Επίσης άκουσα τον Τσορμπατζόγλου να αναφέρει οτι προτάθηκε νέο συμβόλαιο στον Τσιγγάρα κι εκείνος αρνηθηκε.

Ε φυσικά θα αρνηθεί ρε φίλε…Αφού δεν παίζει ποτέ…Τι να κάνει το παιδί;Να σκουπίζει τον πάγκο;Ας τον αφήσουν να ανοίξει τα φτερά του…giaxxo έγραψε:Κόπηκαν μαχαίρι τα σχόλια περί παραχώρησης Οζντόεφ ισως λόγω του γκόλ το σάββατο ?
Επίσης άκουσα τον Τσορμπατζόγλου να αναφέρει οτι προτάθηκε νέο συμβόλαιο στον Τσιγγάρα κι εκείνος αρνηθηκε.
Για καλό το έγραψες αυτό; Δηλαδή πότε έπεσαν μέσα για να ξαναπέσουν τώρα;giliopoulos έγραψε:Paok24 μολις επιβεβαιωνει αυτο που εγραψα οτι θα παμε για ενα στοπερ και οχι 2
Οι ΑΜΚ δεν γίνονται μόνον από την τσέπη του Ιβάν. Εάν έχεις κέρδη χρήσης κάλλιστα αυτά μπορούν να δεσμευτούν για ΑΜΚ. Αυτό εξάλλου σημαίνει να έχεις μια ομάδα αυτάρκη.Montrealiotis έγραψε: Μια διόρθωση μόνο για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Ποσά από πωλήσεις κλπ δεν μπορούν να γίνουν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Οι αμκ γίνονται από την τσέπη του Ιβαν.
Το ότι οι αποφάσεις δεν παίρνονται καθαρά ποδοσφαιρικά είναι κάτι που το ξέρουμε εδώ και χρόνια ρε συ Josh και απορώ γιατί υπάρχουν ακόμα οπαδοί που σοκάρονται με αυτό.joshua έγραψε:Πραγματικα αν αποφασιστει να παμε με Κετζιορα,Μιχαιλιδη,μεταγραφη,Νασμπεργκ,Θυμιανη θα μιλαμε για παραδοχη οτι μιλαμε για εναν αστειο οργανισμο στον οποιο δεν λαμβανονται ποδοσφαιρικα οι αποφασεις. Καντε ενα αγαλμα στον Λουτσεσκου με τα καλα και τα στραβα του.
john4serres έγραψε:Πίστεψα μέσα μου πριν τρεις μήνες ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα μας ανεβάσει επίπεδο.
Μπα... Το αντίθετο.
Να φύγει ο ένας χρόνος από τους 2 με το 1,8.. και του χρόνου που θα είναι 31 και θα έχει ένα χρόνο δεδομένο θα του κάνουμε 2 ετες και θα δεχθεί πιο εύκολα ..Metagrafakias έγραψε:Ο λογος να ξαναπαρουμε δανεικο τον Μειτε ποιος ειναι???να τον δοκιμασουμε αν μας κανει ο νεαρος???δλδ τοσο μεγαλο κοστος ειναι το 1,5εκ που επεσε η αγορα του??αν δλδ πλεον δεν δινουμε ουτε αυτο το 1,5εκ για εναν παικτη που τον ειδαμε περυσι,μας κανει και ηταν το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος τι μπορει να περιμενουμε για τα 2 μπακ που θελουμε???ελπιζω να μην ισχυει τπτ απο αυτα ο Μειτε να αγοραστει κανονικα και να ερθουν 2 μπακ για βασικοι ο ενας ας ειναι και δανεικος...
Φιλαράκο οι παίκτες που παίρνεις με 4 εκατομμύρια στα 30 είναι οι Ινγκασον αυτου του κόσμου. Είναι αυτοί ισάξιοι του Κουλιερακη;Blackgr4 έγραψε:Φιλαράκο σχολίασε ότι θες, διαφώνησε κιόλας αν γουστάρεις, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά άραξε λίγο με τους χαρακτηρισμούς για χαζομάρες και να χαμε να λέγαμε, γιατί δεν θα οδηγήσει πουθενά καλά αυτή η κουβέντα.gika έγραψε:Blackgr4 αυτά είναι να 'χαμε να λέμαγε.Blackgr4 έγραψε:Δεν έχω καμία απαίτηση να κρατάμε με το ζόρι τον κάθε Κουλιεράκη. Μόνη εξαίρεση για συναισθηματικούς και μόνο λόγους ήταν ο Ντέλιας. Επειδή τον έχει καψούρα ο γιος μου. Τίποτα παραπάνω.
