Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Μου είναι αδύνατο να καταλάβω πώς κάποιοι περίμεναν/επιζητούσαν/απαιτούσαν να έχει η ομάδα του Σεπτεμβρίου/ Οκτωβρίου την σημερινή εικόνα.
Μια ομάδα είναι ένα ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται... και η φετινή αφετηρία της ήταν πολύ χαμηλά.
Ακόμα και τώρα που δείχνει να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο έχει πολλά πράγματα που πρέπει να δουλέψει και να βελτιώσει.
Από την πρώτη μέρα έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και εξελίσσεται πατώντας πάνω σε αυτήν βάζοντας πινελιές ακόμα και αν υπάρχουν ελλείψεις συγκεκριμένων χαρακτηριστικών κ πληθώρας παικτών που μπορούν να ακολουθήσουν το πλάνο.
Ακόμα όμως και αυτός ο ΠΑΟΚ,από το σημείο εκκίνησης που ξεκίνησε φέτος,αν ήταν ομάδα του ποκ θα ήταν σήμερα πρώτος στην βαθμολογία
Μια ομάδα είναι ένα ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται... και η φετινή αφετηρία της ήταν πολύ χαμηλά.
Ακόμα και τώρα που δείχνει να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο έχει πολλά πράγματα που πρέπει να δουλέψει και να βελτιώσει.
Από την πρώτη μέρα έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και εξελίσσεται πατώντας πάνω σε αυτήν βάζοντας πινελιές ακόμα και αν υπάρχουν ελλείψεις συγκεκριμένων χαρακτηριστικών κ πληθώρας παικτών που μπορούν να ακολουθήσουν το πλάνο.
Ακόμα όμως και αυτός ο ΠΑΟΚ,από το σημείο εκκίνησης που ξεκίνησε φέτος,αν ήταν ομάδα του ποκ θα ήταν σήμερα πρώτος στην βαθμολογία
Αστο βρε ρενε, μην γυρναμε παλι στα ιδια αφου δεν προκειται να συμφωνησουμε...Η ομαδα καποια στιγμη τον Οκτωβριο εκανε στροφη 180 μοιρων στην αρχικη της φιλοσοφια,στις αρχικες τις αποφασεις.Δεν εξελιξε απλα τις αρχικες τις παθογενειες για να θεωρηθει φυσιολογικη εξελιξη.Επιμενω ομως,αστο να παει στο διαολο...
Φιλε δεν ειμαστε πρωτοι γιατι:Λεμεσος4 έγραψε:Δεν ειπα μπραβο;;; .Θα μπορουσε εύκολα φετος να ειναι το φαβορι για πρωτάθλημα. Πολύ ευκολα. Με τετοιο γαύρο και ενα.μετριο.βαζελο.με μια καλη αεχ.δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειμαστε πρώτοι.dragon έγραψε:Ο προπονητής ξέρει καλυτερα. Εδώ με Τέιλορ έφτασε στους 8 της Ευρώπης. Πες μια φορά ρε κυπριε ένα μπράβο χωρίς να χρειάζεται να υποδείξεις, στον κορυφαίο προπονητη της ιστορίας σου, τι να κανει ή τι έκανε λάθος. Μια φορά για το ξεκάρφωμα
1. Δεν ειχαμε και δεν εχουμε τους παικτες να στηριξουμε την ιστορια. Μην ξεχναμε οτι μεχρι τον Δεκεμβριο ο Ολιβειρα ηταν αστα να πανε. Σεντερφορ δεν ειχαμε και αλλαγη στο κεντρο δεν ειχαμε και στα μπακ μας ακομη και τωρα 2 εχουμε ενργους.
2. Δεν πηραμε τον Γεναρη εναν σεντερφορι και εναν χαφαρο ετσι ωστε να εχουμε λυσεις. Με λιγα λογια δεν υποστηριχθηκε το εγχειρημα.
3. Η διοικηση μας δεν παιζει το παιχνιδι που δυστυχως αποδιδει στην Ελλαδα. Εδω πηγε ο γαυρος στην λαμια και κανανε μπουλινγκ στο ρεφ 2 μερες πριν. Τι νομιζατε υπηρχε περιπτωση να χασει βαθμους? Και εμεις μας ζηταει συγνωμη η λιγδα, τον χτεσινο τον διαιτητη δεν θα τον ξαναφερουν φετος και θα παιζουμε με κατι σαν την φιλανδη αδελφη που μας σφυριξε στο βαζελοκουτο.
