίες στο Ποδόσφαιρο. Είσαι εκεί ψηλά μαζί με τον Γιάννη Καλμαζίδη. Οι μόνοι Προπονητές του ΠΑΟΚ που έφεραν τη Νοοτροπία του Πρωταθλητή και τους Τίτλους στον Αθλητικό Σύλλογο ΠΑΟΚ.
Προσέθεσες Χρυσές Σελίδες στο σκονισμένο Βιβλίο της Ασπρόμαυρης Ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Πολέμησες για τα δικαια του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης, όσο μονον ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολεμήσει.
Κανείς άλλος δεν σας φθάνει.
Καλή Ζωή να έχεις, και Καλή Επιτυχία σε οτι κάνεις απο εδώ και πέρα.
Να μην καταλήξεις σε κάποιον ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ, αλλά να επιστρέψεις κάποτε ώς Αθλητικός Διευθυντής, ή και γιατί όχι ως Αντιπρόεδρος/Πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Ραζβάν Λουτσέσκου Σε Ευχαριστούμε ΓΙΑ ΟΛΑ. Θα σε Αγαπάμε για Πάντα.

Σε Ευχαριστούμε Ολόψυχα για τις Υπέροχες Στιγμές που ζήσαμε στον ΠΑΟΚ.
Δεν υπήρξε κανείς άλλος προπονητής του ΠΑΟΚ με ανάλογες Επιτυχίες στο Ποδόσφαιρο. Είσαι εκεί ψηλά μαζί με τον Γιάννη Καλμαζίδη. Οι μόνοι Προπονητές του ΠΑΟΚ που έφεραν τη Νοοτροπία του Πρωταθλητή και τους Τίτλους στον Αθλητικό Σύλλογο ΠΑΟΚ.
Προσέθεσες Χρυσές Σελίδες στο σκονισμένο Βιβλίο της Ασπρόμαυρης Ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Πολέμησες για τα δικαια του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης, όσο μονον ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολεμήσει.
Κανείς άλλος δεν σας φθάνει.
Καλή Ζωή να έχεις, και Καλή Επιτυχία σε οτι κάνεις απο εδώ και πέρα.
Να μην καταλήξεις σε κάποιον ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ, αλλά να επιστρέψεις κάποτε ώς Αθλητικός Διευθυντής, ή και γιατί όχι ως Αντιπρόεδρος/Πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Ραζβάν Λουτσέσκου Σε Ευχαριστούμε ΓΙΑ ΟΛΑ. Θα σε Αγαπάμε για Πάντα.
- These users thanked the author Franky for the post (total 3):
- DIAMANTIS99, Apil44, zaffodb
Εσύ λες για τον Μπακαγιόκο και τον Μειτέ, εγώ λέω ότι ο Ραζβάν είχε στα χέρια του το μεγαλύτερο μπάτζετ και την μεγαλύτερη αξία παικτών στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Και ενώ είχε μεγάλες επιτυχίες δεν αντιλέγω, υπήρξαν και εποχές (αρκετές) που η ομάδα έπαιζε αποκρουστικό ποδοσφαιρο. Για να μην αναφέρω το χαμένο τελικό με κάτω τα χέρια με τους 10 παίκτες της χαρτινης και τον φετινό τελικό που ήταν κολοσσιαία αποτυχία απέναντι σε μια εξαιρετικά αδύναμη σε σχέση με εμάς ομάδα. Όπως είπες, μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας έχει τη δική του οπτική.Developer4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 13:28Eσύ να το ερμηνεύεις όπως θες... Μεγάλα παιδιά είμαστε ο καθένας έχει τη δική του οπτική, σε όλα...tolis14 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 13:02
Εγω το ερμηνεύω ως εξής. Ο Ραζβάν ήταν όντως ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ (με ομάδες όμως και συνθήκες που οι προηγούμενοι προπονητές ούτε να ονειρευτούν μπορούσαν). Στηρίχθηκε από τον ΠΑΟΚ όσο κανένας, είχε επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Από εκεί και πέρα ούτε εσύ ούτε εγώ ξέρουμε τις συζητήσεις που έγιναν και τις συνθήκες του 'διαζυγιου' οπότε αυτά περί εμετικής αντιμετώπισης κλπ είναι προφανώς δικές σου απόψεις, που όμως δεν σημαίνει κιόλας ότι ισχύουν
Εσύ λες στηρίχθηκε όσο κανείς, εγώ λέω ότι μετά το έπος του 24 και την προοπτική των ομίλων σου ζήτησε να μείνει ο Μεϊτέ και αφού πετούσες χαρταετό 3 μήνες έφερες Μπακαγιόκο... Και δεν είναι φυσικά μόνο αυτό, αλλά και ένα κάρο πράγματα που έχουν αναλυθεί πολλάκις και αναδεικνύουν ότι ο Ραζβάν πληρώνονταν 1 μεγάλο μισθό και έκανε 10 δουλειές...
