Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
-
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Η Ιβάν δεν εμφανίζεται, η επίσημη ΠΑΕ βγάζει μια ανακοίνωση της πλάκας να χαμε να λέγαμε, οι σύνδεσμοι καμιά απολύτως ανακοίνωση....τι να πω. Και εμείς έχουμε να υποστούμε το δούλεμα των γαυρων.
Το δούλεμα απ τα δίποδα του χαβουζοβοθρολιμανιστάν και των υποκαταστημάτων κι εδώ και παντού στ @@ μου!
Αυτή η γαμημένη η ρετσινιά, για την ομάδα μας και για όλα όσα αντιπροσωπεύει, 94 χρόνια τώρα, με πονάει!
Αυτή η γαμημένη η ρετσινιά, για την ομάδα μας και για όλα όσα αντιπροσωπεύει, 94 χρόνια τώρα, με πονάει!
- PAOK_Antarctica
Ολόκληρο ξενοδοχείο αγόρασε, τι άλλο θες;iasoiako έγραψε:Γιατί δεν εμφανίζεται ο Ιβάν δεν καταλαβαίνω.
Ξέρει κανείς?
Γιατί δεν εμφανίζεται ο κ.Δούρος ; Να βγει ο κ.Δούρος να πει την αλήθεια.
Παρτε τον κ.Δούρο στο τηλέφωνο.
Παρτε τον κ.Δούρο στο τηλέφωνο.
- paok re niamou
Και να βγει να πει ΤΙ ?
Αυτα που θα ηθελε, δεν επιτρεπεται να τα πει.
Να βγει να πει Σαλια, δεν θα το ηθελε πιστευω κανεις μας.
Το δουλεμα απο αθηνεζους παει συννεφο, η ρετσινια θα μεινει για παντα.
Ειναι πολυεπιπεδη η μαχη και δεν εγινε τιποτα τοσο καιρο ωστε να κραταμε και εμεις καποιους γερα, ωστε να ειναι τα πουτανακια μας.
Αυτα που θα ηθελε, δεν επιτρεπεται να τα πει.
Να βγει να πει Σαλια, δεν θα το ηθελε πιστευω κανεις μας.
Το δουλεμα απο αθηνεζους παει συννεφο, η ρετσινια θα μεινει για παντα.
Ειναι πολυεπιπεδη η μαχη και δεν εγινε τιποτα τοσο καιρο ωστε να κραταμε και εμεις καποιους γερα, ωστε να ειναι τα πουτανακια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok re niamou την Πέμ 16 Απρ 2020, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Επί ΖΒ και του ακατανόμαστου, είχαμε ανακοινώσεις πολύ συχνά...BlackFriday έγραψε:Η Ιβάν δεν εμφανίζεται, η επίσημη ΠΑΕ βγάζει μια ανακοίνωση της πλάκας να χαμε να λέγαμε, οι σύνδεσμοι καμιά απολύτως ανακοίνωση....τι να πω. Και εμείς έχουμε να υποστούμε το δούλεμα των γαυρων.
Τώρα λες και πληρώνουν για κάθε γράμμα, σαν τις αγγελίες στην εφημερίδα.
- rade paprica
και η ΑΕΚ μαζί όμως, οπότε χαλαρά μπαράζ και τίτλο η χάρτινη, άλλωστε τρία πονταλάκια διαφορά είχαμε αν θυμάμαιSekeris έγραψε:Σφιξαμε και για το περσινό...
Για του 85 δεν ανησυχώ, 2ος βγήκε ο βαζελος.
- navigator11
Δηλαδή νομικά δεν πρέπει να το πάνε οι της παε στο τέρμα; Θα πάνε στο CAS. Με εξειδικευμένη νομική εκπροσώπηση. Ο Ιβάν τι ακριβώς θέλετε να εμφανιστεί να πει; Αυτά που ο καθένας, είτε το παραδέχεται φανερά είτε μουλωχτά, ξέρουμε όλοι; Τι θέλετε, να σας υποσχεθεί ότι θα νικήσει το σε πλήρη σύμπνοια κράτος και παρακράτος; Σιγά μη μας στέλνει και newsletter. Και πάλι, αν κάποιος πραγματικά δώσει μάχη μέχρις εσχάτων για τον ΠΑΟΚ, αυτός θα είναι. Αν δικαιωθεί, το πιο πιθανό να μη δεχθει καν εύσημο. Αν όχι, θα ... φιλοδωρηθεί δεόντως, δεν έχω ιδιαίτερες αμφιβολίες.
