Ζήσης Βρύζας
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
- Sick Bastard
Re: Ζήσης Βρύζας
φιδιάζω=Λουφάρω.
Παράδειγμα:
- Πού χάθηκε πάλι ο νέος;
- Κάπου θα φιδιάζει...
Είσαι το μεγαλύτερο φίδι (με την παραπάνω έννοια) που έχει περάσει, όχι απ τον ΠΑΟΚ μόνο, απ το σύμπαν ολόκληρο.
Πιο μεγάλο φίδι από εσένα, ήταν μόνο το φίδι που έδωσε το μήλο στην Εύα και γαμήθηκε ο Δίας μετά.
Στα χω πει, εδώ και πολύ καιρό, προσωπικά σε θαυμάζω. Αυτά που κάνεις, που τα κάνεις όλα μ*νί με Σαββίδη ή χωρίς και είσαι πάντα στην απ έξω, δεν τα χει κάνει κανένας ποτέ πριν και μάλλον δεν θα τα κάνει κανείς μετά από σένα. Ποτέ όμως. Με τόσο μπρίο, με τέτοιο ατσαλάκωτο στυλ.
Μόνο μπράβο από μένα, μόνο μπράβο.
Το σημερινό δε, που έστειλες τον Αγγελίδη μόνο του, χωρίς τίποτα, ήταν ένα έργο τέχνης, απλά.
Διδάσκεις, δάσκαλε του φιδιάσματος.
Σου ξαναβγάζω το καπέλο.
Παράδειγμα:
- Κάπου θα φιδιάζει...
Είσαι το μεγαλύτερο φίδι (με την παραπάνω έννοια) που έχει περάσει, όχι απ τον ΠΑΟΚ μόνο, απ το σύμπαν ολόκληρο.
Πιο μεγάλο φίδι από εσένα, ήταν μόνο το φίδι που έδωσε το μήλο στην Εύα και γαμήθηκε ο Δίας μετά.
Στα χω πει, εδώ και πολύ καιρό, προσωπικά σε θαυμάζω. Αυτά που κάνεις, που τα κάνεις όλα μ*νί με Σαββίδη ή χωρίς και είσαι πάντα στην απ έξω, δεν τα χει κάνει κανένας ποτέ πριν και μάλλον δεν θα τα κάνει κανείς μετά από σένα. Ποτέ όμως. Με τόσο μπρίο, με τέτοιο ατσαλάκωτο στυλ.
Το σημερινό δε, που έστειλες τον Αγγελίδη μόνο του, χωρίς τίποτα, ήταν ένα έργο τέχνης, απλά.
Σου ξαναβγάζω το καπέλο.
- Μπαρκαρούτσος
- desperando
- Επικοινωνία:
βαση οσων ειπε ο νεος προεδρος εισαι ο μεγαλυτερος υπευθυνος για τα τεραστια κενα στο φετινο ροστερ της ομαδας
Η πλάκα είναι ότι θα βγούνε τώρα οι (αυλο)κόλακες και θα την πέσουν στον Άγγελο...desperando έγραψε:βαση οσων ειπε ο νεος προεδρος εισαι ο μεγαλυτερος υπευθυνος για τε τεραστια κενα στο φετινο ροστερ της ομαδας
Γιατί Άγγελε έκοψες τον Αμπντούναρο? Πού να βρει καλύτερο κελεπούρι ο ΤΔ?
(φυσικά κανείς δεν θα πει ΜΠΡΑΒΟ Άγγελε που έκοψες τον Νταρμπό...)
Μετά τον ανακατώστρα Τσιτσιακόφ, ο αναχρονιστικός Άγγελος φταίει!!!
ελπιζω η νεα χρονια να σε βρει σπιτι σου και οχι στον ΠΑΟΚ. δεν θα ηθελα με λιγα λογια να αναλαβεις αλλη μια μεταγραφικη περιοδο.....
Για ότι γράφεις για τον συγκεκριμένο είμαι ΠΑΝΤΑ απόλυτα σύμφωνος. Σωστές και ξεκάθαρες απόψεις, χωρίς υπεκφυγές και ναι μεν αλλά.......Sick Bastard έγραψε:φιδιάζω=Λουφάρω.
Παράδειγμα:
- Κάπου θα φιδιάζει...
Σου ξαναβγάζω το καπέλο.
