Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Καλος ειναι ο Τζιωλης εχει δουλεψει στο εξωτερικο και αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.
Τα λεφτα που ακουγονται ειναι πολλα με βαση τα δεδομενα οχι μονο της ομαδας αλλα γενικοτερα.
400 ειναι καλα κατα τη γνωμη μου και τα αξιζει.
Πανε στα σιγουρα αποτι φαινεται ξερουν τι μπορει να δωσει ο μαντζιος και επειδη ειναι δυσκολο να βρεις καλο χαφ που εγγυημενα θα σου παιξει με 400-500 χιλιαρικα καταληγουν σε αυτον.
Υ.Γ Η τελευταια εικονα που εχω απο τον παιχτη ειναι το μουντιαλ και ωφειλω να ομολογησω οτι ειχα εντυπωσιαστει με την προοδο του.
geoavr κρατα μια πισινη ρε αδερφε,ποτε δεν ξερεις μην εισαι απολυτος.
Τα λεφτα που ακουγονται ειναι πολλα με βαση τα δεδομενα οχι μονο της ομαδας αλλα γενικοτερα.
Πανε στα σιγουρα αποτι φαινεται ξερουν τι μπορει να δωσει ο μαντζιος και επειδη ειναι δυσκολο να βρεις καλο χαφ που εγγυημενα θα σου παιξει με 400-500 χιλιαρικα καταληγουν σε αυτον.
Υ.Γ Η τελευταια εικονα που εχω απο τον παιχτη ειναι το μουντιαλ και ωφειλω να ομολογησω οτι ειχα εντυπωσιαστει με την προοδο του.
- khaledfreepaok
αν δωσαμε βιτολο για να παρουμε τζιολη με τα ιδια λεφτα για μενα ειναι λαθος κινηση.αλλα και τα λεφτα να βγαλεις απ εξω ο τζιολης πρεπει να ειναι 20 φορες χειροτερος απ τον φωτακη και 9 φορες πιο αργος απ τον ιβιτς.και πιστεψτε με αν ειχε καμια αξια σαν παιχτης θα τον τσιμπαγε ο γαυρος που το καλυτερο του χαφ ειναι ο ποτουριδις.ασε που και ο τζιολης για χαφ αντε να εχει κανει 2 κοψιματα και μισο τακλιν στη ζωη του
μαλλον θα βαψουνε μαυρο τον παπαζογλου.charlie_pace έγραψε:αυτός που κάνει εκππομπή στο σπορτ 100,3 (δεν ξέρω πως τον λένε) είπε για ξένο 2μετρο και μαύρο, όχι Γιακούμπου...
δεν ξέρω ποιος είναι, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι
khaledfreepaok έγραψε: πολυ σωστα.γλιτωσαμε ματζιο στα καπακια γλιτωνουμε το γκολ που εβγαλε ο κοντρερας πανω στη γραμμη μετα γλιτωνουμε το ιδιο με τον μαλεζα παει πολυ.λετε να μας ανοιξει και να γλιτωσουμε και τζιολη?θα ειναι μεγαλη μεταγραφη αν δεν ερθει

Μεγάλη ατάκα

AAAAAXAXAXAXAXAXAXAXA..........!!!!!!!!markos4 έγραψε:μαλλον θα βαψουνε μαυρο τον παπαζογλου.charlie_pace έγραψε:αυτός που κάνει εκππομπή στο σπορτ 100,3 (δεν ξέρω πως τον λένε) είπε για ξένο 2μετρο και μαύρο, όχι Γιακούμπου...
δεν ξέρω ποιος είναι, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι

obanebane έγραψε:Καλος ειναι ο Τζιωλης εχει δουλεψει στο εξωτερικο και αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.
εμμονη σου χει γινει μπανεμπανε

Κλαίω!!!Parolos έγραψε:AAAAAXAXAXAXAXAXAXAXA..........!!!!!!!!markos4 έγραψε:μαλλον θα βαψουνε μαυρο τον παπαζογλου.charlie_pace έγραψε:αυτός που κάνει εκππομπή στο σπορτ 100,3 (δεν ξέρω πως τον λένε) είπε για ξένο 2μετρο και μαύρο, όχι Γιακούμπου...
δεν ξέρω ποιος είναι, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι![]()
![]()
![]()

