Οταν λες διοικητικα στελεχη εννοεις Αρνεσεν, Μιχελ, Αγγελιδης 'η καποιους αλλους? Το μοντελο Αγγλιας (ο προπονητης τα παιρνει ολα πανω του) παντως δουλευει μονο στην Αγγλια και πουθενα αλλου στον κοσμο. Και αποψη μου ειναι οτι δεν μπορει να δουλεψει και πουθενα αλλου (αλλα λεφτα παιζουν εκει, ακομα και για την ομαδα που φετος θα ανεβει απο την τσαμπιονσιπ, καμια σχεση με τον υπολοιπο κοσμο). Το θεμα δεν ειναι να διαλεξει τους καταλληλους ανθρωπους γιατι καταλληλο ανθρωπο εχουμε (Αρνεσεν). Το θεμα ειναι το αλλο που λες, το να παρει ολο το αγωνιστικο επανω του χωρις παρεμβασεις, και αυτο δεν νομιζω οτι το εχει κανει μεχρι τωρα. Αποδειξη ειναι η μεταγραφη Μπερμπατοφ, που οσο και να χαιρουμε που ηρθε ενα τετοιο ονομα εδω, αλλα αν δεν ταιριαζει στην ομαδα ειναι μια μεταγραφη "αχρηστη" και λεφτα πεταμενα. Οποτε ολα ξαναγυριζουν στον ιδιο τον Ιβαν, τα παντα ολα. Ακομα και το θεμα με τους οπαδους αυτους που δημιουργουν προβληματα. Ακομα και το θεμα με τους "δημοσιογραφους" που εχουν ξεσαλωσει ασχημα τα τελυταια χρονια και κανουν παρτυ. Εχω υποσχεθει οτι θα γραψω τι πιστευω για ολα, εστω και αν ειμαι ο κανενας, αλλα λιγο πιο μετα.Luther έγραψε:Εκτος γηπεδου θα γιγαντωθουμε σαν συλλογος,το πιστευω 100%,αλλα φοβαμαι οτι ομαδα δεν προκειται να κανουμε ποτε με τον Σαββιδη.Μια ειναι μονο η λυση!Επειδη ο Σαββιδης εχει δειξει οτι δεν ξερει να διαλεγει διοικητικα στελεχη διπλα του και τα εχει κανει σαλατα μεσα στην διοικηση με τοσα ατομα που εχει κουβαλησει,θελουμε προπονητη που θα παρει πανω του αυξημενες αρμοδιοτητες και θα ειναι συγκεντρωτικος!Οπως γινεται στα μεγαλα κλαμπ της Αγγλιας για παραδειγμα(Βενγκερ).Να βρουμε εναν ανθρωπο(Σαντος?)που θα παρει πανω του ολο το αγωνιστικο προτζεκτ της ομαδας και θα το χειριστει αποκλειστικα ο ιδιος!danirifle έγραψε:εγώ έβγαλα το εξής συμπέρασμα
με σαββίδη μεγαλομέτοχο, θα είμαστε καλά οικονομικά και οργανωτικά, αλλά στο αγωνηστικό θα είμαστε 2-3-4οι
με άλλο μεγαλομέτοχο, όλα είναι ανοιχτά (προς το απαισιόδοξα)
διαλιέχτε και πάρτε
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
εγω βλεπω οτι 2 επισημοι συνδεσμοι ανοιξαν πολεμοΠαλαιολόγος έγραψε:100 ατομα την ειπανε,
ποιος ασχολειται μαζι τους;
το 99,9% τον στηριζει
- PAOK_Antarctica
- efthimis_paok
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Κόπηκε η χρηματοδότηση;paoktzis έγραψε:εγω βλεπω οτι 2 επισημοι συνδεσμοι ανοιξαν πολεμοΠαλαιολόγος έγραψε:100 ατομα την ειπανε,
ποιος ασχολειται μαζι τους;
το 99,9% τον στηριζει
Οποία κ αν ήταν αυτή;
Ας φύγει, να πάρουν το κουμάντο αυτοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Κυρ 14 Φεβ 2016, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Τα εχεις δοκιμασει ολα ρε Ποντιε.