Θέλω η ομάδα να συνεχίσει να βγάζει χρήματα από τις πωλήσεις, γιατί μόνο έτσι μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Δεν γίνεται σε καμία των περιπτώσεων να βασιζόμαστε μόνο στο ότι ο Ιβάν θα βάζει κάθε χρόνο 10-20-30 κλπ εκατομμύρια. Αυτό αποκλείεται να συμβεί.
Αυτό όμως που ΠΡΈΠΕΙ να συμβαίνει, είναι μετά από κάθε πώληση, η οποία προφανώς πρέπει να έχει δουλευτεί από νωρίς, να υπάρχει έτοιμος ένας τουλάχιστον ΙΣΆΞΙΟΣ αντικαταστάτης, έτσι ώστε το αγωνιστικό να μην πέφτει επίπεδο.
Που αυτό είναι το Α και το Ω στο μυαλό κάθε οπαδού.
Ωραία λοιπόν πουλήθηκε ο Κουλιεράκης και εφόσον τους έφταναν τα 15 εκατομμύρια (τα 3 σε bonus), εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Φέρτε λοιπόν τον, ξαναλέω, τουλάχιστον ΙΣΆΞΙΟ αντικαταστάτη και η ζωή συνεχίζεται!
Αν υπάρχει ΙΣΑΞΙΟΣ αντιακταστάτης με τον Κουλιεράκη θα αξίζει τουλάχιστον 12 + 3 εκατομμύρια.
Αν υπήρχε κάποιος με τα μισά βλάκες είναι οι γερμανοί να τα δώσουν για τον Κουλιεράκη;
Δεν γίνεται να πουλάς παίκτες που ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα με 10-15 εκατομμύρια που για τις μετριομεγάλες ομάδες είναι ψίχουλα (εδώ ο βάζελος δίνει 6-7 εκατομμύρια για μεταγραφή) και να περιμένεις με τα μισά να φέρεις ισάξιο παίκτη.
Όταν μάλιστα έλληνες γηγενείς παίκτες που να μπορούν να σταθούν στην 18άδα, ούτε καν 11άδα, υπάρχουν ελάχιστοι και οι μισοί δεν θέλουν Ελλάδα και οι άλλοι μισοί θέλουν 5 συμβόλαια Κουλιεράκη για να έρθουν, το να φεύγουν παιδιά της ακαδημίας που έφτασαν στην αντρική ομάδα είναι ανυπολόγιστη ζημιά.
Φυσικά δεν μπορείς να κόψεις τα όνειρα των παιδιών που ονειρεύονται να φύγουν από τον ελληνικό βόθρο πριν καν παίξουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, απλά μην λέμε χαζομάρες για ισάξιους.
Στο δια ταύτα τώρα. Η κάθε Βόλφσμπουργκ μπορεί να θέλει να πάρει τον 20χρονο Κουλιεράκη με 15 εκατομμύρια, έτσι ώστε να τον πουλήσει σε 2-3-4 χρόνια για 40 εκατομμύρια στη Μπάγερν.
Αυτό δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρει κάποιον στα 30 του, που σήμερα να του προσφέρει όσα ο Κουλιεράκης, με ένα κόστος της τάξεως των 4-5 εκατομμυρίων. ΠΡΟΦΑΝΏΣ και μπορεί.
Αν συζητάμε τώρα, το να βρει ο ΠΑΟΚ ισάξιο παίκτη, δίνοντας 1 άντε 2 χαρτιά, ναι προφανώς αστειευόμαστε και είναι κάτι που αποκλείεται να συμβεί. Προσωπικά βέβαια πουθενά δεν έγραψα το πόσο πιθανό είναι να βρει ισάξιο αντικαταστάτη δίνοντας λίγα χρήματα.
Στη τελική δεν με απασχολεί ούτε που θα τα βρει, ούτε πόσα θα δώσει. Ισάξιο αντικαταστάτη θέλω ΧΘΕΣ.
Εμένα το πρώτο και το τελευταίο που με νοιάζει, είναι να γίνεται ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πιο ανταγωνιστικός.