Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Falcao! Ο καλύτερος φορ που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αυτός ναι, αξίζει να είναι αλλαγή του Κλάους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω ότι ειδικά φέτος θα δανειστούμε κανέναν παίχτη...
Ανοιχτό μπάτζετ μας είπαν, μπαμ-πάταγος διαβάζουμε σήμερα (παπάντζα φυσικά θαρρώ αλλά...) με 1,5 μύριο τον χρόνο αποδοχές, ε τι άλλο θέλετε? Και δανεικούς???
Να δανείσουμε ναι, μπόλικους έχουμε που μπορεί να "κάτσουν" πάνω στο συμβόλαιο τους...

Υ.Γ. Απόστολε, μήπως εννοείς τα ΠΡΟτελευταία χρόνια??? Γιατί εδώ και κάνα δυο...ΔΕΝ...

Ανοιχτό μπάτζετ μας είπαν, μπαμ-πάταγος διαβάζουμε σήμερα (παπάντζα φυσικά θαρρώ αλλά...) με 1,5 μύριο τον χρόνο αποδοχές, ε τι άλλο θέλετε? Και δανεικούς???

Να δανείσουμε ναι, μπόλικους έχουμε που μπορεί να "κάτσουν" πάνω στο συμβόλαιο τους...

Υ.Γ. Απόστολε, μήπως εννοείς τα ΠΡΟτελευταία χρόνια??? Γιατί εδώ και κάνα δυο...ΔΕΝ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Mπραβο ρε Τοσκιτση παντως.Σε μια τοσο ανιαρη ημερα μας εδωσες τροφη για σκεψη.Σε παραδεχομαι.Εισαι γατος
Ο Μπαλοτελι για μοντελο εσωρουχων καλος ειναι,εμεις θελουμε ποδοσφαιριστη ομως.
πω ρε φιλε τι με ειπες για ροσσι πφφφφφφφφφφφφφφ ερωτας οταν ηταν βιγιαρεαλ
πωωωωωωωωωωωωωωω με τρελανες τωρα δερφε και λεβαντε ηταν φετος ανετα ερχεται
πωωωωωωωωωωωωωωω με τρελανες τωρα δερφε και λεβαντε ηταν φετος ανετα ερχεται
- kataramenos5
ΑποστόληςΑ έγραψε:Falcao! Ο καλύτερος φορ που έχω δει τα τεαυταία χρόνια.
Τον ματιασες ομως.
- Kostas_Peraia4
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ksenitemenos, μην ασχολείσαι αδερφέ μου...Άδικος κόπος πραγματικά...Ksenitemenos4 έγραψε:μου φαινεται οτι και εσυ ομως του λες τι να γραφει και τι οχι τωρα....και ψιλογραφεις και εκ μερους ολων μας για το αν εχει εξελιχθει στο πιο αντιπαθητικο ατομο εδω μεσα....

λοιπον βαλτε ολοι μπροστα για ροσσι πιεστε για ροσσι να ακουστει μπας και τον παρουμε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγώ θέλω μια σεντερφοραρα
Βαρέθηκα το σέντερ φορ μου να βάζει γκολ μόνο από παράλληλες πάσες ή σέντρες.
Τι να το κάνω το μεγάλο δεκάρι όταν το σέντερ φορ μου δεν μπορεί να βγει στην πλάτη καμιάς άμυνας και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το κάθετο παίξιμο
Υγ θέλω βέβαια πίσω και την καψούρα μου τον νατχο
Βαρέθηκα το σέντερ φορ μου να βάζει γκολ μόνο από παράλληλες πάσες ή σέντρες.
Τι να το κάνω το μεγάλο δεκάρι όταν το σέντερ φορ μου δεν μπορεί να βγει στην πλάτη καμιάς άμυνας και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το κάθετο παίξιμο
Υγ θέλω βέβαια πίσω και την καψούρα μου τον νατχο
Απο ολους αυτους ο Φαλκαο σιγουρα ειναι 12 κλασεις επανω,αλλα σα να ξεχασε το τοπι εδω και 2 χρονια.
Η οπως εγραψα τον ματιασε το τσακιρικο ματι του Αποστολη,το γραφω γιατι σαν παλιος στο φορουμ θυμαμε να τον εκθειαζει στα καλα του.
Η οπως εγραψα τον ματιασε το τσακιρικο ματι του Αποστολη,το γραφω γιατι σαν παλιος στο φορουμ θυμαμε να τον εκθειαζει στα καλα του.

και λενε οτι αυτος θελει να μεινει αλλα η φιορεντινα δεν τον θελει και οτι τον θελουν σασουολο,τορινο,μπολονια,σαμπτορια