Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ έχουν αυξηθεί και κανείς παίκτης 34+ δεν μπορεί να τις καλύψει, εκτός κι αν είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Πρώτα απ' όλα οι παίκτες πρέπει να είναι καλοί αθλητές και να έχουμε πολλά προσόντα μαζεμένα: ανασταλτικά, οργανωτικά, επιθετικά.
Πρώτα απ' όλα οι παίκτες πρέπει να είναι καλοί αθλητές και να έχουμε πολλά προσόντα μαζεμένα: ανασταλτικά, οργανωτικά, επιθετικά.
Πρώτον, δεν υπάρχει περίπτωση με Ιβάν να γίνουμε πια βάζελος του Δώνη, έτσι θέλω να πιστεύω.marsantos έγραψε:Φιλαράκι Miles καλησπέρα. Μεγάλη κουβέντα αυτή. Ασε τον οσφπ που έκανε τις λοβιτουρες του. Παρε εμας και το βάζελο. Ο παο του Δωνη με Μπουζουκη, Χατζηγιοβαννη και Χουχουμη είναι δυνατόν να μας προσπερναγε; Δε μιλάω σε έναν αγώνα ή σε νοκ άουτ στο κύπελλο. Μιλαω για πρωτάθλημα.Miles έγραψε:Υπάρχει ένας μύθος ότι ανοίγουν ψαλίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο απλά με λεφτά. Από τη δεκαετία του 80, με την είσοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, κανένας δεν κατάφερε να ανοίξει την ψαλίδα. Το κατάφερε ο γαύρος με άλλα μέσα. Το ίδιο το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου βάζει όρια στο να ξεφύγει κάποιος από τους άλλους.
Σίγουρα ο καθένας μπορεί να βρει παραδείγματα και αντιπαραδειγματα για αυτό ίσως να μην έχει νόημα μια τέτοια κουβέντα.
Αυτό που δεν αμφισβητειται ομως είναι πως τα περισσότερα χρήματα σου δίνουν περισσότερες επιλογές.
Δεύτερον, όταν μιλάτε για άνοιγμα ψαλίδας και το κάνετε πολλοί, εγώ καταλαβαίνω κάτι, αν όχι σε μόνιμη διάρκεια, τουλάχιστον σε μεγάλη χρονική περίοδο, άνω των 3-4 χρόνων. Δεν μπορεί να γίνει αυτό.
«Έκλεισε στην Κόμο με 13 εκατομμύρια ευρώ ο Δουβίκας»! Σωτήρης Μήλιος.sdna
Είναι που γράφατε μερικοί φέρτε τον...

Είναι που γράφατε μερικοί φέρτε τον...

Λύρατζης, που βγαζει ματια στην μεγαλη Ναιμεγκεν. 7 συμμετοχές σύνολο 200΄ λεπτα.JohnDag έγραψε:Ρε συ Josh ποιος από τους νεαρούς που άξιζαν δεν έπαιξε;
Δεν είναι βασικός εδώ και 2 χρόνια ο Ντελιας;
Ο Κουλιε δεν πήρε την φανέλα σπίτι του από τα 18;
Στο πρώτο πρωτάθλημα δεν ήταν βασικοί μας εξτρέμ οι 20χρονοι Λημνιος-Ζαμπα.
Πέρα από τον Τζιμα που εντάξει δόθηκε δανεικός στα 18 στην Β Γερμανίας και κανένας δεν πιστεύω να περίμενε ότι θα φέρει προστάτη 22.5Μ μέσα στο εξάμηνο, ποιος άλλος είναι;
Σπάω το κεφάλι μου να βρω ΕΝΑΝ μαμημενο νεαρό που αδίκησε ο Ραζβαν και αφότου έφυγε από τον ΠΑΟΚ έκανε σοβαρή καριέρα και πραγματικά δεν μπορώ.
