Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
καλα κανει και κοροιδευεις ...το επιτρεπει αλλωστε και η θεση σουK_geo έγραψε:εγω δεν τρεφω καμια ελπίδα (με τους εγκληματίες που μπλέξαμε). αλλά να, σε δουλειά να βρισκόμαστε.desperando έγραψε:μ αρεσει που καποιοι ακομα τρεφουν ελπιδες και ασχολουνται μεχρι και με τις μεταγραφες των κοκκινομαγουλων
εξαλλου εσυ θεωρεις οτι ειναι φυσιολογικο να κλεινει ροστερ με μολις εναν σεντερ φορ και αυτος με διμηνο τραυματισμο και χωρις προετοιμασια.
δυστυχως ομως για σενα ο προπονητης της ομαδας εχει διαφορετικη αποψη.
γιατι δεν πας να τον τρολαρεις και αυτον στις συνεντευξεις που ζηταει επιθετικο ρε μαγκα?
desperando έγραψε:μ αρεσει που καποιοι ακομα τρεφουν ελπιδες και ασχολουνται μεχρι και με τις μεταγραφες των κοκκινομαγουλων
Ρε συ ντεσπε,κουλαρε σε παρακαλω πολυ.
Υπαρχει ενα δεδομενο ο παιχτης ειναι ελευθερος,αυτο σημαινει οτι μπορει να παει οπουδηποτε.
Εγω πιστευω οτι η προσπαθεια γινεται και οταν προσπαθεις για κατι εχεις καποιες πιθανοτητες να το καταφερεις.
μαλλον παρεξήγησες.
συμφωνώ άλλωστε με τον προπονητή και αυτό που ειπε:
"δυο μήνες έπαιζα χωρίς σεντερ φορ".
εγω σου λεω αν, αν μια στο γαμοεκκατομυριο, κανουμε μια κινηση σημερα, οποια κινηση, ολα οσα γραφετε απο χθες θα πρεπει καποιοι να τα αναιρέσουν;
και αν δεν γινει τπτ, εδω θα ειμαστε να δουμε το γιατι δεν εγινε και το πως μπορει η τρυπα να καλυφθει. χωρις αφορισμους εγκληματιες κτλ, αλλα με υπομονη και πιστη οχι μονο στον προπονητη ή στον αδ (κατα το δοκουν μαλιστα), αλλα σε όλους όσους απαρτίζουν τον ΠΑΟΚ.
συμφωνώ άλλωστε με τον προπονητή και αυτό που ειπε:
"δυο μήνες έπαιζα χωρίς σεντερ φορ".
εγω σου λεω αν, αν μια στο γαμοεκκατομυριο, κανουμε μια κινηση σημερα, οποια κινηση, ολα οσα γραφετε απο χθες θα πρεπει καποιοι να τα αναιρέσουν;
και αν δεν γινει τπτ, εδω θα ειμαστε να δουμε το γιατι δεν εγινε και το πως μπορει η τρυπα να καλυφθει. χωρις αφορισμους εγκληματιες κτλ, αλλα με υπομονη και πιστη οχι μονο στον προπονητη ή στον αδ (κατα το δοκουν μαλιστα), αλλα σε όλους όσους απαρτίζουν τον ΠΑΟΚ.
καλο θα ηταν η παε να μην εβγαζε καν το θεμα απο την στιγμη που δεν υπαρχουν ελπιδες
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Λετε ολοι για το δικαιωμα συμμετοχης στην Ευρωπη...
Καλα, εδω δεν ισχυει αυτο το οτι μπορεις να δηλωσεις μια αλλαγη μεχρι την τελευταια μερα πριν τον πρωτο αγωνα?
Καλα, εδω δεν ισχυει αυτο το οτι μπορεις να δηλωσεις μια αλλαγη μεχρι την τελευταια μερα πριν τον πρωτο αγωνα?
η παε με κανει εντυπωση που δεν βγαινει να πει τελος παμε γι αλλα
το ερώτημα ειναι ο Φρανκ θα κανει συν.τύπου μετά το πέρας των μεταγραφών;
λενε οτι ο αντεμπαγιορ ζητησε κατι περιεργα απο west ham και τον διωξανε... και παει αστον βιλα!!!!!!!!!!! αντε ρε βουλγαρε ελα να πεσουν τα τσιμεντα!
paoktzis έγραψε:η παε με κανει εντυπωση που δεν βγαινει να πει τελος παμε γι αλλα
Γιατί, έχει "άλλα"...;

- Trilofiotis
Αμα το πει αυτο paoktzis , θα φάει τηλεφωνικο Upercut ο Φρανκ απτον Ιβαν...
απο που προκύπτει.. ?Demir έγραψε:λενε οτι ο αντεμπαγιορ ζητησε κατι περιεργα απο west ham και τον διωξανε... και παει αστον βιλα!!!!!!!!!!! αντε ρε βουλγαρε ελα να πεσουν τα τσιμεντα!
- desperando
- Επικοινωνία:
και να παρουμε σημερα επιθετικο φιλε μου καλε δεν μου λεει τιποταK_geo έγραψε: εγω σου λεω αν, αν μια στο γαμοεκκατομυριο, κανουμε μια κινηση σημερα, οποια κινηση, ολα οσα γραφετε απο χθες θα πρεπει καποιοι να τα αναιρέσουν;
αν παρουμε σημερα επιθετικο ξερεις ποσο καιρο θα ειναι αυτος χωρις ομαδα?
3 μηνες
ξερεις ποσο θα θελει για να ερθει στο επιπεδο των αλλων ?
τουλαχιστον 1 με 1,5 μηνα
ξερεις τι γινετε συνηθως με αυτες τις περιπτωσεις ?
πιεζουν οι παικτες τον εαυτο τους για να πιασουν τα επιπεδα των αλλων και στην τελικη βγαζουν μυικο τραυματισμο.
δηλαδη το να ειχε βρει η ομαδα ενα μαμημενο συμπληρωμα του κλαους τοσο δυσκολο ηταν?
δεν θελω κανα παικταρα,απλα καποιον ο οποιος να μπορουσε να πλαισιωσει τον κλαους και να μην βλεπω πειραματα τυπου μακ και ζαιρο στην κορυφη.
δηλαδη εσυ θεωρεις φυσιολογικο ενα ροστερ με 10 χαφ και με εναν επιθετικο
εγω οχι,το θεωρω ερασιτεχνικο,οπως θα το θεωρουσες και συ και πολλοι αλλοι αν ακομα σημερα ηταν ο βρυζας.
αλλα στην θεση ειναι ο μεγαλος αρνεσεν και δεν πρεπει να πουμε κακο λογο για τι εχει και αυτος το αλαθητο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 01 Σεπ 2015, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παλαιμαχος και για μεγαλα διαστηματα ανενεργος και ανεργος (6μηνες πχ)panpangr77 έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/daniel-niculae/leistungsdaten/spieler/34512