Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα σε όλους κι από μένα...
Υ.Γ. V-olakiotis, άγνωστε αδερφέ, πολλά συγχαρητήρια για την λογικότατη οπτική σου, περί της ανακοίνωσης του Πανελλήνιου, αλλά και για την ψύχραιμη έκφραση της, ανάμεσα σε πολλές και διάφορες "ηλεκτρισμένες πενιές"...
Υ.Γ. V-olakiotis, άγνωστε αδερφέ, πολλά συγχαρητήρια για την λογικότατη οπτική σου, περί της ανακοίνωσης του Πανελλήνιου, αλλά και για την ψύχραιμη έκφραση της, ανάμεσα σε πολλές και διάφορες "ηλεκτρισμένες πενιές"...
- V-olakiotis
Goran, οπως λέει κι ο ποιητής, εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κοσμο...
Ελπίζω να γνωριστούμε κάποια στιγμή, όπως και να κάνουμε καμιά συνάντηση οι Αθηνεζοι, όπως παλιότερα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ελπίζω να γνωριστούμε κάποια στιγμή, όπως και να κάνουμε καμιά συνάντηση οι Αθηνεζοι, όπως παλιότερα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Είσαι άρχοντας V-olakiotis...
Τα είπες όλα, μέσα απ τους στίχους του ποιητή μάλιστα...
Ας κάτσουν να τα σκεφτούν και κάποιοι άλλοι, μπας και...
Υ.Γ. Μακάρι να τα φέρει έτσι βολικά η ώρα κι η στιγμή και να καταφέρουμε να τα πούμε κι από κοντά αδερφέ...
Τα είπες όλα, μέσα απ τους στίχους του ποιητή μάλιστα...
Ας κάτσουν να τα σκεφτούν και κάποιοι άλλοι, μπας και...
Υ.Γ. Μακάρι να τα φέρει έτσι βολικά η ώρα κι η στιγμή και να καταφέρουμε να τα πούμε κι από κοντά αδερφέ...
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Καλημέρα σε όλους...
Χρόνια πολλά στους Σταύρους και να χαίρεστε τις Σταυρούλες σας, όσοι έχετε...
Χρόνια πολλά στους Σταύρους και να χαίρεστε τις Σταυρούλες σας, όσοι έχετε...
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε...
Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, αλλά, αυτές οι δύο βδομάδες διακοπής από Π.Α.Ο.Κ., μ' έχουν προξενήσει ένα ανεπανάληπτο ξενέρωμα, που δεν μπορώ όμως να καταλάβω αν οφείλεται σε κάποια συγκεκριμένα γεγονότα ή μη...
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω κατά πόσο θα μου περάσει μετά τον σημερινό μας αγώνα στην Κρήτη με τον ΟΦΗ...
Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, αλλά, αυτές οι δύο βδομάδες διακοπής από Π.Α.Ο.Κ., μ' έχουν προξενήσει ένα ανεπανάληπτο ξενέρωμα, που δεν μπορώ όμως να καταλάβω αν οφείλεται σε κάποια συγκεκριμένα γεγονότα ή μη...
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω κατά πόσο θα μου περάσει μετά τον σημερινό μας αγώνα στην Κρήτη με τον ΟΦΗ...
- kataramenos5
Καλημερα Γκορανιε και λοιποι δερβισηδες. Κι εγω ενα ψιλοστερητικο το χω. Βασικα πιο πολυ μου λειπει ν ακουσω συνθηματα.
Μανι γραψε κανα ποστ γιτι ανησυχουμε μηπως σ εφαγε τελικα ο Μηνας
Μανι γραψε κανα ποστ γιτι ανησυχουμε μηπως σ εφαγε τελικα ο Μηνας