Άγγελος Αναστασιάδης

τσιριγώτης

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Kourdos έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Καινούρια αρχή λέει. ......δε πάει καλά αυτός. .... με έχει κάνει να τον σιχαθω κ μαζί με αυτόν κ την ομάδα. .....αρρώστια
Ευτυχώς που οι παίκτες δεν νιώθουν το ίδιο μαζί σου και όντως θα προσπαθήσουν για μια νέα αρχή. Για το καλό του ΠΑΟΚ και το δικό τους φυσικά. Άκου έχεις σιχαθεί και την ομάδα...
Καταλαβαινεις Πώς το λεω; οι παίκτες τα έδωσαν όλα κ με τον γκει; θεωρείς ότι με αα υπάρχει πλανο; ότι δίνει προοπτική;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Όντως υπάρχει αρρώστια, όταν υπάρχουν οπαδοί που σκέφτονται όπως αυτός στον οποίο απαντάς.[/quote]

Εσένα δε σε χαρακτηριζω. ...
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Suleymanoglu έγραψε:Δίνεις +1926, σε ένα μήνυμα το οποίο αναφέρεται στον ΠΑΟΚ ώς παοκ?

Καλά ρε παιδιά γιατί το κάνετε αυτό? Κάποιοι απο εσάς δεν φαίνεται οτι υποστηρίζεται τον ΠΑΟΚ, αλλά τον Αναστασιάδη. Είναι οπαδοί της ΠΑΕ Αναστασιάδης.

Πως κατάντησε έτσι ο ΠΑΟΚ? Καλά το επίπεδο της πόλης είναι πολύ χαμηλό, φαίνεται οτι έχει επιρρεάσει και την ποιότητα των οπαδών μας.
+1926
το Μπουτάρι έχει για δήμαρχο η πόλη λαίμαι.......σε λίγο και μετρό :lol:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Τι θα γινει ?
Θα τηρηθει κανενας κανονισμος ή θα βγαινουν και θα βριζουν τον προπονητη της ομαδας χυδαια οι ιδιοι και οι ιδιοι.
Για μια ακομα φορα αποκαλυπτεται οτι το φορουμ λειτουργει μη τηρωντας τους κανονες που εχουν τεθει.

Ποσους λογαριασμους μπορει να εχει ενας ανθρωπος ?
Ηλεκτρομαγνητισμοι, υπνωτισμοι, αυρες, τηλεπαθειες , ενεργειακα πεδια κλπ. ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενα για τον ανθρωπο.
Πιστευω οτι εαν βαλουμε μια καλπη σε οσους βριζουν χυδαια τον προπονητη της ομαδας , θα βρουμε το ιδιο κομμα και τον ιδιο ευρωβουλευτη.

Προτεινω να αλλαξει ονομα το τοπικ και να λεγεται : εδω βριζουμε τον Αναστασιαδη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κυριοι μαζευτειτε λιγο επιτελους.
Δε θα ειδοποιησω ξανα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Φίλε Andrew,
τρία πράγματα:
1) Δεν υπάρχει κανένας προπονητής στον κόσμο που να έχει αναλάβει την ομάδα από τις αρχές της σεζόν και να μην του αναλογούν ευθύνες για το ρόστερ. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ.
2) Ποιός είναι ο λαμπερός και διαυγής δρόμος του ΑΑ;
3) Κανένας αρδ δεν θα μπορούσε να αγγίξει τον ΑΑ, εφόσον η ομάδα είχε την ανάλογη πορεία. Εξάλλου νομίζω ότι οι οργανωμένοι είχαν ζητήσει τη στήριξή του από την ΠΑΕ σε σχέση με τις πρώτες αρδοεπιθέσεις. Για να επεκταθώ λίγο εδώ. Γράφτηκε από το γνωστό κολκοσάιτ ένας εμετός στην αρχή της σεζόν που έλεγε ότι η ομάδα δεν θα κάνει εργομετρικά (!!!). Γράφτηκε άλλος ένας χειρότερος εμετός πρόσφατα, με τον 62αρη προπονητή που δίνει ρυθμό στο τρέξιμο και δεν είναι αρκετός για τη σωστή φυσική κατάσταση της ομάδας (!!!). Ποιοί επηρεάστηκαν σοβαρά από αυτά; Ούτε 10χρονο δεν μασάει από τέτοιες μ@λ@κίες. Αλλά ματάκια δεν έχουμε να βλέπουμε; Η ξεφτίλα δυόμισι μηνών θέλει αρδοδημοσιεύματα για να φανεί;