4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ και αλλων λιγδιαρηδων που να ειναι κοντα στα κεντρα των αποφασεων και να βγαζουν λαδι την ομαδα οταν κανει την στραβη.
5.Δεν ειμαστε ομαδα των αθηνων. Αν ειμασταν θα ειχαμε 2 βαθμους απο την τριπολη και κανα 5-6 ακομη (βλ. Πεναλτυ στο 95 με βαζελο που το εκανε αβαβα ο ρεφ με βαρ,οπως και με γαυρο στην τουμπα μια χαρα πεναλτυ στο 95 δεν εδωσε στην σφαλιαρα. βλ κιτρινες καρτες που τις τρωμε σαν στραγαλια ενω οι αντιπαλοι μας βλ.πχ Βαζελοκουρμπεληδες οσιες μαριες ειναι)
Αλλα στην τελικη να πανε να μαμηθουνε ολα αυτα. Θα τους πηδηξουμε ολους. Γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. Γερα να ειναι τα παιδια μας και θα τους ξεπατωσουμε ολους τους.
Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε.joshua έγραψε:Αστο βρε ρενε, μην γυρναμε παλι στα ιδια αφου δεν προκειται να συμφωνησουμε...Η ομαδα καποια στιγμη τον Οκτωβριο εκανε στροφη 180 μοιρων στην αρχικη της φιλοσοφια,στις αρχικες τις αποφασεις.Δεν εξελιξε απλα τις αρχικες τις παθογενειες για να θεωρηθει φυσιολογικη εξελιξη.Επιμενω ομως,αστο να παει στο διαολο...
Εξάλλου οι διαφωνίες είναι πιο παραγωγικες
Μια χαρά συζήτηση μπορεί να γίνει κι ας μη συμφωνήσουμε. Ποια είναι η αρχική φιλοσοφία που άλλαξε;joshua έγραψε:Αστο βρε ρενε, μην γυρναμε παλι στα ιδια αφου δεν προκειται να συμφωνησουμε...Η ομαδα καποια στιγμη τον Οκτωβριο εκανε στροφη 180 μοιρων στην αρχικη της φιλοσοφια,στις αρχικες τις αποφασεις.Δεν εξελιξε απλα τις αρχικες τις παθογενειες για να θεωρηθει φυσιολογικη εξελιξη.Επιμενω ομως,αστο να παει στο διαολο...
Ετσι για την κουβεντα. Εαν καταφερουμε να κρατησουμε Ινγκι,Κουλε, Ντελια, Ζιφκο και Κοταρ και δεδομενου οτι μενουν Νταντας, Ολιβειρα και Σβαμπ δεν πρεπει να ερθουν 4-5 ποιοτικοι παικτουρες να κανουμε και πορεια στην Ευρωπη του χρονου τωρα που ο Λουτσε το παει στο ποιο γρηγορο?
Νομιζω οτι η περσυνη πορεια βοηθησε πολυ στην εξελιξη της ομαδας και του προπονητη μας.
Νομιζω οτι η περσυνη πορεια βοηθησε πολυ στην εξελιξη της ομαδας και του προπονητη μας.
Πρωτον ξεχασα τον Νταγκλας και δευτερον
Μηπως δεν το πηγε στο ποιο γρηγορο ο Λουτσε αλλα απλα εχει τους παικτες νΑ το κανει?
Μηπως δεν το πηγε στο ποιο γρηγορο ο Λουτσε αλλα απλα εχει τους παικτες νΑ το κανει?
Tα εχουμε πει 100 φορες.Για τον Αγκουστο στο δεκα,για τους Σοαρες,Σαστρε που ηταν 16 παιχνιδια εκτος αποστολης και επεστρεψαν μονο οταν τραυματιστηκαν Τσαουσης,Λυρατζης και Βιερινια,για τον Κωνσταντελια που ενω ηταν ο κορυφαιος της προετοιμασιας πρωτο παιχνιδι βασικος πηρε τη 10η αγωνιστικη τη στιγμη που μεσοεπιθετικα ημασταν για κολυρια και διαφορα άλλα.Οσο και να θελουν καποιοι να κανουν το ασπρο μαυρο,το να πηγαινει ο Αγκουστο απο το 10 στο 6 δεν ειναι φυσικη εξελιξη της ομαδας, αλλα παραδοχη οτι κατι ειναι λαθος,κατι που φυσικα ειναι ευπροσδεκτο δεν ειναι κακο.Η ομαδα εφτασε να εχει για πανω απο 10 παιχνιδια επιθετικη συγκομιδη μικροτερη του ενος γκολ ανα παιχνιδι,πανω απο 10 παιχνιδια εκτος εδρας χωρις νικη,μια σειρα απο αρνητικα ρεκορ,μεχρι να γινουν 3-4 κινησεις καθοριστικες για τη συνεχεια.Δηλαδη τι θελατε να λεει ο οπαδος? Δεν πειραζει που παιζει ο Αγκουστο στο δεκα και δεν βλεπομαστε μεσοεπιθετικα,θα τη μαθει τη θεση,υπομονη?