Μπορείς εσύ;
Κουλούρης,Μουτσινάς, Τζίμας τρία φορ που πουλήθηκαν με την μέθοδο δανεικός και αγύριστος. Ουεγκοντρόγκο και Τσιγγάρας δύο μέτρια αλλά χρήσιμα χαφ με τρεξίματα που αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να αντικατασταθούν.
Δεν υπάρχει Έλληνας παίκτης να έφυγε από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος κ να έπαιξε έστω σε ομάδα του ίδιου επιπεδου.νομιζω ούτε με ξένους έχουμε τέτοιο θέμα δεν κάνουμε τέτοια λαθη όπως π.χ η Νόριτς με τον Τζολη.το πρόβλημα μας είναι καθαρά η δυσκολία να διαλέξουμε παίκτες φοβούμενη το λάθος .νομίζω ότι ο Ιβάν έχει το σκάλωμα στο μυαλό του ,θέλει όταν δώσει 3 εκ για μεταγραφή να βγει ,δεν μπορεί να χωνέψει ότι γίνετε να πετάξει τα λεφτά στα σκουπίδια ,παντού γίνετε αυτό στον κόσμο εδώ ολόκληρη Ρεάλ έδωσε 100 εκ για τον Αζάρ για να τον βλέπει να πίνει μπύρες !
Και με 2,5 και με 3 μύρια μια χαρά έρχονται παίκτες έτοιμοι και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Εντάξει δεν θα ψάξεις στο Καμπιονάτο ή στην Πρέμιερ αλλά σε πιο υποτιμημένες αγορές.
Πάλι ξεσαλώσατε ρε κερατάδες .
Και όλα αυτά γιατί πουλήθηκε ο Τζιμας…
Λες και δεν μύριζε από το καλοκαίρι .
Miles δεν ξέρω τι λένε αλλοι και σε ποιους αναφέρεσαι και προφανώς δεν ξέρω τι ορισμό δίνουν. Άνοιγμα ψαλίδας θεωρώ την κατάσταση που θα προκύψει από μια παγιωμενη πολιτική των 3 αντιπάλων συνεχους αναβάθμισης του ροστερ με μεταγραφές παικτών σε παραγωγική ηλικία που κοστίζουν εκατομμύρια η κάθε μία ενώ εμείς αντίστοιχα θα κινούμαστε για παίκτες ελεύθερους ή με χαμηλό αντίτιμο ποιοτικούς μεν μεγαλύτερης ηλικίας δε.
Αυτό ουσιαστικά που βιώνουμε δλδ εδώ και 2 με 3 χρόνια και που καθιερώνεται σιγα σιγά και από τους 3 ανταγωνιστές μας.
Στο δικό μου μυαλό το μόνο αντίβαρο είναι ο προπονητής. Αν εκλείψει αυτός θα γίνει πιο φανερό το άνοιγμα.
Αυτό ουσιαστικά που βιώνουμε δλδ εδώ και 2 με 3 χρόνια και που καθιερώνεται σιγα σιγά και από τους 3 ανταγωνιστές μας.
Στο δικό μου μυαλό το μόνο αντίβαρο είναι ο προπονητής. Αν εκλείψει αυτός θα γίνει πιο φανερό το άνοιγμα.
Ettien26 έγραψε:Και με 2,5 και με 3 μύρια μια χαρά έρχονται παίκτες έτοιμοι και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Εντάξει δεν θα ψάξεις στο Καμπιονάτο ή στην Πρέμιερ αλλά σε πιο υποτιμημένες αγορές.
Θα πρέπει να αλλάξει ο προπονητής που θέλει 30+ και με βιογραφικό. Εάν πάμε σε πρωταθλήματα Ρουμανίας, Πολωνίας, Αυστρίας για να βρούμε Βαρέλα,Πριγιο και Σβαμπ. Ας παίρνουμε και κομμένους από μεγάλες ομάδες:Βιερίνια, Ζιβκόβιτς,Ακπομ & Σορετίρε. Παλιά είχαμε έναν κανόνα στις μεταγραφές: μεγάλα συμβόλαια σε βετεράνους αλλά ελεύθερους πχ Βερνουμπλ και αγορά μικρών πχ Αουγκούστο. Τώρα πάμε και παίρνουμε τον Τισουντάλι στα 31 με 2,5 εκ και τριετές με 1,4....
