Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Μωρέ εγώ ξέρω τι εννοείς, όμως μου φάνηκε υπερβολή αυτό που είπες.
Είμαι από αυτούς που ΣΙΧΑΊΝΟΝΤΑΙ το κλασσικό αγγλικό στυλ παιχνιδιού τύπου Στόουκ aka παίζω στον ασβέστη με ένα άτεχνο μπακ και ψάχνω ένα ξυλάγγουρο σαν τον Crouch για να πετάξει καμιά κεφαλιά.
Ωστόσο, τα ποσά που έχουν στα χέρια τους και πολλοί από τους παίκτες που παίζουν στην β' Αγγλίας, θα μπορούσαν άνετα να παίζουν στις καλύτερες ομάδες των πρωταθλημάτων που σου ανέφερα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Οντως τελικα θα τον αγορασουμε απ οτι λενε.
Ισως ειναι και καλυτερα απο το να εχουν τοσο μεγαλο ποσοστο μεταπωλησης. Ο βαζελος γι αυτο ζοριζεται να πουλησει τον Μπεργκ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Βρε καθαρματα ελειψα μερικες ωρες και εγινε της π@υτανας στο τοπικ ,αντε διαβαζε τωρα 30 σελιδες :mrgreen:
Ace μην το καθυστερουμε,Κραζε εσυ :lol:
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Χάνεται η περίπτωση του Cimirot. Ο Τ.Δ. τους είπε πως είναι δύσκολο να έρθει σε μας, γιατί υπάρχουν καλύτερες προτάσεις και μάλιστα από μεγαλύτερα ονόματα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ελευθερος ο Παπαγιανοποουλος,,,,
Ξεσκαρταρισματος συνεχεια...
εχω πραμα ακομα...

http://www.paokfc.gr/nea/20150804-eleut ... nnopoulos/
Τουλάχιστον αυτός δεν έκατσε σαν κάτι άλλους...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Εννοειται...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ακάλυπτος έγραψε:Χάνεται η περίπτωση του Cimirot. Ο Τ.Δ. τους είπε πως είναι δύσκολο να έρθει σε μας, γιατί υπάρχουν καλύτερες προτάσεις και μάλιστα από μεγαλύτερα ονόματα.
Αν συμβαίνει αυτό, τότε βλέπουμε τι παίκτες κυνηγάμε και σε τι μελλοντικό δυναμικό στοχεύουμε
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν είχε κανενα 600.000 συμβόλαιο μια χαρά θα καθόταν, τώρα για 30 ή 40 το χρόνο χαίρω πολύ, τα βρίσκει και αλλού.

Ο Αμαεφούλε του 2015 ο Παπατζόν... Τα Χούγια δεν θα φύγουν ποτέ από το ΑΑ.....
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ακάλυπτος έγραψε:Χάνεται η περίπτωση του Cimirot. Ο Τ.Δ. τους είπε πως είναι δύσκολο να έρθει σε μας, γιατί υπάρχουν καλύτερες προτάσεις και μάλιστα από μεγαλύτερα ονόματα.
να μην τους μείνει μόνο στο ράφι
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Paokovie ποτε δεν ήμουν γκρινιάρης χωρίς λόγο και τα γραφόμενα μου εδώ και χρονια το αποδεικνειουν για αυτό ας το δεν σε παίρνει.να κάνω μια συγκρισση του φινμπο και του ρουνβενς ?και οι 2 κάνουν εκπληκτικές σεζον σε μικρότερα πρωταθλήματα και παίρνουν μεταγραφη σε ομάδες προηγμένου πρωταθλήματος .Ο φινμπο στην Ισπανία τον τρώει μαρμαγκα σε αντίθεση με τον δικό μας που καλή πολύ καλή πρώτη χρονια με 12 γκολ δεύτερη με 6 και πέρσι σε ένα αμβουργο που δεν βλεποταν λογικό να χαθεί .Ο πρώτος πάει δανεικός με 7 χαρτιά ρητρα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που τον παίρνει σχεδόν τσαμπακαι ερωτώ κύριοι ποιος ειναι κεερδισμενος απο τις δυο ομάδες?
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

+1000
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

To χανεται ειναι σχετικο. Μπορει να ειναι μπλοφα για να ανεβει το κασερι.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

Ακάλυπτος έγραψε:
black death έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε: θα μου πεις η Τσάμποιονσιπ είναι 2 επίπεδα πάνω απ τη σουπαλιγκ
Σε καμία περίπτωση.
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις η Τσάμπιονσιπ είναι ανώτερη όχι μόνο από το Ελληνικό πρωταθληματάκι μας, αλλά και από πολλά άλλα πρωταθλήματα των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ευρώπης (Ρουμανίες, Κροατίες, Πολωνίες κλπ.)
δηλαδή νομιζεις οτι υπαρχει ομαδα στην τσαμπιονσιπ που μπορεί να νικήσει ατρόμητο η παναιτωλικό ακομα και να παιζαν 10 ματς την βδομάδα;
μη σου πω και για το ενα τριτο της πρεμιερ
το οτι δίνουν λεφτά για το καθε λογης γίδι που βγαίνει απ το νησι ως ποδοσφαιριστής δεν σημαινει απολυτως τιποτα
μπορουμε μια χρονια ευρώπη να πεσουμε μονο με αγγλικιές απο 5η και κατω??? με τα δευτερα θα το σηκώσυμε
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ότι ποιο ηλίθιο για την ΠΑΕ θα ήταν να φέρουν τον παίκτη και να περάσει ιατρικά χωρίς να έχουνε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του.
Το θεωρώ τελειωμένο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

H Dinamo Zagreb στο 20' προηγείται της Molde 0-3 και πιθανότατα προκρίνεται, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, στο CL.
Έχουν χρήμα και ενδιαφέρονται για το Leovac. Υπάρχει όμως και αντίδραση των οπαδών λόγω της "εχθρότητας" των δύο ομάδων.
Στη Κροατία γράφτηκε ότι για το Leovac υπήρξε πρόταση 2,5 εκ. από την Dnipro, αλλά δεν ήθελε ο ίδιος να πάει.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

εγω λεω να κανουμε μια μεταγραφη λιγοτερη και να δωσουμε λεφτα σε γιαννενα, ατρομητους κτλ να φτιαξουν τους χλοοταπητες!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”