Ο simba έκανε ένα ποδοσφαιρικό ποστ με επιχειρήματα. Οι θέλοντες τον ΑΑ μέχρι τώρα μας έχουν πει α) ότι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ 40τόσα χρόνια, β) ότι η ομάδα πήγαινε καλά στην αρχή και γ) ότι δεν φταίει ο ΑΑ, φταίει ο ΖΒ, η ΠΑΕ γενικώς, οι αρδ, οι τζαβελλοσπυρόπουλοι (αλήθεια ΠΟΙΟΣ κράτησε τον σπυρόπουλο στο ρόστερ;), η διαιτησία, το κακό μάτι και ο ανάδρομος ερμής. ΟΛΟΙ εκτός του ΑΑ. Οκ, να προσθέσω κι εγώ ο στίβος ήταν βαρύς και τα αγριογούρουνα φάγανε φαί για τα γουρούνια..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου φιλέ Στάλκερ ,αλλά εμείς όταν τα λένε είμαστε εγκαθετοι που θέλουμε το κακο του ΠΑΟΚ και ο αα είναι ο μόνος στον γαλαξία που θέλει το καλό του άσχετα αν αυτός έχει την ομάδα σαν ζόμπι εδώ και 2,5 μηνες .Η κριτική είναι απαραίτητη και ο καταλογισμός λάθος και μίστερ το να λες αναλαμβάνω την ευθηνη δεν είναι συνεχιζω τις ίδιες αλχημιες ,η ομάδα τρώει 3μπαλα απο όλα τα χωρια αλλά Δεν αλλά ζω κάτι η δεν φεύγω ο ίδιος.Αν σήμερα ,ου μι γενιτω ,ερθει ο φλωκος παλι και πει παλι ανά λαμβάνω την ευθηνη και η ζωή σηνεχιζεται τωτε ο μίστερ είναι επικυνδυνος .Κακό στην ζωή είναι να βλέπεις το στραβό αλλά επειδή εχεις πρωσοπικες συμπάθειες και αντιπαθιες να κανεις ότι δεν βλέπεις και να ανακαλυπτεις φαντάσματα για δικαιολογισεις τα αδικαιολογητα
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Andrew R έγραψε:Έπεσε λίγο δουλεία παραπάνω και χρειαζόμουν περισσότερες ώρες για την ανάλυση που έχω να κάνω και δεν είχα μπει στο σαιτ έτσι τα διάβασα όλα μαζεμένα και είδα ότι υπάρχει ένα ποσταρισμα του φίλου που λέγεται Σίμπα με το όποιο θα ήθελα να αναμετρηθώ γιατί υπάρχουν μέσα πολύ περισσότερα πράγματα για να διαφωνήσω παρά για να συμφωνήσω και αυτό δεν οφείλεται στη θέση που παίρνει ο φίλος εναντίων του Αναστασιάδη αλλά στο γεγονός ότι πράγματα που προσάπτει στον προπονητή θα μπορούσε να τα προσάψει σε οποιονδήποτε προπονητή είχε ο παοκ αυτή την στιγμή αφού μέρος των λαθών που του καταλογίζει προέρχεται απευθείας από την κακίστη λειτουργιά της ΠΑΕ σε όλα σχεδόν τα επίπεδα και θα μπορούσαν να αφορούν σε οποιονδήποτε προπονητή είχε τώρα η ΠΑΟΚΑΡΑ μας κυρίως όμως δεν μου άρεσε καθόλου το πνεύμα που ήταν γραμμένο γιατί ενώ είμαι θερμός θιασώτης της καλόπιστης κριτικής είμαι κάθετα αντίθετος στην κακοπροαίρετη κριτική και νομίζω ότι είδα παρά πολύ τέτοια σε αυτό το ποστάρισμα να πω εξαρχης ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο σε αυτά που θα γράψω αλλά μαζί με τις απόψεις μου θα υπάρχουν και ορισμένα πραγματικά γεγονότα στα όποια θα βασιστώ καθώς και στην πλήρη αγνοία άλλων δεδομένων για τα όποια μπορούμε μόνο εικασίες να κάνουμε αφού δεν έχουμε πρόσβαση σε αντικειμενική και επαρκείς πληροφόρηση
πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά

(- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι υπευθυνος που αφησε την ομαδα γυμνη απο στοπερ το καλοκαιρι για να ικανοποιησει τη σφιχτη οικονομικη πολιτικη του Σαββιδη αλλα και λογω της απαρχαιωμενης του ποδοσφαιρικης λογικης οτι ενα μπακ (τζαβελλας,σκονδρας,ποζατζιδης) ή ενας αμυντικος μεσος των χαρακτηριστικων των Τζιωλη-Μαντουρο μπορουν να παιξουν στοπερ και οτι οι ελλειψεις θα λυθουν εκ των εσω?)

Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να κατοχυρώσουν τον ισχυρισμό σου
Εδώ ρωτάς κάτι που σε εκθέτει ανεπανόρθωτα δεν τίθεται θέμα ικανοποίησης της επιλογής Σαββίδη ο άγγελος είναι υπάλληλος και θα δουλέψει με τα λεφτά που θα του δώσουν δεν αποφασίζει αυτός το μπάζε μάθαμε ποτέ επίσημα ποσό ήταν το ψαλίδι που έβαλε ο Ιβάν και αν ο προπονητής της ομάδος αρνήθηκε να πάρει στοπάρω ? εσύ ξέρεις αν είχε την δυνατότητα αυτή από τον Σαββίδη γνωρίζεις να μου πεις. Το αρχικό σχέδιο μιλούσε για μεγάλες περικοπές ή για να είμαι πιο σαφείς για αυτό μιλούσαν όλοι οι ΑΡΔ
Τέλος είναι αστείο να μιλάμε για απαρχαιωμένη ποδοσφαιρική λογική χρησιμοποίησης συγγενούς θέσης ποδοσφαιριστή σε κάποιοι παρόμοιε δυο γρήγορα παραδείγματα είναι του μασερανο στην μπαρτσα και του του τιμοτσουκ στην μπαγερν και μαλιστα στον τελικο του 12

(- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι υπευθυνος που παρα οποιες αποδεδειγμενες προσπαθειες εγιναν για την αγορα εξτρεμ, επελεξε να αφησει την ομαδα ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ να ειναι η μοναδικη παγκοσμιως με εναμιση εξτρεμ λογω της απαρχαιωμενης του ποδοσφαιρικης λογικης οτι οποιοσδηποτε μεσος (γκολασα,τσανδαρης)-2ος επιθετικος(παπαδοπουλος,περειρα) μπορει να παιξουν εκει? Που αν δεν τον πιεζαν αλλοι, αυτος ουτε στοπερ ηθελε να παρει?)

Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα μόλις πριν μερικές εβδομάδες ο τεχνικός διευθυντής του παοκ έλεγε και διαβεβαίωνε στην συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς ότι θα πάρουμε εξτρεμ ότι και να γίνει αυτό που γραφείς με κεφάλαια είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ

(Ο Αναστασιαδης και το ιατρικο του επιτελειο δεν ειναι υπευθυνοι για την ανεπαρκη αποθεραπεια και την προληψη δευτερων τραυματισμων επιβαρυμενων παικτων? Που ελεγε τις χαζομαρες του τυπου, "δεν τους ξαναεμπιστευομαι, ειναι παιδια, αν καποιος εχει προβλημα θα τον αφηνω ακομη μια βδομαδα εξω"?)

Εδώ αναφέρεσαι στον Μακ που γελοιωδέστατα επέτρεψε οι διοίκηση του παοκ μας να πάει και να παίξει ένα φιλικό οντάς ανέτοιμος να πάθει υποτροπή να πει στο ματς της ξανθής ότι είναι έτοιμος αλλά τελικά να ξανατραυματιστεί . αυτός είναι και ο λόγος που προτίμησε οπ ΑΑ να μην τον ξεκινήσει στο βαρύ τερέν με τον Παναιτωλικό ρισκάροντας έναν πιθανό τραυματισμό πριν το ματς με τα σιχάματα του Πειραιά

- (Ο Αναστασιαδης και το ερασιτεχνικο του τιμ του δεν ειναι οι καθολα υπευθυνοι που εκαψε μια τοσο σημαντικη μοναδα για την ομαδα, τον Τζιωλη, καθως εν γνωσει του προβληματος που κουβαλουσε, δεν τον εβγαζε ουτε λεπτο (και τον εξεθεσε ακομα βαζοντας τον και στοπερ στο παιχνιδι οροσημο της χρονιας, στο βαρυ τερεν της Ξανθης) ?)

