Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Μωρέ εγώ ξέρω τι εννοείς, όμως μου φάνηκε υπερβολή αυτό που είπες.
Είμαι από αυτούς που ΣΙΧΑΊΝΟΝΤΑΙ το κλασσικό αγγλικό στυλ παιχνιδιού τύπου Στόουκ aka παίζω στον ασβέστη με ένα άτεχνο μπακ και ψάχνω ένα ξυλάγγουρο σαν τον Crouch για να πετάξει καμιά κεφαλιά.
Ωστόσο, τα ποσά που έχουν στα χέρια τους και πολλοί από τους παίκτες που παίζουν στην β' Αγγλίας, θα μπορούσαν άνετα να παίζουν στις καλύτερες ομάδες των πρωταθλημάτων που σου ανέφερα.
Είμαι από αυτούς που ΣΙΧΑΊΝΟΝΤΑΙ το κλασσικό αγγλικό στυλ παιχνιδιού τύπου Στόουκ aka παίζω στον ασβέστη με ένα άτεχνο μπακ και ψάχνω ένα ξυλάγγουρο σαν τον Crouch για να πετάξει καμιά κεφαλιά.
Ωστόσο, τα ποσά που έχουν στα χέρια τους και πολλοί από τους παίκτες που παίζουν στην β' Αγγλίας, θα μπορούσαν άνετα να παίζουν στις καλύτερες ομάδες των πρωταθλημάτων που σου ανέφερα.
-
Οντως τελικα θα τον αγορασουμε απ οτι λενε.
Ισως ειναι και καλυτερα απο το να εχουν τοσο μεγαλο ποσοστο μεταπωλησης. Ο βαζελος γι αυτο ζοριζεται να πουλησει τον Μπεργκ.
Ισως ειναι και καλυτερα απο το να εχουν τοσο μεγαλο ποσοστο μεταπωλησης. Ο βαζελος γι αυτο ζοριζεται να πουλησει τον Μπεργκ.
- paokovios1974
Βρε καθαρματα ελειψα μερικες ωρες και εγινε της π@υτανας στο τοπικ ,αντε διαβαζε τωρα 30 σελιδες
Ace μην το καθυστερουμε,Κραζε εσυ

Ace μην το καθυστερουμε,Κραζε εσυ

Χάνεται η περίπτωση του Cimirot. Ο Τ.Δ. τους είπε πως είναι δύσκολο να έρθει σε μας, γιατί υπάρχουν καλύτερες προτάσεις και μάλιστα από μεγαλύτερα ονόματα.
- sourmenetes
- Moderator
Εννοειται...pilotos έγραψε:Τουλάχιστον αυτός δεν έκατσε σαν κάτι άλλους...sourmenetes έγραψε:Ελευθερος ο Παπαγιανοποουλος,,,,
Ξεσκαρταρισματος συνεχεια...
εχω πραμα ακομα...
http://www.paokfc.gr/nea/20150804-eleut ... nnopoulos/
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αν συμβαίνει αυτό, τότε βλέπουμε τι παίκτες κυνηγάμε και σε τι μελλοντικό δυναμικό στοχεύουμεΑκάλυπτος έγραψε:Χάνεται η περίπτωση του Cimirot. Ο Τ.Δ. τους είπε πως είναι δύσκολο να έρθει σε μας, γιατί υπάρχουν καλύτερες προτάσεις και μάλιστα από μεγαλύτερα ονόματα.
Αν είχε κανενα 600.000 συμβόλαιο μια χαρά θα καθόταν, τώρα για 30 ή 40 το χρόνο χαίρω πολύ, τα βρίσκει και αλλού.
Ο Αμαεφούλε του 2015 ο Παπατζόν... Τα Χούγια δεν θα φύγουν ποτέ από το ΑΑ.....
Ο Αμαεφούλε του 2015 ο Παπατζόν... Τα Χούγια δεν θα φύγουν ποτέ από το ΑΑ.....
να μην τους μείνει μόνο στο ράφιΑκάλυπτος έγραψε:Χάνεται η περίπτωση του Cimirot. Ο Τ.Δ. τους είπε πως είναι δύσκολο να έρθει σε μας, γιατί υπάρχουν καλύτερες προτάσεις και μάλιστα από μεγαλύτερα ονόματα.