Γιατι δε δοκιμαζεις και το εξης?
Ποσα χρηματα θελεις να βαλεις στην ομαδα για τα επομενα δυο χρονια? Name a price. Ας πουμε για παραδειγμα 10 εκατομμυρια. Οκ. Ποσα θελεις να βγαλεις? Name a price again. Ας πουμε 7 εκατομμυρια. Οκ παλι.
Προσελαβε εναν (1) για προεδρο, και αφησε τον να επιλεξει τους συνεργατες του. Αν θες κρατα και τον Μιχελ (κριμα ειναι να φυγει ακομη δεν ηρθε). Αν δε, του κανει και ο Αρνεσεν ακομη και καλυτερα για να μην ξοδευεσαι και παραπανω με αποζημιωσεις.
Πες στον προεδρο. "Κοιτα μαγκα μου. Εγω τοσα βαζω για 2 χρονια και τοσα θελω σε 2 χρονια.-". Και μετα μην εχεις την παραμικρη αναμιξη με το αγωνιστικο-διοικητικο-οικονομικο-εμπορικο-και ολα τα εις -κο της ΠΑΕ για 2 χρονια.
Αν παμε ασχημα τον πρωτο χρονο ασε τον προεδρο να βρει λυση. Αν παλι παμε καλα, μην αρχισεις τα "παρε και ενα δωρο απο εμενα το Ροναλντινιο". Το μπατζετ ειναι μπατζετ.-
Μετα απο δυο χρονια, αν ειμαστε στα ιδια και χειροτερα, μπορεις αν θελεις να φυγεις απο την ομαδα. Αν ειμαστε καλυτερα, μπορεις αν θελεις να συνεχισεις αυτο το συστημα. Αλλα τι στα γραφω. Αφου ακομη και αν το κανεις τον Νοεμβριο δεν θα κρατηθεις και κατι θα θες να αλλαξεις.
Γιατι δε δοκιμαζεις και το εξης?
Ποσα χρηματα θελεις να βαλεις στην ομαδα για τα επομενα δυο χρονια? Name a price. Ας πουμε για παραδειγμα 10 εκατομμυρια. Οκ. Ποσα θελεις να βγαλεις? Name a price again. Ας πουμε 7 εκατομμυρια. Οκ παλι.
Προσελαβε εναν (1) για προεδρο, και αφησε τον να επιλεξει τους συνεργατες του. Αν θες κρατα και τον Μιχελ (κριμα ειναι να φυγει ακομη δεν ηρθε). Αν δε, του κανει και ο Αρνεσεν ακομη και καλυτερα για να μην ξοδευεσαι και παραπανω με αποζημιωσεις.
Πες στον προεδρο. "Κοιτα μαγκα μου. Εγω τοσα βαζω για 2 χρονια και τοσα θελω σε 2 χρονια.-". Και μετα μην εχεις την παραμικρη αναμιξη με το αγωνιστικο-διοικητικο-οικονομικο-εμπορικο-και ολα τα εις -κο της ΠΑΕ για 2 χρονια.
