Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ φέτος 2οι βγήκαμε
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Mapogo έγραψε:Κ φέτος 2οι βγήκαμε
:cry:
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα΄ναι.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

paokovios1974 έγραψε:
Simewn έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:424 σελιδες οντοπικ οι 24 οι υπολοιπες 400 ειναι γεματες ιντριγκα κοντρα για τον ιβαν κονταροχτυπημματα μεταξυ μας ποιος την εχει ποιο μεγαλη ποιος ειναι ποιο ΠΑΟΚσης ποιος εχει περισσοτερα διαρκειας ποιος πηγαινε απο παλια στην τουμπα ...τοτε που ειχαμε ομαδαρα και περναμε πρωταθλημματα, πως να την πουμε ο ενας στον αλλο ,μπραβο μας ειμαστε μαγκες και ΠΑΟΚια τρελλαμενα.Αν δεν κανουμε μεταγραφες ΠΑΟΚ γιοκ τι γιοκ εδω καποιοι πριν λιγο καιρο μιλουσαν για αποχη,μπραβο ρε μαγκες μπραβο.Να μην σωσουμε να κανουμε καμια μεταγραφη βαρεθηκα την μιρλα μας και την γκρινια μας,κριτικη κανω σου λεει ο αλλος,για τραβα γραψε σε φορουμ του γαυρου οτι ο μαρινακης λεει μαλακιες και να δεις τι μηνυση εχεις να φας απο 10 δικηγορους μπινελικια απο ολο το φορουμ και βεβαιο μπαναρισμα εφ ορου ζωης απο ολα τα γαυρικα σαιτ,αλλα εκει ειναι αλλιως,εδω ειναι το τσιφλικι μας εδω ειναι ο ΠΑΟΚ μας,δικος μας ειναι οτι θελουμε τον κανουμε τον βριζουμε τον φτυνουμε αμαλαχι sure που λεει και ο sic εδω ολα επιτρεπονται ΠΑΟΚ εισαι.
Αφού με τις βλακείες που λέει μας περνά για χαζούς ο Σαββίδης, τί θες να πούμε; Τον ΠΑΟΚ έχεις, λίγη σοβαρότητα. Φέτος δεν μιλά πάντως. Καλό αυτό, όποιος και αν ειναι ο λόγος.
Συγγνώμη, σεβαστή η άποψη που έχεις , αλλά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να έχει την ίδια με σένα, από την στιγμή που δεν μπαίνεις στο κόπο να προβάλλεις, καν, κάποιο επιχείρημα παρά μόνο τα προσωπικά σου συναισθήματα.
Το μόνο που δεν βλέπω εγώ να ζητάει όλος ο κόσμος είναι να ξοδέψει εκατομύρια. Μια στοιχειώδη σοβαρότητα επαγγελματικής ομάδας θέλουμε. Ο κόσμος είναι αξιοπρεπέστατος και λογικότατος. Ο Σαββίδης έχει να αποδείξει πράγματα, όχι εμείς.
1ον σαφως και δεν σου ζητησα να ενστερνιστεις την αποψη μου 2ον δηλαδη το δικο σου επειχηρημα ειναι οτι λεει βλακειες και μας περναει για βλακες αυτο δεν ειναι επειχηρημα αυτο ειναι η αποψη σου 3ον ο ΠΑΟΚ σαφως και ειναι συναισθημα και οχι επειχηρημα το συναισθημα σου εβγαλα εννοειτε τι ηθελες να σου βγαλω την αξονικη τομογραφια μου.4ον οπως παρατηρησες,αν παρατηρησες σε ολα αυτα που λεω βαζω και τον εαυτο μου μεσα το ποσταρισμα λοιπον αν σε διευκολυνει αυτο παρτο σαν μια αυτοκριτικη ματια ενος οπαδου του ΠΑΟΚ που βαρεθηκε να κανει τις ιδιες συζητησεις εδω και 25 χρονια οκ?αυτοκριτικη ,ο λαος ειναι υπεροχος αξιοπρεπεστατος οπως λες και συ.
Μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά τα πράγματα, γιαυτό σου μίλησα έτσι. Δεν θα πάθει τίποτα ο Σαββίδης με λίγο βρισιματάκι, ειδικά σε ένα φόρουμ. Αυτό που αισθάνεσαι βγάλε , δεν υπάρχει θέμα...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

