ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Μαγκες αγκατάσταση Γιαννουλη μονο με 1 παιχτη. Απαιτηση Ζαγαριτη όσο και αν κάνει. Τον παίρνεις πριν τον πάρει η Παρμα και έχεις αριστερό μπακ για 5 χρόνια. Όλα τ άλλα είναι μισοδουλειές. Έτσι χτυπάς πρωτάθλημα και ch l.
- Περιπτερος
Απο τα καλύτερα χαφ της Ολλανδίας.
Πρότζεκτ και "φτηνός", διάδοχος του De Jong ...
https://www.youtube.com/watch?v=R4D0w07sdeo
Πρότζεκτ και "φτηνός", διάδοχος του De Jong ...
https://www.youtube.com/watch?v=R4D0w07sdeo
Ο Baba θεωρούνταν πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά έχει σοβαρά θέματα με το γόνατο.
Στην Τσέλσι τη χρονιά που άρχισε να παίρνει παιχνίδια και ως βασικός, έπαθε ρήξη χιαστού.
Έχει περάσει μινίσκο, χιαστούς και πέρσι έχασε όλη τη σεζόν λόγω γονάτου.
Στην Τσέλσι τη χρονιά που άρχισε να παίρνει παιχνίδια και ως βασικός, έπαθε ρήξη χιαστού.
Έχει περάσει μινίσκο, χιαστούς και πέρσι έχασε όλη τη σεζόν λόγω γονάτου.
- Περιπτερος
Βάζεις χαμηλά τα όρια.danirifle έγραψε:ναπολιτάνε, η λίβερπουλ πούλησε τον κουτίνιο και πήρε βαν ντάικ και άλισον
έχασε τον αστέρα της, αλλά κάλυψε τα χρόνια κενά σε 2 σημαντικές θέσεις
εγώ είμαι ευχαριστημένος αν με τα λεφτά του γιαννούλη, κρατήσεις τον τσέχο (μεγάλη ευκαιρία) και πάρεις και ένα χαφ ή έναν τέρμα αξίας
Υποτίθεται ότι ξεφορτώνεις και παίκτες - συμβόλαια.
250.000 σου στέλνει ο Φερέιρας + 2 εκ που έπαιρνε το τημ του.
Υπάρχει αποεπένδυση, το ξέρουν τα παιδιά και φεύγουν τρέχοντας.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κατάλαβα πολύτραυματίας.
Στην Αγκσμπουργκ πάντως έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, εξου και τα λεφτά της Τσελσι
Στην Αγκσμπουργκ πάντως έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, εξου και τα λεφτά της Τσελσι
Δεν θα γίνει αυτό δυστυχώς. Από τα λεφτά του Γιαννούλη θα πρέπει να πάνε πολλά στο ffp. Εάν γίνουν 1-2 ακόμα πωλήσεις, και 1-2 δανεισμοί/αναχωρήσεις, τότε ίσως.danirifle έγραψε:ναπολιτάνε, η λίβερπουλ πούλησε τον κουτίνιο και πήρε βαν ντάικ και άλισον
εγώ είμαι ευχαριστημένος αν με τα λεφτά του γιαννούλη, κρατήσεις τον τσέχο (μεγάλη ευκαιρία) και πάρεις και ένα χαφ ή έναν τέρμα αξίας
Καλός ο Ρέις, μπερδεμένη κατάσταση όμως. Έχει να παίξει από τον Σεπτέμβριο, με απόφαση διοίκησης, και μάλλον πάει για Σπόρτινγκ.Napoli4 έγραψε: https://www.transfermarkt.com/matheus-r ... ler/379249
-
1.Ας μην κανουν το λαθος να παρουν μετριοτητες " για να καλυφθει το κενο" . Ας παμε σε δανεικους.
2. Αν νομιζουμε οτι καλυπτονται 5-6 κενα το καλοκαιρι, κανουμε μεγαλο λαθος.
Δηλαδη τι θα κανουμε, 10 μεταγραφες για να μας βγουν οι 6; και ποτε θα δεσουν ολοι αυτοι;
Πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τωρα να ερθουν 1-2 παικτες οι οποιοι να αποτελουν σταθερες για του χρονου.
2. Αν νομιζουμε οτι καλυπτονται 5-6 κενα το καλοκαιρι, κανουμε μεγαλο λαθος.
Δηλαδη τι θα κανουμε, 10 μεταγραφες για να μας βγουν οι 6; και ποτε θα δεσουν ολοι αυτοι;
Πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τωρα να ερθουν 1-2 παικτες οι οποιοι να αποτελουν σταθερες για του χρονου.