Φυσικά δεν ξέρουμε τις συζητήσεις, αλλά τα όσα συνέβησαν, όσα έχουν ειπωθεί δημόσια από την πλευρά του όπως βέβαια και το timing, δείχνουν ότι η πιθανότητα να τον άδειασαν άκομψα, είναι μεγαλύτερη σε σχέση με το να ήθελε να φύγει... Απλά πράγματα...
Όπως άκομψα βέβαια και σωστά αναφέρθηκε και από άλλους, είχαν αδειάσει και τον Πάμπλο στην επιστροφή του Ραζβάν...
Και για να τελειώνουμε, μακαρί ο επόμενος να πετύχει όλοι αυτό θέλουμε, όποιος πήρε την απόφαση για ότι έγινε και όπως έγινε, έχει και την ευθύνη... Οψόμεθα...
Μετά το αστείο και γελοίο τελευταίο μπαν από το διαχειριστή ( και ιδιοκτήτη;) του site , υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη ξανασχοληθώ ποτέ με το παοκμάνια.
Την είδηση για το Λουτσέσκου μου την πρόλαβαν 2 φίλοι στη δουλειά γιατί με τις απανωτές συναντήσεις δεν είχα προλάβει ούτε το κινητό μου να δω.
Γαύροι φόλα, κυρίως μπασκετικοί.
Η φάτσα τους , η ανακούφιση και το συγκρατημένο γέλιο τα λένε όλα.
Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω .
Καλή συνέχεια Ρασβάν ,να έχεις υγεία σε ότι κάνεις.
Χαλάλι όλοι οι καυγάδες που έκανα για πάρτη σου. Σε ευχαριστώ για το μεγάλο μερίδιο που είχες στη πιο πετυχημένη ποδοσφαιρικη περίοδο στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Κι ο ΠΑΟΚ;
Στο γύψο.
Αυτά.
Λουτσέσκου καπουτ.
Παοκμανια καπουτ.
Τα λέμε
@marsantos έχει το μαιλ μου ο Σουρμενιώτης. Αν καταφέρεις να τον βρεις θα χαρώ να πιούμε έναν καφέ βλέποντας ...μπάσκετ.
Την είδηση για το Λουτσέσκου μου την πρόλαβαν 2 φίλοι στη δουλειά γιατί με τις απανωτές συναντήσεις δεν είχα προλάβει ούτε το κινητό μου να δω.
Χαλάλι όλοι οι καυγάδες που έκανα για πάρτη σου. Σε ευχαριστώ για το μεγάλο μερίδιο που είχες στη πιο πετυχημένη ποδοσφαιρικη περίοδο στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Κι ο ΠΑΟΚ;
Στο γύψο.
Αυτά.
Λουτσέσκου καπουτ.
Παοκμανια καπουτ.
Τα λέμε
@marsantos έχει το μαιλ μου ο Σουρμενιώτης. Αν καταφέρεις να τον βρεις θα χαρώ να πιούμε έναν καφέ βλέποντας ...μπάσκετ.
- These users thanked the author giapas for the post (total 4):
- MikeStr4, Patron, smoothcriminal1926, sn0ufel4
Σε ευχαριστούμε για όλα. Και μόνο που έχουν σκάσει οι αλλόθρησκοι σε όλα τα μέσα στα σχόλια κάτω από την είδηση δείχνει πόσο μεγάλος είσαι. Με τα καλά σου κ τα στραβά μου.
Το 2019 κατάφερες να φτιάξεις την καλύτερη ομάδα, όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας.
Το 2019 κατάφερες να φτιάξεις την καλύτερη ομάδα, όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας.