- Panos Fanfaras
Σανκαρέ ο βασικός στόχος!
Toν Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως βασικό στόχο ο ΠΑΟΚ για να ενισχύση την αμυντική του γραμμή.Στον Δικεφάλο ελπίζουν να ολοκληρώοσυν σύντομα την μεταγραφή καθώς οι διαπραγματεύσεις μετον ποδοσφαιριστή έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.
Σε λίγο περισσότερα…
transfernews.gr

Toν Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως βασικό στόχο ο ΠΑΟΚ για να ενισχύση την αμυντική του γραμμή.Στον Δικεφάλο ελπίζουν να ολοκληρώοσυν σύντομα την μεταγραφή καθώς οι διαπραγματεύσεις μετον ποδοσφαιριστή έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.
Σε λίγο περισσότερα…
transfernews.gr

Ναι ρε αυτο το παλιοπαλτο τον μαντζιο εχω συνεχεια στο μυαλο μου κρυος ιδρωτας με ειχε πιασει οταν ακουσα οτι μπορει να ερθει. 

Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Εμείς τα ξέρουμε όλα .....μάθημα μπαλαφα σημερινό ; Μπα πάλι αχρηστους βγάζουμε τον εναν και τον άλλον...όλα στο χόρτο κρίνονται .....οποίος και να έρθει ούτε αποθέωση ούτε απαξίωση ..βλέπουμε στηρίζουμε και ανάλογα με την απόδοση τους αντιδραμε...
Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ
Από Απόστολος Παγώνης | Παρασκευή, 26 Άυγ 2011 00:49
Super League
Share7
Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Εκτύπωση
Email
Η πρόκριση στους ομίλους φέρνει εκτός από εκατομμύρια ευρώ και μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο ν’ ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να είναι ο πρώτος στόχος.
Ο πρώτος στόχος όπως είπε και ο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου επετεύχθη. Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού φέρνει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου. Ο Ζήσης Βρύζας μετά το ταξίδι του στην Ιταλία φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή. Τώρα αν θα είναι Έλληνας (Τζιόλης) ή ξένος, θα φανεί σήμερα το μεσημέρι, όταν και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
γαζελα
μ αρεσουν αυτα τα δημοσιευματ στυλ πυθειας.......
Από Απόστολος Παγώνης | Παρασκευή, 26 Άυγ 2011 00:49
Super League
Share7
Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Εκτύπωση
Η πρόκριση στους ομίλους φέρνει εκτός από εκατομμύρια ευρώ και μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο ν’ ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να είναι ο πρώτος στόχος.
Ο πρώτος στόχος όπως είπε και ο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου επετεύχθη. Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού φέρνει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου. Ο Ζήσης Βρύζας μετά το ταξίδι του στην Ιταλία φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή. Τώρα αν θα είναι Έλληνας (Τζιόλης) ή ξένος, θα φανεί σήμερα το μεσημέρι, όταν και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
γαζελα
μ αρεσουν αυτα τα δημοσιευματ στυλ πυθειας.......
Ρε μάγκες δεν στρίβει το άτομο.Μονοκόμματος πάει σαν τους λύκους.
Πέθαναν αυτού του είδους οι παίκτες.Μόνο ο Όττο άντε και ο Σάντος τους χρησιμοποιούν...
Άλλο ποδόσφαιρο θέλει να παίξει ο Μπόλονι...

Πέθαναν αυτού του είδους οι παίκτες.Μόνο ο Όττο άντε και ο Σάντος τους χρησιμοποιούν...
Άλλο ποδόσφαιρο θέλει να παίξει ο Μπόλονι...

Ρε τρελοκομεία.......αφήστε ήσυχο τον Παπαζογλου και γυρίστε ontopic!
Άντε και είναι περασμένη ώρα και μερικοί τα έχετε τσούξει και ποιος ξέρει τι θα γράψετε ......άντε ύπνο γρήγορα!

Άντε και είναι περασμένη ώρα και μερικοί τα έχετε τσούξει και ποιος ξέρει τι θα γράψετε ......άντε ύπνο γρήγορα!