Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από nikos_algio »

Παιδιά η ΠΑΕ έχει αποδεδειγμένα ένα οικονομικό πλάνο που προσπαθεί να το εξυπηρετήσει στον μέγιστο βαθμό. Τονίζω ότι το πλάνο αυτό είναι οικονομικό και όχι ποδοσφαιρικό.

Το πλάνο εχει τη λογική της ελαχιστοποίησης του ρίσκου και την σταθερή (αλλά συνεχής) βελτίωση της λειτουργίας της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Την ώρα λοιπόν που και εγώ και όλοι εδώ μέσα λέμε ότι είναι ευκαιρία να ρισκάρεις για να μπεις στο ΤΣΟΥΛΟΥ, οι υπεύθυνοι φαίνεται να σκέφτονται κάπως πως να το πω "πιο επιχειρηματικά. Κάποτε με τον Βρυζα στο τιμόνι αν θυμάμαι καλά είχε πει μια ατάκα που μου είχε μείνει: "Αντι να φτιάχνουμε ομάδα με τα πιθανά έσοδα που θα έχουμε φέτος, θα πρέπει να τη φτιάχνουμε με τα έσοδα που είχαμε την προηγούμενη". Ναι ναι το ξέρω, πρόεδρος είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ και όχι ο Βρύζας η κάποιος άλλος αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν έχει λογική μια τέτοια στρατηγική.

Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο και να γίνω πιο κουραστικός αλλά αν θα μπορούσα να το μαζέψω κάπως εν συντομία θα έλεγα ότι το πλάνο είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε ένα σκαλί ως ομάδα και να μην ρισκάρουμε στην προσπάθειά μας να ανέβουμε 5 σκαλιά με τη μία (είσοδος στο ΤΣΟΥΛΟΥ) να φάμε κατραπακια αν δεν τα καταφέρουμε και εν τέλει να πέσουμε 5 σκαλιά (να μπούμε μέσα και να πουλήσουμε όλα τα ασημικά σε τιμή ευκαιρίας).
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Έσκασε συμφωνία με Λιβαγια ο τουιτερας.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Αυτός ο παπατζης του X γράφει ότι έκλεισε ο Λιβαγια.
Έχει ξεφτιλιστει πόσες φορές αλλά εκεί
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Μακαρι!
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

No Money no honey..

Θα πάμε για τον Αύγουστο αφού έχουμε περάσει 1-2 γύρους με το καλό.

Σαν την λαϊκή που πας το μεσημέρι για να ψωνίσεις φθηνά
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Πλεον κ εγω που ποτε δεν ημουν φαν του Λιβαγια,τον λιγουρευομαι σαν μακαροναδα οσο περνανε οι ωρες και οι μερες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έχει γράψει 102 διαφορετικά ονόματα. Μπρεθγουέιτ, Πέτκοβιτς, Λιβάγια, Αλκάθερ, της Παναγιάς τα μάτια.
Του π@ύστη ένας ίσως κλείσει. Δεν γίνεται να είσαι τόσο μυρωδιάς που να μην τον πετύχεις.

Εν τω μεταξύ μου αρέσει που ταγκάρει το ποστ που έκανε 29 Ιουνίου για Λιβάγια, ενώ εγώ πχ που είχα μόνο μία ενημέρωση και από τότε άλλη καμία, είχα γράψει πως ενδιαφερόμαστε για 2 φορ (ο ένας γνωστός μας) πριν από 2 μήνες. Χθες έγραψα και ποιοι ήταν.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Η διαφορά είναι ότι τώρα μιλάει για οριστική συμφωνία και μεταγραφή.29 Ιούνη έλεγε για προφορική συμφωνία μόνο με τον παίκτη. Για να δούμε αν θα ξεφτιλιστει πάλι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:Έχει γράψει 102 διαφορετικά ονόματα. Μπρεθγουέιτ, Πέτκοβιτς, Λιβάγια, Αλκάθερ, της Παναγιάς τα μάτια.
Του π@ύστη ένας ίσως κλείσει. Δεν γίνεται να είσαι τόσο μυρωδιάς που να μην τον πετύχεις.