Όπως τα λες ακριβώς. Μας καλόμαθε λίγο. Είμαι στον καναπέ αραχτός και απαιτώ Σαββίδη να πας να καθαρίσεις όλη τη βρωμιά της ναιωελλλαδας. Τι?? δεν μπορείς?? μας δουλεύεις? Εγώ το απαιτώ, να νικήσεις κυβέρνηση δικαιοσύνη τύπο εκκλησια σώματα αφαλείας, ΟΑΕΔ οτε ΔΕΗ κλπ. Θα κάθομαι πάνω απ τα πλήκτρα και θα σε ελέγχω πρόσεχε. Άντε να πούμε. Και να με ενημερώνεις αν κάνεις τίποτα στο παρασκήνιο κ δε γινεται γνωστο Επίσης δε με νοιάζουν οι επιχειρήσεις σου. Σταματα να ασχολείσαι μ αυτές. Ντάξει?
- Mutasevic
Αντε να αφαιρεθούν κ όλα τα πρωκτταθληματα του γαυρου επι φαταουλ ,άμα ηταν δικιά μας η Ξάνθη 1 1 θα φερναμε?
Ότι πιο σωστό έχει γραφτείtrouman έγραψε:Όπως τα λες ακριβώς. Μας καλόμαθε λίγο. Είμαι στον καναπέ αραχτός και απαιτώ Σαββίδη να πας να καθαρίσεις όλη τη βρωμιά της ναιωελλλαδας. Τι?? δεν μπορείς?? μας δουλεύεις? Εγώ το απαιτώ, να νικήσεις κυβέρνηση δικαιοσύνη τύπο εκκλησια σώματα αφαλείας, ΟΑΕΔ οτε ΔΕΗ κλπ. Θα κάθομαι πάνω απ τα πλήκτρα και θα σε ελέγχω πρόσεχε. Άντε να πούμε. Και να με ενημερώνεις αν κάνεις τίποτα στο παρασκήνιο κ δε γινεται γνωστο Επίσης δε με νοιάζουν οι επιχειρήσεις σου. Σταματα να ασχολείσαι μ αυτές. Ντάξει?
-
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η παρουσία του ΙΒΑΝ είναι εγγύηση για το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ. Το έχω γράψει πολλές φορές. Αυτό δεν αμφισβητείται από όποιον είναι γνήσιος ΠΑΟΚτσής και έχει στοιχειώδες μυαλό.
Όμως,
θεωρώ επίσης αναγκαίο σε ΟΡΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ που ο πόλεμος από τα σιχάματα αρχίζει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις, που το στήσιμο όχι απλά βγάζει μάτι αλλά μας τρελαίνει, ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ λίγες κουβέντες:
"ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΡΩΤΟΣ".
Απλά και σταράτα.
Για να στέλνει κάθε φορά το μήνυμα στις πουτάνες που προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες ότι ο ΙΒΑΝ είναι το πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ. και ότι πρέπει να φύγει δήθεν για το καλό μας.
Επενδύει στο Πόρτο Καράς
Επενδύει στο νέο γήπεδο
Επενδύει εδώ, επενδύει εκεί.
Έχει ισχύ οικονομική.
Ας αρχίσει να την αξιοποιεί ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΝΤΑΣ τη δική μας καψούρα, τον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Αυτό ζητάω από τον ΙΒΑΝ. Τον οποίο επαναλαμβάνω θεωρώ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για την προοπτική μας.
ΥΓ. ΣΑΒΒΙΔΗ φέρε πίσω τον Πρίγιοβιτς για αρχή. Για να τους γαμάει τη μάνα.
Όμως,
θεωρώ επίσης αναγκαίο σε ΟΡΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ που ο πόλεμος από τα σιχάματα αρχίζει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις, που το στήσιμο όχι απλά βγάζει μάτι αλλά μας τρελαίνει, ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ λίγες κουβέντες:
"ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΡΩΤΟΣ".
Απλά και σταράτα.
Για να στέλνει κάθε φορά το μήνυμα στις πουτάνες που προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες ότι ο ΙΒΑΝ είναι το πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ. και ότι πρέπει να φύγει δήθεν για το καλό μας.
Επενδύει στο Πόρτο Καράς
Επενδύει στο νέο γήπεδο
Επενδύει εδώ, επενδύει εκεί.
Έχει ισχύ οικονομική.
Ας αρχίσει να την αξιοποιεί ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΝΤΑΣ τη δική μας καψούρα, τον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Αυτό ζητάω από τον ΙΒΑΝ. Τον οποίο επαναλαμβάνω θεωρώ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για την προοπτική μας.
ΥΓ. ΣΑΒΒΙΔΗ φέρε πίσω τον Πρίγιοβιτς για αρχή. Για να τους γαμάει τη μάνα.
- V-olakiotis
Με τον κίνδυνο, υποτίθεται, της εθνικής συνοχής ψήφισαν άρον - άρον την τροπολογία για τους μείον βαθμούς, αμέσως μετά την εξασφάλιση ότι είχαν στη διάθεσή τότε το στημένο πόρισμα και με ψήφους 4-1.
