Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Την μεταγραφή του Giovinco εάν γίνει δεν την καταλαβαίνω. Πρώην παίκτης από την Σαουδική Αραβία και ψεύτικος. Χρειαζόμαστε ποιο αθλητικούς παίκτες για να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη (και να έχουμε περισσότερα έσοδα) και σε καλύτερες ηλικίες για να μπορέσουμε να πουλήσουμε παίκτες.
- sourmenetes
- Moderator
Το πρόβλημα αυτό είναι;;
Ας έρθει το 10αρι να έρθει και το αρ. Μπακ και θα ξεκινήσουν και οι αποχωρήσεις.
Προέχει η ενίσχυση.
Επίσης κάποιοι παίκτες θα παίξουν με ΠΑΟΚ Β.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας έρθει το 10αρι να έρθει και το αρ. Μπακ και θα ξεκινήσουν και οι αποχωρήσεις.
Προέχει η ενίσχυση.
Επίσης κάποιοι παίκτες θα παίξουν με ΠΑΟΚ Β.
+++++++++++sourmenetes έγραψε:15 συν ρήτρα μεταπώλησης είναι πολύ καλό σεναριοtheo111 έγραψε:Μόλις διαβάζω ότι ετοιμάζουν πρόταση οι της Μπριζ για τον Τζολη στα 15Μ
https://talentabout.gr/2021/07/etoimaze ... riz-photo/
στο ενδεχόμενο να υπάρχει βάση σε αυτό το σενάριο, τι λέτε; τον κρατάμε ή τον δίνουμε;; οι απόψεις σας ...;
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά δεν το πολύ πιστεύω. Δεν έδειξαν να θέλουν συνεργασία στην υπόθεση του Τσέχου.
- sourmenetes
- Moderator
Το θέμα είναι να πουλήσουμε ή να ανέβει επίπεδο η ομάδα;;PAOK4SWE έγραψε:Την μεταγραφή του Giovinco εάν γίνει δεν την καταλαβαίνω. Πρώην παίκτης από την Σαουδική Αραβία και ψεύτικος. Χρειαζόμαστε ποιο αθλητικούς παίκτες για να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη (και να έχουμε περισσότερα έσοδα) και σε καλύτερες ηλικίες για να μπορέσουμε να πουλήσουμε παίκτες.
Αν σώνει και ντε πρέπει να πουλήσουμε αύριο το πρωί πουλάς τζολη σβιντερσκι
Στο πιο αθλητικούς συμφωνώ αλλα και η ποιότητα του τζοβινκο είναι αδιαμφισβητητη. Και αν μπορείς να φέρεις αυτόν τον παίκτη τον φέρνεις.
-
blackchaos
Είχα την εντύπωση ότι ο ζιβκοβιτς είχε ανανεώσει μέχρι το 23. Εκτός αν έμεινε η φάση μόνο στα δημοσιεύματα , το ίδιο και για τον ινγκανσον . Ξέρει κανείς που βρίσκονται αυτές οι 2 υποθέσεις?
-
makispaspartou
Για τον Τζιοβίνκο όλοι όσοι κριτικάρουμε δε θα πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα Λουτσέσκου. Από τη στιγμή που μέχρι πριν λίγο τον προπονούσε και τον θέλει σαν τρελός τα υπόλοιπα περισσεύουν. Η ποιότητα αδιαμφισβήτητη του παίκτη αλλά και η ηλικία σίγουρα προβληματική. Ο Λουτσέσκου όμως ξέρει ειδικά για αυτόν.
Εκείνο που με προβληματίζει περισσότερο είναι η διαχείριση του Τζόλη σε περίπτωση που δεν πωληθεί...
Εκείνο που με προβληματίζει περισσότερο είναι η διαχείριση του Τζόλη σε περίπτωση που δεν πωληθεί...
Επειδη η υπόθεση καγκαβα μου θυμίζει τελείως το τι γίνονταν εδώ μέσα με Μισιτς το 2019 (διακοπή δανεισμού κλπ) πιστεύω/ελπιζω οτι θα κανουμε τις ιδιες κολοτουμπες.