Εν τω μεταξύ μου αρέσει που ταγκάρει το ποστ που έκανε 29 Ιουνίου για Λιβάγια, ενώ εγώ πχ που είχα μόνο μία ενημέρωση και από τότε άλλη καμία, είχα γράψει πως ενδιαφερόμαστε για 2 φορ (ο ένας γνωστός μας) πριν από 2 μήνες. Χθες έγραψα και ποιοι ήταν.
Επειδη ειμαι Κυροσκυλο, ειχε πει οτι Μπρεθγουειτ και Πετκοβιτς δεν υφιστανται. Αλκαθερ ειπε οτι υπαρχει επαφη κ Λιβαγια τον ειχε δωσει απο νωρις
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

nikos_algio έγραψε: Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο και να γίνω πιο κουραστικός αλλά αν θα μπορούσα να το μαζέψω κάπως εν συντομία θα έλεγα ότι το πλάνο είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε ένα σκαλί ως ομάδα και να μην ρισκάρουμε στην προσπάθειά μας να ανέβουμε 5 σκαλιά με τη μία (είσοδος στο ΤΣΟΥΛΟΥ) να φάμε κατραπακια αν δεν τα καταφέρουμε και εν τέλει να πέσουμε 5 σκαλιά (να μπούμε μέσα και να πουλήσουμε όλα τα ασημικά σε τιμή ευκαιρίας).
15 χρόνια κυνηγάμε το Τσου Λου. Πόσες κατραπακιές πια ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Τι σειρά έχει ο Λιβάγια στις επιλογές μας, για τη θέση αυτή?
4η ή 5η ???
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

panpangr77 έγραψε:Αυτοί την στιγμή έχουμε 19 ξένους ,στην λίστα έμεινε έξω ο Νασμπεργκ και ο Κουαλιατα. Φανερό ότι όταν έρθουν 2 με 3 προσθήκες ξένων θα μείνουν και άλλοι από έξω.
ο Γιαννούλης σίγουρα είναι να κλείσει Αουσμπουργκ?
Ποιος αλλος να μείνει απ.εξω? Γ αυτο χρειαζεται ενας ελληνας αριστερος μπακ. Ή ενας ελληνας εξτρεμ (Μασουρας). Ή ενας Πελκας.Τωρα ποιον θα βγαλεις για να βαλεις τον φορ π θα ρθει? Ποιον θα βγαλεις για να βαλεις τον χαφ που θα ρθει? Ποιον θα βγαλεις για να βαλεις τον εξτρεμ?
Δεν εγινε σωστος σχεδιασμος φέτος. Γ αυτο και δεν εχει νοημα στο κεφαλι μ ο δανεισμος Τζιμα. Επίσης δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο πως και γ αυτον τον λογο αργουν και οι μεταγραφές. Πως θα φερεις παιχτη αν δεν του διασφαλισεις οτι θα μπει στην ευρωπαικη λιστα? Ποιος ποιοτικος παιχτης θα ρθει χωρις να παιζει ευρωπη?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

aivas19 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Έχει γράψει 102 διαφορετικά ονόματα. Μπρεθγουέιτ, Πέτκοβιτς, Λιβάγια, Αλκάθερ, της Παναγιάς τα μάτια.

Επειδη ειμαι Κυροσκυλο, ειχε πει οτι Μπρεθγουειτ και Πετκοβιτς δεν υφιστανται. Αλκαθερ ειπε οτι υπαρχει επαφη κ Λιβαγια τον ειχε δωσει απο νωρις
Ρε τα αλλάζει διαρκώς. Πάμε για Αλκάθερ είχε γράψει ο μπετόβλακας. Ξεκάθαρα όπως στο γράφω.
"ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ BREATHWAITE.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ALCACER
"
Εσύ από αυτό κατάλαβες πως "υπάρχει επαφή";

Εδώ δες τι έγραψε 13 Ιουλίου:

"Του Λιβάγια έγινε περίπλοκο γιατί χάλασε του Τζέκο. Ο Ράκιτιτς δεν πολυψήνεται ειδικά με Γκατούζο και εκεί που πηγαίναν για πρωτάθλημα φέτος τώρα ψηφίζουν 1-4 στα πλέι-οφ. Παγωμένο είναι το θέμα."

Χώρια που έχει γράψει δυο φορές πως ο Μεϊτέ είναι ήδη στο αεροπλάνο και ο Μεϊτέ δεν έφτασε ποτέ.

Στην αρχή όταν είχε πετύχει τη μεταγραφή Καμαρά, είχα ψαρώσει και εγώ είναι η αλήθεια. Μετά κατάλαβα γιατί σούργελο μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο Ράφα δεν ήταν περυσι δεν θα είναι και φέτος
Σαστρε μπαμπά και Οττο παίζει 2 πλευρές
Επίσης και κεντζιορα παίζει δεξιά αν υπάρξει ανάγκη
Κανονικά μένει έξω και ο αντρε αλλά λογικά όχι
Ο Σαματτα έξω αν πάρεις φορ
Αν το φορ σου είναι στυλ λιβαγια μπορεί να την πληρώσει και κανένας μουργκ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

θα κάνω και εγώ ένα τουιτερ να βγάζω ονόματα από τον λοκω μου όλο και κάποιον θα πετύχω.

πείτε μερικά ονόματα για το account.

Επίσης....Ποιος λιβάγια ρε μάγκες... Αν είναι δυνατόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”