Ρε συ τώρα
Δύσκολο να συναντήσω μια τόσο κακοπροαίρετη τοποθέτηση όσο αυτή μιας και ξεχνάς ότι η αγωνιστική ανάταση του τζιολη επετεύχθη με τον προπονητή του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει δείξει επανελεγμένα ότι ενδιαφέρεται πολύ για την υγεία των παικτών του και δεν θέλει να τους εκθέτει σε κινδύνους το έκανε άλλωστε με τον Μακ όπως σου περίγραψα και άκουσε τα σχολιανά του γιατί δεν τον ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό έπειτα ο χαρακτηρισμός τον έκαψε πέφτει λίγο βαρύς νομίζω και δεν στοιχιωθετητε από πουθενά

(- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι ο καθολα υπευθυνος που με την παρωχημενη του λογικη και για να ευχαριστησει και τα θελω του Ρωσου που αγαπαει το δημητρακη, ξεκινουσε την ενδεκαδα απο αυτον ακομα και με την αποδοση (?) του καθε βδομαδα να πεφτει στα ταρταρα και να αποτελει βαριδι μεσα στην ενδεκαδα, χαλωντας παρα φτιαχνοντας μεσα στο παιχνιδι της? Μην αναφερω και τ ο οτι αυτος και το ερασιτεχνικο του τιμ δε διαχειριστηκε σωστα ενα παικτη 34 χρονων που ηταν καλοκαιρι Μουντιαλ, τον εκαψε με αποτελεσμα να ειναι ανημπορος να δωσει ακομα και τα ελαχιστα που πλεον μπορει. Και το αποκορυφωμα, με 0 προπονησεις, τον βαζει με το γαυρο παραδεχομενος οτι παιζει τοσο καιρο με προβλημα...)

Θα θυμηθώ πέρσι μια αποστροφή του εξαιρετικού ευρωπαίου προπονητή στεφενς ο οποίος είπε ότι ο σαλπιγγιδης είναι λίγο μεγάλος , μετά από αυτή την δήλωση έπεσε ένα επαγγελματικό ξύρισμα από τους ΑΡΔ της πολης στον στεφενς για το αγαπημένο τους παιδί είναι πολύ περίεργο ότι ενώ ο Δημητράκης σέρνεται σχεδόν από τότε που ήρθε στον Παοκ για κάποιο λόγο τύχαινε εξαιρετικής ασυλίας από τα μέσα ενημερώσεις . φέτος αυτό έχει αλλάξει άρδην αλλά σκοπός δεν είναι ο Δημητράκης αλλά ο προπονητής του παοκ γιατί οι ΑΡΔ θα έπρεπε να στηρίξουν και τον στεφενς αλλά τότε όλοι του επιτεθήκαν . ο σαλπιγγιδης είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας η απορία σου είναι ακριβώς ιδία με την δικια μου σύμφωνο και επαυξάνω στα παραπάνω που έγραψες

(Ο Αναστασιαδης δεν ειναι υπευθυνος που βαζει να περιφερεται σαν την αδικη καταρα στον ασβεστη ή στο ημικυκλιο του κεντρου τον πιο κιλλερ παικτη του πρωταθληματος εντος περιοχης, ακυρωνοντας τον? Που ακυρωνει το πιο κλασικο 8αρι, τον Γκολασα βαζοντας τον οπου ναναι? Που επιφορτιζει το πιο κλασικο δευτερο φορ αλα Καμπορα, τον Περειρα, να το παιζει δεκαρι και εξτρεμ?)

Να αγιάσει το στόμα σου η μάλλον το χέρι σου εκατό τα εκατό μαζί σου.

(- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι αυτος που υποτιθεται θα στηριζε τα παιδια απ'τις ακαδημιες, τα ιδια παιδια με τα οποια δουλεψε ολο το καλοκαιρι σχεδον? Δεν μπορουσαν να προσφερουν λυσεις οι Κουλουρης, Σαββιδης, Ποζατζιδης, Ποζογλου και επεμενε να χρησιμοποιει 13 παικτες επι μηνες καιγοντας τους? Τον Πελκα που βγαζει ματια στην Πορτογαλια σε μια θεση που δεν εχουμε παικτη ουτε για δειγμα δεν του εκανε, τοσο που συμφωνησε να τον δωσουν με ξεφτιλα ρητρα 150 χιλιαδων? Τον Ποζατζιδη με τετοια αθλητικα προσοντα τον οδηγησε στην εξοδο μη πιστευοντας τον?
- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι αυτος που εβαζε το Σπυροπουλο στα παιχνιδια και παντα τρωγαμε γκολ απ'την πλευρα του, και μετα απο καιρο συνειδητοποιησε τη βλακεια του σουταροντας τον?)