Όλες οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών του Χρυσού συμπεριλαμβανομένου κινήθηκαν έκτοτε σε συγκαταβατικό πλαίσιο, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις...
Η κατάληξη είναι αυτή που μας εξοργίζει όλους.
Αντίδραση δεν είναι το Cas, υπάρχει ένας κόσμος ολόκληρος που βράζει και διασύρεται από τους μαφιόζους εδώ και δύο μέρες και δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από συνδέσμους...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Όλες οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών του Χρυσού συμπεριλαμβανομένου κινήθηκαν έκτοτε σε συγκαταβατικό πλαίσιο, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις...
Η κατάληξη είναι αυτή που μας εξοργίζει όλους.
Αντίδραση δεν είναι το Cas, υπάρχει ένας κόσμος ολόκληρος που βράζει και διασύρεται από τους μαφιόζους εδώ και δύο μέρες και δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από συνδέσμους...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- bersekeros
Λοιπόν η νέα παραλία είναι κλειστή μετά τις 14:00. Το Σαββατοκύριακο τελείως κλειστή. Δευτέρες ανοιχτή μέχρι τις 14:00 αν δεν κάνω λάθος.
Θα πάρω τη μάσκα μου, τα πλαστικά γάντια μου, θα βάλω τις φόρμες μου, τα αθλητικά παπούτσια μου, τη φανέλα του vierinha με το κασκόλ της ΠΑΟΚαρας, τη σύζυγό μου και τις κόρες μου σε απόσταση ανα ζεύγη...
Εν δυο...εν δυο
Θα στείλω μήνυμα 6 στο 13033 και θα πάω για άθληση μέχρι το Λευκό Πύργο...
Κατά τη διάρκεια του τζοκινγκ για να χωνέψω το αρνάκι θα τραγουδάω για τα Τέμπη , την Αθήνα , την πολυ@γαμημ€μενη μου κυβέρνηση.
Μετά θα κάνω διατατάσεις για να χωνέψω το κατσικάκι του φούρνου με το μπιπ ο θρήνος κι ο Πειραιάς...
Θα πάρω τη μάσκα μου, τα πλαστικά γάντια μου, θα βάλω τις φόρμες μου, τα αθλητικά παπούτσια μου, τη φανέλα του vierinha με το κασκόλ της ΠΑΟΚαρας, τη σύζυγό μου και τις κόρες μου σε απόσταση ανα ζεύγη...
Εν δυο...εν δυο
Θα στείλω μήνυμα 6 στο 13033 και θα πάω για άθληση μέχρι το Λευκό Πύργο...
Κατά τη διάρκεια του τζοκινγκ για να χωνέψω το αρνάκι θα τραγουδάω για τα Τέμπη , την Αθήνα , την πολυ@γαμημ€μενη μου κυβέρνηση.
Μετά θα κάνω διατατάσεις για να χωνέψω το κατσικάκι του φούρνου με το μπιπ ο θρήνος κι ο Πειραιάς...
Μόλις γίνουν οι εκλογές στη "Βόρεια Μακεδονία" (οι οποίες ήταν να διεξαχθούν στις 12/4 αλλά αναβλήθηκαν) και βγουν στην εξουσία όχι οι του Ζαεφ (με τον οποίο καλές σχέσεις δεν είχε μόνο ο Αλέξης αλλά κι ο Κουλης), αλλά το VMRO-DPMNE του Χρίστιαν Μίτσκοσκι, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος να δηλώσεις να παίζεις εκεί! Και ξέρεις που θα λέμε ότι θα παίζουμε ε? Στο Πρωτάθλημα "Μακεδονίας* (σκέτο)! Και αντε μετά να μπορέσει να το μαζέψει ο Κυριάκος...!!! Θέλει δε θέλει λοιπόν, θα το γυρίσει το ποίημα! Δεν μπορεί να χρεωθεί πιθανό διαμελισμό της χώρας (πως το λένε μερικοί που δε νοιώθουν?), "για τη μπάλα"...!!! Λες και η αφορμή για το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβιας δε δόθηκε από τη διαμάχη Ερυθρού Αστέρα και Ντιναμο Ζάγκρεμπ! Σκέψου μάλιστα να σ' ακολουθήσουν έστω και για το θεαθήναι, πχ η Δόξα Δράμας, ο Εδεσσαικος, ο Νέστος Χρυσούπολη κλπ...!!! 65% θα πάρει ο πωλητής κηραλοιφων στη Μακεδονία...!!! ΘΈΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ ΑΠ' ΤΟΝ ΙΒΆΝ..!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ!!!