Οποτε φανταζομαι το κεντρο μας οκτωμβρη:
Τζιοβινκο/καγκαβα
Καγκαβα/καντουρι
Κουρτιτς/σβαμπ
Η αληθεια ειναι οτι με φτιαχνει αρκετα
Τζιοβινκο/καγκαβα
Καγκαβα/καντουρι
Κουρτιτς/σβαμπ
rainmaker έγραψε:Επίσης αν φύγει ο Ντουγκλας προσδοκω να γίνει κίνηση για Σίλβα.
Δεν έχω όμως κάποια πληροφορία ως προς αυτο
Ξεκινάει στην 11αδα του φιλικού της ομάδας του στις 18:30.
Athens έγραψε:μπορει καποιος να μας πει ποτε θα γινει το ξεσκαρταρισμα του ροστερ? ποτε θα αρχισουν να ανακοινωνονται αυτοι που δεν θα συνεχισουν με την ομαδα?
Υποθέτω μέχρι την Τετάρτη που ξεκινάει προπονήσεις ο ΠΑΟΚ Β,όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.
-
john4serres
Σουηδέ, μπες στο μυαλό του Ρουμάνου. Και θα καταλάβεις την μεταγραφή του κοντούλη.PAOK4SWE έγραψε:Την μεταγραφή του Giovinco εάν γίνει δεν την καταλαβαίνω. Πρώην παίκτης από την Σαουδική Αραβία και ψεύτικος. Χρειαζόμαστε ποιο αθλητικούς παίκτες για να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη (και να έχουμε περισσότερα έσοδα) και σε καλύτερες ηλικίες για να μπορέσουμε να πουλήσουμε παίκτες.
- sourmenetes
- Moderator
Θα πρέπει να έρθει έτοιμος!!obanebane έγραψε:rainmaker έγραψε:Επίσης αν φύγει ο Ντουγκλας προσδοκω να γίνει κίνηση για Σίλβα.
Δεν έχω όμως κάποια πληροφορία ως προς αυτο
Ξεκινάει στην 11αδα του φιλικού της ομάδας του στις 18:30.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ωραία να πουλήσουμε και τον Τζολη και να μείνουμε με τον μαέστρο Καντουρι να παίζει ως εξτρέμ !!!!!!
Και να τον αντικαταστήσουμε με σούπερ παικταραδες όπως αντικαταστήσαμε τον Γιαννουλη και τον Πελκα !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και να τον αντικαταστήσουμε με σούπερ παικταραδες όπως αντικαταστήσαμε τον Γιαννουλη και τον Πελκα !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 26 Ιούλ 2021, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
- bersekeros
Ο όφης θέλει.
Να πάει το παλικάρι μας.
Να πάει το παλικάρι μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 26 Ιούλ 2021, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι Καγκάβα στο 8, αλλιώς θα γίνουμε "Ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν"Zarka4 έγραψε:Επειδη η υπόθεση καγκαβα μου θυμίζει τελείως το τι γίνονταν εδώ μέσα με Μισιτς το 2019 (διακοπή δανεισμού κλπ) πιστεύω/ελπιζω οτι θα κανουμε τις ιδιες κολοτουμπες.
Τζιοβινκο/καγκαβα
Καγκαβα/καντουρι
Κουρτιτς/σβαμπ
Σχετικά με πώληση Αουγκούστο, εκτός αν είναι σε πολύ καλά λεφτά (που δεν το νομίζω), δεν πουλάς εξελίξιμο/ελπιδοφόρο παίχτη που δεν έχεις δει ακόμα το επίπεδο που μπορεί να φτάσει. Καλύτερα να ξεφορτωθείς τον Εσίτι εννοείται. Ακόμα και για Σβαμπ αν ερχόταν πρόταση, θα προτιμούσα τον Αυστριακό παρά τον Βραζιλιάνο να πωληθεί.