Τρόμος έγραψε:Κουλούρης,Μουτσινάς, Τζίμας τρία φορ που πουλήθηκαν με την μέθοδο δανεικός και αγύριστος. Ουεγκοντρόγκο και Τσιγγάρας δύο μέτρια αλλά χρήσιμα χαφ με τρεξίματα που αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να αντικατασταθούν.

- kataramenos5
Θα συμφωνήσω με την εξής υποσημείωση: δεν είναι όλο το ΠΟΚ μια κατηγορία.marsantos έγραψε:Miles δεν ξέρω τι λένε αλλοι και σε ποιους αναφέρεσαι και προφανώς δεν ξέρω τι ορισμό δίνουν. Άνοιγμα ψαλίδας θεωρώ την κατάσταση που θα προκύψει από μια παγιωμενη πολιτική των 3 αντιπάλων συνεχους αναβάθμισης του ροστερ με μεταγραφές παικτών σε παραγωγική ηλικία που κοστίζουν εκατομμύρια η κάθε μία ενώ εμείς αντίστοιχα θα κινούμαστε για παίκτες ελεύθερους ή με χαμηλό αντίτιμο ποιοτικούς μεν μεγαλύτερης ηλικίας δε.
Ο γαύρος φαίνεται να κινείται πλέον πολύ πιο άνετα στο ποδόσφαιρο γίγνεσθαι. Αν καταφέρει να βγουν κ αυτοί κ η Φόρεστ τσουλου, θα μιλάμε για ξεπεταγμα που δύσκολα άλλη ελληνική ομάδα μπορεί να καλύψει σε έναν οικονομικό κύκλο (δεδομένου ότι δεν έχουν τάσεις αυτοκτονίας σαν κι εμάς οι απόγονοι).
Βαζελος έχει τσεκ μπουκ καλό απ' ότι φαίνεται, σύντομα γήπεδο κ δημιουργεί hype. Το έχει για δεύτερος κ για τη ζαριά του πρέσβη. Θα δείξει...
Η Κούλα έχει νέο ιδιοκτήτη που προφανώς χρειάζεται το ποδόσφαιρο κ αυτό είναι θέμα.
Εμείς δεν ξέρω ...
Ακριβώς αυτό που λες λένε και οι άλλοι, υπερεκτιμάς και εξιδανικεύεις καταστάσεις των κάτω. Δεν έγινε ποτέ, για να γίνει τώρα, δεν έχουν την τεχνογνωσία και τα λεφτά - ούτε εμείς. Προσοχή σε αυτά που έγραψες και σου τόνισα.marsantos έγραψε:Miles δεν ξέρω τι λένε αλλοι και σε ποιους αναφέρεσαι και προφανώς δεν ξέρω τι ορισμό δίνουν. Άνοιγμα ψαλίδας θεωρώ την κατάσταση που θα προκύψει από μια παγιωμενη πολιτική των 3 αντιπάλων συνεχους αναβάθμισης του ροστερ με μεταγραφές παικτών σε παραγωγική ηλικία που κοστίζουν εκατομμύρια η κάθε μία ενώ εμείς αντίστοιχα θα κινούμαστε για παίκτες ελεύθερους ή με χαμηλό αντίτιμο ποιοτικούς μεν μεγαλύτερης ηλικίας δε.
Κάτσε τώρα που τραυματίστηκε ο Λισάνδρος Μαρτίνες μην μας πάρει και η Manchester τον Μιχαιλίδη.chri5ti9 έγραψε:Πάλι ξεσαλώσατε ρε κερατάδες .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 03 Φεβ 2025, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.