- XamenoKormi
Αμα επιτρέπεται φίλε, μπαν γιατί έφαγες; Έχουν πέσει και χαζά μπαν ναι, αλλά μήπως χρησιμοποίησες χαρακτηρισμούς σε συνοπαδούς;giapas έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 13:40 Μετά το αστείο και γελοίο τελευταίο μπαν από το διαχειριστή ( και ιδιοκτήτη;) του site , υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη ξανασχοληθώ ποτέ με το παοκμάνια.
Κι ο ΠΑΟΚ;
Στο γύψο.
Αυτά.
Λουτσέσκου καπουτ.
Παοκμανια καπουτ.
Τα λέμε
Ολα καλα θα πανε.Εχουμε παπαμιμικο.giapas έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 13:40 Μετά το αστείο και γελοίο τελευταίο μπαν από το διαχειριστή ( και ιδιοκτήτη;) του site , υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη ξανασχοληθώ ποτέ με το παοκμάνια.
Κι ο ΠΑΟΚ;
Στο γύψο.
Αυτά.
Λουτσέσκου καπουτ.
Παοκμανια καπουτ.
Τα λέμε
Εδω παντως στη μαγευτικη Φιλαδελφεια ειναι πολλες οι ξαδερφες που σε ευχαριστουνε Ιβαν. Και κατι περαστικοι βαζελογαβροι.
Καζουρα για διοικητικα πρωτη φορα εφαγα...
Στρατηγε και τα κιτρινα αν φορεσεις, απο εμενα κακη κουβεντα δεν θα ακουσεις.
Λουτσοσκυλο μαρς.
Λουτσοσκυλο μαρς.
- These users thanked the author hawklord for the post (total 3):
- MikeStr4, Developer4, Patron
Μόλις το έμαθα
Ημέρα χαράς για τους απανταχού Ποκιτες και τους μισούς περίπου Παοκτσηδες
Αφού βρέθηκε ο φταίχτης για όλα τα μυρια κακά, περιμένουμε την απογείωση
Ημέρα χαράς για τους απανταχού Ποκιτες και τους μισούς περίπου Παοκτσηδες
Αφού βρέθηκε ο φταίχτης για όλα τα μυρια κακά, περιμένουμε την απογείωση
- These users thanked the author -keeper- for the post (total 4):
- Developer4, MikeStr4, Apil44, Dimitrisou
Ραζβανάρε μου εάν ο αντικαταστάτης αναμένεται να είναι ένα κράμα Αλόνσο Κορμπεράν τότε σε εκλιπαρώ ζήτα μέχρι και το τελευταίο ευρώ της αποζημίωσης για να αναγκαστεί να σε κρατήσει.

Αμέτρητες χαρές και πολλά επίπεδα πάνω η ομάδα στα χρόνια σου. Μακάρι ο αντικαταστάτης σου να κάνει έστω το 50% αυτών που έκανες εσύ για την ομάδα. Δεν ήσουν απλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πέρασαν σεζόν που ήσουν ο ΠΑΟΚ. Κρίμα που τη χρονιά που έγιναν ορθολογικές αλλαγές δε σε άφησαν να συνεργαστείς με αυτές.
Εις το επανιδείν ραζβαναρε! Ολοι ξέρουμε ότι εσύ θα το εγκαινιάσεις
Εις το επανιδείν ραζβαναρε! Ολοι ξέρουμε ότι εσύ θα το εγκαινιάσεις
Σοβαρά τώρα; σου έκαναν καζούρα για τον Ιβάν οι οπαδοί των ομάδων που οι ιδιοκτήτες τους βιάζουν το ποδόσφαιρο και τη λογική εδώ και δεκαετίες; οι οπαδοί που οι ιδιοκτήτες των ομάδων τους είναι ο Ηλιόπουλος, ο Μαρινακης και ο Αλαφούζος; κι εσύ τι; στεναχωρέθηκες; Σε πείραξε η καζούρα; ντράπηκες για τον Ιβάν; τι ακριβώς; και τι ακριβώς θέλεις να δηλώσεις με το σχόλιο σου; πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που ζούμεhawklord έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 13:55 Εδω παντως στη μαγευτικη Φιλαδελφεια ειναι πολλες οι ξαδερφες που σε ευχαριστουνε Ιβαν. Και κατι περαστικοι βαζελογαβροι.
Λουτσοσκυλο μαρς.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- george188, Iznogoud4, Unpsofable78