PAOK_Antarctica έγραψε:Τυχεροί οι ρουληδες, θα δουν από κοντά τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Έτσι.
PAOK_Antarctica έγραψε:Τυχεροί οι ρουληδες, θα δουν από κοντά τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Και ποιος είπες ότι θέλουν να ηρεμήσουν τα πράγματα...?Minority4 έγραψε:Είναι δυνατόν να πήραν αυτήν την απόφαση ;
50% πριν το ντέρμπι μετά απ'όλα αυτά τα σκηνικά ;
Είναι σοβαροί οι άνθρωποι ;
Ετσι θα ηρεμήσουν τα πράγματα ;
Τελείως ηλίθιοι κι επικίνδυνοι.
Αυτό ακριβώς είναι το δικαστικό - νομικό σύστημα στην Ελλάδα εδώ και 200 περίπου χρόνια.Montrealiotis έγραψε:Ναι ρε….
Αλλά τη γελοιότητα είναι αυτή;;;
Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά για να γίνει έφεση δεν πρέπει να υπάρχει και λόγος;
Ο λόγος ποιος είναι; Δεν μ αρέσει η ποινή;
Και τι λέει ο δικαστής; Ο προηγούμενος ήταν μ@λ@κ@ς, όποτε εγώ θα σου βάλω άλλη ποινή γιατί όπως λες έπιασε μόνο λίγο το αριστερό; Ή το δεξί, δεν θυμάμαι. Μην λέω και ανακρίβειες.
Καραγκιοζιλίκια
Ο κανονισμός τι αναφέρει ?aivas19 έγραψε:Νικας 0-3 και τους προσκαλεις να βαλουν τα πανο εκει που πρεπει
Σε μια ευνομούμενη χώρα ο διαιτητής θα ζητήσει να κατέβουν τα υβριστικά πανό ή σε αντίθετη περίπτωση θα διακόψει τον αγώνα υπέρ της θιγόμενης ομάδας. Τώρα στη Νο 2 χώρα σε διαφθορά στην Ευρώπη δε ξέρω τι γίνεται...ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο κανονισμός τι αναφέρει ?aivas19 έγραψε:Νικας 0-3 και τους προσκαλεις να βαλουν τα πανο εκει που πρεπει
Εννοώ ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να ζητήσει να αποσυρθούν για να αρχίσει ?
Οχι φιλε potamda δεν ισχυει πιστευω αυτο που λες. Απλα το αυριανο ματς εγω προσωπικα το θεωρω πολυ σημαντικοτερο. Μετα θα δουμε και της Κυριακηςpotamda έγραψε:Επειδή εισπράττω ένα κλίμα ότι δε μας ενδιαφέρει και πολύ το παιχνίδι κι ότι έτσι κι αλλιώς δεύτεροι θα είμαστε, να θυμίσω πως σε περίπτωση νίκης μας ο Σκωληξ είναι 90% εκτός εξάδας αν δεν του επιστραφούν οι βαθμοί, ενώ ακόμα κι αν του επιστραφούν θα δυσκολευτεί πολύ να μπει.
Επιπλέον θα αποκτήσει πολύ ενδιαφέρον και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ των αδελφών σωματείων, όπου πιθανόν θα καίγονται και οι δύο για βαθμούς. Οπότε τότε με οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είμαστε κερδισμένοι σε πολλά επίπεδα.
Και στους προηγούμενους αγώνες απέναντι τους με ένα νεφρό παίζαμε πάλι; Είναι δουλεια των κεφαλιων και κυρίως του αρχηγού να μην κατέβουμε για ισοπαλίες και έλα μωρέ για μια ακόμη φορά.icue έγραψε:Στον πρωτο γυρο δεν εφταιγε η νοοτροπια. Ηταν εκεινα τα 3 ματς που παιζαμε με ενα νεφρο.
Ναι, είναι αλήθεια αυτό, αυτοί προετοιμάζονται όλη τη χρονιά για τα 4 ματς (βάζω και τα πλέι-οφ) μαζί μας, έχουν και την πολυτέλεια να ξεκουράζονται σε άλλα 4 (ξέρετε ποιά). Βασικά μπορούν να ξεκουράζονται και ένα μήνα πριν τους μεταξύ μας αγώνες αν γουστάρουν, εμείς δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες.PAOK_Antarctica έγραψε:Προφανώς τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι απείρως σημαντικότερα από αυτό, τι συζητάμε τώρα.
Επειδή αυτοί έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους τα ματς με τον μεγάλο ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο.
Απόλυτα σωστός.PAOK_Antarctica έγραψε:Προφανώς τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι απείρως σημαντικότερα από αυτό, τι συζητάμε τώρα.
Επειδή αυτοί έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους τα ματς με τον μεγάλο ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο.