ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Περιπτερος »

bane1980 έγραψε:
danirifle έγραψε:ναπολιτάνε, η λίβερπουλ πούλησε τον κουτίνιο και πήρε βαν ντάικ και άλισον
έχασε τον αστέρα της, αλλά κάλυψε τα χρόνια κενά σε 2 σημαντικές θέσεις

εγώ είμαι ευχαριστημένος αν με τα λεφτά του γιαννούλη, κρατήσεις τον τσέχο (μεγάλη ευκαιρία) και πάρεις και ένα χαφ ή έναν τέρμα αξίας
Δεν θα γίνει αυτό δυστυχώς. Από τα λεφτά του Γιαννούλη θα πρέπει να πάνε πολλά στο ffp. Εάν γίνουν 1-2 ακόμα πωλήσεις, και 1-2 δανεισμοί/αναχωρήσεις, τότε ίσως.
Ελπίζω η καραμέλα να είναι χωρίς ζάχαρη.
Απλά: δεν θέλει ο Σαββίδης. Nα τελειώνουμε με το έργο. Ούτε καν προειδοποίηση δεν έχουμε δεχθεί από την UEFA. Απλά παρακολουθούσαν.
Στο κάτω-κάτω υπάρχουν και ελεύθεροι παίκτες.

Ισως στον σχεδιασμό της ομάδας να μετέχει και ο Τίγρης που θέλει πρωτάθλημα με την Αγιασοφιά ... .
Η ομάδα με 13-14 παίκτες που στέκονται στην λίγδα, με συνεχείς πωλήσεις βασικών και μιλάμε για εάν και εφόσον ... .
Απλά να μας το πούνε να το ξέρουμε, όχι στόχος πρωτάθλημα, σεντόνια και τραπέζια για το κύπελλο του CL ... .
Την εποχή που δώσαμε τον Σάλπι ή τον Βιερίνια μου θυμίζει το σκηνικό, καθώς πάλι πουλάμε και αρ. μπακ. .
Ο βάζελος με τι ffp παίρνει παίκτες ; ο σκώληκας ;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

GiorgosAtha έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Κατάλαβα πολύτραυματίας...
Ενώ ο Σταφ... ταυρί! :mrgreen:

https://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/ ... -1-1136816

ΥΣ. Mitsos... εννοείτε πως κάνω χαβαλέ
Εννοείται καμία παρεξήγηση!

Απλά για τον Σταφ έχω εξηγήσει πως τον θέλω και για έξωαγωνιστικους λόγους

Τεσπα ας έρθει όποιος είναι να έρθει μια φορά έγκαιρα..
Μην φτάσουμε πάλι μέχρι την άλλη εβδομάδα και να συζητάμε αν προτιμάμε τον Φεραρι ή τον Σταφ..
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση ..
Η Νοριτς που κάνει πρωταθλητισμό στη τσαμπιονσιπ επενδύει 8,5εκ για Αρ. Μπακ
Ο ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα ποσά και σε τι μπακ πρέπει να επενδύσει;;;

Εγώ τα τελευταία 15 χρόνια από μπακ πρωταθλητισμού θυμάμαι μόνο Βιεϊρίνια, Λίνο και Ματος . Οι υπόλοιποι που πέρασαν απλά πέρασαν ..
Και όταν θες να κανείς πρωταθλητισμό τα μπακ πρέπει να συμμετέχουν στην ανάπτυξη και στην παραγωγή . Πως θα διασπάσεις τα λεωφορεία ;;;; Ποιος Φεράρι τώρα σοβαρά ;; Τέτοιους παίκτες έχουμε ένα τσουβάλι ...
Μετά θα λέμε δεν μας κάνει ο αντριγια και ο κάθε αντριγια που δεν μπορεί να διασπάσει μια πολυπρόσωπη άμυνα μόνος του ...
Εν ολίγοις τέτοια μπακ τα χρυσοπληρώνεις ή σου κάθονται λαχεία όπως Λίνο ή Ματος .

Και επειδή η ομάδα δεν με έχει πείσει ότι μπορεί να αντικαταστήσει τέτοιες απώλειες παικτών και στα λαχεία δεν μας θεωρώ ιδιαίτερα τυχερουσ είμαι πολύ ανήσυχος .. θέλω να πιστεύω ότι ο Παμπλο θα βοηθήσει σε αυτό αλλά δυστυχώς πάμε σε ένα ακόμα μακροχρόνιο πρότζεκτ. Έτσι όπως πάει η ομάδα όχι του χρόνου αλλά 2 χρόνια δε φτάνουν για φτιαχτεί και με δέσει η ομάδα .

