What?Petros1988 έγραψε:Δικια μου σκεψη.Αν παρουμε το πρωταθλημα δωρο τους το κανουμε το κυπελο!paokovios1974 έγραψε:Μπορεις λιγο να μου εξηγησεις τι εννοεις?Petros1988 έγραψε:Φετος Πρωταθλητης:ΠΑΟΚ κυπελουχος:Βαζελος 1ος στα playoff:Αεκ.Και ολοι θα μαστε ευχαριστιμενοι!
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- Sick Bastard
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
χωρις να εχω παρακολουθησει στενα το θεμα λογω υποχρεωσεων ,ουτε εγω ειμαι αισιοδοξος.το turning point θα ηταν η σταση της αεκ και αυτη ηταν απο σιωπηρη εως συνενοχη.episimos73 έγραψε: Κάπως έτσι τα βλέπω κι εγώ τα πράγματα. Αν πάλι συμβεί αυτό που όλοι επιθυμούμε, αυτό θα είναι και η τελική απόδειξη ότι τα κόζια έχουν οριστικά αλλάξει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αυτό μου την έδωσε Πτολεμαίε, κι ο άλλος το λεγε μέσα από τα δόντια του. Φοβόταν μην το κακοχαρακτηρίσουν και χάσει το κοκαλάκι που γλείφει.john4serres έγραψε:τραβα σπιτι σου ρε αλεφαντε, αμπαλε σκατογαυρεeorptol1 έγραψε:Πολύ γέλιο το κλάμα του αλεφαντου στον φαλακροκορακα στο αρτ δέστε το στο YouTube..... https://youtu.be/19T269W76tQ
λέει σε κάποια φάση ντροπή αυτά που γίνονται δεν έχουν ξαναγίνει εντάξει πάτε καλά στο κύπελο και μπράβο αλλά μην πειράζετε το πρωτάθλημα![]()
https://youtu.be/u-SViPumoiU
ποιος ΠΑΟΚ λεει ειναι στο -20 , ενω αγωνιστικα ειμαστε στο -3
- ΑποστόληςΑ
Εγώ λέω ότι πάμε για το πρώτο double της ιστορίας μας!
- BlackBlockAttack
Θελουμε να ανοιξουν οι καμερες για να δουμε αν εχουν σημειωθει οντως τα επεισοδεια και καπου πηρε το ματι μου οτι η αστυνομια προσπαθει να ταυτοποιηση 10 ατομα απο τα περιστατικα αυτο νομιζω σημαινει οτι εχει υλικο απο καμερες και το τσεκαρει....Πως αλλιως μπορει να κανει την ταυτοποιηση?
Καλά το γκολ που βάζει στις Σέρρες η Λαμία είναι απίστευτο ποιο αντικανονικο δεν γίνεται.....
Για τις κάμερες κιχ ο γάβρος, κάνει πως δεν ακούει, και αυτός και ο εισαγγελέας Πειραιά.....BlackBlockAttack έγραψε:Θελουμε να ανοιξουν οι καμερες για να δουμε αν εχουν σημειωθει οντως τα επεισοδεια και καπου πηρε το ματι μου οτι η αστυνομια προσπαθει να ταυτοποιηση 10 ατομα απο τα περιστατικα αυτο νομιζω σημαινει οτι εχει υλικο απο καμερες και το τσεκαρει....Πως αλλιως μπορει να κανει την ταυτοποιηση?
Ο ποζογλου με Σέρρες εναντίον Λαμίας έχει βαρύνει αρκετά κρίμα.... Παίζει και ο τσελεπιδης....
- john4serres
σωματικα και ποδοσφαρικα τελειωσε απο τα 19 αυτος.
- john4serres
eorptol1 έγραψε:Καλά το γκολ που βάζει στις Σέρρες η Λαμία είναι απίστευτο ποιο αντικανονικο δεν γίνεται.....

με την κιτρινη βουλα ο σκορερ.

Σκοραρε ο Τσελεπίδης με κεφαλια, μαλιστα εφαγε και την γροθια απο τον τερματοφυλακα αφου τον προλαβε στην εξοδο.
- ΑποστόληςΑ
Καθαρή φάση η ανωτέρω...
Πιο καθαρή δεν γίνεται!
Πιο καθαρή δεν γίνεται!