Εδώ πραγματικά δεν ξέρω από πού να πιάσω το γεμάτο ανακρίβειες κομματι που παραθέτεις νομίζω ότι το κανείς σκόπιμος γιατι δεν συμπαθεις τον αγγελο εμενα όμως δεν με αφοαρα ουτε ο αγγελος ουτε κανενα άλλο ονομα . Μπερδεύεις τις δουλειές της διοίκησης με της αρμοδιότητες του προπονητή, από πού προκύπτει ότι ο άγγελος όχι μόνο συναίνεσε αλλά όρισε και την γελοιωδέστατη ρήτρα των 150 χιλιάδων από πού το ξέρεις ? όσο για την συνεχεία αυτό με το ποζατζιδη είναι εμετικό ο άγγελος έστειλε και τους δυο άλλους αριστερούς μπακ στη διοίκηση η όποια τους έστειλε πίσω στην ομάδα φρόντισε μαλιστα να κόψει και την μοναδική εναλλακτική που θα είχε ο προπονητής στέλνοντας τον μικρό στον πανιώνιο έτσι ώστε ν αναγκαστεί να τους χρησιμοποίηση και άντε ο άγγελος δεν είναι μνησίκακος άνθρωπος εδώ μέχρι και στο μαντούρο ξανάδωσε ευκαιρίες . Αλλά σκέψου σε παρακαλώ αν είχαμε ένα σοβαρό ευρωπαίο προπονητή θα μπορούσε να επιβάλει πειθαρχία σε μια ομάδα όπου στέλνει παίκτες στη διοίκηση για βάρια τρανταχτά πειθαρχικά παραπτώματα και αυτή τους γυρίζει πίσω ατιμώρητους . δηλαδή μόνο εγώ είδα το Σπυρόπουλο να κάνει δυο φορές το ίδιο πράγμα παραμονή ευρωπαϊκού παιχνιδιού με δυο διαφορετικούς προπονητές και να τον κρατάμε στην ομάδα . όσο για την στηρίξει στα παιδια από της ακαδημίες σας παραπέμπω στη στήλη του Τσανδάρη στο παοκμανια οχετός

Προσπαθώ να είμαι πάντα καλοπροαίρετος με τον συνομιλητή μου και με τους ανθρώπους που κρίνω έκτος και αν έχουν δώσει συνεχή κακά παραδείγματα γιατί απέξω από τον χορό ….. εδώ είναι σε όλους μας γνωστό ότι ο συγκεκριμένος προπονητής λειτούργει πάντα με βάσει την συσπείρωση του ράστερ και την ανάδειξη των καλύτερων χαρακτηριστικών που έχουν οι παίκτες που έχει στην διάθεση του . φέτος μάθαμε από τους αρδ ότι θα έχουμε δραστική μείωση του μπατζετ αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλότροπος δηλαδή η μείωση αφορούσε τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία λίνο άλλα όχι τους σπυροτζαβελαιους αυτοί ως γνωστόν παίζουν τζάμπα στον παοκ. 20 παιχνίδια ήθελα μέσα στην χρονιά από τον λίνο δεν τον άφησαν να μου τα δώσει