Αυτά τα καίμε τώρα το πρωτάθλημα και του χρόνου θα το πάρουμε ειναι ουτοπικά. Εδώ δε μπορούμε να φτιάξουμε ένα κορμό παικτών . Πάνω σε ποιους θα χτίσει κι αυτός ο δόλιος ο Παμπλο; Οι κρμντσικ αντριγια φευγάτοι , οι τέρματαδες για πουλο, στο κέντρο θελουμε τους βασικούς κι αυτοί να είναι αναπληρωματικοί κλπ κλπ ... Σε ποιον θα στηριχτούμε ; Στον ουαρντα που είναι ασόβαρος; Στον μουργκ ; Στο παιδί τον Τζολη μέχρι να καεί κι αυτός ; Στον Φεράρι; Σε ποιον ρε γμτ ;
Συγνώμη για το σεντόνι αλλά νιώθω ότι η ομάδα μπαίνει συνεχώς σε ένα φαύλο κύκλο .
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πάντως η ομάδα στερεύει από Έλληνες παίκτες και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βρε κλείστε τον Ζαγαρίτη
Μενει ελευθερος, 150-180 το χρόνο ζητάει
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

sourmenetes έγραψε:
sotos26 έγραψε:Βέβαια... να γράψω ότι μετά τον Κλάους δε δίνει χρήματα σε Έλληνες για ανανεώσεις απ’ότι φαίνεται. Και ο κάθε Έλληνας παίχτης βλέπε Λημνιός, Πέλκας, Γιανκούλης γιατί να θέλουν να κάτσουν να παίζουν με τα μισά από πολύ πιο μέτριους ξένους παίχτες που τώρα πλέον ούτε παίζουν στην ομάδα. Αν θες να έχεις και μια πιο Ελληνική ομάδα θα πρέπει να τους πληρώνεις σωστά και να ανανεώσεις στην ώρα τους.
Γιατί έχασες κανέναν παιχταρά;;;

Απλά βρίσκουν καλύτερα λεφτά και φεύγουν.

Και τον πέλκα αν δεν τον κράταγε ο λουτσεσκου ένα 7αρι θα το επαιρνες

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σχετικά είναι όλα, εμένα μου άρεζε πολύ ο Πελκινιο που αν ήταν Βραζιλιάνους ξέρω γω θα λέγαμε αμάν αμάν. Αλλά στο κάτω κάτω είναι πρακτικό το θέμα, πρέπει να έχεις ένα κορμό με Έλληνες παίχτες που τον συμπληρώνουν πολύ καλοί ξένοι αστέρες όχι μέτριο καλοί ακριβοπληρωμένοι ξένοι. Μη πάμε μακριά, όλες οι μεγάλες ξένες ομάδες αυτό κάνουν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

john4serres έγραψε:Βρε κλείστε τον Ζαγαρίτη
Εχουμε δειξει οτι δε χτυπαμε παικτες ποκ οταν εχουν προβλημα
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

PAOK_Antarctica έγραψε:Πάντως η ομάδα στερεύει από Έλληνες παίκτες και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό.
Μεγάλο θέμα αυτό ...
επόμενος είναι ο πασχαλακης ...
Άβαταρ μέλους
tzabi

Δημοσίευση από tzabi »

Δίνεις τον Λύραντζη ελεύθερο στον Βάζελο, δίνεις και 500 χιλιάρικα σε αυτούς, κάνεις το κέφι του Αλαφούζου και παίρνεις Ζαγαρίτη. Μετά παίρνεις και Φεράρι για αλλαγή Ζαγαρίτη.. Με 1 εκατομύριο κάλυψες την θέση για 4 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzabi την Παρ 15 Ιαν 2021, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν αποφασίζαμε να πάμε για Ζαγαρίτη θα πηγαίναμε μόνο μέσω αφραγκούζου.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Όντως, η ομάδα χρειάζεται περισσότερους Έλληνες. Παραδοσιακά το περισσότερο κράξιμο το τρώνε οι γηγενείς, οπότε χρειάζονται κάμποσοι για να μοιράζονται το βάρος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

danirifle έγραψε:
bane1980 έγραψε:
danirifle έγραψε:ναπολιτάνε, η λίβερπουλ πούλησε τον κουτίνιο και πήρε βαν ντάικ και άλισον
έχασε τον αστέρα της, αλλά κάλυψε τα χρόνια κενά σε 2 σημαντικές θέσεις

