Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:ΑντιΣαστρε -> Κιτσιου

Σε αγάπησα ρε φίλε.

Μισή ώρα ασυλία :mrgreen:
Στην ασυλία τις κάνει κάποιος δηλαδή ? Να την δώσω σε κάποιον που θέλει να κάνει επίθεση σε κάποιον καλύτερα να βγάλουμε ποπ κορν :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

obanebane έγραψε:
renegade έγραψε:Ο Τσολάκ ούτε κανένα super παιχταράς ήταν ούτε όμως βέβαια και το παλτό που πιστεύουν κάποιοι.
Στον σημερινό ΠΑΟΚ ένας αντίστοιχος Τσολακ είναι ότι πρέπει για τρίτος.
Ένα πεντακοσάρικο που θα κάθεται και θα δίνει λύσεις σε ενδεχόμενους τραυματισμούς και τιμωρίες.

Όσο για τους Έλληνες του ποκ, σόρρυ αλλά θεωρώ χαζομάρες αυτά περί τρυπήματος και ανάλογες κατασκοπικές ιστορίες.
Αντιλαμβάνομαι να μην είναι συμπαθής ο Χ παίκτης ο οποίος έχει εδραιωθεί κ συνδεθεί με μια από τις κωλοομαδες του ποκ...αλλά έως εκεί.
Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε έναν Μασούρα πχ αλλά ακόμα κ πιο δευτεραντζες τύπου Καπίνο, έτσι ώστε να μην χάνουμε 7-8 θέσεις κάθε χρονιά στις ευρωπαϊκές λίστες ( φέτος χασαμε 7 προσθήκες στην ευρωπαϊκή λίστα)