Θα μπορούσα να συνεχίσω με τα υπόλοιπα μέρη του ποσταρισματος σου άλλα μου έκανε κάτι εξαιρετική εντύπωση είδα να μιλάς συνεχεία για την αξία των γεγονότων και όχι για απόψεις . Αν υπάρχει λοιπόν ΕΝΑ αδιαμφισβήτητο γεγονός για την φετινή χρόνια αυτό έχει να κάνει με την ερευνά για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο μας
Η σημαντικότερη εξέλιξη φέτος είχε να κάνει με την διερεύνηση του σκανδάλου για την ύπαρξη εγκληματικής οργανώσεις στο ποδόσφαιρο η ερευνά έτρεχε επί μακρό χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή διέρρευσαν στο τύπο επιλεγμένες συνομιλίες . και ενώ πολλοί φίλαθλοι πίστεψαν ότι μπορεί να φτάσουμε σε μια κάθαρση έστω και μικρής έκτασης συμβαίνει το απίστευτο . πιο ήταν αυτό η δικογραφία που έφυγε από τον κύριο Κορέα
μάθαμε ότι θα απασχολήσει την δικαιοσύνη στα τέλη φλεβαρη με αρχές μαρτη το πιάσατε το υπονοούμενο
προσέξτε το λινκ που σας παραθέτω ΔΕΙΤΕ την ημερομηνία 05/12/2014
http://www.kathimerini.gr/794495/articl ... h-organwsh
Τιποτε δεν γινεται τυχαια στην ελλαδα μας
Συγχαρητήρια στο παλικάρι που προσπάθησε και κατάφερε να δημιουργήσει μια πρόταση/περίοδο/παράγραφο 220 λέξεων.
Ουτε ενα σημείο στίξης. Συγχαρητήρια και σε μενα που κατάφερα και τη διάβασα.Ε ρε μάνα τι γιο νίντζα έκανες.
Οφ τοπικ ξέρω αλλά έπρεπε να αποδώσω εύσημα.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Οσον αφορά τον Άγγελο Αναστασιάδη ,η αλήθεια είναι καπου στη μέση. Ούτε ο απόλυτος υπεύθυνος είναι ούτε άμοιρος ευθυνών. Πρόκειται ίσως για ένα κράμα κακών χειρισμών απο πλευρά διοίκησης και γνωστών παθογενειών που αντιμετωπίζουν ολες οι ομαδες του Αναστασιάδη. Το μεγάλο του όπλο είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός του κατ εμε.
Το γιν και γιανγκ του προπονητή. Παθιασμένος προπονητής ιδιορρυθμος που πολλές φορές ειναι υπέρ του στον τομέα της ψυχολογίας και ντοπαρίσματος (ψυχολογικου λεμε) των παικτών που όμως χάνει τη μπάλα κάποια στιγμή.
Για μενα ο Αναστασιάδης δεν κανει για πρωταθλητισμό γιατι δε στηρίζεται στα συστατικά που οδηγούν σε πρωταθλητισμό. Ειναι μαγος σε δύσκολες καταστάσεις ,ομως χανει πολυ στη διαχείριση σε βάθος χρόνου.
Όποιος πιστευε στο πρωτάθλημα φέτος ,απλά είχε κρύψει κατω απο το χαλί των ελπίδων του, τη σκόνη της ιστορικής πραγματικότητα (κι εγω το χα κανει).
Μακαρι να μεινει ως το τελος γιατι θεωρώ οτι τα playoff του πανε πιο καλά αλλα και γιατί θέλω απο τωρα η διοίκηση να στρωσει πλανο ορθης αντικατάστασης ως το τελος του πρωταθλήματος .Να βρει καποιον να συμφωνήσει να δουν μαζι το πλάνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Holypaok την Κυρ 15 Φεβ 2015, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Όσοι είστε έμμισθοι υπάλληλοι σε κάποιον οργανισμό, θα γουστάρατε η παραμονή σας να κρίνεται κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την απόδοσή σας ή οποία μάλιστα θα ήταν υποκείμενη στην κρίση όχι μόνο του ανωτέρου σας και των μετόχων, αλλά και των πελατών ακόμα των εν δυνάμει, δηλ. αυτών που ούτε καν ψωνίζουν το προϊόν σας; και επίσης, φανταστείτε, κάθε εβδομάδα, η αξιολόγησή σας να επηρεάζεται και από τον Τύπο και τα social media.

Ξέρω, θα πείτε ότι εδώ μιλάμε για Ποδόσφαιρο και Ελλάδα και ο ίδιος ο ΑΑ έχει δεχτεί ότι κρίνεται σε κάθε ματς και το κεφάλι του είναι στο ντορβά συνεχώς.

Πραγματικά δεν ενδιαφέρομαι τόσο για τον ΑΑ και την πάρτη του, όσο για την σοβαρότητα στην λειτουργία του ΠΑΟΚ, όπου τίθενται στόχοι και οι υπάλληλοι αξιολογούνται από το αν πετυχαίνουν τους στόχους τους σε ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΈΝΑ χρονικά διαστήματα. Για τον προπονητή αυτό θα μπορούσε να γίνεται 15/12 και 15/05 και όχι αυτό το καθημερινό μαρτύριο που ζούμε και τρέφουμε όλοι μας κάθε χρόνο. Κανείς υπάλληλος δεν απολύεται εκτός αν παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου του.