εγώ είμαι ευχαριστημένος αν με τα λεφτά του γιαννούλη, κρατήσεις τον τσέχο (μεγάλη ευκαιρία) και πάρεις και ένα χαφ ή έναν τέρμα αξίας
Δεν θα γίνει αυτό δυστυχώς. Από τα λεφτά του Γιαννούλη θα πρέπει να πάνε πολλά στο ffp. Εάν γίνουν 1-2 ακόμα πωλήσεις, και 1-2 δανεισμοί/αναχωρήσεις, τότε ίσως.
αδερφέ, αυτό το φφπ μόνο πάνω από τον δικό μας λαιμό κρέμεται?
ειλικρινά απορώ
δηλαδή όλες οι άλλες ομάδες είναι κομπλέ λογιστικά;
γιατί μόνο τον ΠΑΟΚ βλέπω να πουλάει αναγκαστικά τους καλύτερους παίχτες του
O καβουριας τι πρόβλημα να έχει με τα 300-400άρια συμβόλαια; πούλησε και το πουλί τον τερματά, πούλησε και 1-2 άλλους, λάδι.
Καλά για το χοντρό, δεν μιλάμε.
Η ζέλα; με τα πιτσιρίκια;
Η φιλιππινέζα; με τα ban και τους επιδοτούμενους "ελεύθερους" και "δανεικούς και αγύριστους"
Ποιος άλλος μένει;
Εκτός εάν εννοείς και εκτός Ελλάδος, όπου πραγματικά δεν παρακολουθώ για να ξέρω.

Και ναι, μου φαίνεται λογικό εμείς να έχουμε το τεράστιο θέμα, όταν μέχρι τώρα ό,τι πουλούσες το σκότωνες κυρίως σε "άστοχες" επιλογές. Μην κάνουμε πάλι τη σούμα για Εσίτι, Αουγκούστο, Στοχ, Τσόλακ, και πιο πίσω Μουλέν κλπ. Συν τα γούστα με ανενεργούς του 1,5 συν εφορία το χρόνο, συν Ευρώπες bye bye, πρέπει πραγματικά να φτάσαμε στο όριο με χοντρή τρύπα. Οπότε ναι, (ξε)πουλήσαμε τα ασημικά, και ελπίζω με αυτή την περίπτωση να καθαρίζουμε.

ΥΓ. Πρίγιο και τώρα Γιαννούλης δεν είναι ξεπούλημα πάντως. Πιο παλιά Γκάρυ και Μακ ήταν οκ και Λούκας οπως απεδείχθη στη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Μιλάμε για 2 Τ.Δ. που θεωρήσαμε ότι υποεκτίμησαν το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και έφεραν παίκτες που δεν μπορούν να σταθούν.
Είναι απλά διαπίστωση εκ του αποτελέσματος.
Και εάν δεν είναι λάθος, αλλά σκόπιμη ενέργεια ;
Εάν υπάρχει κάποιο περίεργο κίνητρο και δεν είναι απλά άσχετοι, κακοί κλπ. ;

Απλές είναι οι λύσεις Ιβάν Σαββίδη:
α. Τα κλειδιά του αγωνιστικού / μεταγραφικού στον Πάμπλο. Κόβω το χέρι μου ότι αποκλείεται να σου φάει ούτε ένα ρούβλι.

β. Τα κλειδιά του διοικητικού στον Κυρ. Κυρ. που δείχνει επίπεδο και σοβαρότητα.

γ. Διαρροή του ποσού του διαθέσιμου μπάτζετ (αν υπάρχει) για να μην τρελαινόμαστε και να μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο γκανέζος δεν μ'αρέσει καθόλου. Γενικά από αυτούς που έχουν γραφτεί εδώ μέσα προτιμώ με τη σειρά
1. ζαγαρίτη
2. σταφυλίδη
3. φερράρι
4. μπαμπα

Όμως ακόμα και ο Ζαγαρίτης δεν είναι ακόμα για βασικός.
Αντίθετα, με ψήνουν οι αριστεροί μπακ που ακούστηκαν για τον γαύρο. Ο Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε και ο Τζόναθαν Σίλβα της Λεγκανές. Έτοιμοι παίκτες σε καλή ηλικία.

Η έκπληξη για μένα είναι να αποκτηθεί δεξί μπακ (που αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει προεργασία) και να πάει ο Βιειρίνια αριστερά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Dimg4 έγραψε:
Εχουμε δειξει οτι δε χτυπαμε παικτες ποκ οταν εχουν προβλημα
Όντως, αλλά άλλο πάλι και τούτο...
Τι φάση δηλαδη;
Οτι να σεβαστούμε τη δυσκολία τους χάριν της στήριξης του αφραγκοτέτοιου στον πόλεμο με την ΕΟ;
Δεν είναι ηθικό και τίμιο, όταν μας είχαν ξεψαχνίσει τόσα χρόνια αυτοί;

Γιατί να είναι κακό για τη ζέλα; Από τον να τον χάσει ελεύθερο, θα πάρει και φράγκα, θα πάρει και κανα παίκτη να ψηθεί. Κέρδος τους θα είναι. Οτι τι; θα στραβώσουν οι ζελοι οπαδοί που ο ΠΑΟΚ τους παίρνει τα ταλέντα τους; και τι; θα κάνουν αποχή από το γήπεδο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”