Ο Τζαβέλας δεν μας τρύπησε;
Ο Βωκολος στο παρελθόν δεν έκανε το ίδιο;
Για ποιόν λόγο να πληρώσουμε Έλληνες αδρά, δεν ξέρεις πως σκέφτονται και πως αντιδρούν οι Έλληνες;
Ακούω για Θυμιανη,ο Καργας ήταν καλύτερος.
Παρόλα αυτά αν δεν ήταν τρύπημα αυτό που έκανε μέσα στην χάρτινη ήταν ενέργεια που έδειξε ότι δεν σέβεται την ομάδα.
Μακριά από Έλληνες,εκτός αν είναι δικοί μας.
Αν εσύ θεωρείς χαζομάρες τη γνώμη μου δικαίωμα σου.
Να μου επιτρέψεις όμως να θεωρώ και εγώ ηλιθιότητα να δώσεις 1-1,5 εκατομμύριο στον Μασουρα ,έναν παίχτη γαλουχημένο και μεγαλωμένο μέσα στη βρωμιά του λιμανιού.
Σόρρυ Μπάνε αλλά δεν μου αρέσει να τσουβαλιαζω τους ανθρώπους. Δεν είναι όλοι οι από κάτω Τζαβέλλας(ας θυμόμαστε βέβαια και το γεγονός ότι έβαλαν βόμβα στο μαγαζί του και ο ΠΑΟΚ πέταξε αητό )και Κατσουράνης, υπάρχουν και οι τζιολιδες,όπως και από μας βγαίνουν τσανδαριδες και τζολιδες.
Ο Μασούρας για παράδειγμα είναι γνωστό ότι είναι καταπληκτικό παιδί και για αυτό εφτασε κι όλας εκεί που έφτασε χωρίς να έχει κανένα ιδιαίτερο ταλέντο.
Οκ το ιδανικό θα ήταν να είχαμε μόνο παιδιά από τις ακαδημίες αλλά δεν γίνεται όπως φαίνεται.
Δηλαδή αν πχ ερχόταν ο Γιακουμάκης ( τυχαίο παράδειγμα ) αντί του Τόμας θα μας τρυπούσε?
Αν ερχόταν ο Μασούρας αντί του μουργκ θα μας τρυπούσε?
Με ένα εκατομμύριο περίπου περισσότερο μπάτζετ θα ήσουν 30-40% πιο δυνατός μπροστά
Αν ερχόταν ο λυκογιαννης αντί του Ράφα, θα σε τρυπούσε γιατί κάποτε πέρασε από τον γάβρο?
Άποψη μου είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο κυνικοί και να σταματήσουμε να κυνηγάμε την ουρά μας.
Και στο κάτω κάτω αν κάποιος ποδοσφαιριστης ( οποιαδήποτε ασχέτως ιστορίας και βιογραφικου ) σκέφτεται να σε τρυπήσει,μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά εσύ.
Οι από κάτω τα έχουν λύσει αυτά τα προβλήματα εδώ και πενήντα χρόνια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο καράβι και η κερκίδα του ακόμα πιο δύσκολη.
Εγώ επιμένω στην γνώμη μου ,δεν τους θέλω γιατί όπως είπα για να φέρεις Έλληνα διεθνή θα τον πληρώσεις αδρά (είναι ρε παλικάρια ο κασέτας, παίχτης του 1,5 εκατομμυρίου το χρόνο,θα τρελαθούμε δηλαδή;) και δεν θα τα αξίζει.
Θυμάστε την Τούμπα όταν πήρε τα 700 το χρόνο ο Κλάους;
Παίχτης που μάζευε τις μπάλες πιτσιρίκος,από την κούνια του ΠΑΟΚ δηλαδή και άκουσε χίλια δυο,με δεδομένη προσφορά στην ομάδα.
Ποιος Γιακουμακης, αυτός παίζει σε πρωτάθλημα επίδειξης,είναι αυτός παίχτης για τον ΠΑΟΚ που θα παίρνει 1+ μυριο για να έρθει;
Ρε Σαματα και ξερό ψωμί, από αυτά τα ρεταλια χίλιες φορές.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Να μη ξεχνάμε επίσης ότι όλοι αυτοί οι Έλληνες μισθοφόροι του νότου, όταν τελειώσει το συμβόλαιο τους θα γυρίσουν πάλι πίσω στη χαβούζα. Εκεί είναι η ζωή τους, το σπίτι τους, οι οικογένειες τους, οι επιχειρήσεις τους και οι μελλοντικοί τους πελάτες αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν καριέρα προπονητή. Εδώ είναι ξένοι, περαστικοί κι εύκολα θα σε τρυπήσουν αν χρειαστεί.
Φυσικά να κάνουν κάτι τέτοιο σε ομάδα του λεκανοπεδίου ούτε που το διανοούνται. Εκεί έχει άσπρα πόλο, διαρρήξεις, ληστείες, ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί, βόμβες σε μαγαζιά, καμένοι φούρνοι κι άλλα πολλά. Έχουν πλούσια γκάμα επιχειρημάτων οι αθηνέζοι.
Οπότε παπούτσι από τον τόπο σου...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Ακυρο για Λυκοτζον και Τζουλιακη τότε. Αν και έχω γνωρίσει ΠΑΟΚτσή από τον Πειραιά αλλά εντάξει με το παραμικρό λάθος τι θα έχει να ακούσει :lol:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Προφανως στην παε θεωρησαν την ελευση φορτουνη χρησιμη οποτε εγω θα τους εμπιστευτω. Game changer ειναι με μεγαλη ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα ολα αυτα, αλλα σε καποια φαση θα πρεπει να καταφερουμε να φερουμε και καποιον ξενο μεχρι 24-25 ετων αγνωστο στο ευρυ κοινο που να μας βγει παιχταρα. Απο τον Ροντριγκεζ εχει να συμβει αυτο.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Έχει δίκιο ο renegade.
Άλλο Φορτουνης άλλο Μασούρας.
Άλλο Μπακασετας άλλο Πέλκας.
Άλλο Σταφυλιδης άλλο Κυριακόπουλος.
Παίκτες ενεργοί και ακμαίοι είναι καλοδεχούμενοι.
Παίκτες που φθίνουν αθλητικά και δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο δεν βοηθούν με την παρουσία τους.
Οι προηγούμενες ομάδες δεν μπορούν να είναι αποκλειστικό κριτήριο. Παίζει το ρόλο του αλλά υπάρχουν άλλα κριτήρια πιο ψηλά στην ιεραρχία..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Όταν μιλάμε για τρύπημα μιλάμε 9 στους 10 για στοίχημα και όχι στήσιμο για χάρη του χοντρού ή του γατούλη.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