che4 έγραψε: δυστυχως ο δικος μας προεδρος δεν καταλαβαινει το παιχνιδι οτι για να δωσεις μητρογκολ 15 εκατ και μανωλα αλλα τοσα πρεπει να εχεις παιχτες τυπου σαβιολα ονοματα δηλ στο ροστερ
τσε φιλε εισαι άκυρος
δεν χρειαονται αυτα
χρειάζεται να έχεις παίξει τσ λ
χρειάζεται να έχεις μανατζαρεους και μμε να σου τον κάνουν θεό
χρειάζεται να έχεις εθνική που θα τον παίρνει τραυματία σε αποστολές και τουρνουά αφήνοντας πιο φορμαρισμένους έξω
χρειάζεται επισης να έχεις και γίδια που κανουν μπεεεε οταν εσυ ξεπλένεις το χρήμα και μιλάς για 15αρες
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

astronaut έγραψε:
Gimnistis έγραψε:Όλες οι συγκρίσεις και το πως βλεπεις τις κινήσεις μέχρι τώρα είνα αναλόγως του στόχου που θέτεις.

Στόχος το πρωτάθλημα? Θα συγκριθείς με τον ανταγωνιστή σου

Στόχος η δεύτερη θέση? Θα συγκριθείς με τον βάζελο, ατρόμητο

Στόχος καλό πλασάρισμα και σταδιακή δημιουργία βασικού κορμού με νέους παίκτες που θα σε καλύπτουν για τα επόμενα χρόνια? Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... απλά περιμένουμε να δούμε.

Ε κάποτε πρέπει να ειπωθεί αυτό όμως. Μετά μπορούμε να λέμε πιο συγκεκριμένα πράγματα...

Φίλε, στόχος πρέπει να είναι η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ως μόνιμου δεύτερου, και άρα βασικού ανταγωνιστή του πρωταθλητή. Μόνο τότε το βήμα παραπάνω θα είναι η πρώτη θέση. Αν τερματίζω τριτοτέταρτος κάνω μια τρύπα στο νερό.
Επίσης, η δεύτερη θέση δίνει ελπίδα και στο όνειρο του τσου λου. Δίνει και έξτρα μπάτζετ 2.5 μυρίων.
Τέλος, δίνει και καλύτερη διαπραγματεθτική θέση για τα τηλεοπτικά από τη νόβα.
Η τριτοτέταρτη θέση δίνει μιζέρια και γρίνια και ουεφάκι.
Το θέμα είναι η ΠΑΕ να το περασει αυτό ως επισημη γραμμή και όχι να προσπαθούμε εμείς να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει για αυτή τη χρονιά. Καθαρά πράγματα και όχι μεσοβέζικα

Θα υπάρχει λιγότερη κριτική και αμφιβολίες αν βγουνε και πούνε ποιος πραγματικά είναι ο στόχος για φέτος. Ακόμη και αν αυτός είναι το χτίσιμο και η καθιέρωση των νέων στη βασική ενδεκάδα σε βάθος χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Sick Bastard »

che4 έγραψε:
το πατριωτακι και γειτονακι μου ειναι ο κφ10 δυστυχως μονο το νικνειμ ειναι απο αργεντινη κατα τα αλλα μοναστηρια
Τσε, πες στο πατριωτάκι σου, μας έχει πρήξει ......... μαζί και αν έρθει (και σε κε με) καλό θα είναι να παίξει την μπάλα της ζωής του γιατί αλλιώς η καριέρα του κάπου εδώ τελειώνει.
Ο θεός συγχωρεί ο ΠΑΟΚ ποτέ.

Ηρεμα....
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Τελικά ο γαύρος πόσους σέντερ φορ θα πάρει?Μετά τον Πουλίδο τον Μπόγιαν θέλει λένε οι εφημερίδες και τον Φόσεν!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

danirifle έγραψε:δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θέλω να δω κανένα βιντεάκι από προπονήσεις με σπυρό, σάλπι και τζιόλη για να γουστάρω

:o :o :mrgreen: :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

δασκαλε ....you make my day
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

desperando έγραψε:
NikosAthina έγραψε:Οι άλλοι είναι κοντά σε 24χρόνο παίκτη από Μπαρτσελόνα και εμείς παίρνουμε Mac Φακούντο Μπογκαντεζ....ΚΡΙΜΑΑΑΑ!!! Πολύ λάθος σχεδιασμό κάνουμε και φέτος δυστηχώς!!!
οι αλλοι ομως φιλε μου εχουν στημενο και το χορταρι που παιζεται μπαλα στην ελλαδα και ετσι εχουν καθε χρονο εξασφαλισμενο το 20αρικο συν το πρεστιζ της διοργανωσης το οποιο ειναι ικανο να πεισει παικτες αξιας να ερθουν να παιξουν στον γαυρο.
εσυ τι εχεις?
οσο για τον μπογιαν φετος ειχε μια χαλια σεζον στον αγιαξ