δηλαδή όταν όλο το καλοκαίρι ο λουτσέσκου ζητούσε δεκάρι ήταν για να συνεχίσει να βάζει τον αουγκούστο εκέι?
ο ντέλιας επουδενί δεν ήταν ο καλύτερος της προετοιμασίας. έδειξε τα πολύ καλά του στοιχεία αλλά έδειξε και τις τότε αδυναμίες του.
καταγεγραμμένα είναι τα σχόλια εδώ μέσα που οι περισσότεροι συμφωνούσαν ότι μετά το 30λεπτο δεν έχει δυνάμεις.
παρακάτω η δήλωση του ίδιου που συμφωνεί
Η άμυνα σου αρέσει; Θεωρείς πως είσαι καλά εκεί;
“Το σίγουρο είναι πως έχω διάθεση να αμυνθώ. Το θέλω, ξέρω πόσο σημαντικό είναι. Αυτό που πρέπει να βελτιώσω είναι οι αθλητικές μου επιδόσεις. Αν αποκτήσω περισσότερες δυνάμεις μέσα από τα παιχνίδια, νομίζω πως θα τα πάω καλά και σε αυτό το κομμάτι”.
επίσης η συνέντευξη μπάτση δείχνει ότι δεν είναι αυτοί χαζοί και άμπαλοι.
Ποια είναι η προοπτική αξιοποίησης των ακαδημιών;
«Οι ακαδημίες δουλεύουν μεθοδικά και τα παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα έχουν προοπτικές γρήγορης ανέλιξης. Δεν είναι μόνον ο Κουλιεράκης, που επωμίστηκε από την αρχή της σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο στην ομάδα παίζουν κι άλλα παιδιά, όπως ο Λύρατζης.
Εξαιρετική περίπτωση είναι και ο Κωνσταντέλιας, που έχει τα φόντα να προβιβαστεί και να γίνει πρωταγωνιστής στην πρώτη ομάδα. Πρόκειται για ένα παιδί με τρομερή ποιότητα, έναν μοντέρνο παίκτη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, πλην αυτής του σέντερ φορ. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα αποτελέσει στόχο μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού. Στον ΠΑΟΚ δείχνουμε εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες και αυτή η νοοτροπία μου αρέσει πολύ.
επίσης μία τεράστια αλλαγή είναι το σέντερ φορ.
ο ολιβέιρα μεχρι τουλάχιστον μέσα οκτωμβρίου δεν πατούσε καθόλου καλά. Σήμερα είναι ο παίκτης που βασίζεται όλο το πλάνο ανάπτυξης της ομάδας.
ο ντέλιας επουδενί δεν ήταν ο καλύτερος της προετοιμασίας. έδειξε τα πολύ καλά του στοιχεία αλλά έδειξε και τις τότε αδυναμίες του.
καταγεγραμμένα είναι τα σχόλια εδώ μέσα που οι περισσότεροι συμφωνούσαν ότι μετά το 30λεπτο δεν έχει δυνάμεις.
παρακάτω η δήλωση του ίδιου που συμφωνεί
Η άμυνα σου αρέσει; Θεωρείς πως είσαι καλά εκεί;
“Το σίγουρο είναι πως έχω διάθεση να αμυνθώ. Το θέλω, ξέρω πόσο σημαντικό είναι. Αυτό που πρέπει να βελτιώσω είναι οι αθλητικές μου επιδόσεις. Αν αποκτήσω περισσότερες δυνάμεις μέσα από τα παιχνίδια, νομίζω πως θα τα πάω καλά και σε αυτό το κομμάτι”.
επίσης η συνέντευξη μπάτση δείχνει ότι δεν είναι αυτοί χαζοί και άμπαλοι.