Με βάση αυτή την αρχή θα έβγαζα τον ΣΚΑΣΜΟ από κάθε κραυγή προπονητοφαγιας παρά μόνο θα τσίριζα κάθε μέσα Δεκέμβρη και Μάη, και θα το τηρούσα όχι μόνο για τον Άγγελο αλλά για όλους τους προηγούμενους (και τους επόμενους φυσικά), ακόμα και για τον ΓΔ!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σορρυ φιλε κουρδε αλλα μπλεκεις τελειως διαφορετικα πραγματα...εγω μια υποψια χοντραδας να κανω στη δουλεια μου εχω φυγει χθες...κατι τετοιο δεν ισχυει για τον προπονητη ο οποιος μπορει να κανει και 1 και 2 και 3 και 4 χοντραδες...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Kourdos έγραψε:Όσοι είστε έμμισθοι υπάλληλοι σε κάποιον οργανισμό, θα γουστάρατε η παραμονή σας να κρίνεται κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την απόδοσή σας ή οποία μάλιστα θα ήταν υποκείμενη στην κρίση όχι μόνο του ανωτέρου σας και των μετόχων, αλλά και των πελατών ακόμα των εν δυνάμει, δηλ. αυτών που ούτε καν ψωνίζουν το προϊόν σας; και επίσης, φανταστείτε, κάθε εβδομάδα, η αξιολόγησή σας να επηρεάζεται και από τον Τύπο και τα social media.

Ξέρω, θα πείτε ότι εδώ μιλάμε για Ποδόσφαιρο και Ελλάδα και ο ίδιος ο ΑΑ έχει δεχτεί ότι κρίνεται σε κάθε ματς και το κεφάλι του είναι στο ντορβά συνεχώς.

Πραγματικά δεν ενδιαφέρομαι τόσο για τον ΑΑ και την πάρτη του, όσο για την σοβαρότητα στην λειτουργία του ΠΑΟΚ, όπου τίθενται στόχοι και οι υπάλληλοι αξιολογούνται από το αν πετυχαίνουν τους στόχους τους σε ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΈΝΑ χρονικά διαστήματα. Για τον προπονητή αυτό θα μπορούσε να γίνεται 15/12 και 15/05 και όχι αυτό το καθημερινό μαρτύριο που ζούμε και τρέφουμε όλοι μας κάθε χρόνο. Κανείς υπάλληλος δεν α πολύ ε ταινια εκτός αν παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου του.

Με βάση αυτή την αρχή θα έβγαζα τον ΣΚΑΣΜΟ από κάθε κραυγή προπονητοφαγιας παρά μόνο θα τσίριζα κάθε μέσα Δεκέμβρη και Μάη, και θα το τηρούσα όχι μόνο για τον Άγγελο αλλά για όλους τους προηγούμενους (και τους επόμενους φυσικά), ακόμα και για τον ΓΔ!
Ψιλά γράμματα για τους "αγράμματους δικηγόρους" , κατά τη λαϊκή έκφραση!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Κούρδε,
για όποιον δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, η κατάσταση είναι ακριβώς όπως την περιγράφεις (εκτός του τύπου). Κρίνεσαι ΚΑΘΕ μέρα και οι πελάτες σου είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που ενδιαφέρουν τον ιδιοκτήτη. Δουλειά του επικεφαλής είναι να διαμορφώνει σωστή άποψη για τους υφισταμένους του. Αν δεν ξέρει να το κάνει ή αν επηρεάζεται από σαχλαμάρες, δεν κάνει ούτε αυτός καλά τη δουλειά του.
Επίσης, δεν είναι ίδιοι όλοι οι προπονητές. Αν περιμέναμε πχ το Μπερέτα να τον κρίνουμε Μάη, ζήτω που καήκαμε.
Όσο για τον ΑΑ, έχει ήδη αποτύχει σε 3 στόχους, αλλά πολύ σημαντικότερο για μένα είναι ότι δεν με δίνει τα εχέγγυα της καλύτερης πορείας στο μέλλον. Λείπει η σοβαρότητα, παραμένουν τα κολλήματα.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Καλημερα απο την ασπρομαυρη αθηνα..πωπω αυτο το τρενο π ειναι το τελευταιο απο θεσσαλονικη για αθηνα δεν παλευετε.. τοσα χρονια εχουν περασει κ δεν εχουν βαλει ενα ποιο γρηγορο εργαλειο.. τελικα εχουμε πεσει ολοι ,στον λακο των αρδ και της εγκλιματικης οργανωσης και της εσωστρεφειας μας που μας βαρανε ακριβως εκει που ποναμε.. ρε μαγκες ας μην μαλωνουμε μεταξυ μας.. ειναι κριμα.. αυτος ειναι ο σκοπος τους.. κριτικη ναι.. καλοπροαιρετη παντα.. εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ δεν κανουν συνεντευξεις τυπου, μια φορα το μηνα, μια φορα το διμηνο, αυτοι θα το ορισουν, για να μην αφηνουν σκιες σε πραγματα και προσωπα, γιατι μεσω διαρροων σε κολλητους αρδ ,το μονο που καταφερνουν ειναι να αυξανουν την εσωστρεφεια, διχονοια κλπ κλπ κλπ..τεσπα εγω αυτο ηθελα να πω ασ μην μαλωνουνε μεταξυ μας ..ειναι κριμα γιατι ολοι ειμαστε Π.Α.Ο.Κ
ΥΓ1)ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Π.Α.Ο.Κ ΛΕ ΟΛΕ
ΥΓ2)ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ.. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ..
ΥΓ4-1)FORZA Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ
ΥΓ4) 11 ΣΤΑ 11 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ..
Π.Α.Ο.Κ 1926
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Andrew R έγραψε: (Ο Αναστασιαδης και το ιατρικο του επιτελειο δεν ειναι υπευθυνοι για την ανεπαρκη αποθεραπεια και την προληψη δευτερων τραυματισμων επιβαρυμενων παικτων? Που ελεγε τις χαζομαρες του τυπου, "δεν τους ξαναεμπιστευομαι, ειναι παιδια, αν καποιος εχει προβλημα θα τον αφηνω ακομη μια βδομαδα εξω"?)