εσυ μαλλον σε αλλη χωρα ζεις

Δηλαδή -ρεαλιστικά- πιστεύεις ότι ο γαύρος παίρνει το πρωτάθλημα επειδή στήνει ματσ;;Δηλαδή άντε να έστησε 2-3 ματσ και πέρσι ειδικότερα δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι των σπρώξανε και δεν πήρε σφυρίγματα που είναι σκάνδαλα όπως τότε με την βαζέλα με το γκολ του Κατσουράνη. Έχει πολλούς καλύτερους παίκτες από μας η βασική του εντεκάδα απαρτίζεται από παίκτες όπως ο Ρομπέρτο,Χολέβα,Μανωλά,Σιόβα,Αμπιντάλ,Σαλίνο,Φουστέρ,Κασάμι,Τσόρι και πολλούς άλλους εμείς κανέναν παίκτη δεν έχουμε που να περνάει έστω έναν από αυτούς ο Νάτχο ναι είναι καλύτερος από Κασάμι ας πούμε αλλά ούτε αυτόν δεν κρατήσαμε!!!
Όσο αναφορά για τα 20εκατομμύρια που λες και εμείς αν δίναμε λεφτά για μεταγραφές θα τα πέρναμε από το επόμενο τσαμπιονς λιγκ.
Εμείς(η διοίκηση εννοώ) φταίμε που έχουμε κάνει μαγκα τον γαύρο και πουλάει τους παίκτες τους με τεράστια ποσά
NikosAthina

epitropos έγραψε:
NikosAthina έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Ο Mac καλύτερος από Λούκας ;;;
Ο Φακούντο καλύτερος από Μάρτενσ ή Αθανασιάδη;;;
Ο Φουρτούνης;; καλύτερος από Νάτχο ;;;;
Ο Ρατσ καλύτερος από Λίνο ;;;;
Το 1ο) ειναι πιθανο, θα δειξει
Το 2ο) γτ εφυγε ο Μαρτενς ή ο Κλαους?
Το 3ο) νταξ προφανως οχι, αλλα τι να κανουμε για 6 μηνες ηρθε.. ασε που δε ξερεις μηπως και ξανακλεισει..
Το 4ο) καλυτερος απο τον περυσινο Λινο μπορει οχι.. αλλα φετος ο Λινο ειναι και 37-38 χρονων..ξερεις αν και ποσο και πως θα επαιζε?

Σωστό αυτό που λες για την ζελα αλλά η ζελα είναι τεράστιο ρίσκο πέρσι. Φέτος εμείς είμαστε το τεράστιο ρίσκο με τις μεταγραφές που κάνουμε -και τις αποδεσμεύεις-
..ολα στο γηπεδο.. στα χαρτια και σε market value ροστερ περυσι ΕΜΕΙΣ ριχναμε 4 στη ζελα οχι τουμπαλιν..
NikosAthina

black death έγραψε:Ρε παιδιά, για ποιον Λίνο μιλάμε, τον παίχτη που δεν μπορούσες να τον εμπιστευθείς σε κανένα δύσκολο ματς ως αριστερό μπακ; Δεν έχω διάθεση να μειώσω το Λίνο -ας πάει όποιος θέλει να βρει τα ποστ μου στο θρεντ του, όπως και τα ποστ της πλειοψηφίας μετά από καμιά ήττα- αλλά σε λίγο θα διαβάζουμε ότι ήταν 1 κλικ κάτω απ' τον Ρομπέρτο Κάρλος. Θα μου πεις: τι σου κάνει εντύπωση; Εδώ ο Μουσλίμοβιτς (ή αλλιώς πιο πολλές θλάσεις από γκολ) παρουσιάζεται σαν σεντερφοράκλα ολκής με τα χρόνια.
Ο Ρατς μπορεί και να μην έχει την τεχνική του Λίνο στο να κατεβάσει μπάλα και να σεντράρει, αλλά αν, προερχόμενος από γεμάτη χρονιά σε πριμέρα και πρέμιερ και με τέτοιο συμβόλαιο, αποδειχθεί χειρότερο αριστερό μπακ απ' το Λίνο, καλύτερα να το κλείσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα και να τελειώνουμε.
Φίλε είναι ιεροσιλία να λέμε κακό λόγο για τον Λίνο μόνο και μόνο επειδή η ΠΑΕ τον πέταξε σαν σκουπίδι. Δεν τα βρήκε με την ΠΑΕ;;; okay των χαιρετάμε με αγάπη και σεβασμό και μελλοντικά του δίνουμε κάποιο πόστο στη ΠΑΕ ο Ζήσης αγάπησε περισσότερο τον ΠΑΟΚ και συνεχώς ψάχνουμε θέση να του βρούμε στη ΠΑΕ που να του ταιριάζει και να αποδίδει;; Δεν το νομίζω γι 'αυτό τέτοια σχόλια για τον Λίνο θεωρώ ότι είναι άτοπα
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Όσοι μικροί δεν ανταποκρίνονται στις απαιτησεις του ΠΑΟΚ καλο ειναι να τους αφήσουμε να τραβήξουν τον δρομο τους...στα 19 με 20 χρονια σου δείχνεις αν το εχεις και σε ποιο βαθμό....