Και φυσικά θα γράψω και εγώ αυτό που είπαν και όλοι οι άλλοι είτε σε αυτό το topic είτε στο άλλο του Klaus: πέρασε σχεδόν μήνας από τότε που ανακοινώθηκε η συμφωνία με Αθανασιάδη και ακόμα δεν υπέγραψε. Τελειώστε το θέμα σήμερα-αύριο, βγάλε και τις φωτογραφίες σου αν θες

Κρατουσα μια πισινη οσον αφορα την κριτικη που ασκουσα στο θεμα των μεταγραφων θεωρωντας αυτονοητο το οτι επομενη της κινησης Αγγελιδη θα ηταν η αντικατασταση σου,μετα ομως την επιβεβαιαωση της παραμονης σου στο ποστο του τεχνικου διευθυντη,απο που να ξεκινησω και που να σταματησω.Ενα λακωνικο,ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
- buffalobill4
Θα εχουν ενδιαφερον τα συμβολαια (ανανεωσεις παιχτων) και οι προσθηκες παιχτων που θα κανεις (αν κανεις) απο τη στιγμη που θα καταλαβεις οτι χαιρετας (θα γινει κ αυτο αργα η γρηγορα)
joshua έγραψε:Κρατουσα μια πισινη οσον αφορα την κριτικη που ασκουσα στο θεμα των μεταγραφων θεωρωντας αυτονοητο το οτι επομενη της κινησης Αγγελιδη θα ηταν η αντικατασταση σου,μετα ομως την επιβεβαιαωση της παραμονης σου στο ποστο του τεχνικου διευθυντη,απο που να ξεκινησω και που να σταματησω.Ενα λακωνικο,ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
ενω τις προηγουμενες χρονιες που μας φορτωνε καλοφορετα παλτα δεν ηταν επικινδυνος
αποφασιστε τι θελετε φερνει λιμα γκρινια δεν φερνει λιμα παλι γκρινια
εκτος αν καποιος πιστευει οτι μπορουσε να παρει παιχταραδες και δεν τους πηρε
ευτυχως υπαρχει ο αα και δε φορτωθηκαμε παλτουδιες εγω αυτο εχω να πω
-
Ο πρόεδρος είπε ότι θα κάνει αξιολόγηση προσωπικού. Αυτό έλειπε να διώξει το Βρύζα επειδή δεν τον γουστάρει ο μέσος ΠΑΟΚτσής. Ζήτω που καήκαμε...
Πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής παγκοσμίως που είναι συμπαθής στους οπαδούς, ειδικά μεγάλων ομάδων. Κι αν είναι, αυτό κρατάει για κάνα χρόνο και μετά αρχίζει η γκρίνια και η απαξίωση.
Όσον αφορά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, απ' την άποψη ότι δεν διόρθωσε όλα τα λάθη των προηγούμενων ετών, είναι αποτυχημένη, αλλά εγώ λέω ότι αν οι δύο προηγούμενες ήταν σαν αυτή, τώρα θα είχαμε αρκετά καλύτερη ομάδα.
Πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής παγκοσμίως που είναι συμπαθής στους οπαδούς, ειδικά μεγάλων ομάδων. Κι αν είναι, αυτό κρατάει για κάνα χρόνο και μετά αρχίζει η γκρίνια και η απαξίωση.
Όσον αφορά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, απ' την άποψη ότι δεν διόρθωσε όλα τα λάθη των προηγούμενων ετών, είναι αποτυχημένη, αλλά εγώ λέω ότι αν οι δύο προηγούμενες ήταν σαν αυτή, τώρα θα είχαμε αρκετά καλύτερη ομάδα.