Αν παμε ασχημα τον πρωτο χρονο ασε τον προεδρο να βρει λυση. Αν παλι παμε καλα, μην αρχισεις τα "παρε και ενα δωρο απο εμενα το Ροναλντινιο". Το μπατζετ ειναι μπατζετ.-
Μετα απο δυο χρονια, αν ειμαστε στα ιδια και χειροτερα, μπορεις αν θελεις να φυγεις απο την ομαδα. Αν ειμαστε καλυτερα, μπορεις αν θελεις να συνεχισεις αυτο το συστημα. Αλλα τι στα γραφω. Αφου ακομη και αν το κανεις τον Νοεμβριο δεν θα κρατηθεις και κατι θα θες να αλλαξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Δευ 15 Φεβ 2016, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο άνθρωπος που έφερε Μπερμπατοφ στην ομάδα Αρνεσεν για ΤΔ ανεχτηκε για τρία χρόνια Ζβ ΑΑ ΦΦ και το κακο συναπαντημα πληρωσε ΟΛΑ τα χρέη αναβαθμησε την εταιρια τις εγκαταστάσεις της ομάδας τον έχετε ικανό να εννοεί οτι αν ειναι αυτός το πρόβλημα να φυγει;
Alastor έγραψε:Ασχετα με τα λαθη που εχει κανει ο Σαββιδης ολα αυτα τα χρονια,να ξερετε οτι αν φυγει θα ειναι η καταστροφη μας.
Καθαρα σαν παοκτσης που κοιταει το ωφελος του συλλογου χωρις να εχω αλλα ωφελη πλαγιως και καθετως σαν καποιους αλλους,σας λεω οτι οποιαδηποτε απομακρυνση του θα ειναι τραγικο πισωγυρισμα.Ναι στην κριτικη,ναι στο να επισημαινουμε τα λαθη,αλλα Σαββιδη σηκω φυγε δεν πρεπει να υποθει απο στομα παοκτση.Σαββιδη αλλαξε την ομαδα ναι,Σαββιδη εκανες το χ,ψ λαθος,διορθωσε το ναι,αλλα Σαββιδη σηκω φυγε δεν υπαρχει να το βαλετε καλα στο νου σας.
Οσοι αυτοι τη στιγμη θελουν να φυγει ο Σαββιδης,ειναι αυτοι οι ΠΑΟΚαρχες που θελανε να κανουν κουμαντο στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ τα προηγουμενα χρονια,επειδη ειχανε καποια θεση στα οργανωτικα/οπαδικα/κερκιδικα και με τον ερχομο Σαββιδη τους κοπηκε ο βηχας.Και ξερετε πολυ καλα για ποιους εννοοω
- dimitrissss
Αυτό.gkey έγραψε:"Ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος"
Για όσους θέλουν λέει να φύγει ο Ιβάν.
-
τσιριγώτης
Μια μπουρδα που έγραψε το sdna που για μένα έχει χάσει τελείως την εγκυρότητά του όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. Είχε και τον μεταφραστή μαζί του για να μιλήσει στους φιλάθλους ο Ιβάν;
Ο Μίνος καλά θα κάνει να κουλάρει λίγο γιατί γινεται πιο γραφικός απ'όσο ηδη ειναι.
Ο Μίνος καλά θα κάνει να κουλάρει λίγο γιατί γινεται πιο γραφικός απ'όσο ηδη ειναι.
- buffalobill4
Ο σαββιδης παντως αυτος ειναι και δεν προκειται να αλλαξει παιδια. Και προς θεου δε λεω οτι πρεπει να φυγει. Αρκει να ξερουμε ολοι οτι ετσι θα πηγαινουμε. Μεγενθυνση στα οικονομικα, συρρικνωση στο αγωνιστικο
Δωσε τα λινκ, μπορει να ειναι και ψευτικα προφιλ, αν γραψεις πχ ΠΑΟΚ Θ4 θα σε βγαλει καμμια 500 προφιλ/σελιδες!paoktzis έγραψε:φβPAOK_Antarctica έγραψε:Που ρε φίλε;
σφ παοκ γιαννιτσων
σφ παοκ δραμας
Α και φυσικα μαθε να γραφεις τον ΠΑΟΚ με κεφαλαια, αγραμματος εισαι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Δευ 15 Φεβ 2016, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει και η λύση απόλυση Τούντορ και να αναλάβει ο Μίτκο παίκτης -προπονητής. Το επαναλαμβάνω γιατί έτσι θα δούμε αν ο ίδιος σαν προπονητής θα μπορέσει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που είχαν γι'αυτόν σαν παίκτη.