Εδώ αναφέρεσαι στον Μακ που γελοιωδέστατα επέτρεψε οι διοίκηση του παοκ μας να πάει και να παίξει ένα φιλικό οντάς ανέτοιμος να πάθει υποτροπή να πει στο ματς της ξανθής ότι είναι έτοιμος αλλά τελικά να ξανατραυματιστεί . αυτός είναι και ο λόγος που προτίμησε οπ ΑΑ να μην τον ξεκινήσει στο βαρύ τερέν με τον Παναιτωλικό ρισκάροντας έναν πιθανό τραυματισμό πριν το ματς με τα σιχάματα του Πειραιά
αδερφε μου αν και διαφωνω σε πολλα σημεια αυτων που γραφεις θα σταθω περισσοτερο σε αυτο το κομματι στο οποιο κρινω οτι εισαι περισοτερο οφσαιντ απο ολα...

καταρχην μιας και καταπιανεις την περιπτωση μακ να θυμασαι οτι μιλαμε για εναν παιχτη με 2-3 υποτροπες στο ιδιο σημειο πραγμα το οποιο δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με την εθνικη του ομαδα...η χρησιμοποιηση σε εργοτελη,βεροια και ξανθη ας πουμε οπου επιανε μονιμως τα κωλομερια του δεν ηταν θεμα εθνικης ηταν θεμα ΠΑΟΚ...οσο για την προστασια με παναιτωλικο αστο καλυτερα...αν θες να προστατευσεις παιχτη τον αφηνεις εκτος αποστολης ή εκτος αγωνα προστασια παιχτη βαζοντας τον να παιξει 50 λεπτα δεν υπαρχει...

απο εκει και περα εχουμε το μεγαλυτερο ιατρικο εγκλημα της ιστοριας τον ρατς στον αγωνα του εργοτελη...χωρις λογια δεν χρειαζεται να αναφερουμε τιποτα...

μετα πιανουμε τον τζιολη για τον οποιο φαινεται δεν υπηρχε το θεμα της προστασιας καθως ο ιδιος ο προπονητης δηλωνε οτι παιζει με πονους ποσους μηνες...

παμε στην περιπτωση του κοντου οπου ο προπονητης δηλωνει οτι παιζει (και μαλιστα 90λεπτα) ενω ειναι τραυματιας :shock:

συνεχιζουμε στην περιπτωση κλαους με τις "συσπασεις" οπου ουτε εκει υπαρχει το αισθημα της προστασιας και τελειωνουμε με την περιπτωση του τχιχλοφουσκα οπου οι 3 βδομαδες αποθεραπειας εγιναν 1,5-2 μηνες...

σορρυ αδερφε μου αλλα για το ιατρικο τιμ τουλαχιστον υπαρχουν πολλες ευλογες αποριες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”