renegade έγραψε:Οι από κάτω τα έχουν λύσει αυτά τα προβλήματα εδώ και πενήντα χρόνια
Και όχι μόνο οι από κάτω. Παγκοσμίως έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα γιατί ζούμε στο 2024 και όχι στην δεκαετία του 1950.

Το ζητούμενο είναι η ποιοτική αξία ενός παίκτη. Και στο κάτω - κάτω δεν παίζουν για την φανέλα ούτε για μια ιδεολογία. Είναι επαγγελματίες και το που έχει παίξει ο καθένας μου είναι παντελώς αδιάφορο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

O βάζελος πληρώνει παντού υπεραξία από πέρσι γιατί θέλει να κάνει ομάδα fast truck .
Από εκεί που δύο σεζόν πίσω έπαιρνε ως καλύτερη μεταγραφή τον 32χρονο Πέρεζ από β Ισπανίας κ τον κοτσιρα έφτασε να δίνει συμβόλαια μέχρι και πάνω από 2 εκατομμύρια ( σύμφωνα με τους βάζελους ο Μπερνάρ αμοίβεται με ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και τα 2,5 εκατομμύρια).
Έδωσε στον βιλενα ( που είχε πολύ πτωτική πορεία) 1,4.
Όσο είναι ο βιντεοκασέτας για 1.5 άλλο τόσο είναι και ο βιλενα...μην πω ότι ο μπακασετας τα αξίζει πιο πολύ καθώς ήταν τα τελευταία χρόνια από τους καλύτερους στο τουρκικό πρωτάθλημα και ενώ με την εθνική κάνει ( τη ρουμένων των αναλογίων) παπάδες.
Και ήδη έχει προσφέρει περισσότερα από τα τρία εκατομμύρια των τζουρισιτς και βιλενα.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Θεωρώ πως η συζήτηση για Μασουρα είναι άδικη .
Ποτε δεν προκάλεσε ο συγκεκριμένος και στο γήπεδο σκυλιάζει και στο μαρκάρισμα του αντιπάλου κι μπροστά γράφει αριθμούς .
Αν δεν κλείσει Γερμανία τον θέλεις αλλά πέφτει πάνω σε Ζιβκο και Δέσποτα .
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ζιβκο δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα είναι και του χρόνου μαζί μας.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

chri5ti9 έγραψε:Θεωρώ πως η συζήτηση για Μασουρα είναι άδικη .
Ποτε δεν προκάλεσε ο συγκεκριμένος και στο γήπεδο σκυλιάζει και στο μαρκάρισμα του αντιπάλου κι μπροστά γράφει αριθμούς .
Αν δεν κλείσει Γερμανία τον θέλεις αλλά πέφτει πάνω σε Ζιβκο και Δέσποτα .
Εγώ σαν παίκτη τον θυμάμαι περισσότερο στο αριστερό φτερό.
Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια του εξίσου καλά.

Το αρνητικό είναι ότι δεν είναι ο πλέι μέικερ που θέλει ο Ραζβαν σε εκείνη την θέση. Δεν έχει την δημιουργία του Τάισον, του Ντελια, και παλαιότερα του Μπισε, του Ελ Ιντζουρι

Παρατηρείται ένα μοτίβο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Προφανως στην παε θεωρησαν την ελευση φορτουνη χρησιμη οποτε εγω θα τους εμπιστευτω. Game changer ειναι με μεγαλη ποιοτητα.
Τι εχασα; :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”