Ποια είναι η προοπτική αξιοποίησης των ακαδημιών;
«Οι ακαδημίες δουλεύουν μεθοδικά και τα παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα έχουν προοπτικές γρήγορης ανέλιξης. Δεν είναι μόνον ο Κουλιεράκης, που επωμίστηκε από την αρχή της σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο στην ομάδα παίζουν κι άλλα παιδιά, όπως ο Λύρατζης.
Εξαιρετική περίπτωση είναι και ο Κωνσταντέλιας, που έχει τα φόντα να προβιβαστεί και να γίνει πρωταγωνιστής στην πρώτη ομάδα. Πρόκειται για ένα παιδί με τρομερή ποιότητα, έναν μοντέρνο παίκτη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, πλην αυτής του σέντερ φορ. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα αποτελέσει στόχο μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού. Στον ΠΑΟΚ δείχνουμε εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες και αυτή η νοοτροπία μου αρέσει πολύ.
επίσης μία τεράστια αλλαγή είναι το σέντερ φορ.
ο ολιβέιρα μεχρι τουλάχιστον μέσα οκτωμβρίου δεν πατούσε καθόλου καλά. Σήμερα είναι ο παίκτης που βασίζεται όλο το πλάνο ανάπτυξης της ομάδας.
Να πω και κατι αλλο.Οι αντιδρασεις του κοσμου σε μια μεγαλη ομαδα οταν φυσικα αυτες κυμαινονται σε φυσιολογικα ορια και οχι αναρθρες κραυγες ειναι part of the process.Αλοιμονο αν σε μια ομαδα που δεν παει καλα ο κοσμος βρισκεται σε κατασταση νιρβανας και λεει δεν μαμιεται μωρε...
Υ.Γ Δεν ηταν ετοιμος ο Κωνσταντελιας και ηταν ετοιμος ο Μπισεσβαρ και μεσα σε 2 μηνες ο Κωνσταντελιας εγινε ξαφνικα ετοιμος και πλεον κοστολογειται 15 μυρια...Ελα αστο χεστο μια χαρα ειμαστε πλεον,ας το απολαυσουμε δεν εχει νοημα.Για τον Ολιβειρα συμφωνω 100%,οπως επισης ειναι προφανεις και οι ευθυνες της διοικησης για τη μη ενισχυση σε καιριες θεσεις.Δεν ειπε κανεις οτι μονο ο Λουτσεσκου εφταιγε για την εικονα στην αρχη της χρονιας.
Υ.Γ Δεν ηταν ετοιμος ο Κωνσταντελιας και ηταν ετοιμος ο Μπισεσβαρ και μεσα σε 2 μηνες ο Κωνσταντελιας εγινε ξαφνικα ετοιμος και πλεον κοστολογειται 15 μυρια...Ελα αστο χεστο μια χαρα ειμαστε πλεον,ας το απολαυσουμε δεν εχει νοημα.Για τον Ολιβειρα συμφωνω 100%,οπως επισης ειναι προφανεις και οι ευθυνες της διοικησης για τη μη ενισχυση σε καιριες θεσεις.Δεν ειπε κανεις οτι μονο ο Λουτσεσκου εφταιγε για την εικονα στην αρχη της χρονιας.
Υπαρχει μια στιγμη που γινεται το κλικ...που ολοκληρωνεται μια προετοιμασια ενος παικτη...και εχει τα εφοδια να μπει και να πρωταγωνιστησει...
Δεν εγινε ξαφνικα παικτης ο Κωνσταντελιας...αλλα μεσα σε μια σειρα αρκετων ετων δουλειας...καποια στιγμη ερχεται το πληρωμα του χρονου...
Με την λογικη των 2 μηνων που λες θα βγει και ενας αλλος και θα πει ...ε και πριν 2 μηνες δεν ηταν ετοιμος;;; και πριν τους 2 αυτους μηνες δεν ηταν ετοιμος;;; και πριν αυτους τους 2 μηνες των 2 μηνων δεν ηταν ετοιμος;;;; και ουτο καθ εξης...και θα πεταχτει στο τελος και καποιος μπρουκλης και θα πει...ε καλα και στα 15 δεν ηταν ετοιμος και δεν τον εβαζαν να παιξει;
Δεν εγινε ξαφνικα παικτης ο Κωνσταντελιας...αλλα μεσα σε μια σειρα αρκετων ετων δουλειας...καποια στιγμη ερχεται το πληρωμα του χρονου...