- whiteblack
Φίλε μου κανείς δεν λέει ότι πρέπει να φύγει ο ΖΒ επειδή δεν το γουστάρει ο μέσος ΠΑΟΚτσης . Οι πιο πολύ λένε ότι πρέπει να φύγει γιατί είναι γάγγραινα για τον ΠΑΟΚ. Από τότε που μας το επέβαλαν τα φιλαράκια του σε αυτή την βιτολοκατάληψη της ντροπής η ομάδα κάνει βουτιές ολοένα και πιο κάτω . Τι να πρωτοθυμηθουμε ? Το ρόλο του στην υπόθεση Σαχπα - Φλω ? Την απόλυση του Μπολονι με παχυλή για κείνο το καιρό αποζημίωση και την πρόσληψη του Δωνη με ηγεμονικό συμβόλαιο ,που η ομάδα εξαναγκάστηκε να πληρώσει αποζημίωση και μάλιστα βαρβάτη? Τα όργια που έγιναν σε 3 μεταγραφικές περιόδους που κατασπαταληθηκε το χρήμα του Ρώσου σε ανούσιες κινήσεις . Πεστο δικαιολογία πεστο πραγματικοτητα το τι έγινε σε αυτή τις μεταγραφικές περιόδους μπορεί εύκολα να δώσει ένα καλό άλλοθι στο Ρωσο γιατί έκλεισε τις κάνουλες φέτος . Και στο φινάλε ρε φίλε θα έχει ενδιαφέρον να μας πεις και συ τι θετικό είδες όλο αυτόν το καιρό από το ΖΒ στην μεταΖαγορακη εποχή ώστε να θεωρείται χρήσιμος στην ομάδα?black death έγραψε:Ο πρόεδρος είπε ότι θα κάνει αξιολόγηση προσωπικού. Αυτό έλειπε να διώξει το Βρύζα επειδή δεν τον γουστάρει ο μέσος ΠΑΟΚτσής. Ζήτω που καήκαμε...
-
Το ίδιο νόμισμα από άλλη όψη. Εγώ απλά δεν είμαι απ' αυτούς που βλέπουν το Βρύζα σαν πηγή του κάθε κακού σε μια ΠΑΕ που υπολειτουργεί. Λες για πρόσληψη Δώνη με ηγεμονικό συμβόλαιο, δηλαδή ο Χουμπ που έπαιρνε τα τριπλάσια είχε καλύτερα αποτελέσματα; Ή μήπως αυτόν δεν τον άφησαν, ενώ ο Δώνης δούλευε σε ιδανικές συνθήκες; Φταίει ο Βρύζας για την αποζημίωση του Δώνη, ή ο Ιβάν με τους χειρισμούς του και αυτοί που δεν τον άφηναν να πάει στις προπονήσεις;whiteblack έγραψε: Φίλε μου κανείς δεν λέει ότι πρέπει να φύγει ο ΖΒ επειδή δεν το γουστάρει ο μέσος ΠΑΟΚτσης . Οι πιο πολύ λένε ότι πρέπει να φύγει γιατί είναι γάγγραινα για τον ΠΑΟΚ.
Δεν προσπαθώ να βγάλω το Δώνη λάδι και προπονητάρα, απλά δεν μου αρέσει το δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Το ρευστό που λες ότι κατασπαταλήθηκε δεν ήταν πια και τόσο πολύ και σίγουρα δεν ήταν τόσο που να δικαιολογεί τις εξαγγελίες και απαιτήσεις του Ιβάν (και απαιτήσεις του κόσμου)... Οπότε κάπου εκεί δημιουργείται ένα πρόβλημα, όπως καταλαβαίνεις.
Τώρα, για την τελευταία ερώτησή σου, δεν μπορώ να πω ότι βλέπω κάτι ιδιαίτερα θετικό - αν εξαιρέσεις τη φετινή μεταγραφική που τουλάχιστον όσοι αποκτήθηκαν φαίνεται να αξίζουν τα λεφτά τους - αλλά απ' τη στιγμή που έχουμε νέο πρόεδρο, δεν έχω την απαίτηση ούτε να αποφασίσω ποιος θα είναι ΤΔ, ούτε να επηρεάσω τη γνώμη του.
Ας τον αφήσουμε να κρίνει και, πού ξέρεις, μπορεί αυτός να δει όλα αυτά τα τέρατα που λες ότι έκανε τόσο καιρό ο Βρύζας και ο Ιβάν δεν πήρε χαμπάρι...
η αποψη μου την οποια πιστευω 99% ειναι απο την πρωτη στιγμη που επεστρεψε ο ΖΒ ηρθε με συγκεκριμενο πλανο,
οδηγιες κ γερη "υπογεια" υποστηριξη... γυρισε..."ΕΤΟΙΜΟΣ"...
Ναι πιστευω 99% οτι ηδη "ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ", δυστυχως
οδηγιες κ γερη "υπογεια" υποστηριξη... γυρισε..."ΕΤΟΙΜΟΣ"...
Ναι πιστευω 99% οτι ηδη "ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ", δυστυχως