Καλός ο Φουρτουνης αλλα μεγαλο το σήριαλ...και κουράζει...που να συμμετείχε και στο παγκόσμιο...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

NikosAthina έγραψε:
desperando έγραψε:
NikosAthina έγραψε:Οι άλλοι είναι κοντά σε 24χρόνο παίκτη από Μπαρτσελόνα και εμείς παίρνουμε Mac Φακούντο Μπογκαντεζ....ΚΡΙΜΑΑΑΑ!!! Πολύ λάθος σχεδιασμό κάνουμε και φέτος δυστηχώς!!!
οι αλλοι ομως φιλε μου εχουν στημενο και το χορταρι που παιζεται μπαλα στην ελλαδα και ετσι εχουν καθε χρονο εξασφαλισμενο το 20αρικο συν το πρεστιζ της διοργανωσης το οποιο ειναι ικανο να πεισει παικτες αξιας να ερθουν να παιξουν στον γαυρο.
εσυ τι εχεις?
οσο για τον μπογιαν φετος ειχε μια χαλια σεζον στον αγιαξ

εσυ μαλλον σε αλλη χωρα ζεις

Δηλαδή -ρεαλιστικά- πιστεύεις ότι ο γαύρος παίρνει το πρωτάθλημα επειδή στήνει ματσ;;Δηλαδή άντε να έστησε 2-3 ματσ και πέρσι ειδικότερα δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι των σπρώξανε και δεν πήρε σφυρίγματα που είναι σκάνδαλα όπως τότε με την βαζέλα με το γκολ του Κατσουράνη. Έχει πολλούς καλύτερους παίκτες από μας η βασική του εντεκάδα απαρτίζεται από παίκτες όπως ο Ρομπέρτο,Χολέβα,Μανωλά,Σιόβα,Αμπιντάλ,Σαλίνο,Φουστέρ,Κασάμι,Τσόρι και πολλούς άλλους εμείς κανέναν παίκτη δεν έχουμε που να περνάει έστω έναν από αυτούς ο Νάτχο ναι είναι καλύτερος από Κασάμι ας πούμε αλλά ούτε αυτόν δεν κρατήσαμε!!!
Όσο αναφορά για τα 20εκατομμύρια που λες και εμείς αν δίναμε λεφτά για μεταγραφές θα τα πέρναμε από το επόμενο τσαμπιονς λιγκ.
Εμείς(η διοίκηση εννοώ) φταίμε που έχουμε κάνει μαγκα τον γαύρο και πουλάει τους παίκτες τους με τεράστια ποσά
Ρε φιλε πλακα μας κανεις???
Δηλαδη μιλας σοβαρα τωρα???Τι να στησει ρε μαν που εχει 10 παραρτηματα και παιζει φιλικα???Δηλαδη εμεις οταν περυσι ηρθαμε 0-0 με απολλων στην Τουμπα (και μας ακυρωθηκε γκολ στο 95)και ο αλλος πηρε ανυπαρκτο πεναλντυ για να κερδισει τον αστερα το ξεχασες???
Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Κυριακάτικα να αγιογραφειται ο γαβρος δεν αντέχεται...παμε για μπάνια γιατι σε λιγο θα ξεχάσουμε σε ποια χώρα ζούμε...ο μαριδακης ειναι επενδυτής και οχι ο φαταουλ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτα τα 20-25 δηλαδη ο γαυρος τα εξασφαλιζει με επενδυσεις και μεταγραφες?
Ρε πλακα μας κανετε πρωι πρωι,ρε συ Νικολα σε αλλη χωρα ζεις αγορι μου?
Οκ ειπαμε να κοιταξουμε να φτιαξουμε εμεις πρωτα την ομαδα μας,αλλα αυτο που γραφεις ξεπερναει καθε λογικη και αν εισαι ενηλικος για μενα εισαι υποπτος.
Αν εισαι πιτσιρικος σε δικαιολογω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”