Με την λογικη των 2 μηνων που λες θα βγει και ενας αλλος και θα πει ...ε και πριν 2 μηνες δεν ηταν ετοιμος;;; και πριν τους 2 αυτους μηνες δεν ηταν ετοιμος;;; και πριν αυτους τους 2 μηνες των 2 μηνων δεν ηταν ετοιμος;;;; και ουτο καθ εξης...και θα πεταχτει στο τελος και καποιος μπρουκλης και θα πει...ε καλα και στα 15 δεν ηταν ετοιμος και δεν τον εβαζαν να παιξει;
Και δύο μήνες πριν δεν μπορουσε να παίξει σε μια εουπεν ?
Από κει και πέρα όσον αφορά τον προπονητή, για το δικό μας επίπεδο δεν υπάρχει ο τέλειος προπονητής.
Αλλά όταν έχεις τον λουτσέσκου είναι σαν να έχεις τον βιερίνια 24 χρόνων και να χαλιέσαι και να γκρινιάζεις γιατί δεν βγαίνει σαν κρυφός κυνηγός στο γκολ με κινήσεις χωρίς την μπάλα και γιατί δεν έχει την τελική ταχύτητα του Γκάρυ.
Η κριτική για τον οποιονδήποτε στην ομάδα είναι επιτακτική.
Το ξέσκισμα όμως και η αναμονή στη γωνία κάθε λάθους ή κάθε αρνητικού αποτελέσματος για να βγάλε κάποιος τα εσώψυχα του πάνω του... όχι δεν είναι αποδεκτή για τον συγκεκριμένο προπονητή για εμένα.
Από κει και πέρα όσον αφορά τον προπονητή, για το δικό μας επίπεδο δεν υπάρχει ο τέλειος προπονητής.
Αλλά όταν έχεις τον λουτσέσκου είναι σαν να έχεις τον βιερίνια 24 χρόνων και να χαλιέσαι και να γκρινιάζεις γιατί δεν βγαίνει σαν κρυφός κυνηγός στο γκολ με κινήσεις χωρίς την μπάλα και γιατί δεν έχει την τελική ταχύτητα του Γκάρυ.
Η κριτική για τον οποιονδήποτε στην ομάδα είναι επιτακτική.
Το ξέσκισμα όμως και η αναμονή στη γωνία κάθε λάθους ή κάθε αρνητικού αποτελέσματος για να βγάλε κάποιος τα εσώψυχα του πάνω του... όχι δεν είναι αποδεκτή για τον συγκεκριμένο προπονητή για εμένα.
Ρε παιδια με τη Λεφσκι επαιξε βασικος ο Κοουαλιατα...Ειχε λιγο θολωμενο μυαλο στην αρχη της χρονιας ο Λουτσεσκου.εμοιαζε να μην πιστευει στο προτζεκτ της ομαδας, κυριως γιατι δεν ειχε την ενισχυση στα δικα του προτυπα και θελω.Εφτασε να παρακαλαει τον Μπισεσβαρ να επιστρεψει και τον Σβαμπ να ανανεωσει.Δεν ειναι παραλογο,ανθρωπινο ειναι.Καποια στιγμη οταν ειδε οτι οδευαμε σε αδιεξοδο το ειδε αλλιως το εργο και επειδη καλος προπονητης ειναι,αυτο πρεπει να ειναι καποιος εμπαθης για να το αρνηθει,καταφερε να εξελιξει την ομαδα και να την εχει φτασει σε ενα πολυ καλο σημειο.Τοσο απλα για μενα.
Η ερώτηση είναι είχε λίγο θολωμένο μυαλό ή πιέστηκε λίγο παραπάνω ώστε να χρησιμοποιήσει καποιους παικτες.
Δεν ξέρω αν πίστευε στο πλάνο ή όχι ( το πιθανότερο όχι).
Δεν δέχομαι ότι αυτός κ το τιμ του δεν είδαν πόσο πίσω ήταν ο κουαλιατα
Δεν ξέρω αν πίστευε στο πλάνο ή όχι ( το πιθανότερο όχι).
Δεν δέχομαι ότι αυτός κ το τιμ του δεν είδαν πόσο πίσω ήταν ο κουαλιατα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 20 Φεβ 2023, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
E δεν νομιζω να του ειπε κανεις πρεπει να βαλεις τον Κουαλιατα απο το πρωτο παιχνιδι...Αλωστε και η συνεχεια δεν εδειξε κατι τετοιο.Ενα παιχνιδι δεν μπορει να αποτελει δειγμα.