αδερφέ, αυτό το φφπ μόνο πάνω από τον δικό μας λαιμό κρέμεται?bane1980 έγραψε:Δεν θα γίνει αυτό δυστυχώς. Από τα λεφτά του Γιαννούλη θα πρέπει να πάνε πολλά στο ffp. Εάν γίνουν 1-2 ακόμα πωλήσεις, και 1-2 δανεισμοί/αναχωρήσεις, τότε ίσως.danirifle έγραψε:ναπολιτάνε, η λίβερπουλ πούλησε τον κουτίνιο και πήρε βαν ντάικ και άλισον
ειλικρινά απορώ
δηλαδή όλες οι άλλες ομάδες είναι κομπλέ λογιστικά;
γιατί μόνο τον ΠΑΟΚ βλέπω να πουλάει αναγκαστικά τους καλύτερους παίχτες του
- sourmenetes
- Moderator
Θέμα χρημάτων λέω γω και νοοτροπίας.prax έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ..sourmenetes έγραψε:Το καλοκαίρι ακούγαμε το πως πούλησαν με 13 εκ στην Αγγλία οι γαβροι.
Και πως τα κάνουν και μεις ποτέ θα μάθουμε να πουλάμε κτλ κτλ...
Ερχεται χειμώνας, ο γιαννουλης εδώ και 5 6 ματς ειναι από μετριος έως κακός,και από ότι φαίνεται πας για ένα εξωπραγματικο deal με τα λεφτά που ακούγονται.
Ούτε χαίρομαι ούτε λυπάμαι.
Το χα πει από τον Γκαρυ!
Οποιος δε θέλει μια στον ΠΑΟΚ εμείς δε θέλουμε 100! Εφόσον φέρει και τα λεφτά, στο καλό!
Ναι όπως είπε και ο tad χάνεις έναν Έλληνα και θα πρέπει να έχουμε ως στόχο να μη χάσουμε το μέτρημα με. Τους ξένους γιατι θα έχουμε πρόβλημα με τις λίστες στην Ευρώπη.
Οπως ξανάειπε ο tad χαιρόμαστε που φεύγει ο παίκτης;;;
Ήμουνα από αυτούς που τρελαίνονταν όταν έφευγε κάποιος, ειδικά καλός παικτης(άσχετα αν ο γιαννουλης τελευταία δεν έχει καλά ματς, εξαιρώντας το προχθεσινο), αλλά δυστυχώς η φύση του ποδοσφαίρου έχει αλλάξει εντελώς.
Στο μετέπειτα ας αξιοποιηθεί μέρος των χρημάτων να έρθει ένα σωστό πλάγιο μπακ, ένα σοβαρό χαφ και ότι άλλο θέλει ο προπονητής.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΟΚ, ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..
ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ..
Η διοίκηση έχει τους παίκτες στα όπα όπα πληρωμένος στην ώρα τους, με τα σπίτια τους, τα δώρα τους, με ωραία τρικ με. video που περνάνε και ένα άλλο κλίμα στην ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί έχασες κανέναν παιχταρά;;;sotos26 έγραψε:Βέβαια... να γράψω ότι μετά τον Κλάους δε δίνει χρήματα σε Έλληνες για ανανεώσεις απ’ότι φαίνεται. Και ο κάθε Έλληνας παίχτης βλέπε Λημνιός, Πέλκας, Γιανκούλης γιατί να θέλουν να κάτσουν να παίζουν με τα μισά από πολύ πιο μέτριους ξένους παίχτες που τώρα πλέον ούτε παίζουν στην ομάδα. Αν θες να έχεις και μια πιο Ελληνική ομάδα θα πρέπει να τους πληρώνεις σωστά και να ανανεώσεις στην ώρα τους.
Απλά βρίσκουν καλύτερα λεφτά και φεύγουν.
Και τον πέλκα αν δεν τον κράταγε ο λουτσεσκου ένα 7αρι θα το επαιρνες
- GiorgosAtha
Ενώ ο Σταφ... ταυρί!Mitsospaoki4 έγραψε:Κατάλαβα πολύτραυματίας...

https://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/ ... -1-1136816
ΥΣ. Mitsos... εννοείτε πως κάνω χαβαλέ
Και ευχαριστω να λεμε. ΡΕ σεις, χωρις ΟΥΤΕ ΜΙΑ συμμετοχη σε Τσου Λου, με τραγικες ευρωπαικες πορειες τα τελευταια χρονια και περιμενετε να πουλησετε οσο ο γαυρος?cellophan έγραψε:Το σίγουρο είναι πως η ομάδα πούλησε τα made in greece ασημικά της μέσα σε έξι μήνες. Τρεις εν ενεργεία διεθνείς παίκτες, σε πολύ καλή ηλικία για περίπου τα μισά από όσα πήρε ο γαύρος για τον Τσιμίκα. Δεν γκρινιάζω, απλά λέω. Οι δύο που μένουν, είναι ο Πασχαλάκης και ο Μιχαηλίδης. Ο Τζιόλης του χρόνου αν όλα πάνε καλά. Αυτή είναι η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει.
Ο Σταφυλιδης δεν ειχε κανενα τραυματισμο αν δεν κανω λαθος του ειδους που εχει ο baba.GiorgosAtha έγραψε:Ενώ ο Σταφ... ταυρί!Mitsospaoki4 έγραψε:Κατάλαβα πολύτραυματίας...![]()
https://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/ ... -1-1136816
ΥΣ. Mitsos... εννοείτε πως κάνω χαβαλέ