Π.χ. του λόγου μου δεν μπορώ να κυνηγιέμαι με κάποιον στον δρόμο με καδρόνια και να κάνω χωριό μετά στο καφενείο, εκτός κι αν διαπιστώσω κατόπιν παραδοχής του ότι έχει πραγματικά αγαθές προθέσεις, πράγμα που δεν γίνεται μέσα από ένα forum...
Σίγουρα με αγγίζει η κάθε κριτική αλλά όχι η συγκεκριμένη γιατί βασίζεται κυρίως σε λάθος παραδοχές, είναι ανούσια και τελείως αντιφατική (αν και περιέχει πολλές σωστές έννοιες μέσα της) λέγοντας π.χ. απ την μία ότι έχει "καθαρίσει" μαζί μου εδώ και 6 μήνες και "είναι καλά", ενώ απ την άλλη γράφει μια εγκυκλοπαίδεια κυρίως για να με αποδομήσει δίχως άλλη ουσία, "ψάχνοντας" δήθεν να βρει τι και ποιος είμαι, θαρρείς κι αυτό νοιάζει και κανέναν ή θαρρείς και ξέρουμε οι υπόλοιποι ποιος είναι ο ίδιος που το ψάχνει για μένα...
Κομματάκι οξύμωρα τα πράγματα, δεν νομίζεις?
Η υπερέκθεση μου είναι σωστό, όπως ακριβώς λες, ότι δημιουργεί τριβές με πολύ κόσμο εδώ μέσα, αλλά υφίστατο έως τώρα λόγω άγνοιας από μέρους μου χειρισμού ενός forum και των μελών του σε σχέση ας πούμε με ένα chat, για τον απλό λόγο ότι πρώτη μου φορά ασχολούμαι με κάτι απ τα δύο (στα 51 "έφαγα την πετριά" όσο και να μην το πιστεύει ο @Cellophan, τι να κάνουμε?) και είναι θεωρώ φυσιολογικό να κάνω πολλά λάθη στην διαχείριση τους...
Θα προσπαθήσω λοιπόν να αλλάξω αυτήν την "βαρετή" μου εικόνα και να επικεντρώνομαι στα πλέον ουσιώδη και μόνο...
Κένεθ, σ ευχαριστώ ξανά για την ενασχόληση σου και με το άτομο μου αλλά και με το forum, χρειάζεσαι πραγματικά αδερφέ...
Υ.Γ. Όσο για μια ωραία ερώτηση που κάνει ο @Cellophan "γιατί δεν τους διαολοστέλνω όλους εδώ μέσα και να την κάνω", του απαντάω ότι ούτε πιστεύω όσα πιστεύει εκείνος ότι πιστεύω για τα μέλη του forum, αλλά ούτε και είμαι και μου αρέσουν οι ριψάσπεις όπως θα δει και στο signature μου...
Υ.Γ. 2...Επίσης οξύμωρο μου φαίνεται ότι ενώ αναφέρει την ρήση του Ρισελιέ για "πέντε γραπτές αράδες του πιο τίμιου ανθρώπου οι οποίες μπορούν να τον στείλουν άνετα στην κρεμάλα", ο ίδιος κάθεται και γράφει κοτζάμ βιβλίο, άρα τι να καταλάβουμε ότι θέλει στην συνέχεια???
Υ.Γ. 3...Δεν θα ξαναασχοληθώ ποτέ με το εν λόγω post του @Cellophan, όσο κι αν αυτό εντυπωσίασε θετικά πολλούς, νεότερους και λιγότερο νέους, όσο κι απ όποιον κι αν ερωτηθώ από δω και πέρα, ακόμα κι αν κάποιος προσπαθήσει να με προσβάλει κιόλας με βάση αυτό...
Υ.Γ. 4...Καλή συνέχεια σε όλους μας...