- ace79grpaok
Paokovie ποτε δεν ήμουν γκρινιάρης χωρίς λόγο και τα γραφόμενα μου εδώ και χρονια το αποδεικνειουν για αυτό ας το δεν σε παίρνει.να κάνω μια συγκρισση του φινμπο και του ρουνβενς ?και οι 2 κάνουν εκπληκτικές σεζον σε μικρότερα πρωταθλήματα και παίρνουν μεταγραφη σε ομάδες προηγμένου πρωταθλήματος .Ο φινμπο στην Ισπανία τον τρώει μαρμαγκα σε αντίθεση με τον δικό μας που καλή πολύ καλή πρώτη χρονια με 12 γκολ δεύτερη με 6 και πέρσι σε ένα αμβουργο που δεν βλεποταν λογικό να χαθεί .Ο πρώτος πάει δανεικός με 7 χαρτιά ρητρα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που τον παίρνει σχεδόν τσαμπακαι ερωτώ κύριοι ποιος ειναι κεερδισμενος απο τις δυο ομάδες?
- zarathustra79
To χανεται ειναι σχετικο. Μπορει να ειναι μπλοφα για να ανεβει το κασερι.Ακάλυπτος έγραψε:Χάνεται η περίπτωση του Cimirot. Ο Τ.Δ. τους είπε πως είναι δύσκολο να έρθει σε μας, γιατί υπάρχουν καλύτερες προτάσεις και μάλιστα από μεγαλύτερα ονόματα.
δηλαδή νομιζεις οτι υπαρχει ομαδα στην τσαμπιονσιπ που μπορεί να νικήσει ατρόμητο η παναιτωλικό ακομα και να παιζαν 10 ματς την βδομάδα;Ακάλυπτος έγραψε:Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις η Τσάμπιονσιπ είναι ανώτερη όχι μόνο από το Ελληνικό πρωταθληματάκι μας, αλλά και από πολλά άλλα πρωταθλήματα των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ευρώπης (Ρουμανίες, Κροατίες, Πολωνίες κλπ.)black death έγραψε:Σε καμία περίπτωση.pisakaipoupoula έγραψε: θα μου πεις η Τσάμποιονσιπ είναι 2 επίπεδα πάνω απ τη σουπαλιγκ
μη σου πω και για το ενα τριτο της πρεμιερ
το οτι δίνουν λεφτά για το καθε λογης γίδι που βγαίνει απ το νησι ως ποδοσφαιριστής δεν σημαινει απολυτως τιποτα
μπορουμε μια χρονια ευρώπη να πεσουμε μονο με αγγλικιές απο 5η και κατω??? με τα δευτερα θα το σηκώσυμε
Ότι ποιο ηλίθιο για την ΠΑΕ θα ήταν να φέρουν τον παίκτη και να περάσει ιατρικά χωρίς να έχουνε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του.
Το θεωρώ τελειωμένο.
Το θεωρώ τελειωμένο.
H Dinamo Zagreb στο 20' προηγείται της Molde 0-3 και πιθανότατα προκρίνεται, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, στο CL.
Έχουν χρήμα και ενδιαφέρονται για το Leovac. Υπάρχει όμως και αντίδραση των οπαδών λόγω της "εχθρότητας" των δύο ομάδων.
Στη Κροατία γράφτηκε ότι για το Leovac υπήρξε πρόταση 2,5 εκ. από την Dnipro, αλλά δεν ήθελε ο ίδιος να πάει.
Έχουν χρήμα και ενδιαφέρονται για το Leovac. Υπάρχει όμως και αντίδραση των οπαδών λόγω της "εχθρότητας" των δύο ομάδων.
Στη Κροατία γράφτηκε ότι για το Leovac υπήρξε πρόταση 2,5 εκ. από την Dnipro, αλλά δεν ήθελε ο ίδιος να πάει.
εγω λεω να κανουμε μια μεταγραφη λιγοτερη και να δωσουμε λεφτα σε γιαννενα, ατρομητους κτλ να φτιαξουν τους χλοοταπητες!